Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Hope!!! είπε:

Κι εγω έχω υγρά @Starrrαν και δεν είναι ωορρηξίας γιατί σήμερα διανύω την 7η μέρα στις 9 είχα αδιαθετησει. Να δω τι κύκλο θα έχω αυτό το μήνα.... Ούτε εμείς ξεκινήσαμε επαφές... Γράφω εξετάσεις για το μεταπτυχιακό κ έχω πήξει.... 

Όχι εμάς μας ειπε οπότε θέλουμε τώρα.... Κ εχουμε επαφές κάθε 3 ημέρες, κάνει καλό κ για το σπέρμα. Κ από Σάββατο βλέπουμε!!!! Μαζί προβλέπω να χουμε ωορρηξία. ???

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Τι επαφές είχες κορίτσι?? Γιατί το λες έτσι.... Κ εγώ περιμένω το Σάββατο να δω σε τι φάση είναι το ωοθυλακιο να ξεκινήσουμε επαφές, όπως μας πει.... Αν κ δεν ξέρω αλλά από τώρα έχω κάποια υγρά, όχι όμως ωορρηξιας.... 

Θυμάστε που στην προηγούμενη οωρηξια είχαμε μαλώσει?? Ε να είχαμε μαλώσει και αυτό το μήνα ?

Δημοσίευση

@Σταυρι δεν το παθαινεις μονο εσυ αυτο αλλα και εγω!! Ευτυχως αυτο το μηνα επεσε μαζι με την πρωτοχρονια και ειμασταν χαρουμενοι και με περιμενε και εκπληξη  ενα δαχτυλιδι ? Χαχαχ οποτε δεν γκρινιαξα αυτο το μηνα... χααχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Βικούλα88 είπε:

Ρουλακι6 συγχαρητήρια!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Άντε κορίτσια να παίρνουμε σειρά κι εμεις!!

Ευχαριστώ πολύ..... Αχ σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Θυμάστε που στην προηγούμενη οωρηξια είχαμε μαλώσει?? Ε να είχαμε μαλώσει και αυτό το μήνα ?

Κορίτσι μου δεν γίνεται δουλίτσα έτσι, σε κάθε ωορρηξία να είστε μαλωμένοι! Λοιπόν, στην ωορρηξία πρέπει να είστε στα μέλια, και τσακώνεστε μετά βρε αδερφέ! ? Ή όταν έχεις περίοδο! 

Καλημέρα στην παρέα!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η *Louloudenia* είπε:

Καλημερα κοριτσια... Ποιες περιμενουν εκτος απο μενα???? :) Εγω 26η σημερα :)

Καλημερα!Τι εκανες με το τεστακι;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η *Louloudenia* είπε:

εκανα αλλο ενα σημερα αλλα  ηταν αρνητικο , οποτε ερχεται η γλυκουλα ?

Ειδα το τεστακι σου...Δεν σου απαντησα γιατι να σου πω την αληθεια κι εγω εχω δει αρκετα τετοια και κάνοντας χοριακη ,ηταν αρνητικη.Μακαρι εσενα να ειναι πραγματικα θετικο και να εχεις μια μεγαλη χοριακη!

Κι εγω εκανα τεστ αυτες τις ημερες και ηταν αρνητικο.Απο σημερα περιμενω να ερθει ...για να δουμε ποτε τελικα...

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Εγώ περιμένω στις 20/1

καλημέρα κοριτσια , κ εγω περιμένω στις 23/01 και ήδη εσκασε μυτη ενα σπυράκι...βρε κορίτσια αμαν τι απελπισία ειναι αυτη...βαρέθηκα να το κυνηγάω.....

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mellenaki είπε:

καλημέρα κοριτσια , κ εγω περιμένω στις 23/01 και ήδη εσκασε μυτη ενα σπυράκι...βρε κορίτσια αμαν τι απελπισία ειναι αυτη...βαρέθηκα να το κυνηγάω.....

Είναι πολύ νωρίς κορίτσι μου μην απελπίζεσαι.

Εγώ είπα να βάλω τέλος στη δικτατορία των τεστ εγκυμοσύνης. Εάν δεν δω καθυστέρηση, δεν κάνω. Το ορκίστηκα στον εαυτό μου! Έχω τρία τεστ στο συρτάρι κι εκεί θα μείνουν μέχρι να δω καθυστέρηση και το πολυπόθητο θετικό! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Είναι πολύ νωρίς κορίτσι μου μην απελπίζεσαι.

Εγώ είπα να βάλω τέλος στη δικτατορία των τεστ εγκυμοσύνης. Εάν δεν δω καθυστέρηση, δεν κάνω. Το ορκίστηκα στον εαυτό μου! Έχω τρία τεστ στο συρτάρι κι εκεί θα μείνουν μέχρι να δω καθυστέρηση και το πολυπόθητο θετικό! 

ναι καλα θα κανεις, τεστ εγκυμοσυνης χωρις καθυστερηση γενικα εγω το θεωρω ακυρο κ δεν το εχω κανει ποτε, ειναι πολυ ψυχοφθορο κ στεναχωρο.

Δημοσίευση

Κορίτσι καλημέρα και από μένα εγώ περιμένω την Παρασκευή να αδιαθετισω! Έχω τεστ αλλά δεν έχω κάνει ειπα αυτή την φορά να το αφήσω και να περιμένω! 2 μέρες είναι θα περασουν να δούμε τι κάναμε και αυτό τον μήνα! 

Δημοσίευση

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, εάν κάνει ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα την Παρασκευή, δεν πειράζει αν έχει πάρει ήδη δυο βιταμίνες, ε; Πόοοοσο πια να επηρεάσουν το αποτέλεσμα; Είπαμε, δεν κάνουν θαύματα, σωστά;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η earrp είπε:

Κορίτσι καλημέρα και από μένα εγώ περιμένω την Παρασκευή να αδιαθετισω! Έχω τεστ αλλά δεν έχω κάνει ειπα αυτή την φορά να το αφήσω και να περιμένω! 2 μέρες είναι θα περασουν να δούμε τι κάναμε και αυτό τον μήνα! 

Και εγώ το Σάββατο περιμένω, για να δούμε. Δεν έχω κάνει ούτε εγώ τεστ. Τους τελευταίους μήνες σταμάτησα να κάνω...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Κορίτσι μου δεν γίνεται δουλίτσα έτσι, σε κάθε ωορρηξία να είστε μαλωμένοι! Λοιπόν, στην ωορρηξία πρέπει να είστε στα μέλια, και τσακώνεστε μετά βρε αδερφέ! ? Ή όταν έχεις περίοδο! 

Καλημέρα στην παρέα!

Έλα όμως που τις επίμαχες μέρες βάζει ο διάολος την ουρίτσα του και γίνεται καβγάς. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...