Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου ετοιμάζεται κι εμένα η περίοδος απ' ότι είπε ο γυναικολόγος.. κατά τα άλλα όλα καλά και η τομή της καισαρικής έχει κλείσει. Δλδ αν θέλαμε δεύτερο τώρα, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε.
    • @evaioan κοριτσι μου γλυκο καλησπερα....ευχαριστω για την απαντηση σου ...ποσο θελω να περασει αυτη η φαση και να μην ξανα ερθει ποτε!!... τον ταιζε ο αντρας μου και τον κοιταζε μεσα στα ματια...εμενα οχι ( αλλα αν δεν μας βλεπει ακομα τουλάχιστον μου φευγει η σκεψη οτι με βρισκει αποκρουστικη...😭)...απο την αρχη ελεγα στον αντρα μου δηθεν χιουμοριστικα οτι το μωρο μου με σιχαινεται δε ξερω γιατι και τωρα το βλεπω να κουρνιαζει πανω του ή απ΄λα διπλα του και να ειναι ενα αλλο πλασμα απ οτι ειναι μαζι μου που δειχνει συνεχως εκνευρισμενο και να μην βολευεται ποτε στη δικη μου αγκαλια...σαν να μη με ξερει! σαν να μου το δηλωνει οτι προτιμαει τον μπαμπα του....
    • Παναγία μου.. και ξεκίνησαν και με αυγό..;! Τι να πω.. υπάρχουν και κάτι παιδίατροι… ότι ναναι…  Εντωμεταξυ βάζουμε την μπεμπα μπρούμυτα και κουνάει το πόδι της το ένα και σηκώνει το γόνατο προσπαθεί να μπουσουλησει και έχω τρελαθεί και θέλει και όλο να σηκώνεται να κάθεται και να χορεύει και να κάθεται. Ο παιδίατρος είπε είναι νωρίς ακόμα, λίγο με υποστήριξη και αυτό όχι πολύ μέσα στην μέρα 
    • Επίσης για να σου φύγει η ιδέα μόνο σκιές βλέπουν το πρώτο τρίμηνο... Ούτε καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι ένα φοβισμένο γκρινιαρικο πλασματακι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...