Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα μαρτακια μας?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Συμφωνώ, κι εγώ θα ήμουν πολύ πιο χαλαρή αν ήμουν μικρότερη. Όσο για τα τεστ εγκυμοσύνης, τα έχω στο συρτάρι μου ξεχασμένα. Σαν να μην υπάρχουν.

Μπράβο σου, πυγμή να βλέπω!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα φυσιολογικά το ωοθυλακιακι μου θα είναι κάπου στα 17 χιλιοστά... Τέλικα θα πάρω  αναρρωτική για την τρίτη έτσι ώστε να πάω κ στον γιατρό να με δει πριν σκάσουν. Γιατί πολύ φοβάμαι αν πήγαινα Τετάρτη μεσημέρι θα το βλέπαμε σπασμένο. Ευκαιρία λοιπόν κ για άλλες δουλίτσες την τρίτη. Σίγουρα βέβαια θα μου ξανά πει να πάω το Σάββατο πάλι. 

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!

Καλες προσπαθειες σε οσες πλησιαζουμε τις γονιμες.

@Starrr αν και δεν τα ξερω καλα στα 21-22 δεν σκαει? Οποτε γιατι να ξαναπας Σαββατο?

Εγω για Τριτη τις υπολογιζω, το τεστ μεχρι στιγμης βγαινει αρνητικο αλλα μιας και τελειωσαμε την αντιβιωση χθες αρχιζω απο σημερα προσπαθειες....προμηνυετε καυτο τριημερο??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ginaak είπε:

Καλημερα τσουπρες!!

@Starrr αν και δεν τα ξερω καλα στα 21-22 δεν σκαει? Οποτε γιατι να ξαναπας Σαββατο?

Εγω για Τριτη τις υπολογιζω, το τεστ μεχρι στιγμης βγαινει αρνητικο αλλα μιας και τελειωσαμε την αντιβιωση χθες αρχιζω απο σημερα προσπαθειες....προμηνυετε καυτο τριημερο??

Γιατί πηγαίνω κ μετά που θα σκάσει. Για να δούμε πως όντως έσκασε.. Βλέπει κ μετράει το υγρό που έχει φύγει κ μετράει κ το ενδομήτριο να δούμε ότι είναι το σωστό. Κ βλέπει κ αν υπάρχει κ υγρό στο υπογλασσιο.. (κάτι τέτοιο!!). 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Γιατί πηγαίνω κ μετά που θα σκάσει. Για να δούμε πως όντως έσκασε.. Βλέπει κ μετράει το υγρό που έχει φύγει κ μετράει κ το ενδομήτριο να δούμε ότι είναι το σωστό. Κ βλέπει κ αν υπάρχει κ υγρό στο υπογλασσιο.. (κάτι τέτοιο!!). 

Καλημέρα! Αυτό το υγρό στο δουγλάσιο δείχνει ότι έγινε η ωορρηξία; Θυμάμαι που είχα κάνει υπέρηχο κάποτε μετά την ωορρηξία και μου είχε γράψει αυτό και έλεγα "Χριστέ μου, πεθαίνω;!" ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα! Αυτό το υγρό στο δουγλάσιο δείχνει ότι έγινε η ωορρηξία; Θυμάμαι που είχα κάνει υπέρηχο κάποτε μετά την ωορρηξία και μου είχε γράψει αυτό και έλεγα "Χριστέ μου, πεθαίνω;!" ?

Υπογλασσειο νομίζω έτσι το λένε.... Ναι μετράει το υγρό για να υπολογίσει πόσο περίπου ήταν τα χιλιοστά του ωοθυλακιου όταν έσκασε.... ??

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Υπογλασσειο νομίζω έτσι το λένε.... Ναι μετράει το υγρό για να υπολογίσει πόσο περίπου ήταν τα χιλιοστά του ωοθυλακιου όταν έσκασε.... ??

Ελεύθερο υγρό στο δουγλάσιο χώρο λέει. Όπως και να το λένε, μάλλον δείχνει ότι έγινε ωορρηξία γιατί σε άλλο υπέρηχο πριν την ωορρηξία, δεν υπήρχε υγρό στο δουγλάσιο.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Ελεύθερο υγρό στο δουγλάσιο χώρο λέει. Όπως και να το λένε, μάλλον δείχνει ότι έγινε ωορρηξία γιατί σε άλλο υπέρηχο πριν την ωορρηξία, δεν υπήρχε υγρό στο δουγλάσιο.

Ναι ναι. Από την ωορρηξία είναι. Κ το υγρό αυτό είναι σαν να λέει στα σπερματοζωαρια προς τα εδώ ελάτε καλωσ ορισατε

?????

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!Καλη Κυριακη να εχουμε. Πως ειστε σημερα;; 

@Starrr διαβασα τα νεα σου!Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!Στενη παρακολουθηση κοριτσι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κορίτσια!Καλη Κυριακη να εχουμε. Πως ειστε σημερα;; 

@Starrr διαβασα τα νεα σου!Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!Στενη παρακολουθηση κοριτσι μου!

Αυτό κάνω. Στενή παρακολούθηση...... Θερμοδιαγραμμα...... Επαφές....... ???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Starrr είπε:

Αυτό κάνω. Στενή παρακολούθηση...... Θερμοδιαγραμμα...... Επαφές....... ???

Ολα τα κάνεις!Που θα παει !Θα το τσακωσεις το σπορακι!

Δημοσίευση

Κορίτσια ειμαι σε φαση που δεν ξερω τι να κανω...Να προχωρήσω στην επέμβαση με τον γιατρο που μου βρηκε τον πολυποδα η να παω νοσοκομειο...Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...Αν αργήσουν απο το νοσοκομείο να μου κλεισουν ραντεβου....Δεν θελω να το αφηνω αλλο...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Ναι γι αυτό κ όταν το βλέπουν λένε ξανά επαφή...... ? Και μετά τέλος... ??

Τι μαθαινεις κανεις!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Κορίτσια ειμαι σε φαση που δεν ξερω τι να κανω...Να προχωρήσω στην επέμβαση με τον γιατρο που μου βρηκε τον πολυποδα η να παω νοσοκομειο...Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...Αν αργήσουν απο το νοσοκομείο να μου κλεισουν ραντεβου....Δεν θελω να το αφηνω αλλο...

Εγω λέω να περιμένεις λίγο και να δεις τι θα σου πουν αν έχουν αργά ραντεβού πήγενε με τον ιατρό σου

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Μπορείς να ρωτήσεις στο νοσοκομείο ποτε είναι εφικτό να σου πρόγραμματησουν την επέμβαση κ αποφασίζεις...αν δεις ότι σ λένε πολύ μακριά μη την κάνεις σε δημόσιο..πάντως ένας μήνας τελικά δεν είναι τίποτα.. εγώ ήμουν κάθετη να μη περίμενω τόσο δεν ήθελα κ τώρα μπήκε κιόλας ο μηνας. . Το μόνο που με αγχωνει κάπως είναι ο θηροειδης ελπίζω να έχει πέσει μέχρι τότε. Μ είπανε θέλει 4-6 εβδομάδες να σταθεροποιηθει με τα χάπια. Έχω πάρει ήδη 18 χαπάκια.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Niki94 είπε:

Εγω λέω να περιμένεις λίγο και να δεις τι θα σου πουν αν έχουν αργά ραντεβού πήγενε με τον ιατρό σου

Σε ευχαριστω πολυ!Ειμαι λιγο χαμενη ...Δενξερω πως να το οργανωσω στο δημοσιο ,το πιστευεις;;Ενω καθε φορα που εκανα επέμβαση την εκαν σε ιδιωτικο και μου φαινοταν παιχνιδακι...Τωρα δεν ξερω απο που να το πιασω...Δεν αγχωνομαι με την επεμβαση καθολου ,με το κλεισιμο του ραντεβου αγχωνομαι.Το πιστευειςς;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

Μπορείς να ρωτήσεις στο νοσοκομείο ποτε είναι εφικτό να σου πρόγραμματησουν την επέμβαση κ αποφασίζεις...αν δεις ότι σ λένε πολύ μακριά μη την κάνεις σε δημόσιο..πάντως ένας μήνας τελικά δεν είναι τίποτα.. εγώ ήμουν κάθετη να μη περίμενω τόσο δεν ήθελα κ τώρα μπήκε κιόλας ο μηνας. . Το μόνο που με αγχωνει κάπως είναι ο θηροειδης ελπίζω να έχει πέσει μέχρι τότε. Μ είπανε θέλει 4-6 εβδομάδες να σταθεροποιηθει με τα χάπια. Έχω πάρει ήδη 18 χαπάκια.. 

Ποσο είναι ο θυροειδης σου;;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Μίλα πρώτα με το νοσοκομείο και αναλόγως αποφασίζεις.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ginaak είπε:

Καλημερα τσουπρες!!

Τέλεια καλή αρχή, καλά να περάσετε! ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...