Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 7:34 ΠΜ, ο/η nikona είπε:

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κ το ενδιαφερον.

Μολις με πηρε η γιατρος κ μου ειπε οτι μονο το ενα ειναι καλο. Το αλλο μετριο κ το αλλο οχι καλο. Μου προτεινε να περιμενουμε ως την δευτερα για την ετ για να δουμε ποια θα ειναι καλα κ να τα βαλουμε. 

Expand  

Εύχομαι τέλεια νέα για τη Δευτέρα! Μπράβο που είσαι αισιόδοξη! Η απαισιοδοξία δε βοηθάει σε τίποτα και πουθενά!

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:02 ΠΜ, ο/η melisanthi drakou είπε:

εγω θα τον δω τέλος του μηνα να μιλήσουμε κτλ και ειπε οτι θα ξεκινησω μαλλον τελος αυγουστου!

Μάλλον μαζι θα ειμαστε διοτι εμενα θα μου κανει ξανα μαλλον μεγαλη καταστολη! 

Και φτου απο την αρχη...εχω ενα συρταρι με εξετασεις και χαρτια και απο τοτε που απετυχα δεν εχω παει να το ανοιξω. το βλεπω και αλλαζω πορεια!

Expand  

Ναι κ εγώ καταστολή κάνω πρώτα.απλα το καθυστερουμε γιατί ο άντρας μου φωνάζει αν δε τελειώσει τη θεραπεία του πρώτα δεν προχωραμε.εμεις τα πήραμε μέσα σε δύο εβδομάδες αλλά μετα στη μεταφορά με τα κατεψυγμένα γιατί δε παιρνουμε επίδομα εκεί δε πληρωσαμε;

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:07 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Ναι κ εγώ καταστολή κάνω πρώτα.απλα το καθυστερουμε γιατί ο άντρας μου φωνάζει αν δε τελειώσει τη θεραπεία του πρώτα δεν προχωραμε.εμεις τα πήραμε μέσα σε δύο εβδομάδες αλλά μετα στη μεταφορά με τα κατεψυγμένα γιατί δε παιρνουμε επίδομα εκεί δε πληρωσαμε;

Expand  

Αυτο δε το γνωριζω. το εχεις ψαξει?

διαβασα όμως πως αμα κανεις μεχρι ωοληψια παιρνεις τα μισα...και μάλιστα ισχυει και αναδρομικα!

Να το κοιταξεις! εγω δεν εχω καν την πολυτελεια να καταψυξω δε θα αντεχαν στην αποψυξη!

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:13 ΠΜ, ο/η melisanthi drakou είπε:

Αυτο δε το γνωριζω. το εχεις ψαξει?

διαβασα όμως πως αμα κανεις μεχρι ωοληψια παιρνεις τα μισα...και μάλιστα ισχυει και αναδρομικα!

Να το κοιταξεις! εγω δεν εχω καν την πολυτελεια να καταψυξω δε θα αντεχαν στην αποψυξη!

Expand  

Μου είπαν δεν παίρνω τιποτα.γιατι δεν αντέχουν την αποψυξη;

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:14 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Μου είπαν δεν παίρνω τιποτα.γιατι δεν αντέχουν την αποψυξη;

Expand  

Γιατι ειναι κακής ποιοτητας και θεωρειται κριμα αφου ειναι λιγα (χαμηλη αμη) και κακα ποιοτικα να τα καταψυξω κιολας. θα πανε χαμενα...

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:16 ΠΜ, ο/η melisanthi drakou είπε:

Γιατι ειναι κακής ποιοτητας και θεωρειται κριμα αφου ειναι λιγα (χαμηλη αμη) και κακα ποιοτικα να τα καταψυξω κιολας. θα πανε χαμενα...

Expand  

Α κατάλαβα.για φυσικό κύκλο το έχεις κοιτάξει;

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:18 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Α κατάλαβα.για φυσικό κύκλο το έχεις κοιτάξει;

Expand  

Oχι ακόμα αλλα απ οτι καταλαβα απο μια κουβεντα για τη δικη μου περιπτωση αυτο ειναι πολυ Light...

πρεπει να πεσει γερο φαρμακωμα!  ?

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:38 ΠΜ, ο/η melisanthi drakou είπε:

Oχι ακόμα αλλα απ οτι καταλαβα απο μια κουβεντα για τη δικη μου περιπτωση αυτο ειναι πολυ Light...

Expand  

Μας έχουν ξετιναξει στο φάρμακο!εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας κορίτσια.

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 10:38 ΠΜ, ο/η melisanthi drakou είπε:

Expand  

Καθόλου Light! Τα φάρμακα που παίρνουμε ρίχνουν πολύ την ποιότητα των ωαρίων. Με τον φυσικό κύκλο, ναι μεν κυνηγάς το ένα και μοναδικό ωάριο που ωριμάζει κάθε μήνα, αλλά δεν χαλάει καθόλου η ποιότητα του!

Γιαυτό και πολλές γυναίκες που είχαν θέμα με την ποιότητα (ειδικά ηλικίας πάνω απο 40) έχουν καταφέρει να γίνουν μανούλες με φυσικούς κύκλους.

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 11:06 ΠΜ, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Καθόλου Light! Τα φάρμακα που παίρνουμε ρίχνουν πολύ την ποιότητα των ωαρίων. Με τον φυσικό κύκλο, ναι μεν κυνηγάς το ένα και μοναδικό ωάριο που ωριμάζει κάθε μήνα, αλλά δεν χαλάει καθόλου η ποιότητα του!

Γιαυτό και πολλές γυναίκες που είχαν θέμα με την ποιότητα (ειδικά ηλικίας πάνω απο 40) έχουν καταφέρει να γίνουν μανούλες με φυσικούς κύκλους.

Expand  

Δε το ήξερα αυτο! Να το συζητησω τοτε και αυτο το ενδεχομενο!!!

Πολυ ψυχοφθορο βεβαια...

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 11:06 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Τώρα που θα κάνω σε δημόσιο θα πάρω επίδομα ή είναι κ καλά πληρωμένα στο νοσοκομείο;

Expand  

Εχω την εντυπωση πως οχι..αλλα να το ψαξεις. Αν περασω θα ρωτησω κι εγω να σου πω!

Δημοσίευση

Είναι λίγο κουραστικό γιατί πρέπει κάθε μήνα να παρακολουθείς το ωάριο και να το παίρνει ο γιατρός την κατάλληλη στιγμή.

Αν συγκεντρώσεις τρια καλά ωαριάκια γίνεται η γονιμοποίηση και εμβρυομεταφορά.

Γενικά αυτή είναι η φιλοσοφία του φυσικού κύκλου, όχι φάρμακα, μέγιστη ποιότητα ωαρίων.

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 11:16 ΠΜ, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Είναι λίγο κουραστικό γιατί πρέπει κάθε μήνα να παρακολουθείς το ωάριο και να το παίρνει ο γιατρός την κατάλληλη στιγμή.

Γενικά αυτή είναι η φιλοσοφία του φυσικού κύκλου, όχι φάρμακα, μέγιστη ποιότητα ωαρίων.

Expand  

Εγώ πάντως παρότι μου βγάζουν αρκετά ωάρια το σκέφτομαι για φυσικο.τι να τα κάνω άμα από τα δέκα τελικά έχω μόνο δυο καλα στο τέλος;αλλά δε ξέρω το κόστος γι αυτή τη διαδικασία.

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 11:16 ΠΜ, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Expand  

δλδ τριμηνο...βαρυ...:/

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 11:18 ΠΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Εγώ πάντως παρότι μου βγάζουν αρκετά ωάρια το σκέφτομαι για φυσικο.τι να τα κάνω άμα από τα δέκα τελικά έχω μόνο δυο καλα στο τέλος;αλλά δε ξέρω το κόστος γι αυτή τη διαδικασία.

Expand  

Εμενα η γιατρος μου μου ειπε 1600€. Αλλα οχι με 3 ωοληψιες. Με μια, με το ωαριο του μηνα δηλαδη. 

Δημοσίευση

Νομίζω ότι είναι ελαφρως πιο οικονομικός ο φυσικος κύκλος...

Μπορείς να βάλεις και το ένα του μήνα αν θες, δεν ειναι απαραίτητο να μαζέψεις τρια.

Το καλό είναι οτι το ένα θα ειναι το καλύτερο που μπορείς να έχεις.

Δημοσίευση
  στις On 13/7/2018 at 11:06 ΠΜ, ο/η ΜΑΡΑΚΙ είπε:

Expand  

Ακριβώς αυτό κανω κι εγώ ... αυτους τους μηνες αναμονής για την επόμενη διέγερση ,, ε[ιπαμε να παίρνουμε αυτό το ένα το μήνα μήπως ανεβάσουμε την ποιότητα ... έχεις δίκιο @ΜΑΡΑΚΙ

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.Σήμερα και εγώ πρώτα ο Θεός ξεκινάω την επόμενη προσπάθεια,θα κάνω 3 κύκλους για συλλογή εμβρύων.Πήγα και έδωσα αίμα για ορμόνες και μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα ενημερώσω το γιατρό μου.Αν  είναι καλές θα ξεκινήσω τα femara και 150 μονάδες φάρμακα.Άρχισε το άγχος πάλι.Ελπίζω αυτή τη φορά να πετύχω το καλό έμβρυο.Κορίτσια και εγώ για φυσικό κύκλο είχα πει στην αρχή,αλλά είναι πολύ χρονοβόρο και θέλει αρκετά χρήματα,ιδίως αν δε βρεις ωάριο ή αν δε γονιμοποιηθεί ή διαιρεθεί και χάνεις και τα χρήματα.Γι¨αυτό αποφάσισα πάλι να κάνω ήπιες διεγέρσεις και βλέπουμε.Βλέπετε εγώ δεν έχω την πολυτέλεια με την ηλικία να χάνω πολλούς μήνες.Για να δούμε με τις ορμόνες τί θα κάνω,αγχώθηκα λιγάκι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...