Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η LOULOUdaki! είπε:

@egw καλέ το παιδί θα πάει σχολείο σε λίγο κι εσείς ακόμη το σκέφτεστε για τεστ; Εντάξει, αστειεύομαι, εκτός εάν συνηθίζεις να έχεις απόκλιση λίγω ημερών στον κύκλο σου, οπότε πάω πάσο.

Χαχα θα περιμένω να το κάνω όταν πάει φαντάρος χιχι

Τόσο η αλήθεια δεν έχω ξανά φθάσει κι αν τυχόν έτυχε το ένιωθα ότι θα έρθει

Αλλά σκέφτομαι μήπως αγχώθηκα κι γι'αυτό αργεί

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η paradisebird είπε:

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που δεν αδιαθέτησαν ακόμη. 

Ευχαριστούμε κορίτσι μου για να δούμε αν έπιασε η ευχη σου

Εσύ πως είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Μπα. Εδώ δεν αργεί σε μένα που είμαι η επιτομή του άγχους!!!

Θα το πάρω απόφαση κάποια στιγμή μόλις βρω την ευκαιρία αλλά θα σας απογοητεύσω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η LOULOUdaki! είπε:

@egw καλέ το παιδί θα πάει σχολείο σε λίγο κι εσείς ακόμη το σκέφτεστε για τεστ; Εντάξει, αστειεύομαι, εκτός εάν συνηθίζεις να έχεις απόκλιση λίγω ημερών στον κύκλο σου, οπότε πάω πάσο.

@Starrr σε ποια ημέρα είσαι τώρα; Μήπως να λάβεις υπόψη τον μεγαλύτερο κύκλο σου και να ξανακάνεις τεστ ύστερα από μερικές ημέρες;

Άμα λάβω το μεγαλύτερο κύκλο. Το παιδί θα πάει φαντάρος. Σήμερα έχω λευκά υγρά. Ναι θα ξανά κάνω τεστακι άμα δνε μου ρθει μέχρι πρωτοχρονιά. Βλέπουμε.... Για την ώρα είμαι άρρωστη κ προσπαθώ λίγο να πάρω δυνάμεις από κει. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Άμα λάβω το μεγαλύτερο κύκλο. Το παιδί θα πάει φαντάρος. Σήμερα έχω λευκά υγρά. Ναι θα ξανά κάνω τεστακι άμα δνε μου ρθει μέχρι πρωτοχρονιά. Βλέπουμε.... Για την ώρα είμαι άρρωστη κ προσπαθώ λίγο να πάρω δυνάμεις από κει. 

Στρατό θα μαζέψουμε σε λίγο βρε κορίτσια...χαχααα.. 

Εγώ είμαι στη 10η μέρα λέω να το πάρω χαλαρά  επαφουλες ναι μεν στοχευμενες αλλά όχι με τεστ .. σκέφτομαι κ κάνα πρωινό την πρωτοχρονιά μπας κ αλλάξει η τύχη μας.χαχααα. . 

Και ναι.... Κορίτσι αυτό το μήνα δεν έχω ούτε ένα τεστ τα ξεπατωσα...χαχααα

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η egw είπε:

Θα το πάρω απόφαση κάποια στιγμή μόλις βρω την ευκαιρία αλλά θα σας απογοητεύσω

Με 6μερες καθυστέρηση δε νομίζω να μας απογοητεύσεις όλα καλά θα πάνε θα δεις... 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ειμαι 4η με 5η βδομαδα εχω κραμπες κ νομιζω λιγο περισσοτερο απο δεξια να ανησυχώ η ειναι κατι φυσιολογικό.ειχε καποια κατι παρομοιο ...εχω ζαλισει κ το γιατρο μου με πολλες ερωτησεις σαν πρωταρα κ ντρεπομαι να το παρω παλι για αυτο??

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Στρατό θα μαζέψουμε σε λίγο βρε κορίτσια...χαχααα.. 

Εγώ είμαι στη 10η μέρα λέω να το πάρω χαλαρά  επαφουλες ναι μεν στοχευμενες αλλά όχι με τεστ .. σκέφτομαι κ κάνα πρωινό την πρωτοχρονιά μπας κ αλλάξει η τύχη μας.χαχααα. . 

Και ναι.... Κορίτσι αυτό το μήνα δεν έχω ούτε ένα τεστ τα ξεπατωσα...χαχααα

Αυτό που είμαστε σίγουροι ότι είναι και αγόρια χιχι

εντωμεταξυ να σας κάνω να γελάσετε όταν έμαθα ότι είχα γιο το πρώτο που είπα και θα πάει φαντάρος;πως θα το αντέξω χιχι

Καλά το κάνεις κορίτσι μου παρτο λίγο χαλαρά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Βικούλα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ περίμενα εχτές περίοδο αλλά δεν μου ήρθε! Δεν ενθουσιάζομαι ακομα γιατί μπορεί να καθυστερησε.. θα περιμένω άλλο λιγο για να κάνω τεστ. @Starrr και @egw έχετε σταθερό κύκλο;

Από τον Αύγουστο ναι βλέπω στις 30 με 31 μέρες πιο νωρίς έβλεπα και πιο νωρίς 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Βικούλα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ περίμενα εχτές περίοδο αλλά δεν μου ήρθε! Δεν ενθουσιάζομαι ακομα γιατί μπορεί να καθυστερησε.. θα περιμένω άλλο λιγο για να κάνω τεστ. @Starrr και @egw έχετε σταθερό κύκλο;

Εγώ δνε έχω σταθερό. Αλλά το παρακολουθώ με θερμοδιαγραμμα κ εγώ χθες περίμενα. 

Δημοσίευση

Κι εγώ κορίτσια αυτό το μήνα ούτε τεστ...ούτε επαφές απ' ό,τι φαίνεται θα έχω ??? δεν βαριέσαι, υγεία και καλή καρδιά, και που σκοτώθηκα στο σεξ τον προηγούμενο μήνα τι κατάλαβα; Ας ακούσω τουλάχιστον από εσάς κανένα καλό νέο, να μπει με το δεξί το 2019!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Εντάξει μωρέ, λίγες μέρες έχεις καθυστέρηση, στις 15 κάνε ένα τεστάκι ??? κορίτσι είσαι έγκυος δεν μπορείειει!!!

Χαχα στις δεκαπέντε θα το έχω σιγουρακι και δεν θα αγχώνομαι καλή ιδέα σου ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Κι εγώ κορίτσια αυτό το μήνα ούτε τεστ...ούτε επαφές απ' ό,τι φαίνεται θα έχω ??? δεν βαριέσαι, υγεία και καλή καρδιά, και που σκοτώθηκα στο σεξ τον προηγούμενο μήνα τι κατάλαβα; Ας ακούσω τουλάχιστον από εσάς κανένα καλό νέο, να μπει με το δεξί το 2019!

Άμα είναι να σου τύχει θα σου τύχει. Αυτό ακριβώς. Στο τέλος θα μείνουμε 30 κιλά από το κάθε μέρα σεξ. ???

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα!

@KONSTANTIA μην απελπίζεσαι κορίτσι μου. Καταλαβαίνω ότι το να βλέπεις αίμα στην εγκυμοσύνη είναι τρομακτικό, αλλά πάρα πολλές εγκυμοσύνες ξεκινούν με αίμα και έχουν θετική έκβαση (και άλλες που δείχνουν ότι πάνε τέλεια καταλήγουν άσχημα...).

Πιστεύεις ότι οι γιατροί βλέπουν κάτι ανησυχητικό και δεν στο λένε; Η χοριακή σου αυξάνεται κανονικά; Έχεις κάνει υπέρηχο, είδατε εμβρυικά στοιχεία; Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα; Μπορεί να είναι αποκόλληση. Όπως και να'χει, ξάπλωσε, ξεκουράσου και να σκέφτεσαι αισιόδοξα. 

Όταν λες αίμα, εννοείς σαν αιμορραγία περιόδου, με ροή περιόδου, ή σταγόνες αίματος;

Δεν πιστέυω ότι βλέπουν κάτι και δεν το λένε, αλίμονο! Δεν έχω κάνει άλλη χοριακή εφόσον την Παραμονή των Χριστουγέννων πήγα νοσομοκείο και έκανα υπέρηχο και είδαμε καρδιά! Αποκόλληση σε υφίσταται σε τόσο αρχόμενη κύηση. Όπως έγραψα και παραπάνω, είτε ξεκουραστώ είτε συνεχίσω την καθημερινότητά μου δεν μπορώ να επηρεάσω την έκβαση της εγκυμοσύνης. Όταν λέω αίμα εννοώ κόκκινο όχι με ροή περιόδου αλλά περισσότερο από σταγόνες

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Άμα είναι να σου τύχει θα σου τύχει. Αυτό ακριβώς. Στο τέλος θα μείνουμε 30 κιλά από το κάθε μέρα σεξ. ???

Έλα ντε ?! Δεν πειράζει, τουλάχιστον αυτό το μήνα δεν θα έχω την αγωνία, είμαι δεν είμαι; Θα είμαι ζεν!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Δεν πιστέυω ότι βλέπουν κάτι και δεν το λένε, αλίμονο! Δεν έχω κάνει άλλη χοριακή εφόσον την Παραμονή των Χριστουγέννων πήγα νοσομοκείο και έκανα υπέρηχο και είδαμε καρδιά! Αποκόλληση σε υφίσταται σε τόσο αρχόμενη κύηση. Όπως έγραψα και παραπάνω, είτε ξεκουραστώ είτε συνεχίσω την καθημερινότητά μου δεν μπορώ να επηρεάσω την έκβαση της εγκυμοσύνης. Όταν λέω αίμα εννοώ κόκκινο όχι με ροή περιόδου αλλά περισσότερο από σταγόνες

Κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!Πόσων εβδομάδων είσαι?Μια φίλη μου στην 7 εβδομάδα με προγεστερόνη κ ξεκούραση πέρασε το αίμα(το οποίο ήταν στον χαρτί το αίμα)!!Είχε αποκόλληση στην αρχή της κύησης κ φάνηκε στον υπέρηχο!!Και πάλι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Έλα ντε ?! Δεν πειράζει, τουλάχιστον αυτό το μήνα δεν θα έχω την αγωνία, είμαι δεν είμαι; Θα είμαι ζεν!

Χρειάζεται κι αυτό που και που. Καλό θα σας κάνει..... Και εγώ έλεγα ωραίο θερμοδιαγραμμα σε αυτό το κύκλο. Τον καμαρωνα...

???

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Η φίλη μου που γέννησε τη προηγούμενη βδομάδα είχε αίμα για αρκετές μέρες έτσι κόκκινο

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Χρειάζεται κι αυτό που και που. Καλό θα σας κάνει..... Και εγώ έλεγα ωραίο θερμοδιαγραμμα σε αυτό το κύκλο. Τον καμαρωνα...

???

Τι να σου πω, εγώ με τα θερμοδιαγράμματα δεν έβγαζα άκρη... όλα ωραία μου φαινόντουσαν, χαχα! 

@marillia τι κάνεις κορίτσι μου; 

@KONSTANTIA έτσι όπως τα λένε τα κορίτσια. Το αίμα δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό. Ούτε το αντίθετο, το να μην έχεις αίμα, είναι πάντα καλός οιωνός.

Θα σου πω κάτι. Έμεινα έγκυος πριν ένα χρόνο, σχεδόν ταυτόχρονα με γνωστή. Η δική μου εγκυμοσύνη ονειρεμένη, πήγαινα παντού. Ούτε στάλα αίμα. Η δική της αιμορραγία μέχρι τον τρίτο μήνα αν θυμάμαι καλά, κλινήρης, μόνο τουαλέτα.

Μάντεψε ποια γέννησε υγιές μωρό στο τέλος ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @giotoulini και εγω τα ίδια είμαι πονάει η πλάτη  είτε καθιστή είτε ξαπλα  είτε όρθια.. κάθε στιγμή.. έχω αϋπνίες εδώ κ 2 μήνες.. υπομονή πάει πέρασε ο 15αυγουστος.. προχωράμε ....
    • Καλησπέρα κορίτσια και πάλι! Τώρα κατάφερα να δω λίγο τι έχει συμβεί όλο αυτό τον καιρό με τη βοήθεια του chatgpt φυσικά 😅 @Kiddo συγγνώμη που επιστρέφω στο θέμα, λυπάμαι για το σκυλάκο σας 💔  Μιλήσατε για κιλά εγκυμοσύνης, εγώ κορίτσια μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευγνώμων με το πως διαχειρίστηκε το σώμα μου την εγκυμοσύνη και τη λοχεία ως προς τα κιλά - έβαλα 15/16 κιλά σύνολο, τα οποία έχασα σταδιακά τις πρώτες εβδομάδες χωρίς κάποια διατροφή, τουναντίον έτρωγα τον αγλέωρα λόγω μαραθώνιων θηλασμού, αλλά πιστεύω ότι ακρι΄βως αυτό συνέβαλε ο θηλασμός να συνεχιστούν οι συσπάσεις της μήτρας και το ότι έπινα πάρα πολύ νερό. Κάπου τον Μάιο ήμουν και 2 κιλά πιο κάτω από πέρυσι πριν μεινω έγκυος! Τα ξανάβαλα όμως όταν πήγαμε Ελλάδα τον Ιούλιο 🤭  🤭   🤭   🤭   🤭  Αχ ο ύπνος.... πονεμένη ιστορία...! εμάς ο μικρός μέχρι και τον 3, αρχές 4ου μήνα, σταδιακά αύξανε το σερί του. Θυμάμαι (σαν μια αιωνιότητα μου φαίνεται τώρα...) ότι έκανε 4/5 ώρες σερ΄ι, μετά πρώτη αφύπνιση,  μετά 3/2 σερί, αφύπνιση, και τέλος 1/2 ώρες πριν την τελική αφύπνιση το πρωί. Από την αρχή είχαμε βραδινή ρουτίνα 7-8μμ και συνήθως ξυπνούσε για πρωί 6-7πμ. Την οποία βραδινή ρουτίνα τη διατηρούμε μέχρι και σήμερα, με κάποιες διακυμάνσεις τώρα το καλοκαίρι που νυχτώνει πιο αργά, αλλά το τι συμβαίνει το βράδυ έιναι άλλη ιστορία 😅 Που λέτε εκείς κάπου τέλος 3ου αρχες 4ου μήνα, εκεί που βλέπαμε το βραδινό σερί ολοένα να αυξάνεται, μπαμ μας τα σκάει μια παλλινδρόμηση ύπνου, από την οποία δε ξέρω αν βγήκαμε και ποτέ 😅 θυμάμαι τον πρώτο καιρό που κράτητησε για κάνα μήνα, ξυπνούσε καθε 30/40 λεπτά! κορίτσια τα είχαμε δει όλα.... εν τω μεταξύ όχι απλά ξυπνούσε αλλά δεν ηρεμούσε καποιες φορές ούτε με θηλασμό, ούτε με λίκνισμα, ούτε με τίποτα....! ο σύζυξ κι εγώ τα είχαμε δει όλα! δραματικές καταστάσεις και φυσικά ήμασταν σα ζόμπι μονίμως... Ημερίσιους ύπνους κι εκεί παλλινδ΄ρομηση, από 1-1.5 ωρα περίπου ο καθένας, ξαφνικά 20/30 λεπτά με το ζόρι στο λίκνο του.... για να κοιμηθεί 1-2 ώρες μόνο πάνω μου κολλημένη στον καναπέ... Φτάσαμε μέσα Ιουνίου κι ήμασταν ακόμα έτσι και άρχισα να σκέφτομαι να απευθυνθώ σε κάποια ειδικό ύπνου που να είναι και παιδοψυχολόγος όπως με συμβούλευσαν εδώ. Βέβαια η παιδίατρός μας είπε ότι κάτω του έτους, η εκπαίδευση ύπνου είναι ανούσια... Κι είπα να την εμπιστευτω.... Απλά επειδή πλησίαζαν οι διακοπές εκτός έδρας άρχισα να αγχώνομαι για το πως θα την παλέψουμε σε διαφορετικές συνθήκες απ αυτές του σπιτιού μας... Εν τέλει να μη σας τα πολυλογώ, όσο ήμασταν εκτός σπιτιού, στα σπίτια παππούδων και έπειτα στις διακοπές, ο ύπνος βελτιώθηκε! κι όταν λέω βελτιώθηκε, μη νομίζετε ότι επιστρέψαμε ποτέ σ αυτό που τώρα φαντάζει σουπερ λουξ ΄φαση 4/5 σερί, αλλά τλχ κάνει 3 ώρες μέχρι την πρώτη αφύπνιση 🤪 το λες και πολυτελεια χαχαχα πλέον, στις περιόδους ηρεμίας, εκτός αλμάτων/οδοντοφυιας/κτλ δλδ, θα κάνει 2-3 αφυπνίσεις κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου και κοιμάται 2-3 ημερίσιους, στο σύνολό τους 3 με 3.5 ώρες. Θεωρώ ότι είμαστε καλά, αλλά σίγουρα θέλουμε και το καλύτερο γιατί η εξάντληση έχει χτυπήσει κόκκινο! Ειδικά σε συνδυασμό με τη δουλειά..... Τώρα έχουμε επιστρεψει στο σπίτι μας και είπαμε με το συζυξ οτι θα κοιμαται στο δωματιο του, στο κρεβάτι του, γιατί 1) ούτως η αλλως δε χωράει στο λίκνο πλεον, 2) κατα τη διάρκεια της διαμονής μας εκτός σπιτιού άλλαξε πάρα πολλά κρεβάτια και παρκοκρέβατα, οπότε είδαμε ότι μπορεί να προσαρμοστεί, άλλες φορε΄ς πετυχημένα κι άλλες καταστροφικές χαχαχαχα, και 3) ε θέλουμε κι εμείς το κρεβάτι μας πίσω 😅 δλδ είμαστε οκ να κοιμάται μαζί μας απ τις 5πμ και μετά, αλλά όλο το βράδυ είναι δύσκολη πίστα.... έτσι ήμασταν μέχρι πρότινος, τώρα έχει 5 μέρες που κάνουμε αυτή την πρόσπαθεια στο δωμάτιό του. Οι πρώτες 2 μέρες ήταν χαλια, ξυπνούσε κάθε 30/40 λεπτά όπως εκείνη η περίοδος που σας έγραψα πιο πάνω.... Ζόμπι mode ξανά και ξανά... Μετά την 3η μέρα ξύπνησε μόνο 1 φορά, ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δε ξαναγινε τούτο κυρίες και κύριοι!! Αλλά χθες που ήταν η 4η βραδιά, ξύπνησε 4 φορές. Απόψε, κοιμάτια ήδη 2 ώρες, δε ξέρω πως θα πάει, αλλά έχουμε πει με το συζυξ να το παλέψουμε 10 μέρες για να εδραιωθεί η συνήθεια. Επίσης, σ όλο αυτό ήθελα να σας γράψω και μια ακόμα σημαντική απόφαση που πήρα γιατί θεωρω ότι επηρεάζει πολύ τον ύπνο... ο θηλασμός! Δε ξέρω για σας κορίτσια, εγώ ευτυχώς από την αρχή το βρήκαμε πάρα πολυ καλα με τον μικρό μου, δε δυσκολευτηκα, παραμένει μια όμροφη εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι λόγω του ότι τον κοιμιζα με το θηλασμό, τον άφηνα στο στήθος όλη νύχτα (open bar που λέω κι εγώ!), κάπως εδραιώθηκε γι αυτόν και έγινε ο μονος τροπος για να κοιμηθεί. Σε κάποια φάση δε μπορούσε να τον κοιμησει ο μπαμπας του γιατί έψαχνε το στήθος μόνιμα. Οπότε άρχισα στις διακοπές να εισάγω κι άλλους τρόπους, όπως το πατ πατ στον πωπό, φιλάκια στο κεφαλάκι και σσσσσ, να μου κρατάει το χέρι καθώς κουρνιάζει στο πλάι (το οποίο μου το "έδειξε" ο ίδιος) και άρχισα να "αφαιρώ" το θηλασμό σαν μέθοδο κοιμισης, με εξαιρέση τις νύχτες που είχε κανει εμβόλιο και ανέβασε πυρετό κι όταν τον πονούσαν τα δοντα΄κια. Φτάνοντας στο σήμερα, αποφάσισα να κάνω κυρίως άντληση από εδώ και πέρα, και θηλασμό 1-2 φορές τη μέρα. Ο στόχος μου είναι να αποθηλάσω πλήρως γιατί θα πάει και βρεφικό το Σεπτέμβρη, οπότε θα αρχίσουμε και τη φόρμουλα από βδομάδα. Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα γι αυτη μου την απόφαση, γιατί πραγματικά ο θηλασμός πηγε πάρα πολύ καλά, και παρα τους μαραθωνιους, τα δαγκώματα τους τελευταιούς μηνες λογω δοντιών, και κυρίως το δέσιμο με το μωράκι μου, πιστεύω οτι έκανε τον κύκλο του για εμάς. Στον αντίποδα, αυτό που με χαροποιεί είναι να βλέπω τον μικρό φουλ περηφανο όταν πίνει το γάλα απ το μπουκάλι, πλεον το κραταει μονος του και τα βράδια πριν παει για ύπνο, πινει το γαλα του ενώ διαβάζουμε βιβλίο αγκαλιά και μου χαμογελάει και λιώνω! Νιώθω δλδ, ότι παρα του ότι μιεώνεται ο θηλασμός, διατηρούμε με αυτό τον τρόπο την επαφή με αγκαλιά και φιλάκια, ενώ ο ίδιος χτιζει την ανεξαρτησία και τη λεπτή κινητικότητα πίνοντας το γαλα του "μόνος" του 💙  Σε άλλα νεα, με την τριχόπτωση πως τα πατε;; Κορίτσια εγώ από τον 5ο μήνα μαζεύω κουβάρια μαλλιά απ το πάτωμα.... πολύ με ανησυχεί αυτή η κατάσταση... έχω μαλλιά στο κεφαλι μου παραδόξως, αλλά πεφτουν πολλά. Παίρνω ακόμα σιδήρο και βαζω κι ενα σερουμ, αλλά βελτίωση δε βλέπω.  Επίσης έχετε αδιαθετήσει; Ξέρω ότι γενικά όσο θηλάζουμε καθυστερεί να επανέλθει και το σύστημα, αλλά βλέπω και κάποιες κοπέλες που τους ήρθε στο 2ο μήνα πχ... 😬 δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα ήθελα να μου έρθει γιατί η ορμονική τρέλα του postpartum δεν αστειεύεται! έχω γενικά πολλή οργή κι ανυπομονησία προς τους ανθρώπους, πολλές φορές και προς το σύζυγο, αλλά τλχ τα συζητάμε μαζί και το βρίσκουμε. Δε μ αναγνωρίζω! 😭  Τελος, επειδή έγραψα ήδη παρα πολλά, να μη σας κουράζω, σ΄υντομο update για το μωράκι μου: Αισίως 7,5 μηνών! Με βάση τις μετρήσεις της παιδιάτρου την περασμένη βδομα΄δα: 8.700 κιλά και 76εκ. Έβγαλε τα 2 κάτω δοντάκια 5.5 μηνών, κι από τότε φαίνεται ότι τον ζορίζουν τα πάνω, οπότε μαλλον τα περιμένουμε κι αυτά. Γυρνάει απο μπρουμυτα ανασκελα και τουμπαλιν, σαν τον Τομ Κρουζ στις επικυνδυνες αποστολες 🤣🤣 Δε μπουσουλάει ακόμα, αλλά σηκώνει τον πωπό του και στην προσπάθεια του να μπουσουλήσει εμπρός, πάει με την όπισθεν χαχαχα είναι πολύ αστείο, αλλα΄ο γλυκούλης νευριάζει γιατί προφανώς άλλη κατεύθυνση θέλει να πάρει! Αυτά κορίτσια μου, σας καληνυχτω, πάω να εκμεταλευτώ τον χρόνο που απομένει μέχρι την πρώτη αφύπνιση! 🙏🤞
    • Ααα @ΜαρίαΔημήτρης οπως λενε και οι μεγαλυτεροι τα καλοκαιρινα μωρα μεγαλωνουν πιο γρηγορα και ξεπεταγονται πριν το καταλαβεις. Μαλλον εχουν δικιο γιατι ολες το παρατηρουμε. 
    • @Diwni μου να δεις που στις διακοπες θα ηρεμησει και στο ευχομαι ολοψυχα για να περασετε καλα. Ειναι του εξω και της βολτας η μπεμπας σου πιστευω θα κοιμαται αρκετα και θα ειναι ηρεμη. Αχου ψυχουλα μου δυσκολευεται ν κοιμηθει ισως και κλαιει. Πως την ηρεμεις την βαζεις στο στηθος;; Ρε σεις δεν ειναι υπεροχο που προσπαθουν τα μικρουλικα ολο κατι να κανουν. Να γυρισουν να πιασουν να μιλησουν κλπ. Πριν κιγους μηνες αναρωτιομασταν τι κανανε μεσα στην κοιλια ακομα και τωρα κανουν χαμο. Το αστειο της υποθεσης ο μπεμπεκος μ χθες το βραδυ κατα τις 4 ξυπνησε για γαλα, σταυροκοπιομασταν με τον αντρα μου ειχε να το κανει απο νεογεννητο. Ευτυχως ξανακοιμηθηκε αφου χλαπακιασε. 
    • Πάλι καλά που το νιώθεις! Κουράγιο θα πω. Εγώ αν και δεν το παθαίνω αυτό, με βολεύει γενικά να κάθομαι στο πλάι. Ξεκουράζεται καλύτερα έτσι η κοιλιά. 23η εγώ και έχω αρχίσει και ζοριζομαι για τα καλά 😕 Πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλος; 😅 Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι να είχα τόσο θέμα, αλλά τότε αραζα με τις ώρες στον καναπέ, τώρα όλο στο πόδι είμαι 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...