Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α πράγματι μεγάλο μωρακι! Εμένα 23+3 ήταν 530!κι εγώ θέλω να κάνω ανώδυνου τοκετού κι ας έχω γεννήσει, και στην μεγάλη μου νομίζω με είχε βοηθήσει αρκετά. Αυτό ακριβώς σκεφτομουν, μήπως έχω αργήσει! Οπότε μια χαρά!
    • Καλημέρα!!!Λένε ότι όταν κλείσουν τον τέταρτο ξεκινάνε...αλλά είναι στο παιδί ...απ' τον τρίτο μπορεί να δεις διαφορά ...και απ' ότι διάβαζα περνάνε πολλές τέτοιες φάσεις με τον ύπνο μέχρι να μεγαλωσουν
    • Καλησπέρα, ναι κι ε΄γώ είχα 39 προλακτίνη και μου έδωσε αυτό το χαπάκι. Κάθε 10 ημέρες παίρνω μισό. Με ανεβασμένη προλακτίνη είναι πολύ δύσκολο να μείνω έγκυος μου είχε πει ο γιατρός. 
    • Καλημέρα καλημέρα🌹 τι να σας πω…θεωρώ ότι είναι στο κάθε παιδί…εμείς το περάσαμε μόλις κλείσαμε τον 3ο και τώρα ηρέμησε κάπως που θα κλείσουμε τον 4ο …τώρα ξανά βρήκαμε το πρόγραμμα μας…μου έκανε κάτι τρελά την ημέρα κοπανιόταν να μην κοιμηθεί 
    • κοριτσια δεν ειναι μονο η λιστεριωση με το τονο... ειναι τα βαρεα μεταλλα που ειναι νευροτοξικα και μπορει να δημιουργήσουν σοβαρα προβλήματα στο εμβρυο αλλα και την αναπτυξη του ως παιδι μεθαυριο... αποφευγετε τον οσο μπορειτε, ειτε φρεσκο ειτε κονσερβα... το ιδιο ισχυει για τα μεγαλα ψαρια. εως τσιπουριτσα φαγκρι κλπ κ αυτο με μετρο. Ιδανικα αρκετη σαρδελα, φουλ στα Ω3 και καθαρο ψαρακι
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...