Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Λοιπόν όλα καλά θα μας ΠΑνε! Μας θέλω όλες δυνατές !

Μπράβο κορίτσι μου. Έτσι μην απογοητεύσαι. Φυσικά θα πάνε όλα καλά για όλες. Στην επόμενη προσπάθεια όλα θα πάνε τέλεια. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

@Littleme να σε ρωτησω κάτι? Το αίμα που είχες από τις πρώτες μέρες που το έχει αποδώσει εφόσον δεν επήλθε από εμφύτευση?

Μπορει να εγινε εμφυτευση κ να επεσε η χοριακη απο τις πρωτες μερες... Δυστυχως κανεις δε ξερει τι γινεται αφου τα αφησουν στη μητρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

@Littleme να σε ρωτησω κάτι? Το αίμα που είχες από τις πρώτες μέρες που το έχει αποδώσει εφόσον δεν επήλθε από εμφύτευση?

Δεν έχω συζητήσει ακόμα . Εγώ έχω κάνει μια λίστα από πράγματα που ίσως ήταν ανασταλτικά της προσπάθειας. Και μετά είναι οι πιθανότητες . Ο γιατρός μου για μένα ήταν εξαιρετικός, θέλω απλά ένα πιο καλό έργαστηριο και ίσως να το δω και γόνιδιακα γιατί ο σύζυγος μου είναι ενδιάμεσος μεσογειακής και μήπως θέλει η προεμφυτευτικο !

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Littleme είπε:

Δεν έχω συζητήσει ακόμα . Εγώ έχω κάνει μια λίστα από πράγματα που ίσως ήταν ανασταλτικά της προσπάθειας. Και μετά είναι οι πιθανότητες . Ο γιατρός μου για μένα ήταν εξαιρετικός, θέλω απλά ένα πιο καλό έργαστηριο και ίσως να το δω και γόνιδιακα γιατί ο σύζυγος μου είναι ενδιάμεσος μεσογειακής και μήπως θέλει η προεμφυτευτικο !

Για ολα τα ειδη θαλασσαιμιων μπορειτε να εξεταστειτε δωρεαν στο Λαικο νοσοκομειο στην Αθηνα (δε ξερω που αλλου για επαρχια) κι εσυ και ο αντρας σου. Αν βρεθει κατι που χρηζει προεμφυτευτικου θα σας το πουν. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η peacock είπε:

Για ολα τα ειδη θαλασσαιμιων μπορειτε να εξεταστειτε δωρεαν στο Λαικο νοσοκομειο στην Αθηνα (δε ξερω που αλλου για επαρχια) κι εσυ και ο αντρας σου. Αν βρεθει κατι που χρηζει προεμφυτευτικου θα σας το πουν. 

Έχω πάει από εκεί είναι η διάγνωση .

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Littleme είπε:

Έχω πάει από εκεί είναι η διάγνωση .

Α οκ μια χαρα! 

Αν εσυ δεν εχεις κατι και ειναι μονο ο αντρας σου φορεας γονιδιου δεν υπαρχει προβλημα, τουλαχιστον αυτο ξερω ως τωρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@γιωτα22 για αύριο Παρασκευή μια τεράστια χοριακη !!! 

Εχω καφε κ εχω αγχωθει.Βεβαια πηρα αθηνα κ με εβαλαν να κανω σημερα οιστραδιολη κ προγεστερονη Οι τιμες ηταν 820 κ 45 αντοιστιχα κ μου τις χαρακτηρισαν αριστες.Αυριο τα ξαναλεμε με την χοριακη.Μην αγχωνεστε,μου ειπαν.Τωρα τι να πω..θα δειξει.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η γιωτα22 είπε:

Εχω καφε κ εχω αγχωθει.Βεβαια πηρα αθηνα κ με εβαλαν να κανω σημερα οιστραδιολη κ προγεστερονη Οι τιμες ηταν 820 κ 45 αντοιστιχα κ μου τις χαρακτηρισαν αριστες.Αυριο τα ξαναλεμε με την χοριακη.Μην αγχωνεστε,μου ειπαν.Τωρα τι να πω..θα δειξει.

@Μπεμπελουκα σ ευχαριστωωω❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η nikona είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Ευχομαι καλη επιτυχια σημερα με τις χοριακες!!!. Με το καλο σε ολες! 

@Papadakis δεν γνωριζω να σ πω για τις τιμες των ορμονων. 

Τις επανέλαβα κορίτσι μου και είναι μια χαρά ..... είχαν κάνει Λάθος στο διαγνωστικό .....

τι να πω πραγματικά ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις λεπτομερείς πληροφορίες όπως πάντα 🤩 βρήκα τα μαχαιροπίρουνα της ezpz σε προσφορά στο Αμαζον οπότε λέω να τα παραγγείλω να δοκιμάσουμε γιατί έχουμε και το ανοιχτό ποτηράκι της ίδιας εταιρείας και είμαστε ευχαριστημένοι.  Τώρα για το γάλα που λες, έχει ήδη σταματήσει τη φόρμουλα και πίνει αγελαδινό μερικές μέρες αφοτου χρονισε.. Τότε δε το σκέφτηκα κι απλά του το προσφερα στο μπιμπερο όπως κάθε άλλο γάλα. Θα δοκιμάσω σ' αυτό το ποτηράκι με το καλαμάκι να δούμε... Θα κάνω το πείραμα αύριο το πρωί - σ' αυτή τη φάση πίνει δύο φορές γάλα, το πρώτο μόλις ξυπνήσει και το δεύτερο πριν κοιμηθεί.  Επίσης μιας και λέμε για το γάλα, πρόσφατα διάβασα ότι είναι προτιμότερο το κατσικίσιο απ' το αγελαδινό... Πφφφ όλο νέες πληροφορίες, πραγματικά νιώθω πελαγωνενη ώρες ώρες... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να του βάλω κατσικίσιο στο ποτηράκι με το καλαμάκι; Χμμ κάπως να τα διαφοροποιησουμε όπως είπατε κι εσύ, κι έτσι να ξέρει τι να περιμένει απ' το κάθε δοχείο.
    • Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...