Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες και μελλουσες μανουλες.γεννησα με καισαρικη στις 15απριλιου.και θα ηθελα να ρωτησω ποσες μερες σας κρατησε το αιμα λοχειας και πως νοιωθατε την τομη σας?ρωταω γιατι δυο μερες ειχα  λιγο καφε αιμα και σημερα λιγες κηκιδες κοκκινο και νοιωθω μια ευαισθησια σημερα στην περιοχη της τομης ισως ειναι επειδη τεντωθηκα καπως στον υπνο και σηκωσα αρκετα το μπεμπη απο χθες το βραδυ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marytzein είπε:

Γεια σας μανουλες και μελλουσες μανουλες.γεννησα με καισαρικη στις 15απριλιου.και θα ηθελα να ρωτησω ποσες μερες σας κρατησε το αιμα λοχειας και πως νοιωθατε την τομη σας?ρωταω γιατι δυο μερες ειχα  λιγο καφε αιμα και σημερα λιγες κηκιδες κοκκινο και νοιωθω μια ευαισθησια σημερα στην περιοχη της τομης ισως ειναι επειδη τεντωθηκα καπως στον υπνο και σηκωσα αρκετα το μπεμπη απο χθες το βραδυ

Εγώ είχα αίμα 2-3 εβδομάδες αλλά όχι ίδια ροή συνεχώς, πότε λιγότερο πότε περισσότερο, κ μούδιασμα έχω σε μερικά σημεία όταν αγγίζω την κοιλιά μου αλλά είναι λογικό τόσα νεύρα μας έκοψαν κ θα πάρει καιρό να επανέλθουν, τελικά σε ποια εβδομάδα γεννησες; Αν δεν σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα είσαι εσύ που είχες θέμα με τον πλακούντα κ υπήρχε περίπτωση να γεννουσες νωρίτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Evi'sBaby είπε:

Εγώ είχα αίμα 2-3 εβδομάδες αλλά όχι ίδια ροή συνεχώς, πότε λιγότερο πότε περισσότερο, κ μούδιασμα έχω σε μερικά σημεία όταν αγγίζω την κοιλιά μου αλλά είναι λογικό τόσα νεύρα μας έκοψαν κ θα πάρει καιρό να επανέλθουν, τελικά σε ποια εβδομάδα γεννησες; Αν δεν σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα είσαι εσύ που είχες θέμα με τον πλακούντα κ υπήρχε περίπτωση να γεννουσες νωρίτερα..

Αυτη ειμαι εγω :)

γεννησα τελικα 35η εβδομαδα στις 18/3 και το μώρο εμεινε 15 μερες στη Μενν για να ανακτησει βαρος, ευτυχως κανενα αναπνευστικο η νευρολογικο θεμα.

το μονο που εχει ειναι ενα αιμαγγειωμα στο κεφαλακι της, επιφανειακο, ειναι μια κοκκινη φουσκαλα σα φραουλα φαντασου στο κεντρο του κεφαλιου, αυτο υποχωρει με το χρονο..

στεναχωριεμαι που το βλεπω αλλα τι να κανω.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η fairy-mary είπε:

Αυτη ειμαι εγω :)

γεννησα τελικα 35η εβδομαδα στις 18/3 και το μώρο εμεινε 15 μερες στη Μενν για να ανακτησει βαρος, ευτυχως κανενα αναπνευστικο η νευρολογικο θεμα.

το μονο που εχει ειναι ενα αιμαγγειωμα στο κεφαλακι της, επιφανειακο, ειναι μια κοκκινη φουσκαλα σα φραουλα φαντασου στο κεντρο του κεφαλιου, αυτο υποχωρει με το χρονο..

στεναχωριεμαι που το βλεπω αλλα τι να κανω.

Αφού είστε και οι δύο γεροί και το μωρό υγιές, χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας αυτό είναι το σημαντικό! Η κοκκινίλα όπως λες υποχωρεί οπότε σε λίγο καιρό θα της φύγει και σε λίγο καιρό θα το έχετε ξεχάσει όλοι! Να είστε καλά!!! ☺️ 

Δημοσίευση

Ειχα θεμα με τον πλακουντα ηταν χαμηλα.Ημουν ξαπλα απο τον 3μηνα.κρεβατι τουαλετα.τελικα νοσηλευτηκα για προωρες συσπασες.και βρηκαμε οτι το μωρο στην περιμετρο της κοιλιας εμενε 2βδομαδες πισω.ενω το υπολοιπο σωμα ηταν στις σωστες βδομαδες .σε 2υπερηχους μεσα σε 10μερες εδειξε γηρανση του πλακουντα.το μωρο δεν επαιρνε βαρος μονο 40γρ σε 10μερες.και το αμνιακο υγρο που εχει 10 το κατωτατο οριο ειχα 7.ετσι γεννησα στις 35&4

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...