Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πασχαλινά Αυγουλάκια

Mantarini

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Πολύ νωρίς το έκανες βρε κορίτσι! Μακάρι να μην σου έρθει από αύριο! 

@Thunderσε καταλαβαίνουμε όλες! ?

Συνήθως  είμαι ρολόι.. η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνα είχα εντονα πονάκια περιόδου αρκετά νωρίς που δεν τα ξαναείχα.. αλλά δεν θέλω να μου δώσω ελπίδες.. αύριο θα ξέρω.. εσύ πότε περιμένεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Συνήθως  είμαι ρολόι.. η αλήθεια είναι ότι αυτό το μήνα είχα εντονα πονάκια περιόδου αρκετά νωρίς που δεν τα ξαναείχα.. αλλά δεν θέλω να μου δώσω ελπίδες.. αύριο θα ξέρω.. εσύ πότε περιμένεις?

Σε 5-6 μέρες περίπου φαντάζομαι, γιατί δεν ξέρω πότε κι αν έκανα ωορρηξία.. 

Εύχομαι από μεθαύριο να μετράς καθυστέρηση! 

στις Just now, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Σε 5-6 μέρες περίπου φαντάζομαι, γιατί δεν ξέρω πότε κι αν έκανα ωορρηξία.. 

Εύχομαι από μεθαύριο να μετράς καθυστέρηση! 

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου... αν και δεν ελπιζω σε τίποτα... 

Ερώτηση.. μπορεί να υπάρξει κύκλος χωρίς ωορρηξία? και η περίοδος έρχεται κανονικά?  ή όταν και όποτε γίνει ωορρηξία θα έρθει και η περίοδος μετά την ωχρινική? 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ερώτηση.. μπορεί να υπάρξει κύκλος χωρίς ωορρηξία? και η περίοδος έρχεται κανονικά?  ή όταν και όποτε γίνει ωορρηξία θα έρθει και η περίοδος μετά την ωχρινική? 

Μπορει να υπαρχει ανωρρηκτικος κυκλος με κανονικη περιοδο.

Επισης μπορει να υπαρξει ωορρηξια με κενο ωαριο.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ginaak είπε:

Μπορει να υπαρχει ανωρρηκτικος κυκλος με κανονικη περιοδο.

Επισης μπορει να υπαρξει ωορρηξια με κενο ωαριο.

μόνο με εξετάσεις το βρίσκεις αυτό?

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ναι φυσικά υπάρχουν κι ανωορρηκτικοι κύκλοι κι η περίοδος έρχεται κανονικά. Απλά συνήθως αν έχεις ανωορρηκτικο κύκλο έχεις μεγάλο κύκλο, φέρνει καθυστέρηση. Κι άλλο φυσικά δεν κάνω ωορρηξία ένα μήνα, άλλο να υπάρχει ωάριο κι απλά να μην σπάσει ή να μην είναι σωστή η ωορρηξία. Διάφορα παίζουν και φυσικά δεν τα ξέρουμε αν δεν κάνουμε υπέρηχο κάθε μήνα! 

Καλή εβδομάδα εύχομαι! 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

μόνο με εξετάσεις το βρίσκεις αυτό?

Δες τι γραφει η @Γιάννα 36

Καλη εβδομαδα κι απο μενα!Με καθυστερηση σε οσες (δεν) περιμενουν κ με συλληψεις σε οσες προσπαθουμε...καπως χαζο ακουστηκε αλλα τεσπα καταλαβατε το νοημα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Ειχα την ίδια απορία. Ο γιατρός μου μου είπε να κάνω μια εξέταση προγεστερόνης κάποιες μέρες μετά τη γόνιμη μέρα μου και αναρωτήθηκα μετά που έφυγα το γιατί. Στην αναζήτησή μου στο Ίντερνετ διάβασα κάπου ότι τα επίπεδά της δείχνουν αν έγινε ωορρηξία. Δεν ξέρω αν ισχύει...

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Thunder είπε:

Ειχα την ίδια απορία. Ο γιατρός μου μου είπε να κάνω μια εξέταση προγεστερόνης κάποιες μέρες μετά τη γόνιμη μέρα μου και αναρωτήθηκα μετά που έφυγα το γιατί. Στην αναζήτησή μου στο Ίντερνετ διάβασα κάπου ότι τα επίπεδά της δείχνουν αν έγινε ωορρηξία. Δεν ξέρω αν ισχύει...

Ισχύει ναι... η προγεστερόνη δειχνει αν εκανες ωορρηξια... μετά την περιοδο την κανεις την 21 η ημερα του κυκλου... αν ειναι πανω απο 15 ειναι καλη κ εχεις κανει ωορρηξια?

στις πριν 6 ώρες, ο/η Jesabell είπε:

Ισχύει ναι... η προγεστερόνη δειχνει αν εκανες ωορρηξια... μετά την περιοδο την κανεις την 21 η ημερα του κυκλου... αν ειναι πανω απο 15 ειναι καλη κ εχεις κανει ωορρηξια?

Καλημέρα κορίτσια.. καλή επιτυχία σε όλες. Ισχύει αυτό που λέτε..κ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το άγχος.. εγώ τον Ιανουάριο που έμαθα για την ενδομητριωση στεναχωρέθηκα κ αγχώθηκα παρά πολύ..ήμουνα χάλια.. έκανα 21η μέρα την προγεστερόνη που ήταν προγραμματισμένη από πριν κ ήταν στα πατώματα.. κ ως απόδειξη για πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα 40αρη κύκλο ..τον επόμενο μήνα ήρθε κανονικά ..επανήλθε .

Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλες τις μελλοντικές μανούλες! Συνεχίζουμε τις προσπάθειες με χαμόγελο!

Κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι..η βιταμίνη D παίζει ρόλο στη σύλληψη? 

@Nancaki88  μέχρι πρόσφατα ήξερα πως η έλλειψη βιταμίνης D επηρεάζει και για αυτό το λόγο επειδή είχα πολύ χαμηλή D έπινα συμπλήρωμα. Μου το είχε πει ο γιατρός μου δηλαδή και ο ρευματολόγος μου. Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα που πήγα σε καινούριο γυναικολόγο (δεν έμεινα ευχαριστημένη γενικώς) μου είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και οι νέες μελέτες το έχουν αναιρέσει. Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει...

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Natacha είπε:

@Nancaki88  μέχρι πρόσφατα ήξερα πως η έλλειψη βιταμίνης D επηρεάζει και για αυτό το λόγο επειδή είχα πολύ χαμηλή D έπινα συμπλήρωμα. Μου το είχε πει ο γιατρός μου δηλαδή και ο ρευματολόγος μου. Ωστόσο την περασμένη εβδομάδα που πήγα σε καινούριο γυναικολόγο (δεν έμεινα ευχαριστημένη γενικώς) μου είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και οι νέες μελέτες το έχουν αναιρέσει. Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει...

Και εγώ σε αυτή τη φάση βρίσκομαι δηλαδή δεν ξέρω τι ισχύει..και εμένα ο γυναικολόγος δε μου είπε να πάρω συμπλήρωμα ενώ η ενδοκρινολόγος μου είπε να πάρω, οπότε δεν έχω βγάλει άκρη!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Natacha είπε:

@Nancaki88 Ίσως παίζει ρόλο και η τιμή που έχεις. Δηλαδή πόσο χαμηλή είναι. Φαντάσου εγώ είχα μονοψήφιο νούμερο.

24,7 έχω δεν είναι τραγικά χαμηλή αλλά εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι πάνω απο 30..

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nancaki88 είπε:

24,7 έχω δεν είναι τραγικά χαμηλή αλλά εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι πάνω απο 30..

Κοριτσια με ενδιαφερει κ μενα το θεμα!! παιρνω συμπληρωματα που μου τα εδωσε ο ρευματολογος..Στις τελευταιες μου εξετασεις ηταν κ το δικο μου μονοψηφιο (8)!

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Nancaki88 είπε:

Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλες τις μελλοντικές μανούλες! Συνεχίζουμε τις προσπάθειες με χαμόγελο!

Κορίτσια βοηθήστε με σε κάτι..η βιταμίνη D παίζει ρόλο στη σύλληψη? 

H d  γενικά ειναι μια βιταμίνη που κανει πολυ καλο σε ολα. Λέγεται d για βοηθάει στο dna ,απο οσο γνωρίζω οταν μεινεις εγκυος παιρνεις γτ βοηθάει στην ομαλή εξέληξη του εμβρύου... καλό ειναι να το παίρνεις κ πριν μεινεις εγκυοs?

καλημέρα κοριτσια καλη εβδομαδα, σας εχασα για λιγες μερες δεν προλαβαινα να μπω, τι εγινε εχουμε κανα ευχαριστο απο καμια κοπελα η οχι ακομα ?

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Jesabell είπε:

Kαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!!!

Δηλαδή εγώ που έχω αυτοάνοσο hashimoto και υποθυροειδισμο πρέπει να παίρνω ε?

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Nancaki88 είπε:

Δηλαδή εγώ που έχω αυτοάνοσο hashimoto και υποθυροειδισμο πρέπει να παίρνω ε?

Κοιτα να δεις, εμενα ο γιατρος μ ειπε πως πρεπει διοτι αυτοι π εχουν αυτοανοσο εχουν « χαλάσει το dna” τους κ η d το βοηθάει να διορθωθει. Ρωτα το γιατρο σ για σιγουρα, κανε εξεταση να δεις σε τι ποσοστό ειναι η d σου...?ελπίζω να σε βοήθησα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...