Μετάβαση σε περιεχόμενο

Evi'sBaby

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  108
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Evi'sBaby

 1. @Viktwria α εντάξει αυτό με τη γκρίνια κ την αγκαλιά το έχει ούτως ή άλλως, πόσο πια να αυξηθεί στο άλμα; Ήδη το έχει τερματίσει ?? Και αυτό με το ότι αρνείται στήθος ο δικός σου μπορεί να το πάθει το καθένα που παίρνει μπιμπερο, είναι ένα ρίσκο κ για μάς στο μέλλον δυστυχώς... Αλλά καλά να είναι τα παιδάκια μας αυτό είναι το σημαντικό!!!?
 2. Ωχ! Αλήθεια πείτε μου τι συμβαίνει σε αυτό το περιβόητο άλμα;;; Είμαστε 14 εβδομάδων κ κάτι μέρες κ λένε ότι ξεκινάει στη 15η με κορύφωση τη 17η, τι να περιμένω;;; Εμένα ακόμη δε γυρίζει μπρούμυτα αλλά από φωνή λαλιστατος! Αλλάζει τόνους και ύφος τη στιγμή που σου τα "λέει" λες και σου λέει κάτι σημαντικό ? λέει αγκου, κα και κάτι σαν εγουω τσιριζει κ γελάει?! Επίσης κ μένα δε παίρνει κ τρελό βάρος αλλά είναι κοντός! Τελευταία μέτρηση λίγες μέρες πριν κλείσει 3 μήνες ήταν 5,750 με τη ζυγαριά της παιδιάτρου κ 5,500 με αυτή που νοικιάσαμε ? κ 56 ύψος.
 3. Αυτό με το θήλαστρο το έκανα κ εγώ για να βλέπω πόσο τρώει αλλά μετά όσο τον έβαζα περισσότερο στο στήθος τόσο έπινε λιγότερο αντλημενο! Βέβαια σκέψου ακόμα αντλώ λίγες φορές μέσα στη μέρα από συνήθεια(και έχω κ έξτρα σε μπουκάλι αν χρειαστεί να τον ταισει ο άντρας μου) αλλά τις έχω μειώσει πολύ (ειδικά οι νυχτερινές με κούρασαν πάρα πολύ και πριν λίγο καιρό τις σταμάτησα ειδικά βλέποντας ότι μόνο με θηλασμό οι πάνες του ήταν τίγκα ?) και εγώ έπαθα κ το άλλο. Δεν είναι νοσοκομειακό το θήλαστρό μου και στην αρχή έβαζα πολύ περισσότερο το θήλαστρο από το παιδί και σταδιακά μειωνόταν αλλά άλλαξε όταν έβαζα περισσότερο το παιδί πάνω!
 4. Δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη!? Ξυπνάει κ ο δικός μου! 23:30 τρώει το τελευταίο γεύμα (το μόνο γεύμα σε σκόνη πλέον μέσα στη μέρα για να κοιμάται λίγο παραπάνω). Κ μετά ξυπνάει γύρω στις 4 και θηλάζουμε και συνήθως γύρω στις 6-6:30 και σηκωνόμαστε για πρωί γύρω στις 8:30 και ξανά θηλάζουμε κ ξεκινάει από εκεί η μέρα μας! Χθες ξύπνησε μόνο κατά τις 4:30 για θηλασμό και μετά το πρωί 8+ κ έκανα πάρτυ ?? από τα πιο ξεκούραστα βράδια! Εμένα αργούν ακόμα οι στερεές, είναι τώρα σχεδόν 3μιση μηνών !
 5. Φορμακι ολόσωμο κάποιες φορές και ζιπουνακι αλλά όχι πάντα, κάτι άσχετο να ρωτήσω; Όταν λες ότι κοιμαστε μαζί πώς το κάνεις εσύ; Με τι μέτρα προφύλαξης; Γιατί εγώ πχ τον έχω σε λίκνο δίπλα στο κρεβάτι μου, αλλά δε με σώζει όταν είναι να ξυπνήσει- κλάψει. Κ έχω βρει ένα άλλο κόλπο μετά τις 40 μέρες που είναι λίγο πιο μεγάλος, όταν ξυπνήσει μες τη νύχτα κ κουτουλάω απ τη νυστα κ τον θηλάσω κ ξέρω ότι αν τον αφήσω στο λίκνο θα γίνει χαμός( θέλει αγκαλιά). Κάνω το εξής, έχω τη μαξιλαρα θηλασμού πίσω μου ξαπλώνω προς το κέντρο του κρεβατιού κ έτσι δε μπορώ να στρίψω ούτε δεξιά ούτε αριστερά κ τον παίρνω στην αγκαλιά μου κ κοιμάται σα πουλάκι...κ εγω, αλλά με ένα μαγικό τρόπο έχω κ το νου μου στο παιδί...?
 6. Η αλήθεια είναι ότι άλλαξα! Αν και οι δυο είναι υπέρ του μπιμπερο, συγκεκριμένα ο πρώτος ήταν που μας είπε να το ταιζουμε με μπιμπερο γιατί μέχρι τότε δίναμε με σύριγγα από το νοσοκομείο το συμπλήρωμα (γιατί τότε δεν είχα πολύ γάλα) και μου πρότεινε το θήλαστρο γιατί είχα κ πληγωμένες θηλές, αλλά από την άλλη είπε μετά να το βάζω και στήθος να μου ρυθμίζει την παραγωγή αλλά κ να του δίνω συμπλήρωμα κ ότι μπορεί να χρειαστεί να το κόψουμε το συμπλήρωμα, η νέα παιδίατρος που μας επισκέφτηκε τον βρήκε μια χαρά στα κιλά του κ αυτή είναι υπέρ του μητρικού γάλακτος όμως μου είπε από την άλλη ότι δεν πειράζει που έμαθε και στο μπουκάλι όμως δε φάνηκε να έχει κόλλημα με τα ml σα τον προηγούμενο αρκεί να βλέπω ότι χορταινει κ ας θέλει και συχνά μικρά γεύματα...
 7. Όντως άσε πλύνε αποστειρωσε, βάλε ξυπνητήρι να αντλήσεις κλπ κλπ αλλά τουλάχιστον έτσι τον μπουκωνω αρκετά! Μου έχει μείνει το κόλλημα που άργησε πολύ να πάρει τα κιλά κ φοβάμαι μη τα χάσει ? έχω γίνει control freak κ σημειώνω ακόμα κ ml που τρώει λες κ υπάρχει "συνταγή" για αύξηση κ διατήρηση βάρους ? αλλά πραγματικά φοβάμαι να τον αφήσω μόνο με το στήθος!
 8. Γεια σας και από μένα! Εμείς ευτυχώς ακόμα δεν πάθαμε σύγχυση θηλών παρότι του δίνω κ με μπιμπερο καθώς πήρα θήλαστρο γιατί έχω κόλλημα να βλέπω πόσα ml τρώει, αν κ μάλλον τον παρά μπουκωνω το καταλαβαίνω από τις γουλιες ? και μετά το στήθος του δίνω κ από το αντλημενο αν και δε ξέρω πόσο θα αντέξω αυτό το σύστημα, θηλασμό κ θηλαστρο ανά τρίωρο περίπου.... Θέλω έστω να πάρει όσα καλά μπορεί μέσω του θηλασμού μέχρι στιγμής είμαστε στις 34 μέρες κ πιστεύω αντέχω ακόμα αν κ δε ξέρω πόσο. Άργησε να ανακτήσει κ το βάρος γέννησης κ του έδινα 1-2 γεύματα κ ξένο κ το ανέκτησε στις 19 μέρες αλλά είχα τρομερό άγχος κ τύψεις που τις ενίσχυε ειδικά η μάνα μου.... Κ ακόμα με πρήζει να του δίνω ξένο ενώ είναι μια χαρά στα κιλά του πλέον κ ίσα ίσα με το δικό μου γάλα είναι που τα πήρε μέρες που του έδινα αποκλειστικά δικό μου.... Πάντως δύσκολο πράγμα ο θηλασμός ή τον έχω κάνει εγώ δύσκολο με τα κολλήματά μου.... Ελπίζω οι υπόλοιπες μόνο με στήθος να τα καταφέρετε! Εμάς ξεκίνησαν δύσκολα τα πράγματα δυστυχώς αλλά κάπως το έσωσα..
 9. Κατάλαβα, πάνε τώρα αυτά πέρασαν αφού είστε κ εσείς κ τα μωράκια σας καλά! @marytzein και @fairy-mary?
 10. Αφού είστε και οι δύο γεροί και το μωρό υγιές, χωρίς σοβαρά προβλήματα υγείας αυτό είναι το σημαντικό! Η κοκκινίλα όπως λες υποχωρεί οπότε σε λίγο καιρό θα της φύγει και σε λίγο καιρό θα το έχετε ξεχάσει όλοι! Να είστε καλά!!! ☺️
 11. Εγώ είχα αίμα 2-3 εβδομάδες αλλά όχι ίδια ροή συνεχώς, πότε λιγότερο πότε περισσότερο, κ μούδιασμα έχω σε μερικά σημεία όταν αγγίζω την κοιλιά μου αλλά είναι λογικό τόσα νεύρα μας έκοψαν κ θα πάρει καιρό να επανέλθουν, τελικά σε ποια εβδομάδα γεννησες; Αν δεν σε μπερδεύω με άλλη κοπέλα είσαι εσύ που είχες θέμα με τον πλακούντα κ υπήρχε περίπτωση να γεννουσες νωρίτερα..
 12. Ευχαριστώ πολύ, όχι προγραμματισμένη κ.τ. αν κ είχα ήδη διαστολή 4(σοκ όταν μου το είπαν όταν με κοίταξαν γιατί δεν το περίμενα) αλλά πήγαμε για καισαρική λόγω μυωπικών αλλοιώσεων. Μόλις το έβγαλαν από μέσα μου κ άκουγα το γοερό κλάμα του έκλαιγα κ εγώ μαζί του κ όταν μου το ακούμπησαν στο στήθος τρελάθηκα! Απίστευτη εμπειρία! Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες, ο,τι καλύτερο και σε σας να είστε όλες καλά!!!
 13. Ευχαριστώ! Με έχει ξετρελάνει γιατί το περίμενα καιρό κ επιτέλους τον γνώρισα!!! Σπίτι μπορώ να πω ότι ξεκουράστηκα κιολας αρκετά σε σχέση με το νοσοκομείο που είχα βαρεσει κ 48 ωρο άυπνη! Τώρα θηλάζω και για να πάρει λίγο δίνω κ συμπλήρωμα! Ακόμα ψάχνω τη ρουτίνα μας! Το καλό είναι ότι όταν κλαίει μόνο στο στήθος ηρεμεί γιατί προς το παρόν το συμπλήρωμα το δίνω με σύριγγα!
 14. Κορίτσια γέννησα κ εγώ στις 3/4 με κ.τ το αγόρι μου 3,500 ? σήμερα βγήκαμε όμως γιατί είχε χάσει προχθές το 13% του βάρους του, γιατί δεν είχε κατέβει το γάλα μου αλλά μου έδωσαν συμπλήρωμα από προχθές, κατέβηκε κ το γάλα χθες αλλά σήμερα έφτασε -10% οποτε πήραμε εξιτήριο! Κ είμαι ένα χαρούμενο και άυπνο ζόμπι!
 15. https://www.mednutrition.gr/portal/enimerosi/epikairotita/7300-dimitris-adamidis-to-99-ton-gynaikon-borei-na-thilasei @nikgen αν θέλεις διάβασε αυτό όταν έχεις χρόνο!
 16. Να πάτε για καρδιοτοκογράφημα, κ εγώ από την 33η πηγαίνω λόγω συσπάσεων κ τώρα είμαι στην 37η για να βλέπουμε τις συσπάσεις που έχω αρκετές, απλά να το παρακολουθείτε να δείτε τι θα σας πει κ ο γιατρός σας, μην αγχώνεστε.. ο γιατρός θα σας κατευθύνει!
 17. Με το καλό!!! Εγώ είμαι 37 + 3 αλλά μου είπαν ότι μάλλον βιάζεται αν κρίνουμε από τις συσπάσεις στο καρδιοτοκογράφημα κ μου είπε η μαία εσύ κορίτσι μου πονάς με τέτοιες συσπάσεις κ πάλι καλά που δεν γεννησες μέχρι τώρα? βέβαια εγώ απλά σφίξιμο κ δυσφορία νιώθω κ απλά περιμένω να περάσει όταν τις έχω, αλλά με κοίταξε η γιατρός κ δεν είχα διαστολή, εκτός απροόπτου γεννάω την άλλη Τετάρτη προγραμματισμένα που θα είμαι 38+ 4 αλλά δεν αποκλείεται κ νωρίτερα...
 18. Αχ τι ωραία @PanB!!! Εγώ φοβάμαι μη με επηρεάσουν, κ ειδικά αν είναι γνώμη από παιδίατρο το "δώσε ξένο" όλοι θα περιμένουν από μένα να δώσω γιατί "έτσι είπε ο γιατρός" οπότε είναι κ σε τι γιατρό θα πέσω, ελπίζω να γεννηθεί έστω 3κιλα να μη μπορούν να μου πουν τίποτα κ με φοβίσουν ? τώρα σε ότι αφορά στο θέμα της κοιλιάς η δικιά μου είναι μεγάλη ούτε κάλτσες δε μπορώ να βάλω ? ή παπούτσια, όλα ο άντρας μου τα κάνει αφού του λέω ότι έχει παιδάκι από τώρα εμένα ?
 19. Να σου πω την αλήθεια μου έδωσαν δώρο από το κατάστημα που πήρα κούνια καρότσι κλπ αλλά δε με βολεύει καθόλου μάλλον φταίει η ποιότητα, είναι σα να έχει ψιλό χαλίκι ή άμμο μέσα δε μπορώ να το εξηγήσω πάντως δεν είναι μαλακό όπως αν είχε βαμβάκι ή κάτι μαλακό... οπότε βολευομαι με ένα μαξιλαράκι τύπου Αγίου Βαλεντίνου στα γόνατα ? δε μπορώ να πω κάπως σώζεται η κατάσταση αλλά όχι εντελώς ειδικά όταν πάω να αλλάξω πλευρό άστα! ?
 20. Εγώ από τον 7ο πονάω ανάμεσα στα πόδια, συγκεκριμένα στο δεξί κ υποφέρω τα βράδια όταν πάω να αλλάξω πλευρό, κ το πρωί ψιλοκουτσαίνω αλλά μετά μου περνάει μέχρι το βράδυ πάλι ? υπομονή κοντεύουμε!
 21. Λογικά κάποιες θα το ανακοίνωσαν στις ομάδες που έχουν βγει "Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου" και η Vivian T γέννησε, το ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες!
 22. Ευχαριστώ πολύ και εσύ ο,τι επιθυμείς!
 23. Ένα έχω να σου πω, έκλαιγα καθώς διάβαζα την εμπειρία σου, και ακόμα δηλαδή, μάλλον γιατί ανυπομονώ κ εγώ κ θέλω όλα να πάνε καλά!! Να σου ζήσει και να είστε και οι δύο γεροί και δυνατοί! Γεννάω σε τρεις εβδομάδες από τώρα με προγραμματισμένη καισαρική κ φοβάμαι όσο πλησιάζει ο καιρός, για όλη αυτή τη διαδικασία με καθετήρες τομές κλπ ακόμα και το κλύσμα φοβάμαι.... Αλλά μας έδωσες κουράγιο! Να το χαίρεσαι και πάντα χαρές!!
 24. Με το καλό!!! Περιμένουμε εμπειρίες και από τις δυο σας!!! @Λίνα88 (λάθος ταγκ @Lina88δεν μπορώ να το αφαιρέσω για κάποιο λόγο δεν διαγράφεται από το κινητό)
×
×
 • Προσθήκη...