Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Erka καλώς ξανάρθες και με το καλό η μπουμπού σου! Εύχομαι και τα άλλα κορίτσια να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου και να γυρίσουν κάποτε..  Μας περιμενουν μεγαλειωδεις στιγμές, θέλουμε την υποστήριξη η μια της άλλης. Θεωρώ ότι παρολο που μπορει να μην ταιριάζουμε όλες μεταξύ μας, όλα τα κορίτσια σε αυτό το φόρουμ έχουν υψηλό επίπεδο ώστε να μην αφηνουμε να αναπαράγονται τα στερεότυπα που μας θέλουν κακιασμενες κότες σε κοτέτσι. Έχουμε τεράστια δύναμη κορίτσια, καταλάβετε το!

Πιστευω ακράδαντα ότι οι γυναίκες πρέπει να είμαστε ενωμένες και μαζί μπορούμε να πετύχουμε θαύματα! 

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 1:54 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

Μπράβο κορίτσι! Τώρα χαλάρωση και απόλαυση! Γιατί να την κάνεις τώρα αυτή την εξεταση; Τι νόημα εχει; 11-17 εβδομάδα δεν την κανουν; Αφού είναι μια χαρά το μπεμπακι σου και είναι και ωραίο μαγκακι! Η απάντηση πάντως είναι αρνητική/θετική για συγκεκριμενα συνδρομα (τα πιο συχνά) με αξιοπιστία 99,5%. 

Expand  

μωρε ξερεις τι?αν θυμαμαι καλα μπορεις να τη κανεις μεχρι και την 24 εβδομαδα ,εγω ειμαι 22w και επειδη ειμαι 35 χρονων και ειναι το πρωτο μας παιδακι τα άγχη μου βαρανε κοκκινο...ισως επειδη δεν μας ηρθε και ευκολα ο μπεμπουλης και δυσκολευτηκαμε λιγο, θα ηθελα να ξερω σιγουρα οτι ολα πανε καλα

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 1:53 ΜΜ, ο/η konstantinou&elenis είπε:

@Erka συμφωνω με ολα οσα ανεφερες..αλλα για πες μου..απο ρουχα;;;εννοω για τον πρώτο καιρο ...αυτα που πρεπει να χεις για να το υποδεχτεις;;ζιπουνακια ,φορμακια κλπ;;;;ποσα;;;εννοω για να μην παρει καποια παρα πολλα και δεν προλαβει να τα φορέσει καν..ποσα πρεπει να παρουμε για να μαστε safe?και τι

Expand  

Ακου Τωρα τι εγινε μου έδωσε μια φιλη εχθεςυπαρα πολλα πραγματα οποτε αυτο το κομματι δεν το χω πολυ δουλεψει στο μυαλο μου. Παντως σελτεδακια, λαβετες θελουμε αρκετα, σαλιαρες. Κουβερτα αγκαλιες, πετσετοουλες να μην εχει τρια σετ και δυο μπουρνουζακια. Φορμακια απο μεσα και απο εξω αρκετουτσικα ια παρεις και συ και οι γυρω σοθ, εγω θα λεγα εως εξι μηνων να παρουμε δηλαδη 0-3, 3-6. Ειναι αναλογα σε πολλα νινακια μπαίνουν απευθείας τα 3-6. Αμα θα το δουλεψω κι αλλο αυτο το κομματι ευχαρίστως να πω. Αν θες σου λεω για τα υπολοιπα. 

στις On 24/9/2018 at 1:58 ΜΜ, ο/η xara1 είπε:

ευχαριστω πολυ!! ? ναι ναι αυτη ειναι!

Expand  

Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αξιοπιστη. 

στις On 24/9/2018 at 2:03 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

@Erka καλώς ξανάρθες και με το καλό η μπουμπού σου! Εύχομαι και τα άλλα κορίτσια να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου και να γυρίσουν κάποτε..  Μας περιμενουν μεγαλειωδεις στιγμές, θέλουμε την υποστήριξη η μια της άλλης. Θεωρώ ότι παρολο που μπορει να μην ταιριάζουμε όλες μεταξύ μας, όλα τα κορίτσια σε αυτό το φόρουμ έχουν υψηλό επίπεδο ώστε να μην αφηνουμε να αναπαράγονται τα στερεότυπα που μας θέλουν κακιασμενες κότες σε κοτέτσι. Έχουμε τεράστια δύναμη κορίτσια, καταλάβετε το!

Πιστευω ακράδαντα ότι οι γυναίκες πρέπει να είμαστε ενωμένες και μαζί μπορούμε να πετύχουμε θαύματα! 

Expand  

Κοιτα εννοείται πως η μια δεν γινεται να ταιριαζει με ολες τις αλλες, προς θεού. Εδω λεγονται αποψεις και δυνονται συμβουλες με προσοχη χωρις να γινομαστε γιατροι. Θεωρω οτι η μια θα πρεπει να σεβεται την αλλη, να μην το παιζουμε ξερολες και να μην μιλαμε επιθετικα εκτος πια κι αν θιχτουμε τοσο. 

στις On 24/9/2018 at 2:05 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

Εντάξει, εγώ για τη λίστα ήθελα να μιλήσω, πώς παρασύρθηκα και μου βγήκε φεμινιστικό μανιφέστο;

Expand  

Χαχαχα Χαχαχα καλα εκανες δεν πειραζει. 

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 1:53 ΜΜ, ο/η konstantinou&elenis είπε:

@Erka συμφωνω με ολα οσα ανεφερες..αλλα για πες μου..απο ρουχα;;;εννοω για τον πρώτο καιρο ...αυτα που πρεπει να χεις για να το υποδεχτεις;;ζιπουνακια ,φορμακια κλπ;;;;ποσα;;;εννοω για να μην παρει καποια παρα πολλα και δεν προλαβει να τα φορέσει καν..ποσα πρεπει να παρουμε για να μαστε safe?και τι

Expand  

Το βιβλίο που σας έλεγα ?20180924_171516.thumb.jpg.d5fb56216a441f96adddd7330113287a.jpg

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 1:58 ΜΜ, ο/η xara1 είπε:

ευχαριστω πολυ!! ? ναι ναι αυτη ειναι!

Expand  

Όντως από την στιγμή που στη Β επιπέδου είναι όλα καλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να την κάνεις.. αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα ανιχνεύονταν τώρα σε αυτήν..Η γνώμη μου είναι πάντως αυτή.. Δεν είμαι και γιατρός να ξέρω..καλύτερα θα σε συμβουλέψει ο γιατρός σου και κανένας άλλος.. ♡

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 2:18 ΜΜ, ο/η Hope25 είπε:

Όντως από την στιγμή που στη Β επιπέδου είναι όλα καλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να την κάνεις.. αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα ανιχνεύονταν τώρα σε αυτήν..Η γνώμη μου είναι πάντως αυτή.. Δεν είμαι και γιατρός να ξέρω..καλύτερα θα σε συμβουλέψει ο γιατρός σου και κανένας άλλος.. ♡

Expand  

ναι κοριτσακι μου και εγω ετσι πιστευω οτι ειναι ολα καλα αλλα ειναι αυτη η ατιμη η ηλικια μου που την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου συνεχεια, οποτε λεω να κανω την εξεταση να μπορέσω να ηρεμήσω να το ευχαριστηθω επιτελους γιατι αλλιως μεχρι να γεννησω θα λεω γιατι δεν την εκανα και θα με τρωει!

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 3:17 ΜΜ, ο/η xara1 είπε:

ναι κοριτσακι μου και εγω ετσι πιστευω οτι ειναι ολα καλα αλλα ειναι αυτη η ατιμη η ηλικια μου που την εχω στο πισω μερος του μυαλου μου συνεχεια, οποτε λεω να κανω την εξεταση να μπορέσω να ηρεμήσω να το ευχαριστηθω επιτελους γιατι αλλιως μεχρι να γεννησω θα λεω γιατι δεν την εκανα και θα με τρωει!

Expand  

Το ξέρω αυτό το άγχος.. Εγώ την έκανα γιατί ήταν χάλια η Αυχενική μου και μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα ότι όλα είναι καλά τότε ηρέμησα και χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου..οπότε η επιλογή είναι καθαρά δική σου και του άντρα σου..σίγουρα θα σου φύγει αυτή η σκέψη μόλις δεις ότι όλα είναι καλά.. ??

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 3:49 ΜΜ, ο/η Hope25 είπε:

Το ξέρω αυτό το άγχος.. Εγώ την έκανα γιατί ήταν χάλια η Αυχενική μου και μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα ότι όλα είναι καλά τότε ηρέμησα και χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου..οπότε η επιλογή είναι καθαρά δική σου και του άντρα σου..σίγουρα θα σου φύγει αυτή η σκέψη μόλις δεις ότι όλα είναι καλά.. ??

Expand  

ναι θα παω αυριο να τη κανω να ξεμπερδευω να μπορεσω να χαλαρωσω γιατί η ηλικια μου ειναι ακριβως στο οριο και ολο το γυροφερνω στο μυαλο μου.θα εχω μια εννοια λιγοτερη! να ηρεμήσω να χαρω τον μπεμπουλη ?

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 8:53 ΠΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

εγω την νιωθω τελευταια χαμηλα στο κολπο, που ολο θελω να κανω πιπι

Expand  

Κι εγώ έχω καναδυο βδομάδες τώρα που τον νιώθω και χαμηλά σαν να με χτυπάει με σφυρακι από μέσα. Είναι καπως ενοχλητικό αλλά ευτυχώς τα περισσότερα κλωτσίδια είναι πιο ψηλά, δεξιά &αριστερά από αφαλό.

Με τις εκκρίσεις τι έγινε γωγάκι; Έκανες καμία καλλιεργεια; Πάντως κι εγώ έχω συνέχεια βλενωδεις μερικές φορές μεγάλη ποσότητα. Φυσιολογικό μου φαίνεται αλλά θα ρωτήσω την άλλη βδομάδα που έχω γιατρό

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2018 at 5:09 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

Κι εγώ έχω καναδυο βδομάδες τώρα που τον νιώθω και χαμηλά σαν να με χτυπάει με σφυρακι από μέσα. Είναι καπως ενοχλητικό αλλά ευτυχώς τα περισσότερα κλωτσίδια είναι πιο ψηλά, δεξιά &αριστερά από αφαλό.

Με τις εκκρίσεις τι έγινε γωγάκι; Έκανες καμία καλλιεργεια; Πάντως κι εγώ έχω συνέχεια βλενωδεις μερικές φορές μεγάλη ποσότητα. Φυσιολογικό μου φαίνεται αλλά θα ρωτήσω την άλλη βδομάδα που έχω γιατρό

Expand  

ναι καλλιεργεια ειχα κανει και ειναι καθαρη..!! μ ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο μονο να μην εχω πονους υγρα και αιμα.. τα υγρα που ειναι σαν νερο φοβαται πιο πολυ.. ας πανε ολα καλα.. Τουλαχιστον το καφε σταματησε.. Τωρα προσπαθω να καταλαβω αν τα πετρωματα που εχω ειναι η μπεμπα ή συσπασεις!! 

εγω απο τις κλωτσιες της ολο τουαλετα θελωωω..

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 6:26 ΠΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

ναι καλλιεργεια ειχα κανει και ειναι καθαρη..!! μ ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο μονο να μην εχω πονους υγρα και αιμα.. τα υγρα που ειναι σαν νερο φοβαται πιο πολυ.. ας πανε ολα καλα.. Τουλαχιστον το καφε σταματησε.. Τωρα προσπαθω να καταλαβω αν τα πετρωματα που εχω ειναι η μπεμπα ή συσπασεις!! 

εγω απο τις κλωτσιες της ολο τουαλετα θελωωω..

Expand  

Κο εγω ρε συ!!! 

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 9:51 ΠΜ, ο/η γωγω γωγω είπε:

αχαχα... σημερα βεβαια ειξαι καπως ηρεμη η μικρη μ και ανησυχωω..

Expand  

α ετσι και εγω! αν ειναι ηρεμος ανησυχώ. λεω γιατι δεν κλωτσαει σημερα, τι κανει ??  χαχαχαχαχα εντωμεταξύ φανταζομαι εχουν και αυτα τις μερες τους. καποιες μερες θα ειναι πιο δραστήρια και καποιες θα ειναι φρονιμα και θα το ριχνουν στον υπνο... αλλα ελα που αν ειναι φρονιμος ανησυχώ ??

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, πετιέμαι και εγω γιατι μπορω να βοηθήσω στη λίστα σας καθώς την πρώτη μου κόρη την γέννησα Μάρτιο. Λοιπόν: 

Ρουχα:

1. 10 κοντομάνικα φανελακια
  2. 5 μακρυμανικα φανελακια
  3. 15 ολόσωμα φορμάκια (πάρτε μπουρνουζε ύφασμα)
  4. 2-3 σετακια ανάλογα το φύλλο (πχ εγω είχα 2 σετ φόρεμα-μπλούζα-μπερεδακι-καλσόν-ζακέτα, για αγοράκια πάρτε το αντίστοιχο) 
  5. καλτσες
  6. 2-3 τερλικια πλεκτά (θα σας βοηθήσουν απίστευτα πάνω απο τις κάλτσες)
  7. γαντακια και σκουφάκια (κάποια φορμάκια τα εχουν σαν σετ ενώ άλλα οχι οποτε πρεπει να έχετε και αλλα)
  8. Φορμα εξόδου 
  9. 2-3 παπούτσια αγκαλιάς να ταιριάζουν με τα σετακια (μην το παρακάνετε )

Επειτα:

1. σαλιαρες 
  2. πανακια πολυ μικρά τετράγωνα για γουλιτσες 
  3. πανακια ποιο μεγάλα σε περίπτωση που κάποιος το πάρει αγκαλιά 
  4. Πανες για να το τυλίγετε 
  5. πετσετες μπάνιου μπουρνούζια 
  6. σεντονια 
  7. μια κουβερτούλα 
  8. παντα για το κρεβάτι που εχει και πάπλωμα και κουνουπιέρα

Φαγητο:

1. 1 μεγάλο και 1 μικρό πλαστικά μπιμπερό 
  2. κρεμα για θηλές purelan Medela ή οτι λανολινη σας δώσει ο γιατρός
  3. επιθεματα στήθους οπωσδήποτε 
  4.  1 αποστειρωτη 
  5. 3 πιπίλες (τις οποίες ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσετε τουλαχιστον τις πρώτες 40 ημέρες αν θηλαζετε. )

*τα μπιμπερό ειναι λίγα  με την προοπτική οτι θα θηλασετε. Αν δεν θηλασετε, θα έχετε αυτά τα δυο για αρχή αποστειρωμένα και στέλνετε τον άντρα σας να πάρει και αλλα. 

απο επιπλα:

1. κρεβατακι
  2. συρταριερα
  3. αλλαξιερα 
  4. Ή ντουλάπα κατευθείαν (βολεύει ποιο πολυ αντί να πάρετε αλλαξιερες κλπ και μετα να πάρετε και ντουλάπα που στα 2-3 χρονια θα χρειαστεί) 
  5. Καλαθουνα ή λίκνο για τους πρώτους 6 μήνες που θα ειναι δίπλα σας
  6. στρωμα αλλαξιερας

για μπάνιο: 

1. Μπανιέρα 
  2. βαση για μεσα στη μπανιέρα (εμας μας βόλεψε η πλαστική του τζάμπο)

*τους πρώτους μήνες μη χρησιμοποιητε σφουγγάρι  δεν χρειαζεται

Είδη βολτας:

1. Κάθισμα αυτοκινήτου 
  2. καροτσι 
  3. μαρσιπο (ειδικά σε αυτούς τους μήνες που θα γεννησετε, οταν θα μπαίνει η άνοιξη θα ειναι 2-3 μηνών τα μωρά σας και θα ειναι τελεια να τα βιάζεται με μαρσιπο) 

διαφορα παιδικα

1. ριλαξ
  2. καθισμα φαγητού 
  3. χαλι δραστηριοτήτων 
  4. Στράτα 

* ολα αυτά τα παιδικά είδη δεν χρειάζονται τους πρώτους δυο μήνες, εκτός απο το ριλαξ που ειδικά αν δεν έχετε βοήθεια στο σπίτι, ειναι σωτήριο!! 

Αλλα θέλει προσοχή γιατι τα περισσότερα ειναι κουνιστα με δόνηση και ήχους και εχουν πολυ ΚΑΘΙΣΤΗ θέση.. εκει που κάνει το κάθισμα μπορείτε να βάλετε μια πάνα διπλωμένη για να ισιώσει και να μην κάθεται το νεογέννητο καθιστό (κατι που απαγορεύεται)

Το χαλί δραστηριοτήτων απο τον δεύτερο μηνα ειναι οτι πρεπει, το καρεκλάκι φαγητου μπαίνει απο τον 4ο-6ο μηνα συνήθως και η στράτα περίπου σαν το καρεκλάκι! 

Έξτρα που θα χρειαστούν: 

1. πλαστικο κάλυμμα βροχής για το καροτσι
  2. θηκη για πιπιλες
  3. 2-3 σελτεδακια για να το αλλάζετε οταν θα είστε έξω 

ειδη περιποίησης:

1. σαπουαν αφρολουτρο
  2. ενυδατικη (θα το κρατά ζεστό)
  3. λαδι για μασάζ με αμύγδαλο (θα βοηθήσει και αν θα εχει πονάκια) 
  4. κρεμα συγκαματος (την βάζετε μόνο αν δείτε κοκκινίλα, αλλιώς με απλό νερό πλένετε μετα το άλλαγμα)
  5. μπατονετες βρεφικες
  6. σετ ψαλιδάκι χτένα νυχοκόπτη κλπ
  7. θερμομετρο βρεφικό λίγων δευτερολέπτων 
  8. φυσιολογικο ορο
  9. αποστειτωμενες γάζες 
  10. οινοπνευμα 95 βαθμών ή βαμα cetavlon για τον αφαλο

Αυτααα τα λίγα!!!! Με το καλο τα νινακια σας!!! 

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2018 at 6:28 ΜΜ, ο/η Mama2015 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πετιέμαι και εγω γιατι μπορω να βοηθήσω στη λίστα σας καθώς την πρώτη μου κόρη την γέννησα Μάρτιο. Λοιπόν: 

Ρουχα:

1. 10 κοντομάνικα φανελακια
  2. 5 μακρυμανικα φανελακια
  3. 15 ολόσωμα φορμάκια (πάρτε μπουρνουζε ύφασμα)
  4. 2-3 σετακια ανάλογα το φύλλο (πχ εγω είχα 2 σετ φόρεμα-μπλούζα-μπερεδακι-καλσόν-ζακέτα, για αγοράκια πάρτε το αντίστοιχο) 
  5. καλτσες
  6. 2-3 τερλικια πλεκτά (θα σας βοηθήσουν απίστευτα πάνω απο τις κάλτσες)
  7. γαντακια και σκουφάκια (κάποια φορμάκια τα εχουν σαν σετ ενώ άλλα οχι οποτε πρεπει να έχετε και αλλα)
  8. Φορμα εξόδου 
  9. 2-3 παπούτσια αγκαλιάς να ταιριάζουν με τα σετακια (μην το παρακάνετε )

Επειτα:

1. σαλιαρες 
  2. πανακια πολυ μικρά τετράγωνα για γουλιτσες 
  3. πανακια ποιο μεγάλα σε περίπτωση που κάποιος το πάρει αγκαλιά 
  4. Πανες για να το τυλίγετε 
  5. πετσετες μπάνιου μπουρνούζια 
  6. σεντονια 
  7. μια κουβερτούλα 
  8. παντα για το κρεβάτι που εχει και πάπλωμα 

Φαγητο:

1. 1 μεγάλο και 1 μικρό πλαστικά μπιμπερό 
  2. κρεμα για θηλές purelan Medela ή οτι λανολινη σας δώσει ο γιατρός
  3. επιθεματα στήθους οπωσδήποτε 
  4.  1 αποστειρωτη 
  5. 3 πιπίλες (τις οποίες ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσετε τουλαχιστον τις πρώτες 40 ημέρες αν θηλαζετε. )

*τα μπιμπερό ειναι λίγα  με την προοπτική οτι θα θηλασετε. Αν δεν θηλασετε, θα έχετε αυτά τα δυο για αρχή αποστειρωμένα και στέλνετε τον άντρα σας να πάρει και αλλα. 

απο επιπλα:

1. κρεβατακι
  2. συρταριερα
  3. αλλαξιερα 
  4. Ή ντουλάπα κατευθείαν (βολεύει ποιο πολυ αντί να πάρετε αλλαξιερες κλπ και μετα να πάρετε και ντουλάπα που στα 2-3 χρονια θα χρειαστεί) 
  5. Καλαθουνα ή λίκνο για τους πρώτους 6 μήνες που θα ειναι δίπλα σας

Είδη βολτας:

1. Κάθισμα αυτοκινήτου 
  2. καροτσι 
  3. μαρσιπο (ειδικά σε αυτούς τους μήνες που θα γεννησετε, οταν θα μπαίνει η άνοιξη θα ειναι 2-3 μηνών τα μωρά σας και θα ειναι τελεια να τα βιάζεται με μαρσιπο) 

διαφορα παιδικα

1. ριλαξ
  2. καθισμα φαγητού 
  3. χαλι δραστηριοτήτων 
  4. Στράτα 

* ολα αυτά τα παιδικά είδη δεν χρειάζονται τους πρώτους δυο μήνες, εκτός απο το ριλαξ που ειδικά αν δεν έχετε βοήθεια στο σπίτι, ειναι σωτήριο!! 

Αλλα θέλει προσοχή γιατι τα περισσότερα ειναι κουνιστα με δόνηση και ήχους και εχουν πολυ ΚΑΘΙΣΤΗ θέση.. εκει που κάνει το κάθισμα μπορείτε να βάλετε μια πάνα διπλωμένη για να ισιώσει και να μην κάθεται το νεογέννητο καθιστό (κατι που απαγορεύεται)

Το χαλί δραστηριοτήτων απο τον δεύτερο μηνα ειναι οτι πρεπει, το καρεκλάκι φαγητου μπαίνει απο τον 4ο-6ο μηνα συνήθως και η στράτα περίπου σαν το καρεκλάκι! 

Αυτααα τα λίγα!!!! Με το καλο τα νινακια σας!!! 

Expand  

Ευχαριστούμε παααααρα πολυ! ❤

Δημοσίευση
  στις On 26/9/2018 at 11:11 ΠΜ, ο/η Souko είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Χθες έκαναν β επιπέδου και όλα καλά . Εσείς ; Πως ήταν τα μωράκια σας ; Ποσό ζύγιζαν ; Εμένα 566 γρ. Αρκετά μεγάλος για 22 & 1.

Expand  

Μπράβο κορίτσι! Όλα πάνε καλά για όλες λοιπόν! 

Εμένα 21+5 ήταν 405gr

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια . Χθες έκαναν β επιπέδου και όλα καλά . Εσείς ; Πως ήταν τα μωράκια σας ; Ποσό ζύγιζαν ; Εμένα 566 γρ. Αρκετά μεγάλος για 22 & 1.

Expand  

Συγχαρητήρια, εμένα 23+2 ηταν 634γρ. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια ❤️ 

Τελειώσαμε εμείς με την καμπύλη πάλι καλά...ήπιαμε κι αυτό το πετιμέζι με γεύση λεμόνι..βγήκαν και τα αποτελέσματα και νομίζω πως είμαστε καλα :)

προ γλυκόζης: 80

30 λεπτά μετά: 130

60 λεπτά μετά: 135

120 λεπτά μετά: 122

θα τα δει 10.10 η γιατρός αλλά πιστεύω δεν νομίζω να χουμε θέμα αφού είμαστε εντός ορίων :)

καλα αποτελεσματα σε όλες ❤️

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο πολύ ωραία.. εμένα ο μπέμπης στην 23,1 ήταν 580..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...