Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 12:19 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

αληθεια κοριτσι μ εισαι εγκυουλα???? με το καλο ..... οντως ειναι θεοσταλτο δωρο κ ευχαριστω τν Θεο καθε μερα γι αυτο!!!

Expand  

Ναι αγάπη να είσαι καλά σε ευχαριστώ έχασα το πρώτο είχα ενδομήτριο θάνατο και τώρα ξανα προσπαθεία 

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 8:33 ΠΜ, ο/η Magaiver είπε:

Πήρες δηλαδή κάποια θεραπεία για τα αυτοανοσα και μετά σταμάτησαν οι παλινδρομες?

Expand  

Κορτιζόνη κ αντιπηκτικες..δεν είναι όμως αυτό το θέμα..το θέμα είναι ότι αρκέστηκε σε ένα " κάνεις καλά εμβρια" κ δεν ψάξαμε τίποτα . συγγνώμη αλλά αυτό το θεωρώ απαραδεκτο

Δημοσίευση

@Kokotsalo λυπάμαι πάρα πολύ. Παρε τονχρόνο σου και με μεγαλύτερη δύναμη θα συνεχίσετε. Σε νιωθουμε όλες.

@Mariapretty θα περιμενουμε τα νεα σου, Καλη επιτυχια!

@xrisanthi Μπράβο!!!πολύ καλά προχωράεςι το εμβρυάκι σας!!Με το καλό και η επόμενη επανάληψη!!!

@Bloublou85 χαίρομαι που είσαι ηρεμη. Πάρε δυνάμεις και ευχομαι η νέα αυτή αλλαγή γιατρού να είναι η τυχερή σας..!!! Εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς πότε, από μέρα σε μέρα ίσως. Είμαι καλά μέχρι στιγμής, ευχαριστώ πολύ.

@Katriniki είναι πολλοί οι παράγοντες με τους οποίους ο γιατρός επιλέγει κάθε φορά το πρωτόκολλο για την κάθε ασθενή. Ηλικια, το ορμονικό της προφιλ, η κλινική της εικόνα, οι προηγουμενες προσπαθειες αν ειχαν γινει κλπ.

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 11:43 ΠΜ, ο/η xrisanthi είπε:

κοριτσια μ καλημερα... μολις εμαθα τ αποτελεσμα της δευτερης χοριακης απο 75 μοναδες πηγε 322...!!! ελπιζω να συνεχισει καλα!!!

Expand  

Υπεροχηηηη καλή εγκυμοσύνη εύχομαι σε δύο μέρες έγινε τόσο; Βλαστοκυστες είχες; Την πρώτη την έκανες 9 μέρα;; Σούπερ τιμές

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 12:26 ΜΜ, ο/η sokola4 είπε:

Μου είπαν ότι δεν θα μου κάνουνε αναισθησία άρα κάτι σαν το τεστ Παπ το φαντάζομαι..

Expand  

Δειγμα απο την μητρα ετσι ...δεν θα πονεσει???παραξενο μου φαινεται...μηπως ειναι με τοπικη?

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 12:31 ΜΜ, ο/η Penny89 είπε:

Ναι αγάπη να είσαι καλά σε ευχαριστώ έχασα το πρώτο είχα ενδομήτριο θάνατο και τώρα ξανα προσπαθεία 

Expand  

αχ λυπαμαι... αλλα τωρα ολα καλα.. με το καλο ν το κρατησεις στην αγκαλια σ.. κ εγω ειχα μια βιοχημικη...

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:03 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

@Kokotsalo λυπάμαι πάρα πολύ. Παρε τονχρόνο σου και με μεγαλύτερη δύναμη θα συνεχίσετε. Σε νιωθουμε όλες.

@Mariapretty θα περιμενουμε τα νεα σου, Καλη επιτυχια!

@xrisanthi Μπράβο!!!πολύ καλά προχωράεςι το εμβρυάκι σας!!Με το καλό και η επόμενη επανάληψη!!!

@Bloublou85 χαίρομαι που είσαι ηρεμη. Πάρε δυνάμεις και ευχομαι η νέα αυτή αλλαγή γιατρού να είναι η τυχερή σας..!!! Εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς πότε, από μέρα σε μέρα ίσως. Είμαι καλά μέχρι στιγμής, ευχαριστώ πολύ.

@Katriniki είναι πολλοί οι παράγοντες με τους οποίους ο γιατρός επιλέγει κάθε φορά το πρωτόκολλο για την κάθε ασθενή. Ηλικια, το ορμονικό της προφιλ, η κλινική της εικόνα, οι προηγουμενες προσπαθειες αν ειχαν γινει κλπ.

Expand  

Ειναι δυσκολα ακομα....

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:03 ΜΜ, ο/η Finally είπε:

Υπεροχηηηη καλή εγκυμοσύνη εύχομαι σε δύο μέρες έγινε τόσο; Βλαστοκυστες είχες; Την πρώτη την έκανες 9 μέρα;; Σούπερ τιμές

Expand  

δεν εκανα εξωσωματικη δεν προλαβα ..περιμενα ν αδιαθετησω για να ξεκινησω διεγερση κ δεν αδιαθετησα ποτε αλλα πηρα θετικη χοριακη!!

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:27 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

αχ λυπαμαι... αλλα τωρα ολα καλα.. με το καλο ν το κρατησεις στην αγκαλια σ.. κ εγω ειχα μια βιοχημικη...

Expand  

Να σαι καλά αγαπη μου έχει ο Θεός εγώ Εχω πίστη και πιστεύω οτι όλα θα πάνε υπέροχα

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:33 ΜΜ, ο/η Penny89 είπε:

Να σαι καλά αγαπη μου έχει ο Θεός εγώ Εχω πίστη και πιστεύω οτι όλα θα πάνε υπέροχα

Expand  

πολυ χαιρομαι για εσενα ... κ εγω εχω πιστη κ μαλιστα ειχα ταξει στον αγιο ιωαννη τν ρωσσο οτι οταν μεινω εγκυος θα βγαλω τ ονομα τ κ 4 μερες πριν μαθω πως ειμαι εγκυος ειχα δει στον υπνο μ ως εκανα τεστ κ ηταν θετικο...μονο δωρο Θεου λοιπον μπορει να ειναι...!!

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:27 ΜΜ, ο/η Kokotsalo είπε:

Δειγμα απο την μητρα ετσι ...δεν θα πονεσει???παραξενο μου φαινεται...μηπως ειναι με τοπικη?

Expand  

Φαντάζομαι θα αισθανθώ κάτι σαν τσιμπιματάκι όπως αισθάνεσαι στη σπερματένχηση. Όταν θα την κάνω αυτή τη εξέταση θα σου πω,πως ήταν.

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:37 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

πολυ χαιρομαι για εσενα ... κ εγω εχω πιστη κ μαλιστα ειχα ταξει στον αγιο ιωαννη τν ρωσσο οτι οταν μεινω εγκυος θα βγαλω τ ονομα τ κ 4 μερες πριν μαθω πως ειμαι εγκυος ειχα δει στον υπνο μ ως εκανα τεστ κ ηταν θετικο...μονο δωρο Θεου λοιπον μπορει να ειναι...!!

Expand  

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου Εχω συγκινηθεί τόσο με σενα και ας μην σε ξέρω να με Ρώτας ότι θες στείλε μου και προσωπικό μύνημα παίρνεις χάπια; 

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:39 ΜΜ, ο/η sokola4 είπε:

Φαντάζομαι θα αισθανθώ κάτι σαν τσιμπιματάκι όπως αισθάνεσαι στη σπερματένχηση. Όταν θα την κάνω αυτή τη εξέταση θα σου πω,πως ήταν.

Expand  

Καλησπέρα κορίτσι.Προφανώς αυτό που θα κάνεις είναι βιοψία ενδομητρίου,αν κατάλαβα καλά.Αν είναι όντως αυτό θα σου βάλουν εναν καθετήρα και θα σου πάρουν δείγμα από το ενδομήτριο,το έχω κάνει 5 φορές.Πάρε κανένα παυσίπονο μία ώρα πιο πριν.

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:40 ΜΜ, ο/η Penny89 είπε:

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου Εχω συγκινηθεί τόσο με σενα και ας μην σε ξέρω να με Ρώτας ότι θες στείλε μου και προσωπικό μύνημα παίρνεις χάπια; 

Expand  

σ ευχαριστω πολυ.. οχι μονο το τ4 62mg γιατι εχω θυρεοειδη κ σημερα π μιλησα με τν γιατρο μ ειπε οτι παω πολυ καλα κ να παρω TB FOLIDEX ενα χαπακι καθε μερα κ την πεμπρτη θα παω να με δει..!! εσυ ποτε ακουσε ς καρδουλα κ ειδες σακο??

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα.Mariapretty σου εύχομαι καλή επιτυχία με τ αποτελέσματα.Kokotsalo λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακη,δύναμη και εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου.Finally συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.Εγώ κορίτσια πήγα για υπέρηχο,το μοναδικό ωοθυλακιο έφτασε τα 17χιλ,την Τετάρτη έχω ωοληψια.Σήμερα θα κάνω την ovitrelle,εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:43 ΜΜ, ο/η xrisanthi είπε:

σ ευχαριστω πολυ.. οχι μονο το τ4 62mg γιατι εχω θυρεοειδη κ σημερα π μιλησα με τν γιατρο μ ειπε οτι παω πολυ καλα κ να παρω TB FOLIDEX ενα χαπακι καθε μερα κ την πεμπρτη θα παω να με δει..!! εσυ ποτε ακουσε ς καρδουλα κ ειδες σακο??

Expand  

Σακο και εμβρυικα στοιχεία θα δεις μετα τις 1500 μονάδες και καρδιά θα ακουσεις απο την 7η εβδομαδα και μετα το τονίζω ίσως και 8η μην αγχωθεις και μην πας πιο νωρίς για καρδιά ρωτά τον γιατρό να παίρνεις και προγεστερόνη αν σε αφήνει 

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:48 ΜΜ, ο/η sansa είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.Mariapretty σου εύχομαι καλή επιτυχία με τ αποτελέσματα.Kokotsalo λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακη,δύναμη και εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου.Finally συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.Εγώ κορίτσια πήγα για υπέρηχο,το μοναδικό ωοθυλακιο έφτασε τα 17χιλ,την Τετάρτη έχω ωοληψια.Σήμερα θα κάνω την ovitrelle,εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Expand  

Τετάρτη κι εγώ.. Αν επιτρέπεται σε ποιό κάνεις;

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:52 ΜΜ, ο/η Penny89 είπε:

Σακο και εμβρυικα στοιχεία θα δεις μετα τις 1500 μονάδες και καρδιά θα ακουσεις απο την 7η εβδομαδα και μετα το τονίζω ίσως και 8η μην αγχωθεις και μην πας πιο νωρίς για καρδιά ρωτά τον γιατρό να παίρνεις και προγεστερόνη αν σε αφήνει 

Expand  

φανταζομαι πως θα με κατευθεινει την πεμπτη π θα παω.... εχω απο τα φαρμακα της εξωσωματικης π ειχα παρει προγεστερονη για κολπικη χρηση.... κανει αυτη αν μ πει ν παρω?

Δημοσίευση

@xrisanthi εμεις ειδαμε σακο 5εβδ και 5ημερων. Καρδουλα μετα απο 10-12 ημερες.

Προγεστερονη αν δεν εχεις καποιο συμπτωμα δεν νομιζω να σου δωσει. Αλλα λογικα κανει κ η κολπικη.

@sansaουλα μπραβο! Αντε με το καλο σημερα η οβιτρελ και την Τεταρτη η ωοληψια!!! 

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 1:48 ΜΜ, ο/η sansa είπε:

Expand  

Sansa μου χαίρομαι παρά πολύ για σένα, σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει ένα πολύ καλο έμβρυο κ να προχωρησεις επιτελους!

Δημοσίευση
  στις On 18/3/2019 at 2:31 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

@xrisanthi εμεις ειδαμε σακο 5εβδ και 5ημερων. Καρδουλα μετα απο 10-12 ημερες.

Προγεστερονη αν δεν εχεις καποιο συμπτωμα δεν νομιζω να σου δωσει. Αλλα λογικα κανει κ η κολπικη.

@sansaουλα μπραβο! Αντε με το καλο σημερα η οβιτρελ και την Τεταρτη η ωοληψια!!! 

Expand  

κ εγω την πεμπτη π θα παω στον γιατρο θα ειμαι 5 εβδομαδων αλλα δενν ξερω αν θα δουμε κατι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...