Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαμά και παιδι - ας συστηθουμε!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, λοιπόν η αλήθεια ειναι οτι τόσους μήνες αγνοούσα αυτήν την κατηγορία για αυτο και έγραφα σε αλλα θέματα..μια που το βρήκα όμως ας συστηθουμε!!

Ειμαι μανούλα και εγω 2 κοριτσιών 3,5 ετών και 27 ημερών και εδω και κάποιους μήνες η έντονη επιθυμία μου για πληροφόρηση και δημιουργία (καθώς ειμαι stay at home μαμά) με έκανε να δημιουργήσω το Μαμά και Παιδι. Ειναι μια ιστοσελίδα που αφορά όλες τις γυναίκες!! Εχει θέματα για την εγκυμοσύνη, τα βρέφη (φροντίδα, ανάπτυξη κλπ) και τα νήπια καθώς μεχρι εκει γνωρίζω και εγω!! Ίσως στο μέλλον να μπει και στήλη για μεγαλύτερες ηλικίες 4+ αλλα οχι ακομα!! Επίσης υπάρχουν άρθρα για την γυναίκα (διατροφή, υγεία, γονιμότητα κλπ) αλλα και για τους μπαμπάδες μας!!! Αλλα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, εχει και γενικές και αστείες θεματολογίες φυσικά όμως παντα γύρω απο την γυναικα και την μητρότητα!! 

Τελος, θα μπορείτε να βρείτε πλούσιο υλικό για τον θηλασμό, όπως τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε και πως να τα λύνεται και που θα βρείτε σύμβουλο θηλασμού μεσα απο μια μεγάλη λίστα της IBCLC & LLLG!!

Και όπως είδατε σε αλλο θέμα που άνοιξα, γίνονται συχνά και διαγωνισμοί!!! Σας περιμένω λοιπόν!!! ??? 

Ιστοσελίδα http://www.mamakaipaidi.com/

σελιδα στο Facebook https://m.facebook.com/mamakaipaidi/

Σας περιμένω να τα λέμε και απο δωωω!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...