Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 5/3/2019 at 9:52 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

@sansa μου σε "βλεπω" πιο ηρεμη και χαιρομαι. Εισαι δυνατο κοριτσι κ θα τακαταφερεις κ παλι να πας στο επομενο βημα. Μπραβο που ειναι καλυτερα η φλεγμονη. Υπομονη με τις εγχυσεις. Ολα θα φτιαξουν.

@satya μου κι εσενα σε θαυμαζω. Εισαι κ παντα αισιοδοξη!! Δινεις κι εσυ κουραγιο σε ολα τα κοριτσια κ θα ανταμοιφθεις! 

Expand  

nikona μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Κι εγώ σε θαυμάζω που δίνεις κουράγιο σε τόσες κοπέλες και συμπάσχεις μαζί τους! Εξάλλου είσαι το γούρι όλων μας εδώ! Μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα μέσα στην άνοιξη, όλα ανθίζουν άλλωστε ?

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 7:48 ΠΜ, ο/η Kokotsalo είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!....???ειμαι λιγο χαλια σημερα!!ανεξηγητα....

Expand  

καλημέρα! σήμερα που θα έχει 21 βαθμούς? που μπήκε η άνοιξη? που ανθίζουν τα λουλούδια και τραγουδούν τα πουλιά? ε όχι δεν το δέχομαι!!!!!?

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 7:52 ΠΜ, ο/η satya είπε:

καλημέρα! σήμερα που θα έχει 21 βαθμούς? που μπήκε η άνοιξη? που ανθίζουν τα λουλούδια και τραγουδούν τα πουλιά? ε όχι δεν το δέχομαι!!!!!?

Expand  

Σ' έπιασε η Άνοιξη αγάπη; Χαχαχαχα. 

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 7:52 ΠΜ, ο/η satya είπε:

Expand  

Καλα ....αφου ολα αυτα....θα συνελθω!!!!???

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 8:16 ΠΜ, ο/η Kokotsalo είπε:

Μου φαινεται βουνο η αναμονη....

Expand  

Φίλη μου τί είναι αυτά που ακούω; Είναι νωρίς ακόμα. Ηρέμησε και βοήθησε τα εμβρυάκια να εμφυτευθούν. Έχεις μέρες μπροστά σου για άγχος και αγωνία. Αν γίνεται ας σε πάνε μία βολτίτσα με το αυτοκίνητο να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις την Άνοιξη που λέει και η @satya. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θετική σκέψη. 

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 8:33 ΠΜ, ο/η satya είπε:

Έτσι μπράβο!

Expand  

Εφτιαξαν στο φβ μια ομαδα απο το λυκειο ...παλιοι συμμαθητες...μολις χθες....και πιασαμε κουβεντα ...με εκαναν και γελασα...μου εφτιαξε η διαθεση....κοριτσια κανεναν δε θυμαμαι!!!πώς περνουν τα χρονια!!!

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 9:27 ΠΜ, ο/η Kokotsalo είπε:

Οσο για το θεμα μας....δεν νοιωθω τιποτα !!!!δεν μου μιλαει καμια βλαστοκυστουλα μου!!!κρυβονται....???

Expand  

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να σου μιλήσουν, μέχρι τότε καλό θα είναι να τους μιλάς εσύ με γλυκιά φωνούλα και τρυφερότητα!

Δημοσίευση
  στις On 5/3/2019 at 9:50 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

@Bloublou85 τι εγινε με τον γιατρο;

Γιατι σταματησατε; 

Expand  

Είχαμε κλείσει στο γραφείο του να γίνει ή επέμβαση 6 μαρτιου,μου έγραψε εξετάσεις χάπι κτλ κ τον παίρνω χτες να ρωτησω τι ώρα να πάρω το χάπι κ μου το έπαιζε κινέζος ότι δε το είχαμε συνεννοηθεί ότι να τον ξαναπαρω τηλ να γίνει άλλη μέρα κτλ.Δηλαδη τα ίδια που μου έκανε κ για το χειρουργείο οπότε εμείς δεν τον εμπιστευόμαστε πια.

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 8:16 ΠΜ, ο/η Kokotsalo είπε:

Μου φαινεται βουνο η αναμονη....

Expand  

Κορίτσι μου συγγνώμη δεν είχα παρακολουθήσει από την αρχή την τοποθέτηση σου,είχα και καιρό να μπω ,τώρα είδα κ την συζήτηση που είχες με τα κορίτσια τα υπόλοιπα!!έχεις κάνει την έμβρυομεταφορά κ περιμενεις??καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 9:40 ΠΜ, ο/η Katriniki είπε:

Κορίτσι μου συγγνώμη δεν είχα παρακολουθήσει από την αρχή την τοποθέτηση σου,είχα και καιρό να μπω ,τώρα είδα κ την συζήτηση που είχες με τα κορίτσια τα υπόλοιπα!!έχεις κάνει την έμβρυομεταφορά κ περιμενεις??καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

Expand  

Ευχαριστω πολυ....?!!!

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 9:49 ΠΜ, ο/η Kokotsalo είπε:

Ευχαριστω πολυ....?!!!

Expand  

Να σε ρωτήσω μήπως αφού έχεις μπει και εσύ στην διαδικασία θα ξέρεις περισσότερα από εμένα που τώρα ψάχνομαι!εσενα σου είπε να είσαι ξαπλωμένη αρκετές μέρες??

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 9:38 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Είχαμε κλείσει στο γραφείο του να γίνει ή επέμβαση 6 μαρτιου,μου έγραψε εξετάσεις χάπι κτλ κ τον παίρνω χτες να ρωτησω τι ώρα να πάρω το χάπι κ μου το έπαιζε κινέζος ότι δε το είχαμε συνεννοηθεί ότι να τον ξαναπαρω τηλ να γίνει άλλη μέρα κτλ.Δηλαδη τα ίδια που μου έκανε κ για το χειρουργείο οπότε εμείς δεν τον εμπιστευόμαστε πια.

Expand  

Έλα ρε μπλουμπλου.... Τι απαράδεκτη συμπεριφορά.....

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 10:42 ΠΜ, ο/η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε:

Έλα ρε μπλουμπλου.... Τι απαράδεκτη συμπεριφορά.....

Expand  

Δε πειράζει ευτυχώς δεν ξεκίνησα ενεσεις γιατί πάλι θα πήγαινε στραφι ή προσπαθεια μαζί του.εκτος των άλλων είναι κ πολύ αγενής.

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 9:54 ΠΜ, ο/η Katriniki είπε:

Να σε ρωτήσω μήπως αφού έχεις μπει και εσύ στην διαδικασία θα ξέρεις  περισσότερα από εμένα που τώρα ψάχνομαι!εσενα σου είπε να είσαι ξαπλωμένη αρκετές μέρες??

Expand  

Δυο τρεις μερες....αλλά εγω εχω παρει αδεια μεχρι την χοριακη

Δημοσίευση
  στις On 6/3/2019 at 11:25 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Δε πειράζει ευτυχώς δεν ξεκίνησα ενεσεις γιατί πάλι θα πήγαινε στραφι ή προσπαθεια μαζί του.εκτος των άλλων είναι κ πολύ αγενής.

Expand  

Επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ αγενής?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...