Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Όπως σχεδόν όλες ξέρετε στις 4/11 γέννησα πρόωρα τα διδυμάκια μου,στη 26η εβδομάδα της κύησης.Απο τότε και μέχρι σήμερα τα νινάκια μου παραμένουν στην θερμοκοιτίδα για συμπληρώσουν το βάρος και να φτάσουν στα επιθυμητά στάδια ανάπτηξης.

Στην αρχή περάσαμε πολύ δύσκολες ώρες καθώς φοβόμασταν μήπως τα αγγελούδια μας δεν τα καταφέρουν!Δέχτηκα πολύ στήρηξη απο τις φίλες μου εδώ στο mammyland και για αυτό θέλω να τους πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί με έκαναν να ξεχνιέμαι και να χαμογελώ! Κοριτσια μου σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να έχετε πάντα ότι επιθυμείτε και να βρίσκεται σε κάθε στιγμή της ζωής σας την αγάπη που τόσο απλόχερα μου δώσατε!

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα...Επιτέλους τα κοριτσάκια μου θα έρθουςν στο σπίτι τους...Είμαι πάάάάρα πολύ ευτυχισμένη!Πετάω στα σύννεφα!!!

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν κατ ευχην! μετο καλο να παρετε τα κοριτσακια σας να τους γνωρισετε το νεο τους περιβαλλον . ενα περοβαλλον

γεματο αγαπη ενα σπιτι γεματο ζεστασια κι θαλπωρη , να ξερουν και εκεινες πως καποιος θα ειναι παντα διπλα τους και θα κατλαβαινει ακομα και την ανασα τους!

να χαμογελασουν και ενα τους χαμογελο να σκορπισει χιλιαδες γυρω τους!

με το καλο και παλι Αννα ! περιμενουμε πολλες πολλες φωτογραφιες!

Δημοσίευση

Ειμαι νεο μελος και δεν ηξερα πως ταλαιπωρηθηκες τοσο,τελος καλο ολα καλα ομως!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ οι κουκλιτσες σου!!!ενα νεραιδακι ζωγραφισμενο στο δωματιο της ανηψιας μου σου προσφερει τα λουλουδια που δεν μπορουμε εμεις.

Δημοσίευση

γλυκια μου Αννα, σε σκεφτομουν εντονα τις τελευταιες μερες, εσενα και τα μωρακια σου!!!

ΜΠΡΑΒΟ κοπελα μου, ΥΠΕΡΟΧΑ τα νεα σας!!!!!!! χαρηκα τοσο τοσο τοσο πολυ!!!!!!!

με το καλο να ερθουν στο σπιτακι τους τ' αγγελουδακια σας και ποτε ξανα στη ζωη τους να μη γνωρισουν πονο!!!!:)

να μας τα φιλησεις ΠΟΛΥ πολυ πολυ γλυκα, ευτυχισμενη μανουλα!!!:kiss:

Δημοσίευση

Αννα80 δεν εχω λογια να σου περιγραψω τη χαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξερω καλα τι περασες κοπελα μου ......και βγηκατε νικητες!!!!!!

Τα μωρακια σου θα ερθουν πια στο σπιτακι τους στην αγκαλια των γονιων τους, στα χαδακια της αδερφουλας τους

Αυτα τα κοριτσια ας ειναι παντα να νικουν στη ζωη και να κερδιζουν ολες τις "μαχες"!!! Να ειστε παντα καλα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

apis μου και εγώ το πιστευω αυτό(ψωνάρα μαμά χαχα!:) )Αφού τα κατάφεραν και ξεπέρασαν μια τόσο δύσκολη αρχη τα υπόλοιπα είναι...παιχνιδάκι!Φιλιά καλή μου!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΠΕΡΑΣΕ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΣΑΣ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΗ...ΦΙΛΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Δημοσίευση

Μπράβο ρε Αννούλα!!!!

Άντε με το καλό!!! Να τα χαρείτε, να τα αγκαλιάσετε, για όλες τις μέρες που είσασταν χώρια!!!

Υποθέτω ότι περισσότερο θα έχετε λείψει σ' αυτά τα γλυκούλια που δεν είχαν κοντά τους την μαμά και τον μπαμπα!!!

Χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχία σας!!!

Απο εδώ και πέρα να σας πηγαίνουν όλα καλά!!!

Να τα δώσεις ένα γλυκό φιλί (και στη Νεφέλη βέβαια) και να τους πεις ότι είναι από τα κορίτσια του mammy!!!

Φιλάκια!!! Καλά να περάσετε!!!

Δημοσίευση

Άννα μου, με το καλό να υποδεχτείτε τις πριγκίπισσές σας στο σπιτάκι σας!!! Τα πολύ δύσκολα πέρασαν και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να γεμίσεις το σπιτικό σου και πάλι με χαρά και με μωρουδίστικα κλαματάκια!!!

Να σας ζήσουν, να είναι πάντα γερές, αγαπημένες (και οι τρεις τους!!!) και ευτυχισμένες!!! Φαντάζομαι και την αντίδραση της ...μεγαλύτερης πια!!! (Θεέ μου, είναι μόλις μερικές μέρες μεγαλύτερη από τη δικιά μου!!!) Να μου τη φιλήσεις εξτρά και να είσαι πολύ πολύ καλά να της χαίρεσαι όλες!!! :):):):)

Δημοσίευση

Γιωτούλα μου ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου!!!Με το καλό η μπουμπουκίτσα σου!!!:kiss:

Ριτάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ κουκλίτσα μου,όπως και σε όλες τις Μαργαριτούλες!!!Εύχομαι του χρόνου στην γιορτή σου να είσαι αγκαλιά με το νινάκι σου!!

Κάλλη μου θα τους δώσω πολλά πολλά φιλιά γλυκιά μου!!!Μακάρι κουκλα μου συντομα να γίνεις και εσυ μανουλα ,που τοσο πολυ το θελεις!!!:)

Δημοσίευση

μια τεραστια αγκαλια απο ολες μας εδω για σενα τον αντρα σου αλλα και τις μικρουλες σου.Ολα να σου πανε καλα και να μην θυμασαι πια την ταλαιπωρια και ελα να σου πω θα σου στειλω το γιο μου να διαλεξει νυφη.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ MAMMYLAND: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΕς ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥς ΓΙΟΥς ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΣΕΙΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ......

Αννα μου να σου ζησουν!

Δημοσίευση

Lovie μου να σαι καλά!Με το καλό να υποδεχτείς την μικρούλα νεραιδούλα σου!:kiss:

Σάντυ μου ευχαριστω πολλά!!!Πολλά φιλακια στο Μαράκι απο την Νεφελίτσα και εμένα φυσικά!:P

Δημοσίευση

Άννα να ζήσουν οι μπεμπούλες σας! Πάντοτε γερά να είναι τα κοριτσάκια σου! Με το καλό να υποδεχτείτε στο σπίτι σας τα μωράκια σας! Εύχομαι το καλύτερο από εδώ και πέρα!

Δημοσίευση

Βάνια μου πολύ ευχαρίστως να συμπεθεριάσουμε χαχα!Θα βάλω και φωτο να μας δείτε!!!Φιλια στον Σταυρονικόλα!!!:kiss:

Κατρίνα μου σ'ευχαριστω πολυ!Και εσυ γλυκια μου ότι ποθεις να το εχεις στην ζωη σου!

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ....

Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!

ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΑΟΥΣΙΤΣΕΣ ΣΟΥ...:P

ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ.... ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ!!!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ...:P

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ.... ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....:laugh: :laugh: :laugh:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!

Δημοσίευση

με το καλό να ερθουν σπιτι τους τα αγγελουδια σου. Απο δω και μπρος θα εισαστε αχωριστες και ολο το ανχος θ ανοικει στο παρελθον μιας και θα εχεις την αγκαλια σου γεματη με αγαπη για τα παιδακια σου. Να στε ολοι ευτυχισμενοι. Περιμενουμε φωτογραφιες απ τα ζουζουνακια

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...