Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 20/5/2018 at 2:40 ΜΜ, ο/η OLY10 είπε:

κοριτσακια που περιμενετε αυριο να κανετε χοριακη ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα! Μονο καλα νεα αυριο για ολες! Αναμενουμε με αγωνια μαζι σας @love30 @Souko @sansa 

Expand  

Ευχαριστουμε πολυ εφτασε η μεγαλη μερα με λιγο ανχος Παραπανω αλλα θα τα καταφερουμε θα περασει το βραδυ χαχα

Δημοσίευση
  στις On 20/5/2018 at 5:57 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Ευχαριστουμε πολυ εφτασε η μεγαλη μερα με λιγο ανχος Παραπανω αλλα θα τα καταφερουμε θα περασει το βραδυ χαχα

Expand  

Καλή επυτυχια κορίτσια με τεράστιες χοριακες σας εύχομαι ??????

Δημοσίευση
  στις On 20/5/2018 at 5:57 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Expand  

καλη επιτυχια κοριτσι μουυυυ!! Η σκεψη μου μαζι σου! Ευχομαι να δεις πολυ πολυ θετικη χοριακη

Σε ολα τα κοριτσια που αυριο περιμενετε σας το ευχομαι.

Δημοσίευση
  στις On 20/5/2018 at 7:09 ΜΜ, ο/η Kat-Cat είπε:

καλη επιτυχια κοριτσι μουυυυ!! Η σκεψη μου μαζι σου! Ευχομαι να δεις πολυ πολυ θετικη χοριακη

Σε ολα τα κοριτσια που αυριο περιμενετε σας το ευχομαι.

Expand  

Να εισαι καλα μακαρι κοριτσι μου!!! Εσυ πως εισαι?

Δημοσίευση
  στις On 20/5/2018 at 7:10 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Να εισαι καλα μακαρι κοριτσι μου!!! Εσυ πως εισαι?

Expand  

καλα ειμαι, μια χαρα, εχω ηρεμησει αρκετα, επανερχομαι σιγα σιγα μετα την αποξεση, πλεον τελειωσε και η δευτερη περιοδος μου, και βλεπουμε. Μετα την τριτη περιοδο (δηλαδη σε κανα μηνα) θα δω αν υποχωρησαν και οι κυστουλες που ειχα βγαλει με ολη αυτη την ορμονικη εκρηξη της συντομης κυησης μου, ωστε αν δεν υποχώρησαν να δούμε αν θα προχωρήσουμε σε κάτι αλλο πιο αμεσο για να γλυτωσω απο δαυτες. Αυτά δεν εχω κανενα νεο φοβερο, εκανα καποιες εξετασεις βγηκαν ολες αρκετα καλες (παντα υπαρχει μια τιμη λιγο πιο περιεργη αλλα η συνολικη εκτιμηση ειναι πως ειναι παρα πολυ καλες), ε και βλεπουμε, σιγα σιγα ξεκιναμε για προσπαθειες και ευχομαστε να πανε καλα τα πραγματα

Δημοσίευση
  στις On 20/5/2018 at 7:16 ΜΜ, ο/η Kat-Cat είπε:

καλα ειμαι, μια χαρα, εχω ηρεμησει αρκετα, επανερχομαι σιγα σιγα μετα την αποξεση, πλεον τελειωσε και η δευτερη περιοδος μου, και βλεπουμε. Μετα την τριτη περιοδο (δηλαδη σε κανα μηνα) θα δω αν υποχωρησαν και οι κυστουλες που ειχα βγαλει με ολη αυτη την ορμονικη εκρηξη της συντομης κυησης μου, ωστε αν δεν υποχώρησαν να δούμε αν θα προχωρήσουμε σε κάτι αλλο πιο αμεσο για να γλυτωσω απο δαυτες. Αυτά δεν εχω κανενα νεο φοβερο, εκανα καποιες εξετασεις βγηκαν ολες αρκετα καλες (παντα υπαρχει μια τιμη λιγο πιο περιεργη αλλα η συνολικη εκτιμηση ειναι πως ειναι παρα πολυ καλες), ε και βλεπουμε, σιγα σιγα ξεκιναμε για προσπαθειες και ευχομαστε να πανε καλα τα πραγματα

Expand  

Για τις εξετασεις το διαβασα εχθες ολα καλα και για το γατακι το ειδα κριμα! Ετσι μια χαρα να προχωρας καλα απο εδω και περα!!!!

Δημοσίευση
  στις On 20/5/2018 at 7:22 ΜΜ, ο/η love30 είπε:

Για τις εξετασεις το διαβασα εχθες ολα καλα και για το γατακι το ειδα κριμα! Ετσι μια χαρα να προχωρας καλα απο εδω και περα!!!!

Expand  

ολες μας! Να προχωραμε καλα στο συνολο. Να χουμε ενα καλο αποτελεσμα και γενικα ομορφα νεα και τα ασχημα που θα συμβαινουν να ειναι τελειως επιδερμικα.! Για ολες!

Δημοσίευση
  στις On 21/5/2018 at 7:16 ΠΜ, ο/η love30 είπε:

Καλημερα εγω πηγα αλλα δεν ηθελα να παω ??φοβαμεεεεεεεεε χαχαχχα

Expand  

ο,τι ειναι να γίνει έχει γίνει! Ευχομαι μεσα απτην καρδιά μου να χεις καλά αποτελέσματα. Το αξίζετε! ειναι απολύτως λογικός ο φόβος. Απολύτως. Τιποτα να μην εχεις περάσει φοβάσαι, πολλώ δε μάλλον, να έχεις και παλαιότερη εμπειρία.

Δημοσίευση
  στις On 21/5/2018 at 7:26 ΠΜ, ο/η Kat-Cat είπε:

ο,τι ειναι να γίνει έχει γίνει! Ευχομαι μεσα απτην καρδιά μου να χεις καλά αποτελέσματα. Το αξίζετε! ειναι απολύτος λογικός ο φόβος. Απολύτως. Τιποτα να μην εχεις περάσει φοβάσαι, πολλώ δε μάλλον, να έχεις και παλαιότερη εμπειρία.

Expand  

Ετσι ακριβως οτι εγινε εγινε!!!!θα δουμε σε λιγο θα βγουνε λογικα τι στο καλο!

Δημοσίευση

κοριτσια να σας ρωτησω...οτΑΝ ειναι για εμβρυμεταφορα κανετε καποιες εξετασεις??οπου πρεπει να εχουν ιδανικη τιμη για να τα εμφυτευσουν?  πχ θυροειδης,προλακτινη κτλ  ή δεν χρειαζεται???

Δημοσίευση
  στις On 21/5/2018 at 7:40 ΠΜ, ο/η peacock είπε:

Καλημέρα κι από μενα και καλή μας εβδομάδα!

Καλή επιτυχία στις σημερινές χοριακές κορίτσια! Ευχομαι όλες θετικές!!!!!! :)

Expand  

Ευχαριστουμε ευχαριστουμε!!! Καλη εβδομαδα και σε εσενα !

Δημοσίευση
  στις On 21/5/2018 at 7:28 ΠΜ, ο/η love30 είπε:

Ετσι ακριβως οτι εγινε εγινε!!!!θα δουμε σε λιγο θα βγουνε λογικα τι στο καλο!

Expand  

ποσο καλη ψυχολογια να εχεις οταν περιμενεις με τοση αγωνια!!! Μακαρι να χεις το καλυτερο αποτελεσμα κ ας περασεις κ αλλες 100 αγωνιες!!!! με το καλο να ακουσεις το ευχαριστο

Δημοσίευση
  στις On 21/5/2018 at 7:52 ΠΜ, ο/η antzy9 είπε:

ποσο καλη ψυχολογια να εχεις οταν περιμενεις με τοση αγωνια!!! Μακαρι να χεις το καλυτερο αποτελεσμα κ ας περασεις κ αλλες 100 αγωνιες!!!! με το καλο να ακουσεις το ευχαριστο

Expand  

Ετσι ακριβως ας ειναι ευχαριστα και χαλαλι η αναμονη και το αγχος!

Δημοσίευση

@Souko μπράβο κοπέλα μου!!! Αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή!! Εύχομαι στην επόμενη εξέταση να υπερδιπλαστει η χοριακή σου!!! 

Αναμενουμε με αγωνία και τα αποτελέσματα απο τα υπόλοιπα κορίτσια!! Που χαθήκατε όλες; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...