Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πασχαλινά Αυγουλάκια

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Thunder είπε:

Έχω ένα ευχάριστο! Κάθε βράδυ τελευταία μετράω τη θερμοκρασία μου! Πάντα ήμουν το περισσότερο μέχρι 36,6! Απόψε έχω 36,8!! Επίσης εδώ και καμποση ώρα με έχει πιάσει συχνοουρία!!

Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου θα δεις θα μας πεις σύντομα τα ΘΕΤΙΚΑ αποτελέσματα !!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

Κορίτσια μόλις πήρα τα αποτελέσματα της d... έχω 24.2 !! πήρα τον γιατρό και λέει είναι σχετικά καλά αλλά θα πάρω αμπουλίτσες!!!

Ποιές θα πίεις?Εγώ τις lecalcif πίνω!!Σε 3 βδομάδες τελειώνω!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

Κορίτσια μόλις πήρα τα αποτελέσματα της d... έχω 24.2 !! πήρα τον γιατρό και λέει είναι σχετικά καλά αλλά θα πάρω αμπουλίτσες!!!

εσύ ποιες έκανες? είπες d γενικά να σ κάνει ή πιο συγκεκριμένα? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marillia είπε:

Δεν ξέρω ακόμα την Πέμπτη θα μιλήσουμε πάλι να μου πει...εσύ πόσο έχεις?  απλά μου είπε το 15 θεωρείτε χαμηλό

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marillia είπε:

είναι βιταμίνες έτσι? δλδ αμα μ βγει κ μένα χαμηλή μπορώ να πιω ή να ρωτήσω τον γιατρο?? 

καλα εε.. ενα θα σας πω, τον εχω στο messeger κ τον έχω πριξει τον καημένο .. μιλάμε από εκεί. κ νιώθω κ λίγο άσχημα γιατί δουλεύει στο νοσοκομείο κ δεν πληρώνεται από εμένα για όλα αυτά.. θ αρχίζει να μ χρεώνει τα μηνύματα στο τέλος..χαχαα

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

είναι βιταμίνες έτσι? δλδ αμα μ βγει κ μένα χαμηλή μπορώ να πιω ή να ρωτήσω τον γιατρο?? 

καλα εε.. ενα θα σας πω, τον εχω στο messeger κ τον έχω πριξει τον καημένο .. μιλάμε από εκεί. κ νιώθω κ λίγο άσχημα γιατί δουλεύει στο νοσοκομείο κ δεν πληρώνεται από εμένα για όλα αυτά.. θ αρχίζει να μ χρεώνει τα μηνύματα στο τέλος..χαχαα

Ναι βιταμίνες...απλά να τον ρωτήσεις για να σου πει για πόσο καιρό ... όταν μου πει θα σου στείλω...εγώ όταν είχα 28.5 μου είχε δώσει 1 κουτάκι με 4 αμπουλίτσες... 1 την εβδομάδα... τώρα μπορεί να πάρω 2 κουτάκια...θα δούμε... χαχαχχα!!! τον τρελαίνεις για καλό!!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

xaxaxxaxx!!Καλύτερα να τον ρωτούσες!!Αναλόγως την τιμή της βιταμίνης πίνουμε τις αντίστοιχες μονάδες!!Πχ εγώ θα πιώ 2 μήνες!Ο άντρας μου ήπιε 1 μήνα!!Στον άντρα μου έδωσε η παθολόγος κ όχι για το σπέρμα αλλά γενικά για την υγεία του!!

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

Δεν ξέρω ακόμα την Πέμπτη θα μιλήσουμε πάλι να μου πει...εσύ πόσο έχεις?  απλά μου είπε το 15 θεωρείτε χαμηλό

Εγώ τώρα είχα 22!!Ο γυναικολόγος μου την θέλει στο 40!!

Δημοσίευση

κορίτσια μιας και μιλάμε για τη d  και μένα ο ενδοκρινολογος μου τη ζήτησε μαζί με τις υπόλοιπες ορμόνες και πήγα σήμερα και τις έκανα εξέταση.. θα πάρω τα αποτελέσματα σε καμία ώρα και θα σας πω..

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπερα.. μες τα νευρα ειμαι 27η μέρα σήμερα για μένα ούτε πονος ούτε τίποτα και παω τουαλέτα και τσουπ να τη "Η κυρία " σε μορφή ροζ καφέ ούτε να σου αφήσει ένα περιθώριο να ελπίζεις ρε παιδί μου με 31 ημέρες κύκλο και τσουπ από την 27η.. πφφφ

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα.. μες τα νευρα ειμαι 27η μέρα σήμερα για μένα ούτε πονος ούτε τίποτα και παω τουαλέτα και τσουπ να τη "Η κυρία " σε μορφή ροζ καφέ ούτε να σου αφήσει ένα περιθώριο να ελπίζεις ρε παιδί μου με 31 ημέρες κύκλο και τσουπ από την 27η.. πφφφ

Έχεις άστατο κύκλο?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια,  εγώ 28η μέρα κι από το πρωί είμαι μέσα στα υγρά. ..σορρύ κιόλας. Δεν έχω πόνο αλλα έχω αυτή την αισθηση χαμηλά όταν σου ρχεται (καταλάβατε τι εννοω?)αφού όλο πάω τουαλέτα κ περιμένω να δω αίμα. Φοράω και σερβιετα.

Το θέμα δεν είναι ότι θα αδιαθετησω δεν είχα πολλές ελπίδες εξάλλου αλλά αν αδιαθετησω αύριο 29η με ωορρήξια την 19η σημαίνει πως η ωχρινικη μου θα ναι κάτω από 11 μέρες κι αυτό είναι κακό σημάδι. .....

@Σταυρι καλύτερα έτσι από το να σου έκανε κύκλο μεγάλο χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα θα ξαναπροσπαθησεις πιο γρήγορα. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Θα ηθελα πολυ να μπω στην ομορφη παρεα σας! Σας διαβαζω καιρο! Κ αππφασισα να σας γραψω! 

Καλησπέρα  karamela! καλώς ήρθες... αν θες να μας πεις κάτι για σένα .... 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Ginaak είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια,  εγώ 28η μέρα κι από το πρωί είμαι μέσα στα υγρά. ..σορρύ κιόλας. Δεν έχω πόνο αλλα έχω αυτή την αισθηση χαμηλά όταν σου ρχεται (καταλάβατε τι εννοω?)αφού όλο πάω τουαλέτα κ περιμένω να δω αίμα. Φοράω και σερβιετα.

Το θέμα δεν είναι ότι θα αδιαθετησω δεν είχα πολλές ελπίδες εξάλλου αλλά αν αδιαθετησω αύριο 29η με ωορρήξια την 19η σημαίνει πως η ωχρινικη μου θα ναι κάτω από 11 μέρες κι αυτό είναι κακό σημάδι. .....

@Σταυρι καλύτερα έτσι από το να σου έκανε κύκλο μεγάλο χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα θα ξαναπροσπαθησεις πιο γρήγορα. 

Μην προτρεχεις ποτέ δεν ξέρεις!!εφόσον δεν είδες αίμα η καφέ δεν σημαίνει ότι θα αδιαθετησεις αύριο!!!!!κατσε να δούμε!!!!

Δημοσίευση

Φυσικα! Εμείς κοριτσια προσπαθουμε 19 μηνες! Στην αρχη χαλαρα μετα ηρθαν οι πρωτες εξετασεις ορμονολογικες.. Μετα η πιο συγκεκριμενες σαλπιγγογραφια σπερμοδιαγραμμα! Μετα ηρθε κ εμα χειρουργείο για ενδομητρίωση! 4 κυκλοι με δερπαφαρ ovitrelle! Kαι τωρα απλα παρακολουθηση οωρρηξιας! Η ψυχολογία μου δυστυχως στο πατωμα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...