Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 11/5/2019 at 9:16 ΠΜ, ο/η LondonBaby είπε:

Αχ αυτά δεν θα τ αντέξω εγώ. Και άντε στη μανα σου έχεις άλλο θάρρος. Μπορείς να της μιλήσεις. Στην πεθερά τι να πεις? Να τσακωθείς? 

Expand  

Απλά τους κόβεις τον αέρα από την αρχή γι'αυτό και δεν έχω θέμα να μην την έχω κοντά αντιθέτως 

Δύο βδομάδες τον άφησα το μικρό που δούλευα και απέκτησε λόγο ο οποίος τώρα ξανά κόπηκε μαχαίρι

Δημοσίευση

@KONSTANTIA @egw

Προφανώς ο καθένας αναλαμβάνει τη μάνα του Κ τους κόβεις τον αέρα. 

Απλά εγώ δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι εντάσεις. Και θέλω να είμαι ήρεμη, ειδικά Σ αυτή την περίοδο της ζωής μου. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μουυυυυ όλα καλά απ την εμβρυοκαρδιολογο !!!! Δόξα το Θεό μια χαρά η καρδούλα της μπεμπούλας μου !!!Τις βρήκαμε όλες τις πνευμονικές φλεβούλες!! Ουυυυυφ ηρέμησα.❤❤❤❤?????????

Δημοσίευση
  στις On 11/5/2019 at 2:17 ΜΜ, ο/η efitta είπε:

Κορίτσια μουυυυυ όλα καλά απ την εμβρυοκαρδιολογο !!!! Δόξα το Θεό μια χαρά η καρδούλα της μπεμπούλας μου !!!Τις βρήκαμε όλες τις πνευμονικές φλεβούλες!! Ουυυυυφ ηρέμησα.❤❤❤❤?????????

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου 

Δημοσίευση
  στις On 11/5/2019 at 1:12 ΜΜ, ο/η LondonBaby είπε:

@KONSTANTIA @egw

Προφανώς ο καθένας αναλαμβάνει τη μάνα του Κ τους κόβεις τον αέρα. 

Απλά εγώ δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι εντάσεις. Και θέλω να είμαι ήρεμη, ειδικά Σ αυτή την περίοδο της ζωής μου. 

Expand  

Φυσικά και δεν χρειάζεται να εκνευριστεις και το μαλώσεις εσύ. Ενημερώνεις τον καλό σου για πιθανή επέμβαση της μανουλας του και τον αφήνεις να το χειριστεί εκείνος. Εσύ ζεν. 

Δημοσίευση

Expand  

Τέλεια νέα! Είδες που αγχωνοσουν; Αχ, αυτά μας κάνουν και μας τρελαίνουν οι γιατροί!

Δημοσίευση

Σήμερα κορίτσια κάνω την αναθεματισμενη την καμπύλη...Μου πήραν το νηστικό, ήπια και την αηδια το ζουμί και κάθομαι....Αφήστε που με συγχισαν πρωί πρωί γιατί με ρωτούσαν ποσά γραμμάρια γλυκόζης πρέπει να μου δώσουν, στο παραπεμπτικό δεν το έγραφε λέει ?

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 5:34 ΠΜ, ο/η KONSTANTIA είπε:

Σήμερα κορίτσια κάνω την αναθεματισμενη την καμπύλη...Μου πήραν το νηστικό, ήπια και την αηδια το ζουμί και κάθομαι....Αφήστε που με συγχισαν πρωί πρωί γιατί με ρωτούσαν ποσά γραμμάρια γλυκόζης πρέπει να μου δώσουν, στο παραπεμπτικό δεν το έγραφε λέει ?

Expand  

Καλημέρα! Υπομονή τώρα να περάσουν οι ώρες.....όλα καλά θα είναι! Καλά δε ξέρουν οι ίδιοι; ;;;; έλεος!

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 6:05 ΠΜ, ο/η Evoula4 είπε:

Καλημέρα! Υπομονή τώρα να περάσουν οι ώρες.....όλα καλά θα είναι! Καλά δε ξέρουν οι ίδιοι; ;;;; έλεος!

Expand  

Ειλικρινά πες μου! Δεν ξέρουν αυτοί ποσά γραμμάρια γλυκόζης πρέπει να δώσουν; Και εγώ πως να ξέρω; Και που να ξέρω ότι έπρεπε να το γράφει στο παραπεμπτικό;

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 6:13 ΠΜ, ο/η KONSTANTIA είπε:

Ειλικρινά πες μου! Δεν ξέρουν αυτοί ποσά γραμμάρια γλυκόζης πρέπει να δώσουν; Και εγώ πως να ξέρω; Και που να ξέρω ότι έπρεπε να το γράφει στο παραπεμπτικό;

Expand  

Expand  

Αχ εγω αυριο θα την κανω και το σκεφτομαι ποσες μερες!!!!

Δημοσίευση

Expand  

Ε αυτή είναι η δουλειά τους.....τι να πω.....εμένα δεν το έγραφε το παραπεμπτικό. 

Δημοσίευση

Κοπέλες μου καλησπέρα... εύχομαι ολόψυχα όλες να είσαστε καλά... Βρήκα το κουράγιο να μπω να σας γράψω τα νέα μου... Είμαι 12 ημέρες στο νοσοκομείο, το τι πέρασα δεν μπορώ να το περιγράψω με τίποτα... πήγα στην κόλαση κι γύρισα πόσες φορές... βίωσα τόσο πόνο κι τέτοιες καταστάσεις που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να περάσω... κάνανε τα πάντα να κρατήσουν τα μωράκια μου έως την 34 ευδομαδα. Κι αύριο η μεγάλη μέρα! Θα μου κάνουνε την καισαρική. Έχω τόσο άγχος κι φόβο μονο να πάνε όλα καλά για τα παιδάκια μου!!! Ταλαιπωριθηκαμε αρκετά κι έστω να έχουμε καλό τέλος... θα ήθελα να πω στις κοπέλες που τους λέει ο γιατρός ότι πρέπει να παραμείνουν σε ακινησία να το κάνουν. Γιατί εγώ δεν μπορούσα να μείνω ξάπλα κι συν τοις άλλοις έκανα κι όλες τις δουλειές όπως κι πριν.... μπορούν να περιμένουν κι οι δουλειές κι όλα τ αλλά!!!  Προσοχή μεγάλη κορίτσια...

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 9:22 ΠΜ, ο/η Rian είπε:

Κοπέλες μου καλησπέρα... εύχομαι ολόψυχα όλες να είσαστε καλά... Βρήκα το κουράγιο να μπω να σας γράψω τα νέα μου... Είμαι 12 ημέρες στο νοσοκομείο, το τι πέρασα δεν μπορώ να το περιγράψω με τίποτα... πήγα στην κόλαση κι γύρισα πόσες φορές... βίωσα τόσο πόνο κι τέτοιες καταστάσεις που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να περάσω... κάνανε τα πάντα να κρατήσουν τα μωράκια μου έως την 34 ευδομαδα. Κι αύριο η μεγάλη μέρα! Θα μου κάνουνε την καισαρική. Έχω τόσο άγχος κι φόβο μονο να πάνε όλα καλά για τα παιδάκια μου!!! Ταλαιπωριθηκαμε αρκετά κι έστω να έχουμε καλό τέλος... θα ήθελα να πω στις κοπέλες που τους λέει ο γιατρός ότι πρέπει να παραμείνουν σε ακινησία να το κάνουν. Γιατί εγώ δεν μπορούσα να μείνω ξάπλα κι συν τοις άλλοις έκανα κι όλες τις δουλειές όπως κι πριν.... μπορούν να περιμένουν κι οι δουλειές κι όλα τ αλλά!!!  Προσοχή μεγάλη κορίτσια...

Expand  

Είσαι σε καλή εβδομάδα, τα μωράκια σου θα βγούνε μια χαρά. Με το καλό αύριο. Είναι θέμα ωρών. :)

Δημοσίευση

Expand  

Άντε κοπέλα μου με το καλό αύριο να πάνε όλα

Τελειώνουν τα βασανα σας και τα μωράκια σου θα είναι μια χαρά όπως και εσύ .λίγη υπομονή μετα και θ πάτε σπίτι ευτυχισμένοι

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο!! Όλα καλά να πάνε μέχρι τέλους κορίτσι μου!! ??

Δημοσίευση

Expand  

Καλά αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου!! Όλα να πάνε τέλεια!! Είναι ότι να ναι όλοι τους. Εγώ εδώ το έφτιαξα μόνη μου το υγρό και το ήπια ? χαχαχχα

Δημοσίευση

Expand  

Καλή επιτυχία για αύριο κορίτσι μου γλυκό!! Όλα θα πάνε μια χαρά και αύριο θα έχεις τα αγοράκια σου!! Καλή δύναμη, καλά κουράγια!! Σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια ????

Δημοσίευση

Expand  

Έλα ντε δεν είναι stadart? Εγώ που πήρα από πριν τηλ να ρωτήσω αν πρέπει να κλείσω ραντεβού με ρώτησαν και τα γραμμάρια, τα έγραφε πάνω το παραπεμπτικό 72, και τους χρόνους. 

Καλά αποτελέσματα! 

Δημοσίευση

Expand  

Κοπέλα μου σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα! Όλα θα πάνε καλά! Αύριο θα κρατήσεις τα παιδάκια σου στην αγκαλιά σου ❤️

Δημοσίευση

Expand  

Τα δυσκολα περασαν κοριτσι μου....ολα καλα θα πανε αυριο και θα εχεις στην αγκαλια σου τα αγγελουδια σου!!!!καλη επιτυχια!!!!??

Δημοσίευση

@Rian κατάφερες και τα κράτησες μέχρι τώρα, αύριο θα έρθει η ώρα που θα τα πάρεις στην αγκαλιά σου και ξεκινάει το υπέροχο κοινό σας ταξίδι! Όλα καλά θα πάνε! Ενημέρωσε μας όποτε μπορέσεις για τον τοκετό σου!

Δημοσίευση
  στις On 13/5/2019 at 10:50 ΠΜ, ο/η LondonBaby είπε:

Καλά αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου!! Όλα να πάνε τέλεια!! Είναι ότι να ναι όλοι τους. Εγώ εδώ το έφτιαξα μόνη μου το υγρό και το ήπια ? χαχαχχα

Expand  

Φαντάζεσαι να πήγαινες εκεί και να σε ρωτούσαν "το υγρό το ήπιατε;"?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άστο μεγάλο άγχος περάσαμε με τηβ ίωση..  κι εσείς όντως είστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα... εμένα δεν πάει κ σχολείο κ πάλι κάτι άρπαξε κάπου δεν ξέρω..   Πιπίλα του δίνω από την αρχή όπως έκανα κ στον μεγάλο μου πάρα τα όσα λένε.  Ειδικά στον μεγάλο μου επειδή μου είχε καταπλήξει το στήθος στον θηλασμο κ ήταν συνέχεια εκεί το έκανα γιατί έπρεπε ν γλιτώσω όσο περισσότερο πιπιλισμα μπορούσα γιατί ειλικρινά έκλαιγα από τον πόνο... Τώρα στον μικρό δεν έχω τέτοιο θέμα κ ο ίδιος άλλες φορές τη θέλει άλλες την πετάει την πιπίλα. Αλλά την έδωσα για να παρηγοριεται κάποιες φορές γιατί κ εγώ κατάλαβα ότι πολλές φορές δεν ήθελε γάλα απλά να πιπιλαει κ εκνευριζοταν με το γάλα ...  Σαραντισμο κ εμείς θα κάνουμε. Σαραντιζουμε τρίτη του Πάσχα αλλά είπα στον πάτερ να πάμε λίγο νωρίτερα την μεγάλη εβδομάδα μπας κ πάμε καμιά βόλτα παραπάνω καμιά εκκλησία λίγο τη μεγάλη εβδομάδα έτσι επιταφιο πχ ... Κ είπε να πάμε ..
    • Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ. Ναι, ένα κοριτσάκι έχουμε, τρισήμιση χρονών τώρα. Εγώ στα 38 ξεκίνησα με FSH γύρω στο 11-12. Κι εγώ είχα πάντα λίγα ωάρια. Κι έκανα συνήθως τροποποιημένους με λίγα φάρμακα. Σε μία μόνο διέγερση πετύχαμε 6 κι έκανα ας πούμε φουλ διέγερση. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με έπιαναν τα φάρμακα, πάντοτε τα μεγάλωναν αυτ΄α τα λίγα που είχα, δεν περίμενα θαύματα. Συνήθισα έτσι να πορεύομαι. Φτιάχναμε όμως καλές βλαστοκύστες. Μία ήταν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ. Για το 2ο παιδάκι έχω κάνει άλλες δύο διεγέρσεις και δύο ετ (πρώτα με το απόθεμα και μετά με νέες βλαστο). Εσύ σε εντελώς φυσικό, κατάφερες να πάρεις δύο ωάρια; Έλα ρε συ! Ήταν τυχερό σου τελικά!❤️ Τώρα δεν συνεχίζω... Τελευταία προσπάθησα τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχα πάλι δύο και δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι με τόσο λίγα. Λίγο η fsh, λίγο η ηλικία μου...Τους εντελώς φυσικο΄ύς τους έχω αποκλείσει. Είναι κ ο άντρας μου επιφυλακτικός πλέον, εφόσον έχουμε παιδί. Αλλά εγώ το σκέφτομαι συνεχώς. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και δεν έμεινα ευχαριστημένη ... που σημαίνει ότι αν το ξαναπιάσω θα πρέπει να κάνω έρευνα απ' την αρχή. Πφ...μπέρδεμα. Εσύ σε ποιον ήσουν; Αν θες μου λες.
    • Εξαιρετική η πρόταση σου, το δοκίμασα και έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μπορείς άνετα να το ακολουθήσεις. Τώρα θα βγάλω και για το σύζυγο, γενικά έχει και λίγα παραπάνω κιλακια οπότε πρέπει να χάσει.  Να λες να μην έρθει, ποτε δε ξέρεις από που θα έρθει το καλό νέο!! 
    • Κορίτσια μου με σώζετε σας ευχαριστώ, το είχα μεγάλο άγχος. Μέχρι τότε θα σας ξαναρωτήσω να μου δώσετε τα φώτα σας.!!! @annie! Εσύ που μένεις Θεσσαλονίκη;;; Εμείς θα μείνουμε Ωραιόκαστρο! Κορίτσια κάναμε υπέρηχο οι παλμοί ήταν 126. Είναι καλοί για 6 εβδομάδα και πέντε μέρες; Ο γιατρός ειπε όλα καλά πάντως δωξα τω Θεώ 
    • Να προσέχεις να μην το παρακανεις. Σιγα σιγα θα τα τακτοποιησεις. Συλλυπητήρια για το θείο σου!   Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Αυτό με το σύζυγό το έχω και εγώ. Λεω αν με πιασουν οι πονοι και είναι στην δουλειά τι θα κάνω που για να έρθει από την δουλειά θέλει τουλάχιστον μια ώρα. Όχι τίποτα άλλο και η μαμά μου δεν οδηγεί με βλέπω να πηγαίνω με ταξί μόνη με την βαλιτσούλα μου 🤣 αν και συνήθως οι πονοι πιάνουν όταν χαλαρώσεις.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...