Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 12:27 ΜΜ, ο/η Littleme είπε:

Λοιπόν όλα καλά θα μας ΠΑνε! Μας θέλω όλες δυνατές !

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου. Έτσι μην απογοητεύσαι. Φυσικά θα πάνε όλα καλά για όλες. Στην επόμενη προσπάθεια όλα θα πάνε τέλεια. 

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 1:10 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

@Littleme να σε ρωτησω κάτι? Το αίμα που είχες από τις πρώτες μέρες που το έχει αποδώσει εφόσον δεν επήλθε από εμφύτευση?

Expand  

Μπορει να εγινε εμφυτευση κ να επεσε η χοριακη απο τις πρωτες μερες... Δυστυχως κανεις δε ξερει τι γινεται αφου τα αφησουν στη μητρα. 

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 1:10 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

@Littleme να σε ρωτησω κάτι? Το αίμα που είχες από τις πρώτες μέρες που το έχει αποδώσει εφόσον δεν επήλθε από εμφύτευση?

Expand  

Δεν έχω συζητήσει ακόμα . Εγώ έχω κάνει μια λίστα από πράγματα που ίσως ήταν ανασταλτικά της προσπάθειας. Και μετά είναι οι πιθανότητες . Ο γιατρός μου για μένα ήταν εξαιρετικός, θέλω απλά ένα πιο καλό έργαστηριο και ίσως να το δω και γόνιδιακα γιατί ο σύζυγος μου είναι ενδιάμεσος μεσογειακής και μήπως θέλει η προεμφυτευτικο !

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 1:20 ΜΜ, ο/η Littleme είπε:

Δεν έχω συζητήσει ακόμα . Εγώ έχω κάνει μια λίστα από πράγματα που ίσως ήταν ανασταλτικά της προσπάθειας. Και μετά είναι οι πιθανότητες . Ο γιατρός μου για μένα ήταν εξαιρετικός, θέλω απλά ένα πιο καλό έργαστηριο και ίσως να το δω και γόνιδιακα γιατί ο σύζυγος μου είναι ενδιάμεσος μεσογειακής και μήπως θέλει η προεμφυτευτικο !

Expand  

Για ολα τα ειδη θαλασσαιμιων μπορειτε να εξεταστειτε δωρεαν στο Λαικο νοσοκομειο στην Αθηνα (δε ξερω που αλλου για επαρχια) κι εσυ και ο αντρας σου. Αν βρεθει κατι που χρηζει προεμφυτευτικου θα σας το πουν. 

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 1:27 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

Για ολα τα ειδη θαλασσαιμιων μπορειτε να εξεταστειτε δωρεαν στο Λαικο νοσοκομειο στην Αθηνα (δε ξερω που αλλου για επαρχια) κι εσυ και ο αντρας σου. Αν βρεθει κατι που χρηζει προεμφυτευτικου θα σας το πουν. 

Expand  

Έχω πάει από εκεί είναι η διάγνωση .

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 1:28 ΜΜ, ο/η Littleme είπε:

Έχω πάει από εκεί είναι η διάγνωση .

Expand  

Α οκ μια χαρα! 

Αν εσυ δεν εχεις κατι και ειναι μονο ο αντρας σου φορεας γονιδιου δεν υπαρχει προβλημα, τουλαχιστον αυτο ξερω ως τωρα. 

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 3:38 ΜΜ, ο/η Bellaki είπε:

Κορίτσια σας ψάχνωωωωω

307 η χοριακή !!!!!!!!!

Expand  

@Bellaki συγχαρητήρια κοριτσάρα μου τεράστια βγήκε μπραβοοοοοοοοοοοο με το καλό όλα !

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 4:00 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Bellaki συγχαρητήρια κοριτσάρα μου τεράστια βγήκε μπραβοοοοοοοοοοοο με το καλό όλα !

Expand  

Ευχαριστωωωωωωωωώ ! Όλα να μας πάνε καλά!!!!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 4:16 ΜΜ, ο/η Bellaki είπε:

Δεν το πιστεύω! Εκεί που λέγαμε αν θα βρούμε ωάριο... τέτοια μεγάλη χοριακή!!! 

Expand  

Και όμως είδες @Bellaki ενημέρωσες το γιατρό σου ??

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 4:09 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@γιωτα22 για αύριο Παρασκευή μια τεράστια χοριακη !!! 

Expand  

Εχω καφε κ εχω αγχωθει.Βεβαια πηρα αθηνα κ με εβαλαν να κανω σημερα οιστραδιολη κ προγεστερονη Οι τιμες ηταν 820 κ 45 αντοιστιχα κ μου τις χαρακτηρισαν αριστες.Αυριο τα ξαναλεμε με την χοριακη.Μην αγχωνεστε,μου ειπαν.Τωρα τι να πω..θα δειξει.

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 4:59 ΜΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Εχω καφε κ εχω αγχωθει.Βεβαια πηρα αθηνα κ με εβαλαν να κανω σημερα οιστραδιολη κ προγεστερονη Οι τιμες ηταν 820 κ 45 αντοιστιχα κ μου τις χαρακτηρισαν αριστες.Αυριο τα ξαναλεμε με την χοριακη.Μην αγχωνεστε,μου ειπαν.Τωρα τι να πω..θα δειξει.

Expand  

@Μπεμπελουκα σ ευχαριστωωω❤❤❤❤

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2019 at 4:35 ΠΜ, ο/η nikona είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Ευχομαι καλη επιτυχια σημερα με τις χοριακες!!!. Με το καλο σε ολες! 

@Papadakis δεν γνωριζω να σ πω για τις τιμες των ορμονων. 

Expand  

Τις επανέλαβα κορίτσι μου και είναι μια χαρά ..... είχαν κάνει Λάθος στο διαγνωστικό .....

τι να πω πραγματικά ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...