Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλά είμαι.. Ακόμη δεν μου ήρθε περίοδος. Οπότε εγώ πάω ούτως ή αλλιώς για τον τυχερό Νοέμβριο... 

Μην απογοητευσε περιμενε να δουμε ινα. Ερθει. Να. Τελιονεις.. Ιπομονη.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Λενι είπε:

Εχο ευαισθησια στο στηθος ωρες ωρες ποναω... Κ πονους χαμηλα.... Ποτε δεν χερεις.. Να περιμενουμε... 

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα.. είμαι στην 21η ημέρα κ συνεχίζουμε...αναμονή.. αλλιώς μας βλέπω όλες Νοεμβρη. Ελπίζω να βρεθεί μια με ευχάριστα τουλάχιστον αυτό τον μήνα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα.. είμαι στην 21η ημέρα κ συνεχίζουμε...αναμονή.. αλλιώς μας βλέπω όλες Νοεμβρη. Ελπίζω να βρεθεί μια με ευχάριστα τουλάχιστον αυτό τον μήνα..

Καλημερα κοριτσι. Κ. Σε σενα ιπομονη να δουμε.. Αυτη η αναμονη.. Κ. Εγω στη 20 μερα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα!!! 29η ημέρα σήμερα κι ούτε ένα σύμπτωμα, ένας πόνος, τίποτα..... Άντε να δούμε μέχρι Κυριακή! ?

άντε κοντεύεις κορίτσι μου !!! Εύχομαι ευχάριστα :) εγώ ακόμα έχω μέχρι 25 Οκτωβρίου πφΠφ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Meli_aa είπε:

άντε κοντεύεις κορίτσι μου !!! Εύχομαι ευχάριστα :) εγώ ακόμα έχω μέχρι 25 Οκτωβρίου πφΠφ 

Να μας πει ένα ιστορικό '' ΟΧΙ'' αυτό τον μήνα η περίοδος χεχεχε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα!!! 29η ημέρα σήμερα κι ούτε ένα σύμπτωμα, ένας πόνος, τίποτα..... Άντε να δούμε μέχρι Κυριακή! ?

Με το καλό!

Να μας πεις τα ευχάριστα του Οκτωβρίου πρώτη! ?

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!!

Εχω κυκλο 26 ημερων, ειχα επαφη την 11η ημερα (που βαση εφαρμογης ηταν γονιμη!!), χθες 13η ημερα ειχα λιγο αιμα στο σκουπισμα..Υπαρχει λετε περιπτωση;; Δεν ειναι πολυ νωρις να ειναι για να σημαδι εμφυτευσης;;

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια ηρθα κ εγω στη παρεα!!! Εύχομαι σε όλες μας να ειναι τυχερος ο Οκτώβρης☺ Εγω ειμαι στην 25η μερα με λιγα πονακια στη κοιλια κ θερμοκρασια 37.1 περνω 2 μηνες τα glucophage για ρυθμιση περιοδου οποτε περιμενω μηπως το πετυχω.????

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου σήμερα είμαι πολύ χάλια... Το νησί μας ζει ένα δράμα.. δύσκολη μέρα με τον χαμό του λιμενικού ήρωα μας που έφυγε τόσο ξαφνικά. Τώρα γύρισα από δουλειά κ κάτω στο λιμάνι γίνεται χαμός.. όλα τα καράβια του λιμενικού κ του ναυτικού βουιζουν ασταμάτητα... 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Αχ κορίτσια μου σήμερα είμαι πολύ χάλια... Το νησί μας ζει ένα δράμα.. δύσκολη μέρα με τον χαμό του λιμενικού ήρωα μας που έφυγε τόσο ξαφνικά. Τώρα γύρισα από δουλειά κ κάτω στο λιμάνι γίνεται χαμός.. όλα τα καράβια του λιμενικού κ του ναυτικού βουιζουν ασταμάτητα... Ίσως έχετε ακούσει κάτι από τις ειδήσεις... Πριν 1 χρόνο πάλι χάθηκε ένα παλικάρι πάλι από το λιμενικό από τον ίδιο λόγο..

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

λυπάμαι πολύ! δεν έχω ανοίξει τηλεόραση δεν έχω δει τι έχει συμβεί ακριβώς! αλλά λυπάμαι όταν χάνονται οι άνθρωποι ξαφνικά! έχω χάσει κι εγώ πολύ αγαπημένα άτομα. κ ξέρω τι πόνος! υπομονή κ πίστη! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

λυπάμαι πολύ! δεν έχω ανοίξει τηλεόραση δεν έχω δει τι έχει συμβεί ακριβώς! αλλά λυπάμαι όταν χάνονται οι άνθρωποι ξαφνικά! έχω χάσει κι εγώ πολύ αγαπημένα άτομα. κ ξέρω τι πόνος! υπομονή κ πίστη! 

Έφυγε ένα παλικάρι από το λιμενικό σώμα 44 ετών από ανακοπή ξαφνικά προχθές.. ήταν γνωστός από την προσφορά του στο μεταναστευτικό ειχε σώσει πολύ κόσμο κ μάλιστα είχε τιμηθεί στο κόκκινο χαλί..

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.newsbomb.gr/ellada/news/story/923132/thrinos-pethane-o-iroas-toy-aigaioy-kyriakos-papadopoylos&ved=2ahUKEwjMsMORrP7dAhUGZlAKHT67BgUQqUMwAnoECAgQDQ&usg=AOvVaw2qUryPwG9562BqSkjUkMeH&ampcf=1

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η France είπε:

Πάλι νιώθω πονακια στην κοιλιά κ έναν ελαφρύ πονοκέφαλο κ νυστάζω πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιμηθεί πολλές ώρες κ κουράζομαι πολύ γενικά.

Καλιτερα περιμενε ανε. Χεις καθισυερηση με. Διας πολλη. Σημασια στα σιπτοματα εγω το. Προηγουμενο μηνα εκιταζα στο ιντερνετ εβλεπα. Σιπτοματα.. Κ ενιοθα ενω δεν γμουν καλιυερα περιμενε ανε χεις καθιστερηση που συ τπ. Ευχομε.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...