Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζήσε Μάη μου να δεις σποράκια

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! τι κάνετε;; εμείς εχτές είχαμε ραντεβού στο γιατρό, είδαμε το φασόλι μας, έγινε 3.5 ολόκληρα εκατοστά.. Έχει χεράκια ποδαράκια και κουνιόταν ολόκληρο!! ??  κορίτσια μου εύχομαι όλες να το ζήσετε σύντομα όλο Αυτό!!

Μπραβο το σπορακι σου!!! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! τι κάνετε;; εμείς εχτές είχαμε ραντεβού στο γιατρό, είδαμε το φασόλι μας, έγινε 3.5 ολόκληρα εκατοστά.. Έχει χεράκια ποδαράκια και κουνιόταν ολόκληρο!! ??  κορίτσια μου εύχομαι όλες να το ζήσετε σύντομα όλο Αυτό!!

Πω πω μια σταλιτσα!!!!!να δεις που θα περασει ο καιρος κ θα λες ποτε ηταν τοσο μικρο κ ποτε θα το κρατας στην αγκαλια σου να το χαζευεις με τις ωρες...εγω συτο ειχα παθει στην μικρη..νομιζω κ τωρα παλι το ιδιο θα παθω!!!!!! ??????

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ελενακι12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? 4 μέρες απέμειναν κ περνάν αργά κ βασανιστικά ποια είναι μαζί μου???? 

Καλημέρα ελενάκι μ! σου εύχομαι ολόψυχα να μην σου έρθει!! εγώ περιμένων σήμερα και η αλήθεια νιώθω ότι από στιγμή σε στιγμή θα έρει.. οπόταν το επόμενο μήνα!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Καλημέρα ελενάκι μ! σου εύχομαι ολόψυχα να μην σου έρθει!! εγώ περιμένων σήμερα και η αλήθεια νιώθω ότι από στιγμή σε στιγμή θα έρει.. οπόταν το επόμενο μήνα!

Σε ευχαριστώ πολύ κούκλα μου αν κ δεν το βλέπω νιώθω ότι θ μου έρθει ελπίζω όμως να κάνω λάθος εύχομαι κ σε εσένα Ν μην έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Niki94 είπε:

Πρώτα γυναικολόγο και μετά Ενδοκρινολογο φυσικά θα σου δώσει εξετάσεις για θυροιδη γιατί είναι και μια αιτία υπογονιμότητας 

Έκανα ανάλυση θυροιδή, ήταν μια χαρά.. θα δω τι θα μου πει και η γυναικολόγος μ

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η love30 είπε:

@Άντρεα καλά τεστακια είναι και από mother2be εγώ αυτά πήρα και έμεινα ευχαριστημένη καλή επιτυχία

κορίτσι μου ποια θα μου σύστηνες εσύ; τα τεστ που είναι ταινίες ή τα ψηφιακά; είναι το ίδιο αξιόπιστα; Εσύ εντόπισες ωοριξία με τεστάκι και κατάφερες να μείνεις έγκυούλα;

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ελενακι12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? 4 μέρες απέμειναν κ περνάν αργά κ βασανιστικά ποια είναι μαζί μου???? 

Κι γω σε 7 δεν περιμένω...αλλα κι γω νοιώθω ότι θα ρθει, οπότε κι γω για Ιούνιο... ???

Δημοσίευση

Κορίτσια μ καλησπέρα είπα να πω τον πόνο μ σε εσάς... Σήμερα από το πρωί καθόλου καλά δεν είμαι πονοι χαμηλά τσιμπιματα κ κάποιες φορές τσιμπιματα νιώθω στον αφαλό... Διάθεση μηδέν η μέση κάποιες στιγμές με πιάνει όπως κ η πλάτη συνήθως είμαι έτσι την ημέρα που θα μ έρθει περίοδος πρώτη φορά τόσο νωρίς αυτά κορίτσια μ ελπίζω να μην σας κούρασα κ ελπίζω να είναι καλό σημάδι (μακάρι θεέ μου) 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ελενακι12 είπε:

Κορίτσια μ καλησπέρα είπα να πω τον πόνο μ σε εσάς... Σήμερα από το πρωί καθόλου καλά δεν είμαι πονοι χαμηλά τσιμπιματα κ κάποιες φορές τσιμπιματα νιώθω στον αφαλό... Διάθεση μηδέν η μέση κάποιες στιγμές με πιάνει όπως κ η πλάτη συνήθως είμαι έτσι την ημέρα που θα μ έρθει περίοδος πρώτη φορά τόσο νωρίς αυτά κορίτσια μ ελπίζω να μην σας κούρασα κ ελπίζω να είναι καλό σημάδι (μακάρι θεέ μου) 

καλησπέρα κοριτσι ,και εγω σε τετοια φαση είμαι που λεω γιατι να μου ερθει νωρίτερα?  εν τω μεταξυ εχω κοψομεσιαστει στις προσπάθειες με τον συζυγο ....σου ευχομαι να μην ερθει η ακατανομαστη

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η billbas είπε:

καλησπέρα κοριτσι ,και εγω σε τετοια φαση είμαι που λεω γιατι να μου ερθει νωρίτερα?  εν τω μεταξυ εχω κοψομεσιαστει στις προσπάθειες με τον συζυγο ....σου ευχομαι να μην ερθει η ακατανομαστη

Χαχαχαχα μια από τα ιδια προσπαθούμε πολύ αλλά τι να πω... Εύχομαι να μην σου έρθει κ να έχεις σπορακι στην κοιλίτσα σου?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ελενακι12 είπε:

Χαχαχαχα μια από τα ιδια προσπαθούμε πολύ αλλά τι να πω... Εύχομαι να μην σου έρθει κ να έχεις σπορακι στην κοιλίτσα σου?

ευχαριστω γλυκουλα μου και γω το ιδιο ευχομαι για σενα ❤️❤️ αλλιως τον επομενο δεν το βαζουμε κατω ?

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η billbas είπε:

κλαιω που λες οτι εχεις κοψομεσιαστει χαχαχαχ!!!! σε καταλαβαινω!!!! μακαρι να πιασουν οι προσπαθειες

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Ελενακι12 είπε:

μακαρι να ακουσουμε τα ευχαριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

κλαιω που λες οτι εχεις κοψομεσιαστει χαχαχαχ!!!! σε καταλαβαινω!!!! μακαρι να πιασουν οι προσπαθειες

μακάρι βρε κουκλα μου αλλα ενταξει δεν θα το βαλω κατω..θα προσπαθήσω και τον επομενο και τον μεθεπομενο και οσο χρειαστεί...  ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η billbas είπε:

μακάρι βρε κουκλα μου αλλα ενταξει δεν θα το βαλω κατω..θα προσπαθήσω και τον επομενο και τον μεθεπομενο και οσο χρειαστεί...  ❤️ 

Καλα εννοιειται οτι θα το προσπαθουμε μεχρι να πετυχουμε και θα πετυχουμε!

Δημοσίευση

Σας διαβάζω απο την αρχή, και όλο έλεγα να γράψω και όλο το καθυστερούσα!Εύχομαι σε όσες έχουν ακόμα ελπίδες γι’ αυτό τον μήνα να τα καταφέρουν!!!!!!! Για τις υπολοιπες να ειναι ο Ιουνιος μήνας χαρας!!!Εγω περιμένω σε 6 μέρες ! Καλη μας επιτυχια λοιπον!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...