Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Suxumuxu είπε:

Γεια σου και καλως ηρθες στην παρεα!!Και γω ειχα αιμα αλλα δεν ειχα αποκολληση,μην αγχωνεσαι και κακως εκανε και ο γιατρος σου διαγνωση απο το τηλ...απλα ξεκουρασου...ολα καλα θα πανε!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! Και για εσενα ευχομαι ολα να ειναι τελεια!! :):)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η andy2019 είπε:

Εμένα ενώ ήταν 19 Σεπτέμβρη πήγε 24. Βέβαια από την αρχή των υπερήχων το μωρό ήταν 5 ημέρες πίσω κ οφείλεται σε  καθυστερημένη σύλληψη :) 

Α μπράβο γι’αυτο ρώτησα γιατι ο υπέρηχος εχει απόκλιση είτε λίγες μερες πριν είτε μετα.Εμας εδω ότι δείξει η αυχενική με αυτο παμε.Δηλαδη στην ουσία σημερα ειμαι 9εβ1ημ βάση τελευταίας περιόδου με ΠΗΤ 14/10 αλλα η αυχενική λογικά θα δείξει λίγες μερες παραπάνω οποτε θα εχω ΠΗΤ λιγο πιο μπροστά ίσως κάπου στις 10/10.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η andy2019 είπε:

Κατά τη γνώμη μου κακώς σου είπε απευθείας για αποκόλληση . Αν δεν σε δει δεν μπορεί να ξέρει απόλυτα . Υπάρχουν κοπέλες που είχαν αιματακι κ καφέ εκκρίσεις για μέρες (όπως κι εγώ) κ δεν ήταν αποκόλληση. Βέβαια μπορεί να συμβεί να έχεις λίγο αίμα κ να είναι. Η δίκη μου συμβουλή είναι να ξεκουράζεσαι όσο είναι εφικτό . Ξάπλα , ταβανοθεραεπεια που λέμε! Όχι βάρη , όχι σκαψίματα κλπ. 

Όλα καλά θα πάνε ❤️

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το θαρρος! Αυριο αν συνεχισω χωρις υγρα θα παω και να με δει! Και για εσενα να πανε ολα καλα ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Suxumuxu είπε:

Καλημερααα κοριτσαρες!!Τι κανετε??Εμεις πηγαμε χθες για υπερηχο,μας το επιβεβαιωσε και ο γιατρος οτι ειναι αγορακι!!Το ειδαμε και τρισδιαστατο,ωραια εμπειρια...τωρα σε ενα μηνα παλι!!

Αααα τι ωραιααα..Με το καλό να έρθει ο μπεμπουλης σου.??Σε Ποιο  μήνα είσαι και στο επιβεβαίωσε ο γιατρός? θα πάω Κ εγώ σε 8 μέρες ειμαι στη 15η εβδ.Ανυπομονω να δω το μωράκι μουυυυυυυυυυυυ

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Suxumuxu είπε:

Καλημερααα κοριτσαρες!!Τι κανετε??Εμεις πηγαμε χθες για υπερηχο,μας το επιβεβαιωσε και ο γιατρος οτι ειναι αγορακι!!Το ειδαμε και τρισδιαστατο,ωραια εμπειρια...τωρα σε ενα μηνα παλι!!

Με το καλό ο μπέμπης σας ??? Κι εγώ σε 2 εβδομάδες θα πάω να με δει ο γιατρός κ να επιβεβαιώσουμε αν είναι κοριτσάκι τελικά.

Κοριτσια να ρωτήσω κάτι , όσες είμαστε κοντά σε εβδομάδες (εγώ είμαι 12+1) από κοιλιτσα πως πάτε; Εμένα νομίζω μια φαίνεται κάτι κ μια όχι. Μάλλον παίζει ρόλο κ το έντερο μου που πρήζεται κ ξεπρηζεται. Ποσό ανυπομονώ να φανεί η κοιλιτσα ?

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η efitta είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια .Πως είστε ;Ηρεμησατε από συμπτώματα?

Εγώ δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα γενικά ... αλλά χθες έφτιαξα μια φακοσαλτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και με ξετιναξε ??‍♀️ Ενώ παλιά  το χώνευα κανονικότατα ..???

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η andy2019 είπε:

Εγώ δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα γενικά ... αλλά χθες έφτιαξα μια φακοσαλτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και με ξετιναξε ??‍♀️ Ενώ παλιά  το χώνευα κανονικότατα ..???

Χαχαχα κι εγω οποτε τρωω οσπρια ή λαδερα δεν ειναι καλα τα πραγματα, σε νιωθω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η andy2019 είπε:

χχαχα ..ετσι Κ εγώ προχθές δοκίμασα μια κουταλιτσα σκορδαλιά Και όχι απλά είχα καούρες ...νόμιζα ότι βραζω από μέσα μου ???Σκόρδο κρεμμύδιΤΕΛΟΣ .Από κιλά πως πας ?Εγώ είμαι στη 15η Κ δεν έχω πάρει γραμμάριο...μάλλον θα τα πάρω όλα μαζί.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η andy2019 είπε:

Άσε κι εγώ χτες με φακές έπαθα μεγάλη τρέλα..... Μέρες είχα να τα κάνω έτσι χάλια όλα.... Το σκέφτομαι και μου έρχεται πάλι....

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η efitta είπε:

χχαχα ..ετσι Κ εγώ προχθές δοκίμασα μια κουταλιτσα σκορδαλιά Και όχι απλά είχα καούρες ...νόμιζα ότι βραζω από μέσα μου ???Σκόρδο κρεμμύδιΤΕΛΟΣ .Από κιλά πως πας ?Εγώ είμαι στη 15η Κ δεν έχω πάρει γραμμάριο...μάλλον θα τα πάρω όλα μαζί.

Από κιλά στη αρχή έτρωγα ακατάπαυστα και πήρα  3.5 μπαμ μπαμ.  Τις τελευταίες 15 μέρες προσέχω κ λέω τέλος δεν θα πάρεις 30 κιλά ??? όχι πείνα αλλά κατάλαβες ισορροπημένα. Έφαγα κ τα γλυκακια μου αλλά με μέτρο. Ξεκίνησα κ γυμναστική τώρα κ ισορρόπησε πράγμα :) 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η andy2019 είπε:

Από κιλά στη αρχή έτρωγα ακατάπαυστα και πήρα  3.5 μπαμ μπαμ.  Τις τελευταίες 15 μέρες προσέχω κ λέω τέλος δεν θα πάρεις 30 κιλά ??? όχι πείνα αλλά κατάλαβες ισορροπημένα. Έφαγα κ τα γλυκακια μου αλλά με μέτρο. Ξεκίνησα κ γυμναστική τώρα κ ισορρόπησε πράγμα :) 

Μια χαρά είναι τα 3.5 δεν είναι πολλά.Εγω δεν πήρα γιατί δε με άφηνε η κατάσταση με τους εμετους να φάω .Ακομη δεν τρώω τίποτα.Οσα και να πάρουμε κούκλες θα είμαστε γιατί μας συμβαίνει κάτι θαυμαστό.?????

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η efitta είπε:

Αααα τι ωραιααα..Με το καλό να έρθει ο μπεμπουλης σου.??Σε Ποιο  μήνα είσαι και στο επιβεβαίωσε ο γιατρός? θα πάω Κ εγώ σε 8 μέρες ειμαι στη 15η εβδ.Ανυπομονω να δω το μωράκι μουυυυυυυυυυυυ

Ευχαριστω πολυυυυ!!!15 εβδομαδων ειμαι,στην αυχενικη μας ειχαν πει 70 με 80% αγορι και χθες ο γιατρος το επιβεβαιωσε με 100%!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η andy2019 είπε:

Με το καλό ο μπέμπης σας ??? Κι εγώ σε 2 εβδομάδες θα πάω να με δει ο γιατρός κ να επιβεβαιώσουμε αν είναι κοριτσάκι τελικά.

Κοριτσια να ρωτήσω κάτι , όσες είμαστε κοντά σε εβδομάδες (εγώ είμαι 12+1) από κοιλιτσα πως πάτε; Εμένα νομίζω μια φαίνεται κάτι κ μια όχι. Μάλλον παίζει ρόλο κ το έντερο μου που πρήζεται κ ξεπρηζεται. Ποσό ανυπομονώ να φανεί η κοιλιτσα ?

Ευχαριστουμε πολυυυ❤❤!!Οσο για την κοιλιτσα εγω που ειμαι 15 εχει στρογγυλεψει λιγο αλλα μην φανταστεις τπτ το συγκλονιστικο!!!Βεβαια δεν εχω παρει ουτε γραμμαριο χθες που με ζυγισε ο γιατρος ισως παιζει και αυτο ρολο δεν ξερω!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Suxumuxu είπε:

Τι τελεια κοριτσαρα μου ?Ειναι όντως υπέροχα όταν τα βλεπουμε τρισδιάστατα.Με το καλο Λοιπον να έρθει ο πρώτος άντρας της παρέας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η efitta είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια .Πως είστε ;Ηρεμησατε από συμπτώματα?

Γεια σου @efitta μου.Εγω Οχι μονο δεν ηρέμησα αλλα ειμαι και πολυ χειρότερα.Εχω μέλλον ακομα για να μου περάσουν οι ναυτίες και οι εμετοί.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η ΚατΒ είπε:

Χαχαχα κι εγω οποτε τρωω οσπρια ή λαδερα δεν ειναι καλα τα πραγματα, σε νιωθω!

Αχ πατατούλες γιαχνί έφαγα σημερα και δεν ξέρεις πως παλεύω να μην τα βγάλω ???Ότι χειρότερο να κανεις εμετό λαδερά και κοκκινιστα 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mommy 6 είπε:

Γεια σου @efitta μου.Εγω Οχι μονο δεν ηρέμησα αλλα ειμαι και πολυ χειρότερα.Εχω μέλλον ακομα για να μου περάσουν οι ναυτίες και οι εμετοί.

Αχ και εγώ έπρεπε να φτάσω 15η για να ηρεμήσω.Ποσο σε καταλαβαίνω.πραγματικά σου εύχομαι να κοπούν από αύριο κιόλας και στο επόμενο μνμ σου να μου λες πως ηρέμησες.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mommy 6 είπε:

Αχ πατατούλες γιαχνί έφαγα σημερα και δεν ξέρεις πως παλεύω να μην τα βγάλω ???Ότι χειρότερο να κανεις εμετό λαδερά και κοκκινιστα 

Μια από τα ίδια.... Ειδικά χτες κυκλοφορούσα σαν ζόμπι.......

Δημοσίευση

Αχχ κοριτσια μου και εγω που ελεγα ειμαι καλυτερα παλι τα ιδια αυριο κλεινω 13 βδομαδες αλλα εχει 4 μερες χαλια ελπιζω απο αυριο να γινει κανενα θαυματακι και περασουν ολα..?

Δημοσίευση

@Termi τελεια νεα μπραβω ολες με το καλο να εχουμε γερα και υγιεις μωρακια  στην αγκαλια μας..??

@andy2019 απο κοιλιτσα μια απ τα ιδια το πρωι οταν ξυπναω δεν εχω μετα μεγαλωνει και φαινετε, υπαρχουν φορες  που απο το φουσκωμα νιωθω 7 μηνων..αλλα νομιζω αρχισε κατι να σχηματιζετε..??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Termi είπε:

Γεια σας γεια σας......... Έκανα την αυχενική διαφάνεια. Ολα πήγαν σούπερ αν κ κοντεψα να πάθω εγκεφαλικό από το φοβο μου...... Ολα καλα

Αχ αυτο το αγχος θα μας φαει?Κάτσε τωρα ηρέμησε που ειδες ότι ολα ειναι καλα και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου❤️Είδατε και Εσεις το φύλλο του μωρου;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nana_? είπε:

Αχχ κοριτσια μου και εγω που ελεγα ειμαι καλυτερα παλι τα ιδια αυριο κλεινω 13 βδομαδες αλλα εχει 4 μερες χαλια ελπιζω απο αυριο να γινει κανενα θαυματακι και περασουν ολα..?

Στο εύχομαι @Nana_? μου απο εδω και περα να είσαι περδίκι.Εγω συνήθως μετα τις 14 εβδομαδες αρχίζω και βλεπω κάποια βελτίωση.Αυριο πρέπει να παω παλι στο γιατρό να γράψω και άλλη άδεια.Αχ ποσο ανυπομονώ να μου περάσουν οι ναυτίες και οι εμετοί και να μπορω να πηγαινω κανονικα στη δουλεια μου.Ειμαι εξω απο τα νερά μου ολο αυτο το διάστημα που δεν δουλεύω και ειμαι κλεισμένη μέσα στο σπιτι ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...