Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/9/2018 at 7:27 ΜΜ, ο/η Μαριζακι είπε:

Τι κάνετε  ρε κορίτσια??? Εγώ σε δύο βδομάδες έχω να κάνω β  επιπέδου... ?? Να ρωτήσω  κάτι άσχετο..  Καπνίζει καμία  από εσάς?????? 

Expand  

Εγώ το σταμάτησα πριν την εμβρυομεταφορα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έρχεται η επιθυμία αλλά ευτυχώς πολύ σπάνια. Παρόλο που ο γιατρός μου ήταν αρκετά ελαστικός από την αρχή (για 2-3 τσιγάρα την ημερα μιλάμε) δεν έχω καπνίσει καθόλου. Είχα πει αν φτάσω στο αμήν θα στρίψω κανένα, αλλά τώρα που έχει μείνει λιγότερο από το μισό εγκυμοσύνης νιώθω πολύ ωραία που αντιστέκομαι!

Εσυ;

Δημοσίευση

Τι κάνετε  ρε κορίτσια??? Εγώ σε δύο βδομάδες έχω να κάνω β  επιπέδου... ?? Να ρωτήσω  κάτι άσχετο..  Καπνίζει καμία  από εσάς?????? 

Expand  

Καλημέρα κορίτσι μου, δυστυχώς κάπνιζα πριν μείνω έγκυος και δεν έχω καταφέρει να το κόψω εντελώς... κάνω μέχρι 3 την ημέρα αλλά και πάλι έχω τύψεις... όμως μου είναι αδύνατον ... το προσπάθησα δηλαδή ..

Δημοσίευση

Expand  

Με το καλό και η β’επιπεδου.. εύχομαι να είναι όλα καλά!! 

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:04 ΠΜ, ο/η xara1 είπε:

εβγαλα ερπη κατω απο τη μυτη... ?? ολα τα χα αυτο με μαρανε

Expand  

Υπομονή. Στη πρώτη εγκυμοσύνη δαγκωνα τη γλώσσα μου τη νύχτα από στρες κ ένα μήνα πριν γεννήσω έπαθα αυθωδη στοματιτιδα... Γέμισα αυθες από το λαιμό πίσω έως έξω τα χείλια..... Πολύ κλάμα. Έκλαψα πολύ... 

Υπομονή Χαρούλα μου

Δημοσίευση
  στις On 13/9/2018 at 8:04 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

Εγω δεν καπνίζω.. Κάπνιζα πριν την εγκυμοσύνη, το έκοψα χωρίς δεύτερη σκέψη.. Αν καπνίζεις κοπέλα μου, προσπάθησε να το κόψεις.. Θες να μας πεις τι σε απασχολεί; 

Expand  

Γειά σουυυυυυ Μελούλα..  Βασικά κάνω ένα τη μέρα...  Αλλά Κ αυτό μου δημιουργεί  τυψεις!!!!!!!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 13/9/2018 at 8:06 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

Εγώ το σταμάτησα πριν την εμβρυομεταφορα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έρχεται η επιθυμία αλλά ευτυχώς πολύ σπάνια. Παρόλο που ο γιατρός μου ήταν αρκετά ελαστικός από την αρχή (για 2-3 τσιγάρα την ημερα μιλάμε) δεν έχω καπνίσει καθόλου. Είχα πει αν φτάσω στο αμήν θα στρίψω κανένα, αλλά τώρα που έχει μείνει λιγότερο από το μισό εγκυμοσύνης νιώθω πολύ ωραία που αντιστέκομαι!

Εσυ;

Expand  

Εγώ κάνω 1_2 το πολύ δυστυχώς..  Δύσκολο πράγμα να το κόψεις μαχαίρι... 

??? τι να πω..  Ελπίζω να το κόψω  τελείως...  Είσαι τυχερηη 

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:40 ΠΜ, ο/η Δήμητρα Λιγκαρου είπε:

Υπομονή. Στη πρώτη εγκυμοσύνη δαγκωνα τη γλώσσα μου τη νύχτα από στρες κ ένα μήνα πριν γεννήσω έπαθα αυθωδη στοματιτιδα... Γέμισα αυθες από το λαιμό πίσω έως έξω τα χείλια..... Πολύ κλάμα. Έκλαψα πολύ... 

Υπομονή Χαρούλα μου

Expand  

πωπω... αχ αυτο το άγχος τι μας κανει. εχω αρχισει και εχω πολυ στρες γιατι περιμενω να κάνω τη β επιπεδου σε 10 μερες να δω οτι ειναι ολα καλα παναγια μου γιατι δεν αντέχεται αυτο το πραγμα

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 7:57 ΠΜ, ο/η Μαριζακι είπε:

Ευχαριστώ ρε κορίτσι!!!! Κ Εγώ κάνω 1-2το πολύ...  Αλλά πολλές τυψεις ????

Expand  

μπες να δεις βιντεακια πως αντιδρα το μπεμπακι οταν καπνίζει η μαμα μηπως σκεπτόμενη αυτο σταματησεις να εχεις επιθυμία για τσιγαρο ή μπορει να σου ελαχιστοποιηθεί. ξερω... καπνιζα και εγω παλαιοτερα και σε καταλαβαινω. δες βιντεακια και φωτος θα σε ταρακουνησουν πιστευω και μπορει να σου κοπει η εντονη ορεξη για τσιγαρο ??

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:04 ΠΜ, ο/η xara1 είπε:

εβγαλα ερπη κατω απο τη μυτη... ?? ολα τα χα αυτο με μαρανε

Expand  

τι ειναι αυτο ρε κοριτσι; στα χειλη ξερω μονο τον ερπη..περαστικα.. σε αφηνει ο γιατρος τουλαχιστον να βαλεις τιποτα πανω;

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 6:21 ΠΜ, ο/η Μαριζακι είπε:

Γειά σουυυυυυ Μελούλα..  Βασικά κάνω ένα τη μέρα...  Αλλά Κ αυτό μου δημιουργεί  τυψεις!!!!!!!!!!! 

Expand  

κοριτσι μου το ξερεις κι εσυ πως το κανενα ειναι το καλυτερο, αλλα για ενα τη μερα μη σκας τοσο..εχεις προσπαθησει να κανεις ενα καθε δυο μερες; ισως ειναι μια αρχη να το κοψεις ετσι.. τουλαχιστον παιρνεις καποιο ελαφρυ φανταζομαι ετσι;

Δημοσίευση

❤️❤️? ΠΗΤ ???

ChristineK 04/01- αγόρι ?

Akrivoul 02/01- κοριτσι ❤️

Antelope 05/01- αγόρι ?

Rena88 10/01- κορίτσι ❤️

Irene_D 12/01- κορίτσι ❤️

Μελούλα 13/01- αγόρι ?

zwoulini 14/01- αγόρι ?

Hope25 15/01- αγόρι ?

Nala_89 16/01- αγόρι ?

gwgaki 17/01

Tral & Maraki TK 19/01

xara1 20/01

γωγώ γωγω 24/01- κορίτσι ❤️

Souko 28/01 αγόρι ?

konstantinou&elenis 28/01 αγόρι ? & κορίτσι ❤️

@eirini@ 12/02

Niki co 17/02- κορίτσι ❤️

Dimaki83 18/02- αγόρι ?

Δήμητρα Λιγκαρου 19/02- κορίτσι ❤️

Anitta 23/02

PanB 28/02- κορίτσι ❤️

αλλος για τη λιστα μας;;; ΠΗΤ, φυλο;

@Μαριζακι  @ManosM @xara1 @rosemaryf (καποιες εχω ξεχασει μην παρεξηγειτε, κι εγω τις σελιδες κοιταω για να σας βρω ? )

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 12:53 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

τι ειναι αυτο ρε κοριτσι; στα χειλη ξερω μονο τον ερπη..περαστικα.. σε αφηνει ο γιατρος τουλαχιστον να βαλεις τιποτα πανω;

Expand  

αυτος είναι που βγαζουμε στα χειλη!εμενα μου βγηκε ψηλα στο πανω χειλος οριακα κατω απ τη μυτη. αι στο καλο! μου ειπε οτι ειναι συχνο στην εγκυμοσυνη λογω αγχους και να βαζω οινόπνευμα με μπατονετα 4-5 φορες τη μερα... 

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:11 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

❤️❤️? ΠΗΤ ???

Antelope 05/01- αγόρι ?

Rena88 10/01- κορίτσι ❤️

Μελούλα 13/01- αγόρι ?

zwoulini 14/01- αγόρι ?

Hope25 15/01- αγόρι ?

Nala_89 16/01- αγόρι ?

gwgaki 17/01

Tral & Maraki TK 19/01

xara1 20/01

Souko 28/01 αγόρι ?

@eirini@ 12/02

Dimaki83 18/02- αγόρι ?

Anitta 23/02

PanB 28/02- κορίτσι ❤️

@Μαριζακι  @ManosM @xara1 @rosemaryf (καποιες εχω ξεχασει μην παρεξηγειτε, κι εγω τις σελιδες κοιταω για να σας βρω ? )

Expand  

καλε το αντρακι μου ξεχασες @Μελούλα ????

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:21 ΜΜ, ο/η xara1 είπε:

αυτος είναι που βγαζουμε στα χειλη!εμενα μου βγηκε ψηλα στο πανω χειλος οριακα κατω απ τη μυτη. αι στο καλο! μου ειπε οτι ειναι συχνο στην εγκυμοσυνη λογω αγχους και να βαζω οινόπνευμα με μπατονετα 4-5 φορες τη μερα... 

Expand  

οντως σχετιζεται και με αγχος..υπομονη..και μην το πειραζεις καθολου, εννοειται

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:26 ΜΜ, ο/η xara1 είπε:

καλε το αντρακι μου ξεχασες @Μελούλα ????

Expand  

το ειχα γραψει, αλλα επειδη δεν εβρισκα σχολιο τωρα κοντα να το επιβεβαιωσω, λεω κατσε να ρωτησω..δεν το ξεχασα !! ?

Δημοσίευση

❤️❤️? ΠΗΤ ???

Antelope 05/01- αγόρι ?

Rena88 10/01- κορίτσι ❤️

Hope25 11/01- αγόρι ?

Μελούλα 13/01- αγόρι ?

zwoulini 14/01- αγόρι ?

Nala_89 16/01- αγόρι ?

gwgaki 17/01

Tral & Maraki TK 19/01

xara1 20/01- αγόρι ?

Souko 28/01 αγόρι ?

konstantinou&elenis 28/01- 2 αγόρια ??

@eirini@ 12/02

Dimaki83 18/02- αγόρι ?

Anitta 23/02- κορίτσι ❤️

PanB 28/02- κορίτσι ❤️

@Μαριζακι  @ManosM  @rosemaryf (καποιες εχω ξεχασει μην παρεξηγειτε, κι εγω τις σελιδες κοιταω για να σας βρω ? )

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:54 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

❤️❤️? ΠΗΤ ???

Antelope 05/01- αγόρι ?

Rena88 10/01- κορίτσι ❤️

Μελούλα 13/01- αγόρι ?

zwoulini 14/01- αγόρι ?

Hope25 15/01- αγόρι ?

Nala_89 16/01- αγόρι ?

gwgaki 17/01

Tral & Maraki TK 19/01

xara1 20/01- αγόρι ?

Souko 28/01 αγόρι ?

@eirini@ 12/02

Dimaki83 18/02- αγόρι ?

Anitta 23/02

PanB 28/02- κορίτσι ❤️

@Μαριζακι  @ManosM  @rosemaryf (καποιες εχω ξεχασει μην παρεξηγειτε, κι εγω τις σελιδες κοιταω για να σας βρω ? )

Expand  

Ένα κοριτσάκι παρακαλώ και για μένα ???

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 1:11 ΜΜ, ο/η Μελούλα είπε:

❤️❤️? ΠΗΤ ???

Antelope 05/01- αγόρι ?

Rena88 10/01- κορίτσι ❤️

Μελούλα 13/01- αγόρι ?

zwoulini 14/01- αγόρι ?

Hope25 15/01- αγόρι ?

Nala_89 16/01- αγόρι ?

gwgaki 17/01

Tral & Maraki TK 19/01

xara1 20/01

Souko 28/01 αγόρι ?

@eirini@ 12/02

Dimaki83 18/02- αγόρι ?

Anitta 23/02

PanB 28/02- κορίτσι ❤️

Expand  

@Μελούλα μου άλλαξε την ΠΗΤ για 11/1 αν μπορείς άλλαξε το..♡♡♡

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσακια! Κάναμε και εμείς τη β’ επιπέδου σήμερα.. όλα καλά Παναγία μου! Εμένα μόνο κοιλιακό υπέρηχο μου έκανε κι έτσι μέτρησε τον τράχηλο πάνω από 3mm κι ο δικός μου.. μόνο που αυξήσαμε τις αντιπηκτικες από 3500σε 4500.. βγήκε χαμηλή η τιμή της Αντί-Χα  . Η μπεμπα μας είναι μια χαρά , μας έδωσαν και 3D φωτογραφίες .. μπήκαμε 9:45 και βγήκαμε 10:45 αν και είχε καλή θέση και δεν μας δυσκόλεψε καθόλου.. την κάναμε στο Ρεα και πληρώσαμε 90€ 

Κοριτσακι και με τη βούλα λοιπόν και ΠΗΤ 12/01 ως είχε 

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 4:11 ΜΜ, ο/η Hope25 είπε:

@Μελούλα μου άλλαξε την ΠΗΤ για 11/1 αν μπορείς άλλαξε το..♡♡♡

Expand  

στο αλλαξα..απλα να πω κατι. αυτο με την πητ που αλλαζουν δεν το καταλαβαινω..κι εμας βγαινει 3 μερες μεγαλυτερος ο μπεμπης, αλλα πητ δεν πειραξε ο γιατρο μου, γιατι δεν εχει να κανει μονο με την αναπτυξη του μωρου (η οποια στον υπερηχο ειναι και με περιθωριο λαθους, αλλα και με την ωριμανση του πακουντα, του τραχηλου προς το τελος που θα μειωνεται και θα μαλακωνει και πολλα αλλα..απλα ως δευτεροτοκη κοριτσια, να σας πω προσεχετε, γιατι στο τελος ο καθε γιατρος μπορει να σας πει "α εισαι 40+2 και ακομα τιποτα, ελα για προκληση", ενω να εισαι 39+4 πχ..λιγο προσοχη..φιλικα μιλαω παντα, να βοηθησω απ'οσα εμαθα κι εγω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη..

εγω σας αλλαζω την πητ στη λιστα, αυτο ειναι το λιγοτερο..απλα μην μπερδευεστε..και κατι ακομα..η πητ ειναι ακριβως στις 40 εβδομαδες απο την τερ..φυσικα αυτο εχει περιθωριο λαθους, αλλα υπαρχει λογος που το μετρουν ετσι..σκεφτειτε μονο οτι και τις εξετασεις σας τις κανετε με βαση το ποσο ειστε απο την τερ, οχι αν το κεφαλακι του μωρου πχ ειναι 3 μερες μεγαλυτερο στον υπερηχο.

μην παρεξηγηθει καμια..δεν εθιξα εσας, ουτε το γιατρο σας..απλη συμβουλη..οποια θελει την κραταει :) 

Δημοσίευση

θα ρθει ο χειμωνας δεν θα ρθει? σαν αρκούδα θα μεινω με τοση ταλαιπωρία που τραβηξα σημερα για να ξυριστω. ζαλαδα με επιασε, κραμπα με επιασε, πετρωμα με επιασε

(λεω να φαω λιγη πιτσα σημερα να ξεχασω τον καημο μου ?) τα φτυσα ρε σεις. εχει μεγαλωσει και η κοιλιτσα πολυ? και δεν βλεπω...εσεις βλεπετε το μπουμπούκι σας? ?

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 5:51 ΜΜ, ο/η xara1 είπε:

θα ρθει ο χειμωνας δεν θα ρθει? σαν αρκούδα θα μεινω με τοση ταλαιπωρία που τραβηξα σημερα για να ξυριστω. ζαλαδα με επιασε, κραμπα με επιασε, πετρωμα με επιασε

(λεω να φαω λιγη πιτσα σημερα να ξεχασω τον καημο μου ?) τα φτυσα ρε σεις. εχει μεγαλωσει και η κοιλιτσα πολυ? και δεν βλεπω...εσεις βλεπετε το μπουμπούκι σας? ?

Expand  

Μπα εμένα έχει μεγαλώσει πολύ κ ας είμαι 4.5.... Κ δε βλέπω. Τυραννία είναι. Ζορίζομαι πολύ. Όσο για φαΐ μη μιλάς ζηλεύω ??????

Όλο τα ίδια τρώω 

Δημοσίευση
  στις On 15/9/2018 at 4:49 ΜΜ, ο/η Irene_D είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια! Κάναμε και εμείς τη β’ επιπέδου σήμερα.. όλα καλά Παναγία μου! Εμένα μόνο κοιλιακό υπέρηχο μου έκανε κι έτσι μέτρησε τον τράχηλο πάνω από 3mm κι ο δικός μου.. μόνο που αυξήσαμε τις αντιπηκτικες από 3500σε 4500.. βγήκε χαμηλή η τιμή της Αντί-Χα  . Η μπεμπα μας είναι μια χαρά , μας έδωσαν και 3D φωτογραφίες .. μπήκαμε 9:45 και βγήκαμε 10:45 αν και είχε καλή θέση και δεν μας δυσκόλεψε καθόλου.. την κάναμε στο Ρεα και πληρώσαμε 90€ 

Κοριτσακι και με τη βούλα λοιπόν και ΠΗΤ 12/01 ως είχε 

Expand  

μπραβοοοο!!!! να τη χαίρεστε!!!φανταζομαι κουκλα η μπεμπουλα στις 3d ?? μπραβο βρε κοριτσια. ευχομαι μεσα απ τη καρδια μου ολες μας να εχουμε τα πιο ευχάριστα νεα στη β επιπεδου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...