Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τεστ θετικο?

Featured Replies

Δημοσίευση

ξερω οτι ειναι τοσο αχνο που ισως στη φωτογραφια να μη φαινεται αλλα αναρωτιεμαι ενα τοοοοοσο αχνο τεστ ειναι θετικο η ελαττωματικο?
εχει τυχει σε καποια κοπελα?

34558583_2070774532953208_3822613218056994816_n.jpg

• Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 26.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ονομα χρήστη
    Ονομα χρήστη

Καλημερα τελεια ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!και εγω πηρα τα αποτελεσματα εχει παει 3.313 απο τη δευτερα που ηταν 68!!!??????

• Επιτέλους μόλις έκατσα κ βρήκα χρόνο να σας γράψω.. Ναι ναι τα πήρα.. Απο 326 που είχα την Τριτη που μας περασε τώρα πηγε 3445 κ είναι με δύο μέρες καθυστέρησης.. Μίλησα με την γυναικολόγο κ μου είπε

• Ονομα χρήστη
    Ονομα χρήστη

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ 3.313 ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 8.545...ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ????

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Στην αρχή δεν είδα τιποτα, μετά προσεκτικά κοιτώντας βλέπω μια αχνη δευτερη γραμμη. Τι μερα του κύκλου σου το έκανες? Εχεις ήδη καθυστερηση?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

και μια ακομα αν και πραγματικα πιστευω οτι στη φωτο δε φαινεται! 

34636635_2070774622953199_1922299479038361600_n.jpg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

Καλησπέρα! Στην αρχή δεν είδα τιποτα, μετά προσεκτικά κοιτώντας βλέπω μια αχνη δευτερη γραμμη. Τι μερα του κύκλου σου το έκανες? Εχεις ήδη καθυστερηση?

ειμαι στην 26η μερα αλλα παιρνω dostinex και μ ειχε πει ο γιατρος να το κοψω στη παραμικρη υποψια κυησης. ουσιατικα ειμαι την αναμενομενη μερα αντε μια μερα πριν!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pangipot είπε:

ειμαι στην 26η μερα αλλα παιρνω dostinex και μ ειχε πει ο γιατρος να το κοψω στη παραμικρη υποψια κυησης. ουσιατικα ειμαι την αναμενομενη μερα αντε μια μερα πριν!

Ειναι σταθερος ο κυκλος σου? Δηλαδη θελω να πω οτι αν εισαι στην αναμενομενη μερα περιοδου με σταθερο κυκλο, ίσως θα επρεπε να δειχνει λιγο πιο εντονο. Απο την αλλη οντως κατι αχνοφαίνεται οπότε παιζουν όλα (πχ μια καθυστερημενη συλληψη). Αφου λαμβάνεις φάρμακα που πρέπει να κόψεις σε υποψία κύησης, πηγαινε κανε μια χοριακη σημερα κιολας.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

εχω ενα δευτερο τεστ θα το κανω με πρωινα ουρα αυριο! 
κ απλως δε θα παρω σημερα το χαπι αυτο! και αν παλι φανει κατι θα παω για χοριακη οπως λες! 

Δημοσίευση
στις On 5/6/2018 at 2:01 ΜΜ, ο/η pangipot είπε:

εχω ενα δευτερο τεστ θα το κανω με πρωινα ουρα αυριο! 
κ απλως δε θα παρω σημερα το χαπι αυτο! και αν παλι φανει κατι θα παω για χοριακη οπως λες! 

Τελικά τι έγινε κορίτσι? 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Υπαρχει περιπτωση να βγουν και τα δυο θετικα και να ειναι λαθος????

Γεια σου κοριτσι μου!!αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος μου ειναι οτι αν ειναι αρνητικο υπαρχει πιθανοτητα να ειναι λαθος , το θεετικο οχι!! Συγχαρητηριααα!!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Γεια σου κοριτσι μου!!αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος μου ειναι οτι αν ειναι αρνητικο υπαρχει πιθανοτητα να ειναι λαθος , το θεετικο οχι!! Συγχαρητηριααα!!

Ευχαριστώ πολυ!!!!το εκανα δυο πριν την καθυστερηση αυριο παω για χοριακη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Ευχαριστώ πολυ!!!!το εκανα δυο πριν την καθυστερηση αυριο παω για χοριακη!!!!

Καλαα αποτελεσματααα!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Κοριτσια!!!!δεν το πιστευω!!!!εκανα 2 και τα δυο θετικα!!+

20180610_154750.jpg

Συγχαρητήρια!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Κ μένα μου έχει πει ο γιατρός ότι αν βγει θετικό είναι πολύ δύσκολο να μην εισαι εγκυος.. Εγώ έκανα τεστ 7 μερες πριν μου έρθει η περίοδος κ βγήκε θετικο, έκανα κ χοριακη κ βγηκε 41. Τώρα θα πάω αύριο να κάνω επαναληψη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Linako είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Κ μένα μου έχει πει ο γιατρός ότι αν βγει θετικό είναι πολύ δύσκολο να μην εισαι εγκυος.. Εγώ έκανα τεστ 7 μερες πριν μου έρθει η περίοδος κ βγήκε θετικο, έκανα κ χοριακη κ βγηκε 41. Τώρα θα πάω αύριο να κάνω επαναληψη!!! 

Ευχομαι να ειναι στα υψη η χοριακη σ...εγω η αληθεια ειναι πως εχω ανχοθει πολυ πηγα για χοριακη και μ ειπαν οτι θα βγει αυριο εκανα αλλο ενα τεστ κ βγηκε αρνητικο...????

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Ευχομαι να ειναι στα υψη η χοριακη σ...εγω η αληθεια ειναι πως εχω ανχοθει πολυ πηγα για χοριακη και μ ειπαν οτι θα βγει αυριο εκανα αλλο ενα τεστ κ βγηκε αρνητικο...????

Το ίδιο εύχομαι κ για εσένα.. Μπορεί να μην έδειξε το τεστ κ να δείξει η χοριακη.. Περιμένω νέα σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Linako είπε:

Το ίδιο εύχομαι κ για εσένα.. Μπορεί να μην έδειξε το τεστ κ να δείξει η χοριακη.. Περιμένω νέα σου!! 

Πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης...ειμαι εγκυος!!!!δεν μπορω να το πιστεψω ακομη...68 μοναδες ειμαι η χοριακη μ και την εκανα μια μερα μετα την αναμονη περιοδου...

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!! Κ εγώ την Παρασκευή έμαθα ότι είμαι έγκυος! Είμαστε 3 λοιπόν προς το παρόν!! Να πάνε όλα καλά σε όλες!!! :) 

Δημοσίευση
στις On 12/6/2018 at 2:47 ΜΜ, ο/η Niki co είπε:

Συγχαρητήρια!!! Κ εγώ την Παρασκευή έμαθα ότι είμαι έγκυος! Είμαστε 3 λοιπόν προς το παρόν!! Να πάνε όλα καλά σε όλες!!! :) 

Τι ωραια!!!! Ηταν ο τυχερος μας μηνας...πηγες στο γιατρο????

Δημοσίευση

Ευχάριστα μπράβο! Ευχες για τελειομηνη εγκυμοσύνη ξαι υγιεστατα μωράκια????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Τι ωραια!!!! Ηταν ο τυχερος μας μηνας...πηγες στο γιατρο????

Πήγα  χθες Ναι!! Δεν φαίνεται ακόμα στον υπέρηχο καθώς ακόμα είμαι 4 εβδομάδων και 4 ημερών. Σε δύο εβδομάδες θα πάμε να ακούσουμε καρδουλα!! Εσύ πηγες στο γιατρό? Πόσων εβδομάδων είσαι?? :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.