Μετάβαση σε περιεχόμενο

pangipot

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  152
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

80 Excellent

Σχετικά με pangipot

 • Ιδιότητα
  Junior Member
 • Γενέθλια 05/22/1987

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. pangipot

  Βοήθεια, θετικό ή όχι;

  Πήγαινε να κάνεις μια χοριακη! Κάτι φαίνεται.... Όμως εμένα τα τοοοοοοσο άχνα πάντα ήταν αρνητική χοριακη(όχι μηδενική) ποτέ δε κατάλαβα αν ήταν βιοχημικές η ήμουν παρανοϊκή! Το ένα το είχα πάει κ σε φαρμακοποιό αλλά κ πάλι ήταν αρνητική η χοριακη! Βέβαια δε ξέρω σε ποια μέρα του κύκλου είσαι! Εγώ είχα κάνει 2 μέρες πριν τη περίοδο ένα τεστ (clearblue)γτ είχα κάτι αναγουλες τυπικά για να αποκλείσω το ενδεχόμενο κ να πάω σε γιατρό για το στομάχι μου! Και απλά σε δευτερόλεπτα είχε βγει ξεκάθαρα θετικο! Την επόμενη μέρα (μια μέρα πριν τη περίοδο) έκανα χοριακη κ ήταν 49! Οπότε η κάνε κ αύριο κ θα πρέπει να σκουραίνει η γραμμή(γτ ανεβαίνει η τιμή της χοριακης) η κάνε μια εξέταση αίματος να μη σε τρώει κ η απορία! Εύχομαι ολόψυχα να είσαι πολύ μα πολύ εγκυουλα!
 2. pangipot

  Παλινδρομη κύηση

  Κοπέλα μου λυπάμαι! Σε νιωθω και συμπάσχω! Τη προηγούμενη Τρίτη(5/11) δυστυχώς έκανα κ γω αποξεση μετά από παλινδρομη στις 11+6! Ο γιατρός Μ δεν Μ εδοσε λεπτομέρειες για το πότε σταμάτησε η καρδούλα του(το είχαμε δει 7+1 με καρδιακή λειτουργία αλλά το έμβρυο ήταν μια βδομάδα πίσω δλδ 6+1). Το έμβρυο το στείλαμε για ιστολογική (δεν με ρώτησε ο γιατρός απλά το έκανε) έχω ραντεβού να με δει τη Δευτέρα που έρχεται! Γενικά τη μέρα που είδαμε ότι παλινδρομησε Μ είπε ότι συνήθως είναι τυχαίο γεγονός (κακής ποιοτητας έμβρυο) αλλά παρόλα αυτά όταν πάω να με εξετάσει θα Μ γράψει εξετασεις θρομβοφιλιας και καρυότυπο ζεύγους. Για προσπάθειες λογικά θα Μ πει τη Δευτέρα! Όταν ξέρω θα σε ενημερωσω!
 3. pangipot

  Βοήθεια, θετικό ή όχι;

  Δεν εμφανίζει κάποια φωτό σε μένα!
 4. pangipot

  Παλινδρομη κύηση και αποξεση...

  Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο! Πραγματικά όταν προσπάθεια χρόνια με ανεξήγητη υπογονιμότητα γτ το.διαφραγμα δεν είχε φανεί πουθενά ούτε σαλπιγγογραφια (που είχα κάνει στο χρόνο πάνω των προσπαθειών) αλλά ούτε στα υπερηχογραφηματα, τελικά έρχεται κ φεύγει λίγο πριν κλείσεις το 3ο μήνα πάνω που έχεις αρχίσει να το βλέπεις θετικά! Βαρύς πόνος αλλά και σοκ! Είμαι Αθήνα! Θα περιμένω να δω τι θα θα γραφεται κ τι όχι τη Δευτέρα που θα πάω κ αν Μ δοσει το οκ να πάω αμέσως να τις κάνω θα κλείσω άμεσα είτε σε κάποια κλινική μικροβιολογικό κλπ είτε σε δημόσιο! Μακάρι γτ νιώθω ότι μόνο έτσι θα ξεφύγουμε κ οι δυο μας από αυτή τη δυσάρεστη κατασταση! Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο σου! Έχω καλό γιατρό! Δε θα τον άλλαζα με τπτ! Να τον έχει ο Θεός καλά! Αν κ ποτέ δεν ξεσπούσα μπροστά του σε κλάματα κλπ ακόμα κ όταν Μ ανακοίνωσε ότι το χάσαμε το μωράκι παρέμεινα ψύχραιμη ωστόσο ξέρω ότι γνωρίζει από πίσω από τη ψύχραιμη αντίδραση τι υπάρχει κ προσπαθεί για κάθε γυναίκα να αποκλείσει όσο περνάει από το χέρι του δεύτερη συνεχόμενη αποβολή (δεν είναι πάντα όμως στο χέρι του! Κατανοητό και σεβαστό αυτό! Μακάρι σύντομα να γεμίσει κ η δική μ κοιλίτσα!
 5. pangipot

  Παλινδρομη κύηση και αποξεση...

  Τη Δευτέρα έχω ραντεβού να με δει μετά την αποξεση! Όταν είχα κάνει υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα από το τράχηλο (και ανακαλύψαμε κ τομδιαφραγμα το οποίο κ Μ αφαίρεσε επί τόπου) είχα πάρει ένα κουτί αντισυλληπτικά με είδε λίγο πριν τελειώσουν Μ είχε πει τέλεια όλα! Όταν τελειώσουν τα αντισυλληπτικά περιμένεις περίοδο κ ξεκινάς προσπάθειες. .
 6. pangipot

  Παλινδρομη κύηση και αποξεση...

  Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Οι εξετάσεις για θρομβοφιλια που έκανες τις καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ η γίνονται ιδιωτικά; Εγώ διαβάζοντας για τη θρομβοφιλια διάφορα κείμενα ανέφεραν ότι άτομα που πρέπει να ελεγχθούν μεταξύ άλλων είναι αυτά που είχαν αποκόλληση πλακουντα, όταν η ανάπτυξη του εμβρύου έχει μείνει πίσω και ενδομητρίου θάνατος! Κάτι που στη πρώτη κ μοναδική Μ εγκυμοσύνη συνέβησαν κ τα τρια! Κ κάπως Μ μπήκε η υποψία! Βέβαια ο γιατρός Μ είχε πει ότι όταν πάω να με δει μετά την αποξεση θα Μ γράψει καρυότυπο και θρομβοφιλια!
 7. Κορίτσια καλησπέρα! Τη Δευτέρα έχασα το γη από τα πόδια μου! Το μωράκι Μ είχε παλινδρομήσεις, καμία καρδιακή λειτουργία! Το επόμενο πρωί μπήκα για αποξεση! Ακολούθησαν δύσκολες μέρες με πολύ κλάμα κρίσεις πανικού κ διαφορά αλλά! Ήταν η πρώτη Μ εγκυμοσύνη μετά από 3μιση ολόκληρα χρόνια προσπαθειών! Ήλπιζα ότι όλα θα πήγαιναν καλά! Όμως στάθηκα άτυχη! Σε μια βδομάδα θα με δει ο γιατρος μου και θα Μ γράψει εξετασεις(καρυότυπο θρομβοφιλια) ενώ το έμβρυο έχει σταλεί για ιστολογικο έλεγχο! Θεωρεί ότι ήταν τυχαίο γεγονός λόγω κακής ποιότητας εμβρύου ωστόσο Μ έχει καρφωθεί η ιδέα ότι ίσως υπάρχει κ θέμα θρομβοφιλιας. Θα ήθελα να ρωτήσω(κ ίσως να πάρω κουράγιο) κοπέλες που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο να Μ πουν ποτέ μπήκατε σε προσπαθειες πάλι κ αν τα καταφέρατε! Όσο περνάνε οι μέρες κ παρόλο που κοιμάμαι ελάχιστα και ξυπνάω κάθε πρωί κ κλαίω θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να το αφήσω πίσω Μ είναι να ξαναγεμίσει η κοιλίτσα μου! Το μωράκι Μ ποτέ δε θα το ξεχάσω όμως πρέπει να προχωράμε!
 8. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις γύρισα σπίτι από το μαιευτήριο που έκανα αποξεση! Σε δυο βδομάδες θα με δει πάλι κ θα μας γράψει καρυότυπους και εξετάσεις για θρομβοφιλια! Νιώθω πιο ήρεμη πλέον! Ξέρω ότι τελείωσε! Πάει από τώρα ξεκινάει η προσπάθεια να το αφήσω πίσω μου! Πέρασα ένα βράδυ να ξυπνάω να κλαίω να σιγοτραγουδαω μετά από άπειρα χρόνια το σε μία ώρα θα έχουν όλα τελειώσει κλπ! Το πρωί με πήγε ο άνδρας Μ στη μητέρα με το μηχανάκι σε όλη τη διαδρομή έκλαιγα ασταμάτητα! Κ τώρα με.παιρνουν τα ζουμια απλά μέσα Μ είμαι ήρεμη! Δεν έχω τη σύγχιση που είχα χθες που ήξερα ότι στη κοιλιά μια έχω ένα σάκο με ένα νεκρό η ανύπαρκτο μωρό! Πλέον όλα μπήκαν σε σειρά κ πάλι! Μ.ειπε η νοσοκόμα ότι στείλανε για ιστολογικές οπότε υποθέτω η ότι υπήρχε έμβρυο απλά δε το είδαμε η στέλνουν το σάκο για εξετάσεις... Κοριτσάκια Μ γλυκά σας εύχομαι με το καλό να τα πάρετε αγκαλιτσα κ να ξέρετε θα σας βλέπω που κ που κ ας μη σας γράφω! Σας φιλώ όλες κ σας στέλνω την θετική ενέργεια να τα πάτε τέλεια με τα μωράκια σας!
 9. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Σαφώς κ ο καθένας μας κουβαλάει το σταυρό του! Κ σαφώς υπάρχουν κ πιο βεβαρυμενες περιπτωσεις από τη δική μ! Φυσικά κ έχω πάει σε ψυχολογο όχι μια κ δύο ειδικά στο μεγάλο μπαμ που έκανα ήταν κ οι τελευταίες συνεδρίες οι πιο πρόσφατες! Δε ξέρω αυτή τη στιγμή τι έχει στεναχωρήσει πιο πολύ! Ότι δεν είχα τπτ από συμπτώματα ώστε να με προετοιμάσει για αυτό που ερχόταν? Ότι άφησα τους γύρω Μ να με παρασύρουν στη χαρά; Ότι κ πάλι νιώθω ότι κανείς δε μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι Μ συμβαίνει αλλά τώρα καταλαβαίνουν γτ στεναχωριέμαι; Που θυμώνω; Που δε θέλω να κάνω παιδιά ενώ θέλω αλλά δεν αντέχω; Είναι πολλά πολλά πολλά! Καλή σας μέρα κ να έχετε μια υπέροχη μέρα χωρίς ναυτίες καούρες κλπ!
 10. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Προφανώς αφού πήγα στο γιατρό πριν ένα μήνα μετά έπαψε να χτυπάει καρδιά! Δεν είχα αίμα δεν είχα πόνους είχα εντονους εμετούς κάποιες ζαλάδες και τώρα τελευταία κάποιους πονοκεφάλους! Αλλά έπαιρνα κ πολύ προγεστερόνη (3 χαπια) Δυστυχώς όλα αυτά που λες κ ακόμα χειρότερα τα έχω περάσει αυτά τα 3μιση χρόνια υπογονιμότητας γτ είχα ένα σύντροφο ο οποίος κάθε φορά που στενοχωριομουν απλά Μ τόνιζε πόσο υπερβολικά αντιδραω κ γιατί να κλαίω κ τι έγινε κλπ! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστω να μην εκδηλωνω τα συναισθήματα μ! Ενώ ο περίγυρος Μ απλά Μ λέγαν τη γνωστή καραμέλα ότι αγχώνομαι κ αν σταματήσω να αγχώνομαι όλα θα πάνε καλά! Μετά την 2η αποτυχημένη σπερματεγχυση κμπριν το χειρουργειο έκανα ένα μπαμ από το οποίο τρομαξανε όλοι μα πιο πολύ ο συζηγος! Δεν ήθελα πλέον παιδί ο λόγος που δεν εμένα έγκυος δεν ήταν τον άγχος η κάθε Μ αντίδραση σε κάθε αποτυχία απόλυτα φυσιολογική! Τους πήρε όλους κντους σήκωσε! Φυσικά έκλαιγα φυσικά πλέον αρνιωμουν κάθε προσπάθεια για παιδι. Σήμερα ο συζηγος Μ κατάλαβε πως είναι να μην έχει νόημα να ακούσεις κανέναν τι σου λέει (πράγμα που για 3μιση χρόνια πάλευα να του δοσω να καταλάβει) ο καθένας μας πενθεί με το τρόπο του! Αλλά δυστυχώς έτσι έμαθα να τα περνάω τα δύσκολα! Κ όπως καταλαβαίνετε δεν είναι ότι έχασα το παιδί μόνο είναι ότι κουβαλάω πίσω Μ όλα αυτά τα 3μιση χρόνια!
 11. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Εμείς δεν είδαμε κάτι κ εκείνος έψαχνε! Κ με ενδοκολπικο! Ναι είχαμε δει 4χιλ έμβρυο με καρδιακή λειτουργία! Τι να σ πω! Εγώ δε διέκρινα ούτε μας έδειξε κάτι! Κ δεν έχει κ σημασία αφού η ουσία είναι ότι δε προχώρησε....υπήρχε εκεί 4 η παραπάνω Χιλ τι σημασία έχει; Καρδιακή λειτουργία δεν υπήρχε!
 12. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Μίλησε για καλή ποιότητα εμβρύου κ για αυτό εξαπλώθηκε! Ο σάκος είχε μεγαλώσει! Αυτό που του έκανε εντύπωση είναι οι έντονοι κ επίμονοι εμετοί! Εσύ πως τα πήγες;όλα καλά;
 13. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση δεν υπήρχε πλέον κανένα μπεμπέ άδειος σάκος! Αύριο κάνω αποξεση! Εύχομαι για τη @Mamounitsa τα νέα της να είναι πολύ πολύ χαρούμενα! Η δική μ ψυχολογία δεδομένου ότι μετά από 3μιση χρόνια άκαρπων προσπαθειών ήταν η πρώτη Μ κύηση είναι δεδομένη! Δεν είμαι σε θέση να ακούσω τπτ θέλω το χρόνο μ.κ.την ηρεμία κ.απλα για να ισορροπήσω!
 14. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Κορίτσια τα δικά μ νέα δεν είναι καλά... εύχομαι σε όλες σας να έχετε καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σας κνμε το καλό να τα πάρετε αγκαλίτσα!
 15. pangipot

  Μανούλες Μαίου 2020!!!

  Καλημέρα κορίτσια! Πόσο μ αρέσει αυτός ο καιρός(να είχε κ λίγη ψυχρά παραπάνω) για όσες μένετε Αθήνα! Εμεις έχουμε ραντεβού σήμερα μετά από ένα μήνα στις 5μιση! Χθες ήμουν καλύτερα! Δεν έκανα εμετό αν κ είχα έντονες ναυτίες που έλεγα ότι τώρα θα το βγάλω αλλά νο νο νο! Για να δούμε κ σήμερα τι κάνει το τερατακι εκεί μέσα! Είμαι ήρεμη προς το παρόν!
×
×
 • Προσθήκη...