Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πασχαλινά Αυγουλάκια

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 7:52 ΠΜ, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Λογικά έγινε η ωορρηξία αφού ανέβηκε η θερμοκρασία. Κι η άνοδος έχει να κάνει με την προηγηθείσα θερμοκρασία μας οπότε είσαι οκ! Καλά αποτελέσματα τώρα ❤️

Expand  

Πάντως με πιάνουν κ τα γέλια, έχουμε κάνει το σεξ κανονική εργασία... με θερμόμετρα, τεστ κλπ κλπ. Πριν λίγο καιρό ούτε το φανταζόμουν! Απορώ πως έγινα έτσι κ γελάω μόνη μου. Ίσως βέβαια αν μου είχε χτυπήσει λίγο νωρίτερα το ρημάδι το βιολογικό ρολόι να ήθελε λιγότερη προσπάθεια. 

Πάντως χάρηκα πολύ σήμερα γιατί σας λέω ο βασικός λόγος που δεν μπαίνω είναι ότι διαβάζω κάτι αρνητικό και με πιάνει άγχος. Όταν βλέπω τέτοια ευχάριστα χαίρομαι να μπαίνω!!! Άντε κορίτσια να έχουμε τώρα κ άλλα ευχάριστα!

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 8:00 ΠΜ, ο/η Tokyo είπε:

Πάντως με πιάνουν κ τα γέλια, έχουμε κάνει το σεξ κανονική εργασία... με θερμόμετρα, τεστ κλπ κλπ. Πριν λίγο καιρό ούτε το φανταζόμουν! Απορώ πως έγινα έτσι κ γελάω μόνη μου. Ίσως βέβαια αν μου είχε χτυπήσει λίγο νωρίτερα το ρημάδι το βιολογικό ρολόι να ήθελε λιγότερη προσπάθεια. 

Πάντως χάρηκα πολύ σήμερα γιατί σας λέω ο βασικός λόγος που δεν μπαίνω είναι ότι διαβάζω κάτι αρνητικό και με πιάνει άγχος. Όταν βλέπω τέτοια ευχάριστα χαίρομαι να μπαίνω!!! Άντε κορίτσια να έχουμε τώρα κ άλλα ευχάριστα!

Expand  

Πραγματικά, ιεροτελεστία ολόκληρη! Τι να κάνουμε, τώρα ξύπνησε το βιολογικό μας! Δεν μπορεί όμως να κάνει λάθος, ξέρει αυτό! ???

Δημοσίευση

@MantariniΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Ποση χαρα θεέ μου! Μπραβο! Δινεις κουραγιο σ ολες μας!!!!! Να εχεις μια υπεροχη, τελειώμηνη εγκυμοσυνη και ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ! Μονο χαμόγελο και ευτυχια να πλημμυρίζει το σπιτι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 5:24 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια Μου!!! Είναι γουρλιδικο το θεματάκι μας!!!  Δεν κρατήθηκα και έκανα σήμερα τελικά!! θα τρελαθώ κορίτσια Μου!! Πετάω από ευτυχία!!! Εύχομαι όλες να παρετε σειρά... 

20190409_081823.jpg

Expand  

Μπράβο κοπέλα μου συγχαρητήρια!!!!!!!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια Μου!!! Είναι γουρλιδικο το θεματάκι μας!!!  Δεν κρατήθηκα και έκανα σήμερα τελικά!! θα τρελαθώ κορίτσια Μου!! Πετάω από ευτυχία!!! Εύχομαι όλες να παρετε σειρά... 

20190409_081823.jpg

Expand  

Συγχαρητήρια!!!! Πόσο υπέροχη φωτογραφία!!!! Άντε κορίτσια και στα δικά μας!!!❤

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2019 at 7:31 ΜΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια..  λοιπόν εγώ έχω ευχαριστα αλλά όχι δικά μου αλλά της κολλητής μου .. έχει 8 μέρες καθυστέρηση δεν έχει κανει τεστ(Έτσι λέει αλλά πιστεύω  ότι έκανε απλά δεν μου το λεει για να μη με στεναχωρησει έτσι πιστεύει ότι θα στεναχωρηθω). Και να σας πω κάτι?? Όταν το έμαθα ζήλεψα αλλά όχι με τη κακή έννοια  νιώθω να μην έχω όρεξη για τίποτα κλαίω και λέω γιατί σε μενα γιατί όχι Εγώ? Προς θεού όλες οι κοπέλες που επιθυμούν μακαρι να μείνουν αλλά γιατι Όχι και εμείς?? Την αγαπάω τη φίλη μου τη λατρεύω εύχομαι τα καλύτερα για εκείνη αλλά ήθελα να μείνουμε μαζί έγκυες..  ειμαι τόσο κακιά 

Τελικά?

Expand  

@Σταυρικαι φυσικά δεν είσαι κακιά! Δε θέλω να ακούω τέτοια. Όλες μας κάποια στιγμή λίγο πολύ έχουμε νιώσει έτσι. Και μένα μια φίλη μου παντρεύτηκε και σε 2 μήνες έμεινε έγκυος..μόλις το έμαθα με πήραν τα κλάματα και το παράπονο ακριβώς όπως το αναφέρεις και εσύ πιο πάνω οπότε σε νιώθω πλήρως! Γεννάει μάλιστα μέσα στον Μάιο και εγώ ακόμα να μείνω..! Δεν πειράζει όμως μπόρεσα να το γυρίσω όλο αυτο το συναίσθημα τούμπα και να είμαι θετική και αισιόδοξη! Ολα για κάποιο λόγο γίνονται..που θα πάει θα έρθει και σε εμάς το σποράκι!

Δημοσίευση

20190409_081823.jpg

Expand  

@Mantarini Κοριτσάκι τι χαρά μας δίνεις!!!! Μπράβο, μπράβο, 1000 μπράβο με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά!!! Πόσο ευχάριστα νέα μας έφερες!!! ? 

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 6:59 ΠΜ, ο/η Ginaak είπε:

Αχ κι εγω θελω να το πω καποιες φορες για να γελασουμε με την κατασταση αλλα νομιζω πως επειδη εχουμε θεμα με το σπερμα μπορει να το παρει στραβα.

Παντως οσο και να λεει πως δεν τον εχει επηρεασει δεν ισχυει.Με ρωταει συνεχεια αν εχω θετικο ωορρηξιας(ουτε να τα ακουσει δεν ηθελε πριν δυο μηνες κι ελεγε δεν μπορει να λειτουργησει ετσι), και προχθες με εβαλε να μεινω μιση ωρα με ενα μαξιλαρι κατω απο τους γοφους, αν ειναι δυνατον, καπου το διαβασε κι επρεπε να κανω την Κομανετση βραδυατικα.

Οποτε ουτε χιουμορ δεν μπορω να κανω με την κατασταση μην πληγωθει.

Expand  

Πεθαίνω πραγματικά!!και μένα με έβαλε ο δικός μου!! Να κάτσω με τα πόδια ψηλά!!!χαχα!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας και για όλη τη θετική σας ενέργεια!! Εύχομαι να σας φέρω τύχη και όλες μια μια να φύγουμε από αυτό το θεματάκι... Πίστη στο θεό.. Στον εαυτό σας και αισιοδοξία... Κάντε έρωτα... και θα ρθει ο καρπός...   Με πολύ αγάπη απο εμενα!! Βγήκε το αποτελέσματα της χοριακης 758.. Καλά δεν είναι;; πρέπει να επαναλάβω σε δύο μέρες;;

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 10:40 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας και για όλη τη θετική σας ενέργεια!! Εύχομαι να σας φέρω τύχη και όλες μια μια να φύγουμε από αυτό το θεματάκι... Πίστη στο θεό.. Στον εαυτό σας και αισιοδοξία... Κάντε έρωτα... και θα ρθει ο καρπός...   Με πολύ αγάπη απο εμενα!! Βγήκε το αποτελέσματα της χοριακης 758.. Καλά δεν είναι;; πρέπει να επαναλάβω σε δύο μέρες;;

Expand  

Ναι πολύ καλή!! Πραγματικά μας έφτιαξες τη μέρα! Μακάρι αυτός να είναι ο μήνας μας και να εκανες την αρχή χχχ

Δημοσίευση

Expand  

Εισαι καταπληκτικη!!!!!! Η ηρωίδα μας!!!!! Χίλια μπραβο!!!!!!!!!!!!! Στειλε μας θετική ενέργεια, ευχούλες κ μπεμπεδόσκονη???

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ κάπως έχω μπερδευτεί αυτό το μήνα! Τον προηγούμενο μήνα είχα κύκλο 31 μέρες και ωορρηξία γύρω στην 21 σύμφωνα με την γυναικολόγο..

Αυτό μήνα την Παρασκευή (16η μερα) το τεστ ωορρηξίας φαινόταν θετικό με ελαφριά γραμμή όμως και όχι ξεκάθαρη..απο την Παρασκευή και μετά δεν μου βγήκε θετικό αποτέλεσμα..

Σήμερα βρίσκομαι στην 20 μερα και το πρωί το τεστ δεν μου βγήκε θετικό πάλι, όμως έχω υγρά και πονάκια σαν τσιμπήματα κάτσω χαμηλά..

Έχω προβλημάτιστη Μήπως δεν θα κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα?

Δημοσίευση

Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό μου εδώ .. τον ρώτησα δεν άντεξα .. είμαι στην   14η μέρα του κύκλου κ Μ είπε να μην προσπαθήσω αυτό το μήνα.. τον επόμενο.. οπότε πάω Μάιο εγώ...μυρωδάτο κ ανοιξιάτικο χαχα

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 11:09 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό μου εδώ .. τον ρώτησα δεν άντεξα .. είμαι στην   14η μέρα του κύκλου κ Μ είπε να μην προσπαθήσω αυτό το μήνα.. τον επόμενο.. οπότε πάω Μάιο εγώ...μυρωδάτο κ ανοιξιάτικο χαχα

Expand  

Xaxaaa γελάς @Σταυρι ε?? Κάθομαι στο αβγά μου.. 

Δημοσίευση

κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας και για όλη τη θετική σας ενέργεια!! Εύχομαι να σας φέρω τύχη και όλες μια μια να φύγουμε από αυτό το θεματάκι... Πίστη στο θεό.. Στον εαυτό σας και αισιοδοξία... Κάντε έρωτα... και θα ρθει ο καρπός...   Με πολύ αγάπη απο εμενα!! Βγήκε το αποτελέσματα της χοριακης 758.. Καλά δεν είναι;; πρέπει να επαναλάβω σε δύο 

Expand  

Ωραιότατη η χοριακη σου!!!!! Τέλειο νουμερακι.... Λογικά θα σου πει ο γιατρός να κάνεις άλλη μια για να δει ότι ανεβαίνει...άντε βρε κορίτσι στείλε μας λίγο από το γούρι σου...

Δημοσίευση

@Mantarini στειλε θετικη ενεργεια!!! Κ τωρα δε θα πρεπει να φερεις γουρι κ σ αυτες που προτειναν ονομα για το θεματακι ε;; ε;;;; Οχι επειδη τυχαινει να ειμαι μεσα, ετσι απλα απο περιεργια ρωταω!!!! ? 

ευχομαι κοριτσι στην επομενη εξεταση να το διπλασιασεις το νουμερο!!! ??

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 12:32 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια μου σας στέλνω όοοολη τη θετική μου ενέργεια!!! πολύ μπεμπεδόσκονη!! Εύχομαι να κολλήσετε όλες!!! ❤️❤️❤️ περιμένω τα δικά σας ευχάριστα να ανακοινώσετε!! 

Expand  

Ευχαριστούμε  @MantariniΕίσαι γουρλού και θα πιάσει!!!!!!!!!! Μη χαθείς!!!! Θα μιλάμε ε;;;;;?

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 12:36 ΜΜ, ο/η Jesabell είπε:

Ευχαριστούμε  @MantariniΕίσαι γουρλού και θα πιάσει!!!!!!!!!! Μη χαθείς!!!! Θα μιλάμε ε;;;;;?

Expand  

όχι βέβαια.. που να πάω?? εδώ ειναι το παρεάκι μου... αν δεν σας πάρω όλες μαζί μου δεν φεύγω!! ??

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 12:52 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

όχι βέβαια.. που να πάω?? εδώ ειναι το παρεάκι μου... αν δεν σας πάρω όλες μαζί μου δεν φεύγω!! ??

Expand  

?????????????????????????????‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Δημοσίευση
  στις On 9/4/2019 at 12:32 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια μου σας στέλνω όοοολη τη θετική μου ενέργεια!!! πολύ μπεμπεδόσκονη!! Εύχομαι να κολλήσετε όλες!!! ❤️❤️❤️ περιμένω τα δικά σας ευχάριστα να ανακοινώσετε!! 

Expand  

ευχαριστούμε κοριτσάκι... μη μας ξεχνάς..θα μιλάμε να μαθαίνουμε κ νέα σου.. χριστουγεννιατικο θα σ βγει μάλλον ε??? μπεμπεδόσκονη παντού λοιπόν.. η χοριακή σου τέλεια...θέλω αντιδράσεις να μας πεις...του συζύγου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με το σφακ ήμουν.  Ναι ήταν το τυχερο μου. Τα έβαλα κ 3ης μέρας γιατί για βλαστοκυστες δε μπορούσα να ρισκάρω να τα χάσω.  Κ μάλιστα εμφυτευτηκαν κ τα 2 κ προχώρησε το ένα. Εντάξει έτσι είναι εφόσον αποκτήσεις παιδί είναι δύσκολο να αρχίσεις το παιδεμα από την αρχή. Έχουμε δει όμως να έρχεται φυσικά ακόμα κ στις δικές μας ηλικίες όταν πια χαλαρώνεις κ δεν ζοριζεις καταστασεις. Μακάρι να έρθει εκεί που δε το περιμένεις αφού το λέει η περδικουλα σου
    • Άστο μεγάλο άγχος περάσαμε με τηβ ίωση..  κι εσείς όντως είστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα... εμένα δεν πάει κ σχολείο κ πάλι κάτι άρπαξε κάπου δεν ξέρω..   Πιπίλα του δίνω από την αρχή όπως έκανα κ στον μεγάλο μου πάρα τα όσα λένε.  Ειδικά στον μεγάλο μου επειδή μου είχε καταπλήξει το στήθος στον θηλασμο κ ήταν συνέχεια εκεί το έκανα γιατί έπρεπε ν γλιτώσω όσο περισσότερο πιπιλισμα μπορούσα γιατί ειλικρινά έκλαιγα από τον πόνο... Τώρα στον μικρό δεν έχω τέτοιο θέμα κ ο ίδιος άλλες φορές τη θέλει άλλες την πετάει την πιπίλα. Αλλά την έδωσα για να παρηγοριεται κάποιες φορές γιατί κ εγώ κατάλαβα ότι πολλές φορές δεν ήθελε γάλα απλά να πιπιλαει κ εκνευριζοταν με το γάλα ...  Σαραντισμο κ εμείς θα κάνουμε. Σαραντιζουμε τρίτη του Πάσχα αλλά είπα στον πάτερ να πάμε λίγο νωρίτερα την μεγάλη εβδομάδα μπας κ πάμε καμιά βόλτα παραπάνω καμιά εκκλησία λίγο τη μεγάλη εβδομάδα έτσι επιταφιο πχ ... Κ είπε να πάμε ..
    • Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ. Ναι, ένα κοριτσάκι έχουμε, τρισήμιση χρονών τώρα. Εγώ στα 38 ξεκίνησα με FSH γύρω στο 11-12. Κι εγώ είχα πάντα λίγα ωάρια. Κι έκανα συνήθως τροποποιημένους με λίγα φάρμακα. Σε μία μόνο διέγερση πετύχαμε 6 κι έκανα ας πούμε φουλ διέγερση. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με έπιαναν τα φάρμακα, πάντοτε τα μεγάλωναν αυτ΄α τα λίγα που είχα, δεν περίμενα θαύματα. Συνήθισα έτσι να πορεύομαι. Φτιάχναμε όμως καλές βλαστοκύστες. Μία ήταν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ. Για το 2ο παιδάκι έχω κάνει άλλες δύο διεγέρσεις και δύο ετ (πρώτα με το απόθεμα και μετά με νέες βλαστο). Εσύ σε εντελώς φυσικό, κατάφερες να πάρεις δύο ωάρια; Έλα ρε συ! Ήταν τυχερό σου τελικά!❤️ Τώρα δεν συνεχίζω... Τελευταία προσπάθησα τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχα πάλι δύο και δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι με τόσο λίγα. Λίγο η fsh, λίγο η ηλικία μου...Τους εντελώς φυσικο΄ύς τους έχω αποκλείσει. Είναι κ ο άντρας μου επιφυλακτικός πλέον, εφόσον έχουμε παιδί. Αλλά εγώ το σκέφτομαι συνεχώς. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και δεν έμεινα ευχαριστημένη ... που σημαίνει ότι αν το ξαναπιάσω θα πρέπει να κάνω έρευνα απ' την αρχή. Πφ...μπέρδεμα. Εσύ σε ποιον ήσουν; Αν θες μου λες.
    • Εξαιρετική η πρόταση σου, το δοκίμασα και έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μπορείς άνετα να το ακολουθήσεις. Τώρα θα βγάλω και για το σύζυγο, γενικά έχει και λίγα παραπάνω κιλακια οπότε πρέπει να χάσει.  Να λες να μην έρθει, ποτε δε ξέρεις από που θα έρθει το καλό νέο!! 
    • Κορίτσια μου με σώζετε σας ευχαριστώ, το είχα μεγάλο άγχος. Μέχρι τότε θα σας ξαναρωτήσω να μου δώσετε τα φώτα σας.!!! @annie! Εσύ που μένεις Θεσσαλονίκη;;; Εμείς θα μείνουμε Ωραιόκαστρο! Κορίτσια κάναμε υπέρηχο οι παλμοί ήταν 126. Είναι καλοί για 6 εβδομάδα και πέντε μέρες; Ο γιατρός ειπε όλα καλά πάντως δωξα τω Θεώ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...