Μετάβαση σε περιεχόμενο

pangipot

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

28 Excellent

Σχετικά με pangipot

  • Ιδιότητα
    Junior Member
  • Γενέθλια 05/22/1987

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

  1. pangipot

    Χαμηλή τιμή χοριακης

    Κορίτσια καλησπέρα κ πάλι! Η αγωνία Μ μεγάλη! Σήμερα έκανα χοριακη οι κ βγήκε 1681 για 6-7 μέρες καθυστέρηση και από 139 που ήταν τη Τετάρτη τη βλέπετε οκ η ελαφρώς χαμηλή; Ο γιατρός μου έκλεισε ραντεβού τη πέμπτη να με δει χωρίς να σχολιάσει κάτι άλλο!
  2. pangipot

    Απογοητεύτηκα

    Εμείς.προσπαθουσαμε 3μιση χρόνια εξετάσεις όλα καλά! Δεν είχα μείνει ποτέ έγκυος έτσι να ξέρω ότι μπορώ να συλλάβω. Πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε σε σπερματεγχυση. Η πρώτη προσπάθεια διακόπηκε λόγω πολλών ωοθηλακιων και πιθανότητας πολυδυμης κύησης. Η Δευτέρα ολοκληρώθηκε μεν αλλά είδαμε ένα πολυποδακι στο τράχηλο, προσπάθησε να το βγάλει επιτόπου αλλά.δε μπορούσε έτσι Μ είπε πως αν δεν μείνω θα κάνουμε χειρουργείο. Φυσικά κ δεν έμεινα πλέον είχα διαλυθεί ψυχολογικά κάναμε το χειρουργείο υστεροσκοπικα στο οποίο είχε κ τη μήτρα Μ στην οποία εντόπισε διάφραγμα μικρό αρκετό όμως για να εμποδίζει να συλλάβω. Το σοκ Μ μεγάλο! Δε φαινόταν σε καμία απεικονιστική εξέταση (ούτε υπέρηχο ούτε υστεροσαλπιγγογραφια). Παρ όλα αυτά η ψυχική Μ κούραση με είχε φέρει σε άρνηση δεν ήθελα να προσπαθήσουμε (φυσιολογικά πλέον) φοβόμουν μια ακόμα αποτυχία! Τελικά έμεινα έγκυος αυτό το.μηνα 4 μήνες μετά το χειρουργείο χωρίς να το προσπαθήσουμε! Δε με νοιάζει αν θα πάει καλά η αν αποβάλλω (βέβαια μακάρι να πάει καλά) αλλά νιώθω ανακουφισμένη γτ ξέρω ότι τώρα μπορώ να μείνω εγκυος! Όλο αυτό το λέω σε κοπέλες με ανεξήγητη γτ είχα κάτι που δε φάνηκε πουθενά(κ δε πήγα σε ένα γιατρό αλλά σε 3 κ όλοι τα ίδια μου λέγανε).να ψάχτουν καλύτερα με διαγνωστική υστεροσκοπηση να δει ο γιατρος τι γίνεται μέσα στη μήτρα!
  3. pangipot

    αχνο θετικο τεστ εγκυμοσυνης!!

    Κορίτσια καλημέρα! Τη Δευτέρα έμαθα κ εγώ ότι είμαι έγκυος! Η χοριακη βγήκε 49 τη Τετάρτη 139 παίρνω 2 utrogestan και 1 filicine και δεύτερα θα κάνω πάλι χοριακη σύμφωνα με το γιατρό μου. Όπως καταλαβαίνετε έχω αγωνία αν όλα πάνε καλά κ έτσι ήθελα να σας κάνω ίσως μια χαζή ερώτηση, αν κάτι πήγαινε στραβά θα φαινόταν Παρ όλο που παίρνω προγεστερόνη; Δλδ θα είχα το κόκκινο η καφέ αίμα; Γτ προς το παρόν δεν έχω δει κ λέω από τη μια άντε καλέ όλα καλά εξελίσσονται από την άλλη μπαίνει το διαβολάκο κ λέει κ αν η προγεστερόνη δε το αφήνει να φανεί; Συγγνώμη αν κάνω χαζή ερώτηση αλλά μετά από 3μιση χρόνια πρώτη φορά είμαι έγκυος!
  4. pangipot

    Χαμηλή τιμή χοριακης

    Κορίτσι σας ευχαριστώ πολύ πήρα μόλις τα αποτελέσματα από τη χοριακη κ Μ φαίνεται ότι καλά πάμε προς το παρόν! Πήγε 139! Το απόγευμα θα μιλήσω με το γιατρό μου!
  5. pangipot

    Χαμηλή τιμή χοριακης

    Προσπαθούμε 3μιση χρόνια όταν είδα το θετικό τεστ δε πίστευα στα μάτια Μ κ δεν έχω καταφέρει να χαρώ ακόμα γτ φοβάμαι ότι αν δε πάει.κατι καλά η απογοήτευση θα είναι μεγάλη! Λίγες ώρες μεινανε για να δούμε αν ξεκινάμε με φυσιολογική εξέλιξη!έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ όπως και πολλές κοπέλες εδώ μέσα
  6. Κορίτσια καλησπέρα! Κυριακή απογευμα έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό καθαρό την Δευτέρα το πρωί έκανα το δεύτερο και πάλι θετικό έκανα χοριακη η τιμή βγήκε 49 (ήμουν στην 27η μέρα του κύκλου τους τελευταίους μήνες ο κύκλος Μ είναι 27 μέρες) ο γιατρός Μ εδοσε φολικό οξύ και προγεστερόνη. Αύριο θα κάνω ξανά χοριακη αγχώνομαι αρκετά αν θα έχει διπλασιάσει φοβαμαι! Έχει ξεκινήσει κάποια με τόσο χαμηλή τιμή;
  7. pangipot

    Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

    Κορίτσια καλησπέρα! Ξέρω ότι το θέμα είναι για εξωσωματικές αλλά ίσως ξέρετε 1/2 έκανα σπερματεγχυση με ενέσεις και ovitrele! Παίρνω δύο utrogestan τη μέρα και σήμερα μόλις τώρα είδα στο σκούπισμα ελάχιστες ροζ κηλίδες μαζί με διάφανη βλέννη! Αγχώθηκα λίγο μη κ Μ έρθει περίοδος!έχει κάποια σχετική εμπειρία;
  8. pangipot

    Χριστουγεννιατικο θαυματακι

    2μιση χρόνια με ένα ελάχιστο θέμα στη ταχεία πρόσθεια κινητικότητα αλλά όχι στο συνολικό Α+Β παίρνει βιταμίνες τωραν/! Κατά τα άλλα ανεξήγητη υπογονιμότητα!
  9. pangipot

    Χριστουγεννιατικο θαυματακι

    Σας ευχαριστώ κορίτσια μου το μόνο μαμγχος είναι να μη σπάσουν τα ωοθηλακια από εξωτερικούς παράγοντες! Δε ξέρω καν αν γίνεται! Αλλά Μ μπήκε στο.μυαλο λόγω ότι Μ είπε όχι επαφές για αυτόματο.λογο!
  10. pangipot

    Χριστουγεννιατικο θαυματακι

    Θεωρώ ότι το κόστος διαφέρει από γιατρό σε γιατρό η κέντρο από κέντρο!στη δική μας περίπτωση είναι 200€ η σπερματεγχυση +50€ κάποιοι υπέρηχοι που χρειάζονται +100€ η ενεργοποίηση σπέρματος + οι ενέσεις γιατί η επιτροπή δεν εγκρίνε τα φάρμακα (άλλη ιστορία και αυτή)! Η διαδικασία έχει ως εξής: Ξεκινάς ενέσεις(εγώ μια την ημέρα αλλά κατάλαβα ότι έχει να κάνει με το βάρος η δοσολογια) από 2η η 3η μέρα του κύκλου την 8η πας για υπέρηχο να δει ο γιατρός τα ωοθηλακια κνσου δίνει οδηγίες!εγώ συνέχισα για ακόμα δύο μέρες ενέσεις κ πάλι υπέρηχο! Και σήμερα που κάναμε υπέρηχο μου έκοψε τη δόση στη μισή για τέσσερις μέρες τη Πέμπτη θα κάνω ένεση για πρόκληση ωορηξιας και τη παρασκευή θα πάω με τον άνδρα Μ σε κέντρο σπέρματος να δοσει σπέρμα να το επεξεργαστούν και να επιλέξουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια θα μ.δοσουν το μπουκαλάκι κ κατευθείαν στο ιατρείο για να Μ το τοποθετήσει στη μήτρα! Η μόνη οδηγία που έχω είναι από σήμερα να μην έχω επαφές για να μη σπάσουν τα ωοθηλακια! Αυτά!
  11. pangipot

    Χριστουγεννιατικο θαυματακι

    Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ είμαι σε διαδικασία σπερματεγχυσης! Έχω πολλές απορίες κ άγχη! Έχει προγραμματιστεί για την παρασκευή αλλά αγχονομαι αν γίνεται να σπάσουν τα ωάρια νωρίτερα και να χάσω τις μέρες! Να σημειώσω ότι κάνω ενέσεις για διέγερση!
  12. pangipot

    Τεστ θετικο?

    εχω ενα δευτερο τεστ θα το κανω με πρωινα ουρα αυριο! κ απλως δε θα παρω σημερα το χαπι αυτο! και αν παλι φανει κατι θα παω για χοριακη οπως λες!
  13. pangipot

    Τεστ θετικο?

    ειμαι στην 26η μερα αλλα παιρνω dostinex και μ ειχε πει ο γιατρος να το κοψω στη παραμικρη υποψια κυησης. ουσιατικα ειμαι την αναμενομενη μερα αντε μια μερα πριν!
  14. pangipot

    Τεστ θετικο?

    και μια ακομα αν και πραγματικα πιστευω οτι στη φωτο δε φαινεται!
  15. pangipot

    Τεστ θετικο?

    ξερω οτι ειναι τοσο αχνο που ισως στη φωτογραφια να μη φαινεται αλλα αναρωτιεμαι ενα τοοοοοσο αχνο τεστ ειναι θετικο η ελαττωματικο? εχει τυχει σε καποια κοπελα?
×
×
  • Προσθήκη...