Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στέλνω !!!Παιδια αυτό το άλμα των 6 μηνών απλά μας έχει πεθάνει όλες νομίζω …απελπισία !!!η αλλαγή ώρας επίσης απελπισία μας απορρύθμισε λίγο !!!Εμενα έκανε ωτίτιδα ο μικρός αλλά εντάξει το ξεπεράσαμε πήραμε αντιβίωση βέβαια και κάτι σταγόνες.Απ ότι κατάλαβα κάτι τσίμπησαν όλα τα μικρούλια
καποια κοπέλα με ρώτησε για το τι σκεύασμα χρησιμοποιώ για το φαγητό .Της baby moov το nutri one ..Μου έλυσε τα χέρια πραγματικά ..Εμείς τρώμε τα πάντα με ιδιαίτερη προτίμηση στο αβοκάντο !!
Καλησπέρα κορίτσι μου ...δεν γνωρίζω αν είμαι σε καθυστέρηση γτ δεν έχω σταθερό κύκλο!!! 🥴 Απλά και Παρασκευή κ Σάββατο που έκανα τα απλά τις ίδιας εταιρίας πάλι είχα θετικό απλά πολύ πολύ πολύ αχνο !!
@Maria98 πολυχρονη κορίτσι μου! Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου! Θυμαμαι πέρσι τέτοια μέρα 25/10 είχα κάνει την αυχενική!
Αυριο γινεται 6 μηνων η ζουζουνα! Πως περνάει ετσι ο καιρός...
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.