Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα!!!

συγχαρητήρια!!! είσαι έγκυος!!! η χοριακη οταν ειναι πανω απο 5 θεωρείται θετική και κυριως πανω απο 25!!! 

οποτε καλο θα ηταν τώρα να μιλησεις με τον γιατρό σου για την συνέχεια. με το καλό σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Αυτό μου είπε κι ο μικρόβιολόγος.... Έχω παρά πολλές μέρες... Αλλά είχα κάνει αρκετά τεστ  6 στο σύνολο και όλα αρνητικά.... Οπότε περίμενα γιατί πίστευα ότι θα ναι από άγχος το έχω πάθει ακόμη μια φορά.... Οπότε το άφησα... Και σήμερα πήγα να πάρω κάτι εξετάσεις και λέω αφού ήρθα ας κάνω μια... Και βγήκε αυτή η τιμή.... 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 7:15 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Αυτό μου είπε κι ο μικρόβιολόγος.... Έχω παρά πολλές μέρες... Αλλά είχα κάνει αρκετά τεστ  6 στο σύνολο και όλα αρνητικά.... Οπότε περίμενα γιατί πίστευα ότι θα ναι από άγχος το έχω πάθει ακόμη μια φορά.... Οπότε το άφησα... Και σήμερα πήγα να πάρω κάτι εξετάσεις και λέω αφού ήρθα ας κάνω μια... Και βγήκε αυτή η τιμή.... 

Expand  

κατερινάκι μου, επανάλαβε την εξέταση αύριο, αλλά πρώτα, σήμερα, μίλα με τον γιατρό σου!!! μόνο ο γυναικολόγος θα σε κατατοπίσει 100% σωστά, ό,τι και να λέμε εμείς... όλα καλά να πάνε σου εύχομαι κι εμείς είμαστε εδώ!!! 

η χοριακή είναι η ορμόνη της εγκυμοσύνης, οι τιμές της δεν είναι ίδιες για όλες τις γυναίκες, κυμαίνονται πάντα... με πόσες μέρες καθυστέρηση την έκανες;; 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 10:48 ΜΜ, ο/η Σοφια Στεφ είπε:

Εγω εκανα την Πέμπτη κ ειχα 354 κ εκανα κ σημερα κ ηταν 3356 υπάρχει περίπτωση δίδυμα βρε κορίτσια 

Expand  

Καλημέρα! 

η χοριακη διπλασιαζεται ανα 2 μερες και να σου πω οτι κι εγω΄τωρα στην εγκυμοσύνη μου είχα σε 3 μέρες  αύξηση της χοριακής από 2000 σε 8000 και είχα πάθει ενα μινι πανικο δε στο κρυβω χαχα... αλλά ειδαμε ένα σποράκι στον υπέρηχο. δε ξέρω κιόλας, Πέμπτη με Τετάρτη ε; χμμμ.... σε ποια βδομάδα είσαι;; με τον γιατρο μιλησες; 

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 6:06 ΠΜ, ο/η Melina_P είπε:

κατερινάκι μου, επανάλαβε την εξέταση αύριο, αλλά πρώτα, σήμερα, μίλα με τον γιατρό σου!!! μόνο ο γυναικολόγος θα σε κατατοπίσει 100% σωστά, ό,τι και να λέμε εμείς... όλα καλά να πάνε σου εύχομαι κι εμείς είμαστε εδώ!!! 

η χοριακή είναι η ορμόνη της εγκυμοσύνης, οι τιμές της δεν είναι ίδιες για όλες τις γυναίκες, κυμαίνονται πάντα... με πόσες μέρες καθυστέρηση την έκανες;; 

Expand  

Καλημέρα... Λόγω ασταθή κύκλου δεν ξέρω πόσες μέρες είναι..... Αλλά υπολογίζω πάνω από 30 μερες... Ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω άλλη μια αύριο και να πάω την Παρασκευή... Ρε κορίτσια επειδή έχω αρκετά μεγάλο κύκλο υπάρχει περίπτωση να έκανα πιο αργά ωορηξια και να μην τα υπολογίζω σωστά? Η να έκανα ωορηξια χωρίς περίοδο? 

Δημοσίευση

Κατερινακι καλημερα! 

Προφανως κ εκανες ωορρηξια χωρις να ακολουθησει περιοδος καθως προεκυψε μια γονιμοποιηση. Το θεμα ειναι να εχεις μια ενδομητρια κ υγιη κυηση!!

Ευχομαι ναα παν ολα καλα!

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 6:08 ΠΜ, ο/η Melina_P είπε:

Καλημέρα! 

η χοριακη διπλασιαζεται ανα 2 μερες και να σου πω οτι κι εγω΄τωρα στην εγκυμοσύνη μου είχα σε 3 μέρες  αύξηση της χοριακής από 2000 σε 8000 και είχα πάθει ενα μινι πανικο δε στο κρυβω χαχα... αλλά ειδαμε ένα σποράκι στον υπέρηχο. δε ξέρω κιόλας, Πέμπτη με Τετάρτη ε; χμμμ.... σε ποια βδομάδα είσαι;; με τον γιατρο μιλησες; 

Expand  

Καλημερα!!!!μου ειπε οτι ειμαι στην 4 εβδομαδα!!!ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα κ αγχωμενη γτ ειχα μια αποβολη τον Απρίλιο!!!σημερα εχω ραντεβου το απόγευμα για υπέρηχο λετε να το ακουσω κιολας??

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 6:38 ΠΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Καλημέρα... Λόγω ασταθή κύκλου δεν ξέρω πόσες μέρες είναι..... Αλλά υπολογίζω πάνω από 30 μερες... Ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω άλλη μια αύριο και να πάω την Παρασκευή... Ρε κορίτσια επειδή έχω αρκετά μεγάλο κύκλο υπάρχει περίπτωση να έκανα πιο αργά ωορηξια και να μην τα υπολογίζω σωστά? Η να έκανα ωορηξια χωρίς περίοδο? 

Expand  

Καλημερα. Οταν λες πανω απο 30 ημερες εννοεις 30 ημερες καθυστερηση; Πότε αδιαθετησες τελευταια φορα; 

Δημοσίευση
  στις On 17/7/2018 at 7:15 ΜΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Expand  

στις On 18/7/2018 at 8:40 ΠΜ, ο/η nikona είπε:

Καλημερα. Οταν λες πανω απο 30 ημερες εννοεις 30 ημερες καθυστερηση; Πότε αδιαθετησες τελευταια φορα; 

Expand  

Και έξι τεστ αρνητικά.λες να βγήκε κ το δικό μου λάθος; @Katerina1993 επειδή με ενδιαφέρει πόσες μέρες είχες καθυστέρηση όταν έβγαιναν τα τεστ αρνητικά.με το καλό να έρθει τι μωράκι σου.

Δημοσίευση

Κορίτσια έκανα  χθές την πρώτη μου χοριακή στα euromedica μετά από εβρυμεταφορά βλαστοκυστών στις 09/07 κ βγήκε 60. Η γυναικολόγος μου ειπε να πάω αύριο πάλι στο ίδιο, αλλά από ανηπομονησια πήγα στην βιοϊατρική σήμερα κ βγήκε 35. Δεν το είπα σε κανέναν, γιατί βιάστηκα αλλά δείχνει οτι το χάνω το εμβρυάκι μου... έχει καμοία ανάλογη εμπειρία;;;

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 2:16 ΜΜ, ο/η Valia... είπε:

Κορίτσια έκανα  χθές την πρώτη μου χοριακή στα euromedica μετά από εβρυμεταφορά βλαστοκυστών στις 09/07 κ βγήκε 60. Η γυναικολόγος μου ειπε να πάω αύριο πάλι στο ίδιο, αλλά από ανηπομονησια πήγα στην βιοϊατρική σήμερα κ βγήκε 35. Δεν το είπα σε κανέναν, γιατί βιάστηκα αλλά δείχνει οτι το χάνω το εμβρυάκι μου... έχει καμοία ανάλογη εμπειρία;;;

Expand  

Καλησπερα. Λυπαμαι για αυτο. Η εμβρυομεταφορα ηταν σε φρεσκο κυκλο;; Μετα απο ωοληψια; 

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 7:31 ΜΜ, ο/η nikona είπε:

Καλησπερα. Λυπαμαι για αυτο. Η εμβρυομεταφορα ηταν σε φρεσκο κυκλο;; Μετα απο ωοληψια; 

Expand  

'Οχι, τα είχα στην κρυοσυντήρηση. Ελπίζω μόνο στο ότι έκανα την χοριακή σε διαφορετικά κέντρα κ υπάρχει περίπτωση να έχουν διαφορετικές μονάδες μέτρησης. Αύριο θα κάνω πάλι στο πρώτο κέντρο μήπως κ δεν έχασα το εμβρυάκι μου.

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 2:16 ΜΜ, ο/η Valia... είπε:

Expand  

Την χοριακη, πρεπει να την κανουμε στο ιδιο εργαστηριο.

Μακαρι αυριο να ανεβει!

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 8:59 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Και έξι τεστ αρνητικά.λες να βγήκε κ το δικό μου λάθος; @Katerina1993 επειδή με ενδιαφέρει πόσες μέρες είχες καθυστέρηση όταν έβγαιναν τα τεστ αρνητικά.με το καλό να έρθει τι μωράκι σου.

Expand  

Ξεκίνησα να κάνω τεστ από την Πέμπτη μέρα που θεωρούσα ότι έχω καθυστέρηση..... Βέβαια έτσι όπως τα υπολογίζω εγώ τώρα θα έπρεπε να είμαι 5 εβδομάδων... Πράγμα που ο γιατρός μου το αποκλείει ακόμη και για εξωμήτριο.... Οπότε κάτι δεν έκανα σωστά.... Μου είπε να κάνω χοριακη την Δευτέρα και την Τετάρτη και την Παρασκευή έχουμε ραντεβού.... Μακάρι να παν όλα καλά.... 

Δημοσίευση
  στις On 18/7/2018 at 7:54 ΜΜ, ο/η Rosemary είπε:

Την χοριακη, πρεπει να την κανουμε στο ιδιο εργαστηριο.

Μακαρι αυριο να ανεβει!

Expand  

Στο ίδιο εργαστήριο και οχι κάθε ημέρα γιατί κάνει μικρές αυξομειώσεις στην αρχή. Γιαυτό μας βάζουν και την κάνουμε κάθε δυο ημέρες!

Δημοσίευση
  στις On 19/7/2018 at 7:16 ΠΜ, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Στο ίδιο εργαστήριο και οχι κάθε ημέρα γιατί κάνει μικρές αυξομειώσεις στην αρχή. Γιαυτό μας βάζουν και την κάνουμε κάθε δυο ημέρες!

Expand  

Εγώ πάλι λέω Ν αλλάξω γιατί αυτό δεν μου φάνηκε και πολύ σόι.... Πήγα Ν Τ πάρω και μου λέει κάτσε λίγο κολλάει ο υπολογιστής... Αφού φέρνει την εξέταση με 78.34 του λέω τι είναι θετική η αρνητική και μου λέει δεν ξέρω... Κάτσε να ρωτήσω... Οπότε λέω να πάω κάπου αλλού... 

Δημοσίευση
  στις On 19/7/2018 at 7:16 ΠΜ, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Expand  

Πήγα το πρωί στο πρώτο κέντρο κ περιμένω τα αποτελέσματα. Ήταν μακράν η μεγαλύτερη ανοησία που έκανα. Βασανίζω τον εαυτό μου διπλά... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου, έχει φορτσάρει ο μικρός για τα καλά ε; Χαχαχα  καλα είμαστε και εμείς!! Σήμερα είδα ότι έσκασε το πρώτο δοντάκι κάτω… σοκ και συγκίνηση🥹.    Η μικρή τα πάει καλά με το φαγητό. Υπάρχουν φορες που τρώει και φορες που δεν θέλει ούτε να το βλέπει😂 Παρ όλα αυτά συνεχίζομε και από τον 7ο λέμε να ξεκινήσουμε πατημένα έτσι ώστε στον 8ο πρώτα ο θεος να εχουμε πετάξει το μπλέντερ.    Η σαλιαρα μπλούζα που λες είναι τέλεια!! Εννοείται να πάρεις με τα 1000! Οι λεκέδες ειδικά από τα φρούτα δεν φεύγουν καθόλου εύκολα!!    Εμεις εχουμε τέτοια σαλιαρα και εχουμε και την κλασική και την σιλικόνη πιυ έχει και την «τσεπούλα» που πέφτουν εκεί τα φαγητά. Της βάζω η την ολόσωμη που πιάνει και μανίκια ή την κλασική και από πάνω την σιλικόνη! Και έτσι αντί για το ρούχο λερώνεται η απλή σαλιαρα που μάλιστα μπροστά έχει σαν αδιάβροχη υφή και μετά ρίχνω νερό και φεύγει επι τόπου!!😅 αυτή με βολεύει πιο πολύ τώρα, γιατί η ολόσωμη στο λαϊκό της είναι λίγο μεγάλη και περνάει το φαΐ..  ωστοσο επειδή και πάλι μπορεί να περάσει κάπως το φαγητό καμία φορα, σκέφτηκα να έχω 2 απλά μπλουζάκια εναλλάξ μόνο για το φαΐ που δεν με νοιαζει αν θα λερωθούν!! 
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Τι κάνετε;;; Εμείς καλά είμαστε..ο μικρός έβγαλε και το 4ο δόντι σήμερα και είναι σαν δρακουλινι 🤣 έχει τα δύο κάτω και τα δύο πάνω τα πλαϊνά, όχι τα μπροστινά! Ο ατμομαγειρας μέχρι στιγμής καλά μου πάει, γιατί τα βάζω όλα τα λαχανικά μέσα, τον ρυθμίζω σε χρόνο και κλείνει μόνος του! Από την Τετάρτη ξεκινάω να βάζω και κοτόπουλο στο φαγητό του! Μέχρι στιγμής τα λαχανικά τα πατάω με πιρούνι και με πιο μεγάλα κομμάτια και μια χαρά τα τρώει! Τον δίνω και το κουτάλι και το βάζει στο στόμα του αν και γίνεται χάλια και σκέφτομαι να αγοράσω σαλιαρα μπλούζα, γιατί δε φεύγουν οι λεκέδες από τα ρούχα, ειδικά αν πέσει γλυκοπατάτα. Επίσης άρχισε να κάθεται και μόνος του, σκύβει μπροστά και σηκώνει ξανά το σώμα του! Εσένα πως τα πάει η μικρή σου;;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Όλα καλά στην αυχενική. Μας είπε φάνηκε το φύλο αλλά είναι νωρίς να μας το πει. Έχω ξανά υπέρηχο στις 14/04 και ελπίζω να αντέξω έως τότε 🤍🤍🤍
    • Γεια σας κοριτσια μου ομορφα, ειστε καλα; @Elenaki12 μην αγχωνεσαι καθολου, το παιδι εχει τρελο λοξυγγα πολλες φορες τη μερα και καποιες φορες τον νιωθω απο κατω ή πισω στο εντερο μου αναλογα με το προς τα που ειναι στραμμενο. Ειναι λιγο cringe αλλα το συνηθησα πια και καμια φορα κραταει κανα 10λεπτο. Κανει ασκησουλες αναπνοης οπως τα λεει η @ΜαρίαΔημήτρης.  Ο λογος που στο ειπε αυτο ο γιατρος ειναι γιατι αποδω και στο εξης το παιδι μπορει να βγει οποτε θελει καθως ειμαστε 36 εβδομαδα πια, δεν θεωρω οτι ειδε κατι ανησυχητικο. Και μενα μου τονισε την πολλη ξεκουραση. @Diwni μου καλα αποτελεσματα στο doppler περιμενουμε ωραια νεακια και απο τη μπεμπα σου. Μαρακι μου σημερα αλλαξε η ωρα ειμαστε ολοι σαν ζομπι και γω με το αγορι μου ξανακοιμηθηκαμε το μεσημερι μαλλον μας επηρεασε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...