Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αννα

καλως τα δεχτηκατε τα κοριτσακια σας σπιτι σας!!!:cheer:

Υγεια και ευτυχια να τις ακολουθουν σε ολη τους τη ζωη.:)

Και συ να εισαι παντα καλα με τον αντρουλη σου να καμαρωνετε και τα 3 θαυματακια σας.

Παντως ειναι σκετες γλυκες...τι να πω...οσο για την ταλαιπωρια που τραβηξαν, αν δεν το ξεραμε ουτε που θα το φανταζομασταν;)

Καλη αρχή και παντα χαμογελα σαν τα σημερινα στο σπιτικο σας!

Δημοσίευση

Πω πω!!!!!!

Τι μωρά είναι αυτά :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλά δεν το συζητώ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!

Γερά να είναι Αννούλα μου και με μια μαμά σαν εσένα σίγουρα θα είναι ευτυχισμένα:) :)

Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν και δεν θα τελειώσουν ποτέ;) ;)

Πολλά φιλιά και πολλές ευχές στέλνω στην πανέμορφη οικογένοια σου

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ:P

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!:woohoo:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ....!!!!

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΒΕΙ.... ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ!!!! B) B)

ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΡΔΑΜΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ

ΦΩΤΟ) ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ.....

ΜΑΧΗ...:P :laugh: :laugh: ΜΠΟΥΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΕ??:silly:

ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ? ΠΕΘΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ.....;)

ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΙΣΚΙΠΕΣΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ

ΠΑΝΤΑ....!!! :) :) :)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ!ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!

ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ!ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΛΑΙΓΑΝΕ (ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΝΤΟΣ).ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΗΡΑ 2 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ(!!!).ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ...:laugh: ΜΕΤΑ Η ΝΕΦΕΛΙΤΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΖΗΛΕΨΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ.;) ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑΙΣΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ,Η ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΦΕΛΙΤΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΠΝΟ...ΩΧ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ!ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΕΤΡΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Μπράβο Αννούλα, επιτέλους σπίτι με τις διδυμούλες σου!

Να είναι πάντα γερές, ευτυχισμένες και τυχερές στη ζωούλα τους..

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Και καλή δύναμη σε σένα και τον άντρα σου! Θα τη χρειαστείτε με τον "συγχρονισμό" που έχουν τα μικράκια σου! ;)

Σε φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...