Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2018 at 9:19 ΠΜ, ο/η xara1 είπε:

καλησπέρα! τωρα του πηγαινουμε το γαλατακι του. αντλώ με το θήλαστρο και του το πηγαινουμε καθε μερα. τον χαζευουμε, του μιλαμε , του στελνουμε φιλακια ?♥️? εχουν μεγαλωσει και οι βλεφαριδουλες του χαχαχα τα πηγαινει μια χαρα το αντρακι! τρωει το γαλατακι του, παίρνει σιγα σιγα τα γραμμαρια που πρεπει. αντε να μεγαλωσει να ερθει σπιτακι του ? ουφ

Expand  

Τώρα αν σου πω ότι δακρυσα;; 

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2018 at 9:19 ΠΜ, ο/η xara1 είπε:

καλησπέρα! τωρα του πηγαινουμε το γαλατακι του. αντλώ με το θήλαστρο και του το πηγαινουμε καθε μερα. τον χαζευουμε, του μιλαμε , του στελνουμε φιλακια ?♥️? εχουν μεγαλωσει και οι βλεφαριδουλες του χαχαχα τα πηγαινει μια χαρα το αντρακι! τρωει το γαλατακι του, παίρνει σιγα σιγα τα γραμμαρια που πρεπει. αντε να μεγαλωσει να ερθει σπιτακι του ? ουφ

Expand  

Ξέρετε περίπου ποτε θα είναι έτοιμος ναερθει σπίτι; 

Δημοσίευση

Ομορφιες καλησπεραα!! 

Εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα!! 

Ξυπνησα και εχω λιγα περιεργα υγραα!! κιτρινομπεζ και λιγο αχνο καφετι .. τη μπουμπου τη νιωθω αρκετα και οι κινησεις της με πονανε λιγο,οχι καποιον τραγικο πονο αλλα νιωθω οτι με σπρωχνει πολυ και μου φευγουν ουρα.. το θεμα που με απασχολει ειναι οτι βγαζω αυτα τα υγρα..εχθες εβγαλα παχυρευστα κιτρινομπεζ και εχω φοβηθει παρα πολυ. Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και να το παρακολουθω καί αν αυξηθουν να παω.. δεν ανησυχησε παρα πολυ και αφιυ εχω ραντεβου αυριο να μην ταλαιπωρηθω αδικα και μπαινω στο αυτοκινητο !! 

Ομως ρε κοριτσια φοβαμαι παρα πολυυ☹☹?? .

Τι ειναι παλι αυτα τα υγρα?? ειχα ηρεμησει απο υγρα τετοια 1 μηνα και ξανα τα ιδια..πανω που ειπα ολα καλα βλεπω αυτα και φοβαμαι!!

Εσεις απο υγρα πως τα πατε?? αχχχ εχω αγχωθει τοσο..

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2018 at 11:11 ΠΜ, ο/η Antelope είπε:

Τώρα αν σου πω ότι δακρυσα;; 

Expand  

♥️ ειναι η μαμαδίσια αλληλεγγύη! να δεις τι θα παθεις οταν αντικρύσεις τον δικο σου τον μπεμπακο! εκει να δεις δάκρυα! ???

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2018 at 11:17 ΠΜ, ο/η PanB είπε:

Ξέρετε περίπου ποτε θα είναι έτοιμος ναερθει σπίτι; 

Expand  

δεν λενε για ευνόητους λογους...απλα ευχομαστε να μας κανει ποδαρικο ο μπεμπακος μας...καλα να ειναι το αντρακι και οταν ειναι ετοιμος με το καλο θα ερθει σπιτακι ??

Δημοσίευση

@Antelope Όχι κοπέλα μου ευτυχώς και το αμνιακό φυσιολογικό ούτε διαβήτη εχω..ισως να είναι ψηλός και να υπολογίζουν τόσο το βάρος του..Έτσι έπαθε κ η κουνιαδα μου..σίγουρα έχει απόκλιση από το κανονικό του βάρος..τρώει καλά ο μπεμπακος μου...και απο κλωτσιές άλλο τιποτα..νιώθω πως θα μου βγάλει τα πλευρά ?...

Δημοσίευση
  στις On 28/11/2018 at 12:43 ΜΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

Ομορφιες καλησπεραα!! 

Εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα!! 

Ξυπνησα και εχω λιγα περιεργα υγραα!! κιτρινομπεζ και λιγο αχνο καφετι .. τη μπουμπου τη νιωθω αρκετα και οι κινησεις της με πονανε λιγο,οχι καποιον τραγικο πονο αλλα νιωθω οτι με σπρωχνει πολυ και μου φευγουν ουρα.. το θεμα που με απασχολει ειναι οτι βγαζω αυτα τα υγρα..εχθες εβγαλα παχυρευστα κιτρινομπεζ και εχω φοβηθει παρα πολυ. Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και να το παρακολουθω καί αν αυξηθουν να παω.. δεν ανησυχησε παρα πολυ και αφιυ εχω ραντεβου αυριο να μην ταλαιπωρηθω αδικα και μπαινω στο αυτοκινητο !! 

Ομως ρε κοριτσια φοβαμαι παρα πολυυ☹☹?? .

Τι ειναι παλι αυτα τα υγρα?? ειχα ηρεμησει απο υγρα τετοια 1 μηνα και ξανα τα ιδια..πανω που ειπα ολα καλα βλεπω αυτα και φοβαμαι!!

Εσεις απο υγρα πως τα πατε?? αχχχ εχω αγχωθει τοσο..

Expand  

γωγω μου τι εγινε με τα υγρα, συνεχιζονται? νιωθεις πετρωματα στη κοιλιτσα? αντε σημερα εχεις ραντεβου με τον γιατρο οποτε θα ηρεμισεις

Δημοσίευση
  στις On 29/11/2018 at 4:20 ΠΜ, ο/η xara1 είπε:

γωγω μου τι εγινε με τα υγρα, συνεχιζονται? νιωθεις πετρωματα στη κοιλιτσα? αντε σημερα εχεις ραντεβου με τον γιατρο οποτε θα ηρεμισεις

Expand  

εχω αρκετα υγρα.. και σημερα ειχα και βλεννες.. δεν ξερω αν ειναι πετρωματα ή το μωρο γιατι νιωθω μια απο δεξια μια απο αριστερα!! ο γιατρος λεει να μην ανησυχω..!! σημερα θα παω και θα δουμε!! εχω φοβηθει αρκετα ειναι η αληθεια!! γιατι νιωθω τη μπεμπα αρκετα χαμηλα.. αχχ τι να πωω?? ποναει αρκετα και η μεση μου!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.. τι κάνετε;;

Εμείς πάντως είμαστε καλά.. διάβαζα γ τα κιλά των μωρών σας κ σχεδόν όλες έχετε μεγάλα μωράκια.. εμένα  μου είπε ότι δεν θα είναι μεγάλο μάλλον.. βαδίζουμε περίπου στ 3-3,200 kg.. δεν είναι ανησυχητικό οπως λέει όμως... 

Δημοσίευση

καλημεεεεραα???

τι κανετε??

Εχθες πηγαμε στο γιατρο και η μπεμπα μας ειναι 2250❤❤ 31+4..!!

ο τραχηλος καλος 3,5 εχει παει και ειναι κλειστος + δεν ανησυχησε ο γιατρος!! 

αλλα ανεβηκε λιγο το σακχαρο!!.. ΑΧ...αυτες οι ατιμες οι σοκολατες!! Ξεκιναω διατροφη σημερα και κομμενα τα γλυκα!!..

Κατα τα αλλα καλαα..αλλα τελος ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!  εμας μας ειπε οτι γυρω στα 3.600-3.800 θα παει!! 

και δεν φοβαται πλεον για προωρο..εκτος αν ανεβει το σακχαρο και θα το παρακολουθουμε!! 

Απο κιλα εχω παρει 11 ??

Τα ποναλακια ποω εχω ειναι φυσιολογικα και να μην με αγχωνουν λεει!! 

ΑΥΤΑαααααα....

εσειςς??

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 8:18 ΠΜ, ο/η ΕΛΛΗ Γ είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. τι κάνετε;;

Εμείς πάντως είμαστε καλά.. διάβαζα γ τα κιλά των μωρών σας κ σχεδόν όλες έχετε μεγάλα μωράκια.. εμένα  μου είπε ότι δεν θα είναι μεγάλο μάλλον.. βαδίζουμε περίπου στ 3-3,200 kg.. δεν είναι ανησυχητικό οπως λέει όμως... 

Expand  

γεια σου Ελλη μουυ!! 

μια χαρα ειναι τα 3-3.200!! 

σε ποια εβδομαδα εισαι?? ποσο ειναι τωρα το μωρο σου??

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 10:06 ΠΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

καλημεεεεραα???

τι κανετε??

αλλα ανεβηκε λιγο το σακχαρο!!.. ΑΧ...αυτες οι ατιμες οι σοκολατες!! Ξεκιναω διατροφη σημερα και κομμενα τα γλυκα!!..

Κατα τα αλλα καλαα..αλλα τελος ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!  εμας μας ειπε οτι γυρω στα 3.600-3.800 θα παει!! 

και δεν φοβαται πλεον για προωρο..εκτος αν ανεβει το σακχαρο και θα το παρακολουθουμε!! 

Απο κιλα εχω παρει 11 ??

ΑΥΤΑαααααα....

εσειςς??

Expand  

Θυμάσαι γύρω στην 26η-27η εβδομάδα Πόσο ήταν σε βάρος; εμένα γτ μου την ειπε χοντρή; ???

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 10:06 ΠΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

καλημεεεεραα???

τι κανετε??

Απο κιλα εχω παρει 11 ??

ΑΥΤΑαααααα....

εσειςς??

Expand  

Μπράβο! Είσαι πολύ καλά!! Κ ο τράχηλος κ το βάρος του μωρού!!  Κ Τα κιλά που χεις πάρει μια χαρά.. 

εμείς Κυριακή θ ανεβουμε Αθηνα! Οποτε από βδομάδα θα με δει πάλι ο γιατρός να μου πει πως είμαστε! Σήμερα είμαι 33 εβδομάδων ακριβώς!

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 10:34 ΠΜ, ο/η rosemaryf είπε:

Μπράβο! Είσαι πολύ καλά!! Κ ο τράχηλος κ το βάρος του μωρού!!  Κ Τα κιλά που χεις πάρει μια χαρά.. 

εμείς Κυριακή θ ανεβουμε Αθηνα! Οποτε από βδομάδα θα με δει πάλι ο γιατρός να μου πει πως είμαστε! Σήμερα είμαι 33 εβδομάδων ακριβώς!

Expand  

εσενα ποσο ηταν την τελευταια εβδομαδα που πηγες?? και σε ποια??

φοβαμαι λιγο για το σακχαρο γιατι με ταρακουνησε λιγο ο γιατρος!! 

ηταβ 97 η τιμης της με φ.τ 115 αλλα ο γιατρος μ το ηθελε 89-92 τουλαχιστον!! 

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 12:10 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Τη Δευτέρα που ήμουν 26+4 ήταν 1200. Αλλά ήταν αυξημένο και το αμνιακό μου..

Expand  

μια χαρα για 26+4 1200! 

εμενα 27+2 ηταν 1284γραμ❤❤

κι εσενα γιγαντακι θα ειναι!!.❤❤

αφρατουλααα❤❤ 

εμενα τωρα ειναι 2250γραμ❤ και μας ειπε οτι θα γεννηθει 3600-3800❤❤

ας πανε ολα καλα μονο θελω γιατι εχω τρομοκρατηθει με το Σακχαρο να αναπτυχθει σωστα το αναπνευστικο της!!

και τι εκανες για το αμνιακο σουυ??

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 12:20 ΜΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

μια χαρα για 26+4 1200! 

εμενα 27+2 ηταν 1284γραμ❤❤

κι εσενα γιγαντακι θα ειναι!!.❤❤

αφρατουλααα❤❤ 

εμενα τωρα ειναι 2250γραμ❤ και μας ειπε οτι θα γεννηθει 3600-3800❤❤

ας πανε ολα καλα μονο θελω γιατι εχω τρομοκρατηθει με το Σακχαρο να αναπτυχθει σωστα το αναπνευστικο της!!

και τι εκανες για το αμνιακο σουυ??

Expand  

Ακόμα τίποτα, τη Δευτέρα θα επαναλάβω υπέρηχο για να δούμε πως είναι και αν έχει αλλάξει κάτι και μου είπε πως ίσως χρειαστεί να αυξήσουμε το μαγνήσιο και να με βλέπει πιο συχνά.. σε αυτό που μπορεί να επηρεάσει είναι πως ίσως με πιάσουν πονακια πιο νωρίς..

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 12:10 ΜΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

εσενα ποσο ηταν την τελευταια εβδομαδα που πηγες?? και σε ποια??

φοβαμαι λιγο για το σακχαρο γιατι με ταρακουνησε λιγο ο γιατρος!! 

ηταβ 97 η τιμης της με φ.τ 115 αλλα ο γιατρος μ το ηθελε 89-92 τουλαχιστον!! 

Expand  

Τελευταίος υπέρηχος ήταν πριν 10 μέρες, που έκανα την ντοπλερ! Ήμουν στην 32η εβδομάδα! Εγώ έχω δίδυμα! Το ένα ήταν 1600+ κ το άλλο 1300+.. σχεδόν ένα κιλό έχουμε διαφορα από σας! Θα ξαναπάω Τρίτη για υπέρηχο, ελπίζω να χουμε μεγαλώσει κ να πλησιάζουμε τα 2 κιλά έστω!

οταν έκανα καμπύλη ζαχαρου ήμουν στα όρια! Ξεκίνησα να προσέχω διατροφή κ να μετράω το ζαχαρο, κ δεν εχω κανένα θέμα, δεν με παρακολουθεί καν διαβητολόγος! Μόνο την πρώτη φορά πήγα, κ μετά είδε τις τιμές μου κ μου πε πως είναι πολύ καλές, μείωσε τις μετρήσεις κ να μην ξαναπάω, εκτός κ αν δω κάτι κραυγαλέο! Οποτε μην αγχώνεσαι, απλά πρόσεξε τα γλυκα, εσυ είσαι κ κάτω απ το όριο!

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 12:50 ΜΜ, ο/η PanB είπε:

Ακόμα τίποτα, τη Δευτέρα θα επαναλάβω υπέρηχο για να δούμε πως είναι και αν έχει αλλάξει κάτι και μου είπε πως ίσως χρειαστεί να αυξήσουμε το μαγνήσιο και να με βλέπει πιο συχνά.. σε αυτό που μπορεί να επηρεάσει είναι πως ίσως με πιάσουν πονακια πιο νωρίς..

Expand  

αντεε πλησιαζει η δευτερα να μαθουμε!!! 

ολα καλα θα ειναι!!??

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 1:46 ΜΜ, ο/η rosemaryf είπε:

Τελευταίος υπέρηχος ήταν πριν 10 μέρες, που έκανα την ντοπλερ! Ήμουν στην 32η εβδομάδα! Εγώ έχω δίδυμα! Το ένα ήταν 1600+ κ το άλλο 1300+.. σχεδόν ένα κιλό έχουμε διαφορα από σας! Θα ξαναπάω Τρίτη για υπέρηχο, ελπίζω να χουμε μεγαλώσει κ να πλησιάζουμε τα 2 κιλά έστω!

οταν έκανα καμπύλη ζαχαρου ήμουν στα όρια! Ξεκίνησα να προσέχω διατροφή κ να μετράω το ζαχαρο, κ δεν εχω κανένα θέμα, δεν με παρακολουθεί καν διαβητολόγος! Μόνο την πρώτη φορά πήγα, κ μετά είδε τις τιμές μου κ μου πε πως είναι πολύ καλές, μείωσε τις μετρήσεις κ να μην ξαναπάω, εκτός κ αν δω κάτι κραυγαλέο! Οποτε μην αγχώνεσαι, απλά πρόσεξε τα γλυκα, εσυ είσαι κ κάτω απ το όριο!

Expand  

ξεκινησα διατροφη σημερα και ας πανε ολα καλα!!!

για διδυμα μια χαρα τα πας δεν το συζητω καθολου!!☺☺ 

η καμπυλη ειχε βγει οριακη κι εμενα 158νομιζω!! και εκανα μετρησεις κι εγω κ κ γιατρος μου ειπε τελειες αλλα το δικο μου σακχαρο ηταν 88 και πηγε τωρα 97 γιαυτο με αγχωσε λιγο.. και ξανα ξεκιναω μετρησεις παλι!??

η μπεμπα να ειναι καλα και ας τα κοψω ολα!!!

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 2:33 ΜΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

ξεκινησα διατροφη σημερα και ας πανε ολα καλα!!!

για διδυμα μια χαρα τα πας δεν το συζητω καθολου!!☺☺ 

η καμπυλη ειχε βγει οριακη κι εμενα 158νομιζω!! και εκανα μετρησεις κι εγω κ κ γιατρος μου ειπε τελειες αλλα το δικο μου σακχαρο ηταν 88 και πηγε τωρα 97 γιαυτο με αγχωσε λιγο.. και ξανα ξεκιναω μετρησεις παλι!??

η μπεμπα να ειναι καλα και ας τα κοψω ολα!!!

Expand  

Ναι, πια φάγαμε το γάιδαρο, πέρασε ο καιρός!! 

Ε είναι μικρούλια τα δικα μου, ειδικά ο μπεμπουλης... 

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 2:35 ΜΜ, ο/η rosemaryf είπε:

Ναι, πια φάγαμε το γάιδαρο, πέρασε ο καιρός!! 

Ε είναι μικρούλια τα δικα μου, ειδικά ο μπεμπουλης... 

Expand  

ο γιατρος σου τι σου λεει?? 

απο οσα γνωριζω ειναι καλα τα μωρα σου για διδυμα!! 

εε λιγοο μας εμεινε❤❤

Δημοσίευση
  στις On 30/11/2018 at 4:09 ΜΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

ο γιατρος σου τι σου λεει?? 

απο οσα γνωριζω ειναι καλα τα μωρα σου για διδυμα!! 

εε λιγοο μας εμεινε❤❤

Expand  

Δεν του άρεσε πολύ το μήκος του τραχήλου κ μου πε ξεκούραση! Αυτό μ έχει ψιλοαγχωσει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...