Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωραία και εξωσωματικη


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Ειμαι 39 και πριν 2 μηνες εκάνα μια αποτυχημένη εξωσωματικη με τοποθετηση 2 βλαστοκυστων. Αυτή την στιγμή υπάρχει 1 κατεψυγμένο. Το δίλημμα είναι το εξής: να πάω να μου φυτέψουν το 1 ή να μου πάρουν και το επόμενο από φυσιολογικό κύκλο και να μου φυτέψουν 2?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ν_S είπε:

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Ειμαι 39 και πριν 2 μηνες εκάνα μια αποτυχημένη εξωσωματικη με τοποθετηση 2 βλαστοκυστων. Αυτή την στιγμή υπάρχει 1 κατεψυγμένο. Το δίλημμα είναι το εξής: να πάω να μου φυτέψουν το 1 ή να μου πάρουν και το επόμενο από φυσιολογικό κύκλο και να μου φυτέψουν 2?

Καλημέρα γνώμη μου να πάρεις και αλλο μην το βάλεις ενα

Δημοσίευση
στις On 21/9/2018 at 11:36 ΜΜ, ο/η Ν_S είπε:

Σας ευχαριστώ....είναι ωραίο να μην νιώθεις μόνη....σε όλο αυτό....

Καλησπέρα και η δική μου άποψη είναι να πάρεις άλλο ένα τουλάχιστον.... είμαστε πολλές μόνο μόνη δεν πρέπει να νιώθεις!!! Κουράγιο !!!! :)

 

Δημοσίευση
στις On 21/9/2018 at 12:52 ΜΜ, ο/η antzy9 είπε:

να περιμενεις ......εμενα γενετιστης μου ειπε οτι με το ενα δεν εκκρινινται πολλες ορμονες στη μητρα για εμφυτευση ..για να γαντζωθει.....καλα ειναι απο 2 και πανω...γενικα

Μια χαρά εκτιμούνται....έχω φίλη που έβαζε 1 λόγω δικερου μήτρας κάθε φορά..έχει 3 από διαφορετικές εξωσωματικές.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Finally είπε:

Μια χαρά εκτιμούνται....έχω φίλη που έβαζε 1 λόγω δικερου μήτρας κάθε φορά..έχει 3 από διαφορετικές εξωσωματικές.

Και το λέω λόγω της δουλειάς μου που αφορά τις ορμόνες...

Ωστόσο εγώ θα έβαζα δύο καθαρά για τις πιθανότητες ειδικά εάν είναι να μην πάρεις κάποιες ορμόνες αλλά πας με φυσικό .

Κορίτσια από τη στιγμή που μπαίνουν τα εμβρια ο οργανισμός κάνει τη δουλειά που θα έκανε κ σε φυσική διαδικασία..σε πολλές χώρες μάλιστα δε δίνουν φάρμακα..εμείς συνηθίζουμε να παίρνουμε για ενίσχυση κ γιατί συχνά φτάνουμε στην εξωσωματική για λόγους που τα φάρμακα μα εξασφαλίζουν...Εγώ κ στα δύο μου παιδιά πήρα ελάχιστα..συγκεκριμένα 3 ουτροτζεσταν τη μέρα κ 1 σικλακουρ μετά την ετ

Δημοσίευση
στις On 21/9/2018 at 11:36 ΜΜ, ο/η Ν_S είπε:

Σας ευχαριστώ....είναι ωραίο να μην νιώθεις μόνη....σε όλο αυτό....

Το δεύτερο μου είναι με φυσικό τροποποιημένο..είχα μια βλαστοκυστη κ με σερπαδ;ρ πήρα 3 ωάρια( επειδή ήθελα βλαστοκυστες για να μπουν παρέα δεν ήθελε ο γιατρός να ρισκάρω να πάρω ένα ωάριο κ να μη φτάσει βλαστοκυστη).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...