Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα είμαι πέντε εβδομάδων και δύο ημερών πριν μάθω ότι είμαι έγκυος έκανα β χοριακή και μου βγήκε 17.000 Είναι φυσιολογικό? Όταν μου είπε το αποτέλεσμα ο μικροβιολόγος μου είπε ότι παρά είμαι έγκυος με υπολόγισε 7 έως 8 εβδομάδων ενώ είμαι 5 εβδομάδων και έκανα υπέρηχο αλλά είδα μόνο σάκο Και σε 2 εβδομάδες θα ακούσουμε παλμούς και ο γυναικολόγος μου ξαφνιάστηκε Με τόσο μεγάλη χοριακή

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Μαριαααα είπε:

Καλησπέρα είμαι πέντε εβδομάδων και δύο ημερών πριν μάθω ότι είμαι έγκυος έκανα β χοριακή και μου βγήκε 17.000 Είναι φυσιολογικό? Όταν μου είπε το αποτέλεσμα ο μικροβιολόγος μου είπε ότι παρά είμαι έγκυος με υπολόγισε 7 έως 8 εβδομάδων ενώ είμαι 5 εβδομάδων και έκανα υπέρηχο αλλά είδα μόνο σάκο Και σε 2 εβδομάδες θα ακούσουμε παλμούς και ο γυναικολόγος μου ξαφνιάστηκε Με τόσο μεγάλη χοριακή

Αν κ δε γνωρίζω κ πολλά γιατί δεν έχω εμπειρία μήπως είναι δίδυμη κύηση κ ανεβαινει τόσο πολύ??

Δημοσίευση

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν έχουμε στην οικογένεια τέτοιο κληρονομικό αλλά δεν ξέρω τι ρόλο παίζει Το φυλλικό οξύ γιατί πριν μείνω έγκυος έπαιρνα μισό χρόνο φυλλικό οξύ

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι να είναι εύκολη και τελειόμηνη! Η β-χοριακή γοναδοτροπίνη είναι μια ορμόνη που ανεβαίνει όταν είμαστε έγκυες και δεν επηρεάζεται από την πρόσληψη φυλλικού οξέος.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Μαριαααα είπε:

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν έχουμε στην οικογένεια τέτοιο κληρονομικό αλλά δεν ξέρω τι ρόλο παίζει Το φυλλικό οξύ γιατί πριν μείνω έγκυος έπαιρνα μισό χρόνο φυλλικό οξύ

Έχω την εντύπωση ότι τελευταίες έρευνες λένε ότι η δίδυμη κύηση δεν έχει απόλυτη σχέση με την κληρονομικότητα ! 

Δημοσίευση

Η αδερφή της κουμπάρας μου είχε δίδυμα (άσχετα αν κατέληξε σε μονή κύηση λόγω οτι δεν αναπτυσσόταν το ενα) χωρίς να εχει την παραμικρή κληρονομικότητα! Ούτε εκείνη ούτε ο άντρας της εχουν δίδυμα στην οικογένεια και η σύλληψη ηταν φυσιολογική, οχι με εξωσωματική! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό να προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορά!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ξέρω όμως ότι για να ελεγχθεί η προλακτίνη πρέπει να την κάνεις την εξέταση 2 ώρες αφού έχεις ξυπνήσει, γιατί δείχνει πιο αυξημένη. Εγώ την πρώτη φορά έτσι την πάτησα. Πήγα έδωσα αίμα με το που ξύπνησα και ήταν αρκετά πάνω από το όριο. Και έκανα επανάληψη σε επόμενο κύκλο. Μακάρι να σου απαντήσει κάποια κοπέλα που να έχει αντίστοιχη εμπειρία.
    • Αχ η γλυκούλα ξαλαφρωσε με τα προβιοτικα!!! Περαστικά της!!! Άντε θα σου βγάλει και τα πάνω και θα δαγκώνει καλύτερα!! Άσε του έκανα παραγγελία μόλις κολάν ριμπ σε μπλε χρώμα γιατί δεν μπορώ να βρω παντελόνια που να του είναι στο ύψος εντάξει και να μη του πέφτουν στη μέση. Κι έτσι είπα να τον πάρω από h&m αυτά τα κολάν ώστε να του είναι στενά και στο ύψος εντάξει. Ενώ οι μπλούζες του είναι μια χαρά! Φοράει ρούχα για 18 μηνών παιδί. Φαγητό δεν χαρίζει. Τον βάζω στο καρεκλάκι και με βλέπει στην κουζίνα και φωνάζει μαμ. Και το πρωί όταν ξυπνάει φωνάζει μαμά 🤣. Μπαμπά δε λέει με τίποτα.
    • Γεια σου! Εκανες και πρόκληση πριν την ovitrelle ? Είναι πολύ πιεστικό… Σε καταλαβαίνω. Είμαι στα ίδια περίπου, προσπαθώ περισσότερο καιρό βέβαια, ωστόσο, κι εγώ είμαι στη φάση που από βδομάδα πάω για υπέρηχο και ενεσούλα, εάν όλα βαίνουν καλώς… Γενικα είναι πολύ καλές οι πιθανότητες εάν το σπερμα είναι υγιές, έτσι τουλάχιστον είπε ο δικός μου γιατρός. Για να δούμε… Καλη επιτυχία σου εύχομαι!! Να σκέφτεσαι θετικά!  
    • Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις… Διαβάζω πόσα έχεις περάσει κι εσυ κι εύχομαι ειλικρινά να έρθει το θαυματακι υγιές και τυχερό και να είναι όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί. Έχουμε ελεύθερες επαφές σχεδόν ένα χρόνο, 8 μήνες πιο στοχευμένα με εξετάσεις, γόνιμες ημέρες, φαρμακευτική αγωγή, βιταμίνες.  Εχω δει ελάχιστες φορές θετικό τεστ ωορρηξία κι ακόμα και τότε προσπαθούσαμε και 3 και 4 φορές να έχουμε επαφές υπό πίεση την ίδια ημέρα. Τίποτα δεν απολαμβάναμε. Είπα τον Προηγούμενο μήνα θα ηρεμήσω να φροντίσω εμένα… Και τσουπ με τόσες εξετάσεις βρέθηκε ένα άλλο θέμα υγείας, στα επινεφρίδια.  Άντε πάλι ενα σωρό εξετάσεις… Εχω καταντήσει αρρωστομανής, εγώ που φαντάσου αντιβίωση πρέπει να έχω να πάρω από το δημοτικό. Ποτέ δεν είχα μπει σε τέτοιες διαδικασίες να ψάχνω τα πάντα. Και απλά συνεχώς απογοητεύομαι. Έχω αρχίσει και σκεφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο της εξωσωματικής, ψυχολογικά δεν ξερω ποσό ακόμα θα αντέχω ν μετράω ημέρες και θερμοκρασίες, να κάνω τεστ ωορρηξίας και εξετάσεις αιματος και η σύλληψη να μην επιτυγχάνεται. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να κάνουμε τόσο γρήγορα πρόκληση, ο φίλος μου δεν είχε γνώμη, μου άφησε το ελεύθερο, εγώ επέμεινα ουσιαστικά. Δευτέρα θα ξαναπάω για υπέρηχο.. Ας ελπίσουμε να έχει ωριμάσει κάτι, γιατί παιρνω τη μικρότερη δυνατή δόση.  
    • Γεια σου Λευκη χαίρομαι που είστε καλά 😊  κ όλα κυλάνε καλά!    πως νιώθεις με ένα μωράκι πια; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας από ότι καταλαβαίνω 🩷 Πολύ χάρηκα που μας έγραψες!    έγινε κ εμάς ο Στυλιανος 3 μηνών ένα θηρίο 7μιση κιλά και 67-68 εκατοστά (ίδιος με τον άλλον μου γιο που είναι μεγάλων διαστάσεων.. κάνω πλάκα στην κόρη μου κ της λέω σφίξου θα σε περάσει κ το μωρό στο βάρος 🤣🫣) εδώ κάνουμε εμβόλια πολλά μαζί κάθε φορά κ από τα δύο ποδαράκια οπότε τελειώνουμε νωρίς τους εμβολιασμούς ευτυχώς.  Μακάρι κ τα άλλα κορίτσια να μπουνε να μας γράψουν 🩷🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...