Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πασχαλινά Αυγουλάκια

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 7:32 ΠΜ, ο/η Kokoula86 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας.. από χθες που μπήκα εδώ κ μίλησα λίγο νιώθω λίγο καλύτερα..

Expand  

κάλος ήρθες παντός είστε πολύ όμορφοι με τον άντρα σου και με το κάλο να έχεις σύντομα ευχάριστα νέα

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 7:32 ΠΜ, ο/η Kokoula86 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ευχαριστώ για την όμορφη παρέα σας.. από χθες που μπήκα εδώ κ μίλησα λίγο νιώθω λίγο καλύτερα..

Expand  

Καλώς μας ήρθες!!! εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!και σύντομα να μας πεις ευχαριστα!!!!

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 7:47 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Σίγουρα θα νιώθεις καλύτερα γιατί μοιράζεσαι σκέψεις που δεν μπορείς να συζητήσεις ακόμα κ με συγγενείς σου.. βιώνουμε πάνω κάτω τα ίδια κ θα δεις πως κάθε μήνα μειωνομαστε έχουμε τα τυχερά μας ..κ έρχονται κ άλλες κοπέλες που προσπαθούν.. το βασικότερο είναι ότι μαθαίνουμε πολλά πράγματα.. 

Κοριτσια απευθύνομαι σε όλες σας.. εγώ γενικότερα όταν ξεκίνησα τις προσπάθειες μου (Σεπτεμβρη με Γεναρη) δεν γνώριζα απολύτως τίποτα.. ούτε τεστ ωορρηξίας ούτε παρακολουθηση ,εξετάσεις..δε τα είχα ακούσει ποτέ .. εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως μέσα από τις συζητήσεις μας κ τις γνώσεις που αποκομισα ανακαλύψα την ενδομητριωση.. κ τώρα μετά από την επέμβαση που εκανα θα μπω ξανά κ εγώ στις προσπάθειες μας.. Σας ευχαριστω λοιπόν.. 

Expand  

Έχεις πολύ δίκιο!!!και εμένα με βοήθησε πάρα πολύ το φόρουμ!!!Και όταν μάθαμε ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα με το σπέρμα δεν πανικοβλήθηκα καθόλου ήξερα και είχα διαβάσει από άλλες κοπέλες πως έπρεπε να κινηθούμε!!!!! Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που περνάς εάν δεν έχει νιώσει το ίδιο!!!!???.Και εσύ πέρασες μια δοκιμασία αλλά τώρα είσαι μια χαρά!!!!!και σύντομα πιστεύω θα μας είσαι εγκυουλα

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 6:58 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Τα κορίτσια μας @Ε.Γ.Α. @egw τι κάνουν?? Θα έχουν φουσκώσει αρκετά πια... @Starrr μας πως είσαι πηγές στον γιατρό??

Expand  

Αύριο έχω γιατρό. Και μετά αν δούμε πως όλα είναι καλά θα πάω για ψώνια. Να πάρω κάνα παντελόνι... Γιατί δεν μου κουμπώνουν.... Ευτυχώς την έχω βγάλει με φόρμες κ κάτι κολάν... ??

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 8:59 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Αύριο έχω γιατρό. Και μετά αν δούμε πως όλα είναι καλά θα πάω για ψώνια. Να πάρω κάνα παντελόνι... Γιατί δεν μου κουμπώνουν.... Ευτυχώς την έχω βγάλει με φόρμες κ κάτι κολάν... ??

Expand  

Άρχισες να φουσκωνεις κοριτσάκι μου? Με το καλό αύριο! Και καλά ψώνια! 

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 11:03 ΠΜ, ο/η Ελένη Πειραιάς είπε:

Γειά σας κορίτσι μου.... θα μάθουμε το αποοοογευμααααα....

Expand  

Μακάρι βρε κορίτσι μου πραγματικά στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα θετικά!!!!περιμένω με αγωνία....

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 11:22 ΠΜ, ο/η Maroulli είπε:

Μακάρι βρε κορίτσι μου πραγματικά στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα θετικά!!!!περιμένω με αγωνία....

Expand  

Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη για να πω την αλήθεια....δεν θελω να φουσκώσουν τα μυαλά μου.... Όχι ότι είμαι απαισιόδοξη απλα συγκρατημένη.... είπαμε θετική ενέργεια....και αν δεν... ξεκινάμε όλες μαζί αυτον τον μήνα ?? 

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 11:41 ΠΜ, ο/η Ελένη Πειραιάς είπε:

Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένη για να πω την αλήθεια....δεν θελω να φουσκώσουν τα μυαλά μου.... Όχι ότι είμαι απαισιόδοξη απλα συγκρατημένη.... είπαμε θετική ενέργεια....και αν δεν... ξεκινάμε όλες μαζί αυτον τον μήνα ?? 

Expand  

περιμένουμε νέα σου.. είσαι στην 3η μέρα τώρα??

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!! Δοκιμάζω κι εγώ την τύχη μου αυτόν τον μήνα, με λίγο παραπάνω σπρώξιμο!! Μια αγωγή για περισσότερα ωάρια και ένεση για ωορρηξία!! Το πσκ θα πέσει πολλή γυμναστική! ? καλή επιτυχία σε όλες!!

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 12:06 ΜΜ, ο/η Thunder είπε:

Γειά σας κορίτσια!! Δοκιμάζω κι εγώ την τύχη μου αυτόν τον μήνα, με λίγο παραπάνω σπρώξιμο!! Μια αγωγή για περισσότερα ωάρια και ένεση για ωορρηξία!! Το πσκ θα πέσει πολλή γυμναστική! ? καλή επιτυχία σε όλες!!

Expand  

Καλή επιτυχία κοπέλα Μου!!! βοουυρρρ βουυρ 

Δημοσίευση

Expand  

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! Περιμένουμε νέα!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 3/4/2019 at 4:51 ΜΜ, ο/η ViKcy είπε:

Είναι τόσο ωραίο αυτό που έγραψες!!!!! Όντως δίνουνε την πιο γλυκιά μάχη!!!!Είναι θέμα χρόνου πιστεύω για όλες!!!και για εμάς που υπάρχει κάποιο θέμα και για όλες τις άλλες κοπέλες που απλά ακόμα δεν έτυχε!!!!

Expand  

Καλησπέρα κοριτσια μου εγώ αυτό το μηνα δεν είχα στοχευμένες επαφές από επιλογή ειμαι καλα όμως και συνηδητοποιημενη για την απόφαση μου. Σήμερα ήρθε ένας κύριος στο μαγαζι και ξέρετε τι μου είπε?? Ότι η γυναίκα του έχασε από ενδομήτριο θάνατο το μωρακι της στην 39η εβδομάδα .. επαθα σοκ και μετα απο αυτο καταλαβα οτι τσαμπα στεναχωριομαστε και οτι ολα είναι θέλημα Θεού αν εκείνος θέλει θα έρθει όποτε να μαστε γερές και όλα θα γίνουν  ..

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 7:59 ΠΜ, ο/η Niki94 είπε:

κάλος ήρθες παντός είστε πολύ όμορφοι με τον άντρα σου και με το κάλο να έχεις σύντομα ευχάριστα νέα

Expand  

Ευχαριστουμε πολύ.. μαζί σε όλα από το 2004.. ευχομαι ο Θεός να μας δώσει το πολυπόθητο δωρο του και σε μας.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μέσα από τη ψυχή μου...

Δημοσίευση
  στις On 5/4/2019 at 3:30 ΜΜ, ο/η Kokoula86 είπε:

Ευχαριστουμε πολύ.. μαζί σε όλα από το 2004.. ευχομαι ο Θεός να μας δώσει το πολυπόθητο δωρο του και σε μας.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μέσα από τη ψυχή μου...

Expand  

Θα σας το δώσει κοπέλα μου

Δημοσίευση

Expand  

Νεαααααα?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με το σφακ ήμουν.  Ναι ήταν το τυχερο μου. Τα έβαλα κ 3ης μέρας γιατί για βλαστοκυστες δε μπορούσα να ρισκάρω να τα χάσω.  Κ μάλιστα εμφυτευτηκαν κ τα 2 κ προχώρησε το ένα. Εντάξει έτσι είναι εφόσον αποκτήσεις παιδί είναι δύσκολο να αρχίσεις το παιδεμα από την αρχή. Έχουμε δει όμως να έρχεται φυσικά ακόμα κ στις δικές μας ηλικίες όταν πια χαλαρώνεις κ δεν ζοριζεις καταστασεις. Μακάρι να έρθει εκεί που δε το περιμένεις αφού το λέει η περδικουλα σου
    • Άστο μεγάλο άγχος περάσαμε με τηβ ίωση..  κι εσείς όντως είστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα... εμένα δεν πάει κ σχολείο κ πάλι κάτι άρπαξε κάπου δεν ξέρω..   Πιπίλα του δίνω από την αρχή όπως έκανα κ στον μεγάλο μου πάρα τα όσα λένε.  Ειδικά στον μεγάλο μου επειδή μου είχε καταπλήξει το στήθος στον θηλασμο κ ήταν συνέχεια εκεί το έκανα γιατί έπρεπε ν γλιτώσω όσο περισσότερο πιπιλισμα μπορούσα γιατί ειλικρινά έκλαιγα από τον πόνο... Τώρα στον μικρό δεν έχω τέτοιο θέμα κ ο ίδιος άλλες φορές τη θέλει άλλες την πετάει την πιπίλα. Αλλά την έδωσα για να παρηγοριεται κάποιες φορές γιατί κ εγώ κατάλαβα ότι πολλές φορές δεν ήθελε γάλα απλά να πιπιλαει κ εκνευριζοταν με το γάλα ...  Σαραντισμο κ εμείς θα κάνουμε. Σαραντιζουμε τρίτη του Πάσχα αλλά είπα στον πάτερ να πάμε λίγο νωρίτερα την μεγάλη εβδομάδα μπας κ πάμε καμιά βόλτα παραπάνω καμιά εκκλησία λίγο τη μεγάλη εβδομάδα έτσι επιταφιο πχ ... Κ είπε να πάμε ..
    • Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ. Ναι, ένα κοριτσάκι έχουμε, τρισήμιση χρονών τώρα. Εγώ στα 38 ξεκίνησα με FSH γύρω στο 11-12. Κι εγώ είχα πάντα λίγα ωάρια. Κι έκανα συνήθως τροποποιημένους με λίγα φάρμακα. Σε μία μόνο διέγερση πετύχαμε 6 κι έκανα ας πούμε φουλ διέγερση. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με έπιαναν τα φάρμακα, πάντοτε τα μεγάλωναν αυτ΄α τα λίγα που είχα, δεν περίμενα θαύματα. Συνήθισα έτσι να πορεύομαι. Φτιάχναμε όμως καλές βλαστοκύστες. Μία ήταν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ. Για το 2ο παιδάκι έχω κάνει άλλες δύο διεγέρσεις και δύο ετ (πρώτα με το απόθεμα και μετά με νέες βλαστο). Εσύ σε εντελώς φυσικό, κατάφερες να πάρεις δύο ωάρια; Έλα ρε συ! Ήταν τυχερό σου τελικά!❤️ Τώρα δεν συνεχίζω... Τελευταία προσπάθησα τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχα πάλι δύο και δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι με τόσο λίγα. Λίγο η fsh, λίγο η ηλικία μου...Τους εντελώς φυσικο΄ύς τους έχω αποκλείσει. Είναι κ ο άντρας μου επιφυλακτικός πλέον, εφόσον έχουμε παιδί. Αλλά εγώ το σκέφτομαι συνεχώς. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και δεν έμεινα ευχαριστημένη ... που σημαίνει ότι αν το ξαναπιάσω θα πρέπει να κάνω έρευνα απ' την αρχή. Πφ...μπέρδεμα. Εσύ σε ποιον ήσουν; Αν θες μου λες.
    • Εξαιρετική η πρόταση σου, το δοκίμασα και έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μπορείς άνετα να το ακολουθήσεις. Τώρα θα βγάλω και για το σύζυγο, γενικά έχει και λίγα παραπάνω κιλακια οπότε πρέπει να χάσει.  Να λες να μην έρθει, ποτε δε ξέρεις από που θα έρθει το καλό νέο!! 
    • Κορίτσια μου με σώζετε σας ευχαριστώ, το είχα μεγάλο άγχος. Μέχρι τότε θα σας ξαναρωτήσω να μου δώσετε τα φώτα σας.!!! @annie! Εσύ που μένεις Θεσσαλονίκη;;; Εμείς θα μείνουμε Ωραιόκαστρο! Κορίτσια κάναμε υπέρηχο οι παλμοί ήταν 126. Είναι καλοί για 6 εβδομάδα και πέντε μέρες; Ο γιατρός ειπε όλα καλά πάντως δωξα τω Θεώ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...