Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ροζ υγρά και καθυστερήση

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια . Προσπαθούμε ένα 6μηνο  περίπου για μωράκι . Ο κύκλος μου είναι πάντα σταθερός και έπαιρνα inofert και ο γυναικολόγος μου μου έχει πει ότι ειμαι αρκετά γόνιμη είμαι 27 . Τν ημέρα ωορρηξίας κάναμε προσπάθεια και απ' τοτε έχω συμπτώματα ζαλάδα ευαίσθητο στήθος αναγουλα αυξημενη θερμοκρασία . Σήμερα είμαι στ 2 μέρα καθυστερήσης αλλά στ σκούπισμα έχω ροζ υγρά και πονάει η κοιλιά μου με πόνους περιόδου . Υπάρχει βρ κορίτσια καμία ελπίδα ή πάλι θ στεναχωρηθω ? Τεστ θ πάρω αύριο απ' τ φαρμακείο ποιο να πάρω ? 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Marakimpo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Προσπαθούμε ένα 6μηνο  περίπου για μωράκι . Ο κύκλος μου είναι πάντα σταθερός και έπαιρνα inofert και ο γυναικολόγος μου μου έχει πει ότι ειμαι αρκετά γόνιμη είμαι 27 . Τν ημέρα ωορρηξίας κάναμε προσπάθεια και απ' τοτε έχω συμπτώματα ζαλάδα ευαίσθητο στήθος αναγουλα αυξημενη θερμοκρασία . Σήμερα είμαι στ 2 μέρα καθυστερήσης αλλά στ σκούπισμα έχω ροζ υγρά και πονάει η κοιλιά μου με πόνους περιόδου . Υπάρχει βρ κορίτσια καμία ελπίδα ή πάλι θ στεναχωρηθω ? Τεστ θ πάρω αύριο απ' τ φαρμακείο ποιο να πάρω ? 

Καταρχάς καλως ήρθες!
Σε κάποιες γυναίκες οι επαφές επηρεάζουν τον κύκλο.
Σου έχει συμβεί πάλι καθυστέρηση αυτούς τους 6 μήνες; 
Αν σήμερα είσαι στην δεύτερη μέρα καθυστέρησης του πιο μεγάλου σου κύκλου, εγώ θα πρότεινα να κάνεις κατευθείαν χοριακή. Τι να τρέχεις να βρεις φαρμακείο, να πας σπίτι, να το κάνεις, τι να πας κατευθείαν σε ένα μικροβιολογικό να σου πάρει αιμα και σε λίγες ώρες θα ξέρεις.
Εύχομαι μέχρι το πρωι να μην έχεις δει αίμα και όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος! 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Marakimpo είπε:

Με το καλό σου εύχομαι. Γιατί δε κάνεις μια χοριακουλα να είσαι πιο σίγουρη? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Annachan είπε:

Με το καλό σου εύχομαι. Γιατί δε κάνεις μια χοριακουλα να είσαι πιο σίγουρη? Με το καλό σου ευχομαι

Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι για τ αποτελέσμα. Νομίζω ότι είναι νωρίς κ μετά θα απογοητευτω 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Marakimpo είπε:

Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι για τ αποτελέσμα. Νομίζω ότι είναι νωρίς κ μετά θα απογοητευτω 

Με δύο μέρες καθυστέρηση, πίστεψε με δεν είναι νωρίς. Είτε κάνεις τεστ είτε χοριακή η απογοητευση ή η χαρά θα είναι η ίδια.
Απάντηση για το ποιο τεστ να πάρεις από το φαρμακείο δεν έχω.
Εύχομαι να γίνει ότι επιθυμείς!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Καταρχάς καλως ήρθες!
Σε κάποιες γυναίκες οι επαφές επηρεάζουν τον κύκλο.
Σου έχει συμβεί πάλι καθυστέρηση αυτούς τους 6 μήνες; 
Αν σήμερα είσαι στην δεύτερη μέρα καθυστέρησης του πιο μεγάλου σου κύκλου, εγώ θα πρότεινα να κάνεις κατευθείαν χοριακή. Τι να τρέχεις να βρεις φαρμακείο, να πας σπίτι, να το κάνεις, τι να πας κατευθείαν σε ένα μικροβιολογικό να σου πάρει αιμα και σε λίγες ώρες θα ξέρεις.
Εύχομαι μέχρι το πρωι να μην έχεις δει αίμα και όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος! 

Όχι δεν ξαναειχα καθυστέρηση . Είναι δύσκολο να πάω αύριο στ μικροβιολογικό γτ δουλεύω θ τους πάρω τηλ όταν σχολασω εάν προλαβαίνω ν πάω κ ν στείλουν τ αποτελέσματα . Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να μην δω αίμα !!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η misofeggaro είπε:

Με δύο μέρες καθυστέρηση, πίστεψε με δεν είναι νωρίς. Είτε κάνεις τεστ είτε χοριακή η απογοητευση ή η χαρά θα είναι η ίδια.
Απάντηση για το ποιο τεστ να πάρεις από το φαρμακείο δεν έχω.
Εύχομαι να γίνει ότι επιθυμείς!

Ευχαριστώ πολύ !!!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Marakimpo είπε:

Θα σου πρότεινα μια χοριακη,τώρα για τα συμπτώματα μπορεί να σημαίνουν εγκυμοσύνη μπορεί και όχι μην τα κοιτάς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να χαίρεσαι το μωρακι σου κορίτσι μου💗 Σευχαριστώ για την αμεση απάντηση μακαρι να υπαρχει φως στο τουνελ.. η αλήθεια ειναι οτι αμφιταλαντευομαι πολυ για το πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τελικά αν περναμε την φαση μας ή όχι.. Με τον σύζυγο πιο πολυ υπομονή κανω να δω πως θα εξελιχθεί παρά να πω με σιγουριά οτι καλυτερεύει η κατάσταση. Δειχνει μια μικρη βελτίωση αλλα φοβαμαι οτι ειναι επιτηδευμένη κι οτι η ζημια εγινε. Περα απ αυτο όμως νιώθω οτι δεν αξιζω στο μωρο μου δεν αξιζω για μαμα του. Ειναι υπέροχο μωρο και θα μεγάλωνε μια χαρα και χωρις εμένα. Σε μερες μεγάλης απελπισίας εχω σκεφτει και να κάνω κακο σε μενα. Το θετικό είναι ότι δεν εχω καμια βλεψη να το κανω πράξη αλλα και μονον αυτες οι σκέψεις μου φαίνονται ολιγον τι παρανοϊκές. Εχω αρχισει επισης να φοβαμαι τα βραδια που μενω μονη με το μωρο..Φοβάμαι το σκοταδι σα παιδακι, θέλω συνεχως καποιον μαζι μου..μια ανασφάλεια γενικά και καθε μερα χειροτερα..Γι αυτο λεω οτι ειναι λεπτη η γραμμή του νορμαλ και του κατι συμβαίνει και θελω πολυ να ακουσω τις απόψεις σας 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου...όλα όσα περιγράφεις είναι όλα όσα νιώθει το 80% (για να μη πω και παραπάνω) των γυναικών που έγιναν μανουλες...αλλάζουν όλα και είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις σαν χαμένη!!!Οι ορμόνες σου δεν έχουν ηρεμήσει ακόμα και εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς σε εντελώς νέα δεδομένα!!!να μην νιώθεις άσχημα,σιγά σιγά θα ηρεμήσεις και θα νιώσεις και όλα αυτά τα θετικά τα οποία θεωρώ ότι και τώρα τα νιώθεις απλά η δύσκολη καθημερινότητα δε σε αφήνει να τα αναγνωρίσεις...Είμαι και εγώ μαμά ενός αγοριού 15 μηνών και πίστεψέ με τους τελευταίους 2 μήνες ξεκίνησα να ξανά βρίσκω τον εαυτό μου 🩷  Μεγάλη αγκαλιά και να θυμάσαι,να δίνεις χρόνο στα συναισθήματα σου!!!Ελπίζω και ο σύζυγός σου να είναι όσο γίνεται πιο βοηθητικός!!!
    • Πφφφ να ξημερώσει πρώτα ο Θεός και να μάθουμε, σ'ευχαριστω πολυ κορίτσι μου 😍😍
    • Μην κοιτάς συμπτώματα. Μπορει να μην εχεις κανενα συμπτωμα! Εγω δεν ειχα τίποτα! Μονο πονο στη μεση αλλα δεν το λάμβανα υπόψη λόγω των φαρμάκων. Είσαι στα κάγκελα, το καταλαβαίνω απόλυτα!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας!! Ήθελα να μπω να ευχηθώ στην @_piripiri_ μας.. κοριτσάκι μου!! Να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Πολύχρονος!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος στη ζωή του!!! 🥰🥰🥰🥰 Αν και με χρονοκαθηστερηση...🫣 Το πρώτο μωράκι της ομάδας μας που χρονισε!!! 😍😍😍 Αχ δεν το πιστεύω.. ακόμα δεν το πιστεύω... Εμείς κορίτσια μου υποφέρουμε.. δοντακια + άλμα (υποθέτω;!) πάντως πολύ γκρίνια.. παααάρα πολύ γκρίνια!!! Αισίως 8 δόντια και συνεχίζουμε.. ξεκίνησε από την αλλαγή της ώρας με το που μπήκε ο Νοέμβρης και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει.. ξανααλλαξε και το πρόγραμμα του ύπνου της.. όταν κοιμάται anyway.. τεσπα!!  Κατά τα άλλα, 10 μηνών κλεισμένα πλέον, φτάσαμε τα 8 κιλά επιτέλους!! 8.100 για να είμαι ακριβής.. και 74 νομίζω ύψος;! Κάτι τέτοιο..  Αυτά τα δικά μας.. @Maya_ μου πως είστε με τις ιώσεις; Το παιδί;  @_piripiri_ μου πως πάτε εσείς με τον ύπνο; Βρήκατε κάποια λύση κάτι να δουλέψει με το παιδί; Δεν έχω χρόνο καθόλου να σχολιάσω αυτά που είπατε..  Σας φιλώ!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...