Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

@sansa ουδεν κακον αμιγες καλου. Για μενα καλυτερα που θα πατε πιο σιγουρα και πιο στοχευμενα. Οταν δινεις τοσα λεφτα, κανεις τετοια προσπαθεια κλπ καλο ειναι να βελτιωνεις τις πιθανοτητες σου οσο περισσοτερο μπορεις οποτε πραγματικα ο ενας και οι δυο μηνες δεν κανουν καμια διαφορα. Το θεμα ειναι το αποτελεσμα

Συμφωνώ και εγώ κορίτσι.Απλά αυτή η αναμονή με τρελαίνει.Ιδίως όταν υπάρχουν αναβολές στη μέση.Ας ελπίσουμε αυτός ο μήνας να είναι καλός,γιατί αλλιώς θα τρελαθώ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κορίτσια καλημέρα!πως είστε?να σας ρωτήσω,τις ενέσεις μόνες σας τις κάνατε??είναι εύκολο??

Δεν είναι τίποτα,εγώ που δεν τα πήγαινα καλά με αυτά τις έκανα μόνη μου

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kat-Cat είπε:

εμενα ο αντρας μου μου λεει καθε φορα οτι κανω σαν κατι μαθητες που εχουν δωσει πανελληνιες και λενε οταν βγαινουν εξω εγραψα σκατα πηγα χαλια, κοπηκα, ισα και μονο για να μην καλλιεργησουν προσδοκιες. Δικιο εχει, αλλα πραγματικα νομιζω οτι οι περισσοτερες απο εμας ετσι θωρακιζουμε καλυτερα τον εααυτο μας τελικα αν και οπως λες το παρακανουμε. Εμενα ο γιατρος μου συνεχως μου τονιζει οτι πρεπει να ειμαι αισιοδοξη και να εχω θετικη σκεψη κλπ, αλλα πραγματικα καμια φορα και μεσα απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα, πιστευω πως οσο μεγαλυτερο ενθουσιασμο εχεις για κατι που περιμενεις τοσο μεγαλυτερη ειναι η απογοητευση αν δεν ερθει. Ουτε φυσικα θελω να τρελαθω και να βλεπω παντου συμπτωματα. Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο δηλαδη δεν εχω καταληξει. Αλλα μαλλον η αμυντικη σταση οπως λες μεχρι στιγμης ειναι και η δικη μου τακτικη.

Εγώ δυστυχώς λέω αποκλείεται εγώ και φοβάμαι να χαρώ και μετά να δω το αποτελεσμα

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω : Η διατροφή τελικά παίζει ρόλο ? Στην πρώτη μας αποτυχημένη προσπάθεια ο γιατρός μας είχε πει ότι δεν χρειάζεται να προσέξω κάτι... Διαβάζω όμως ότι επηρεάζεται θετικά η γονιμότητα μεσω της διατροφής.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω : Η διατροφή τελικά παίζει ρόλο ? Στην πρώτη μας αποτυχημένη προσπάθεια ο γιατρός μας είχε πει ότι δεν χρειάζεται να προσέξω κάτι... Διαβάζω όμως ότι επηρεάζεται θετικά η γονιμότητα μεσω της διατροφής.

Ε κοίτα σίγουρα μία ισορροπημένη διατροφή επηρεάζει θετικά την ορμονική ισορροπία.επισης το να διατηρείται στα κατάλληλα κιλά.αμα τρως συνέχεια ανθυγιεινό κ δε λαμβανεις κ φυτικές ίνες κ βιταμίνες κτλ σίγουρα δε κάνει καλό γενικότερα στην υγεία μας,εγω προσωπικά τωω οπως κ παλιά,η γυναικολόγος πριν την εξωσωματικη μου είχε πει να τρώμε και οι δύο πολύ πράσινο δηλ.οτι λαχανικό είναι πράσινο.κ το σελήνιο επηρεάζει θετικά έναν σταθερό κυκλο.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η nikona είπε:

Ελενη εχεις δικιο. Κατα βαθος το ξερω οτι δεν λεει κατι. Αλλα να...καπου ψαχνεις να πιαστεις ρε γμτ.

Ναι μωρε το ξέρω είναι τόσο ευαίσθητες αυτές οι μέρες ... οι ώρες δύσκολες κουράγιο φίλη μου!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα. 

Θελω τα φωτα σας!

Εκανα σημερα το πρωι ενα τεστ self clear και βγηκε θετικο. 

Εμβρυομεταφορα καναμε στις 16 του μηνα. Δηλαδη πριν 8 ημερες. Αυριο κανονικα παω για χοριακη. 

Λετε να εντοπιζει την ovitrelle που ειχα κανει πριν την ωοληψια στις 9 ιουλιου;

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Κοριτσια καλημερα. 

Θελω τα φωτα σας!

Εμβρυομεταφορα καναμε στις 16 του μηνα. Δηλαδη πριν 8 ημερες. Αυριο κανονικα παω για χοριακη. 

Δεν θέλω να σου φουσκώνω τα μυαλά αλλά νομίζω οτι εντοπίζει το/α μωράκι/α, έχουν περάσει πολλές μέρες απο την ovitrelle, η οποία μετά τις 8-10 μέρες απο όσο ξέρω δεν ανιχνεύεται πια στον οργανισμό!! Εγώ να σου πω την αμαρτία μου έκανα την 8η μέρα χοριακή, ποτέ δεν ασχολήθηκα με τεστ και βγήκε μια χαρά τριψήφια (ίσως και λόγω διδύμων)!! Σου εύχομαι τα καλύτερα γτ έχεις ταλαιπωρηθεί και εσύ πολύ, σας διαβάζω συνέχεια αλλά δεν έχει τύχει να γράψω πολλές φορές!! 

Ανυπομονω να ακούσω για την χοριακή σου!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Δε νομιζω γλυκουλα μου! Βλαστοκυστες δε βαλατε;; 

Μαλλον εισαι εγκυουλαααααααααααααααααα!

Ναι βλαστοκυστες.

@peacock μου και @Mariloux δεν μπορω να το πιστεψω...αφου το ειπα και στον αντρα μου αλλα τον προσγειωσα αμεσως, του πηρα τη χαρα του καημενου.

Μακαρι κοριτσια μου. Ειμαι τοσο συγκρατημενη δεν ξερω γιατι. 

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Ναι βλαστοκυστες.

@peacock μου και @Mariloux δεν μπορω να το πιστεψω...αφου το ειπα και στον αντρα μου αλλα τον προσγειωσα αμεσως, του πηρα τη χαρα του καημενου.

Μακαρι κοριτσια μου. Ειμαι τοσο συγκρατημενη δεν ξερω γιατι. 

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. 

Εγώ ξέρω γτ είσαι συγκρατημένη αλλά μια μερουλα έμεινε ακόμα & μετά θα χαρείς και επίσημα!!!! Θα αρχίσουν άλλα άγχη για σένα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Τις προηγουμενες φορες δεν εκανα τεστ. Αυτη τη φορα δεν αντεξα. Μακαρι! Αυριο θα σας ενημερωσω για την χοριακη! 

κοριτσάκι μου και εγω νομιζω οτι ειναι θετικο κανονικά και δεν εχει σχέση με το φάρμακο. Εξαλλου αυριο θα εκανες χοριακή κανονικά οπότε έχει προβλέψει ο γιατρός το οποιο διάστημα! Ευχομαι να ειναι τα νουμερα θετικοτατα και να πανε ολα καλα ως το τελος. Η αρχη ομως εγινε οπως φαινεται!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

κοριτσάκι μου και εγω νομιζω οτι ειναι θετικο κανονικά και δεν εχει σχέση με το φάρμακο. Εξαλλου αυριο θα εκανες χοριακή κανονικά οπότε έχει προβλέψει ο γιατρός το οποιο διάστημα! Ευχομαι να ειναι τα νουμερα θετικοτατα και να πανε ολα καλα ως το τελος. Η αρχη ομως εγινε οπως φαινεται!!!!

Ευχαριστω πολυ @Kat-Cat μου!!! Θα σας ενημερώσω αυριο για την χοριακη.!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε:

@nikona !!!!!!! Τι χαρά έχω κάνειιιιιιιιιιιι !!!!!!! μπράβο κοριτσακι μου !!!!! Είμαι σίγουρη ότι αύριο θα πάρεις και μια θετική χοριακή !!!! :x:x:x

Μακαρι Εμμανουηλ μου! Σε ευχαριστω! 

Δημοσίευση

@nikona μου συγχαρητήριαααααααα!!!!! Ετσι ειχα κι εγω θετικο clearblue την 8η μερα! Το ίδιο απόγευμα χοριακή 150! Εσύ κρατιέσαι μέχρι αυριο; Η  ovitrelle εχει φυγει προ πολλου! Είναι σίγουρα από το σπορακι σου (ή τα σποράκια σου!) Καλε να το γιορτασετε, μη συγκρατιεστε, είναι το πρώτο ορόσημο! Μετά θα ξανααγχωθειτε (για διπλασιασμό κλπ) και μετά θα ξαναχαρειτε και πάει λέγοντας! Βρε συγκινουμαι.... ησουν κοντα μου οταν σας ελεγα τα δικα μου και 3 μηνες μετα (ακριβώς ομως!) εισαι εσυ στη θέση μου ❤ Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα! Να προχωρήσουν όλα τέλεια!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikona είπε:

Ευχαριστω πολυ @Kat-Cat μου!!! Θα σας ενημερώσω αυριο για την χοριακη.!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι,σίγουρα είναι θετικό το αποτέλεσμα.Αύριο απλά θα πάρεις το νούμερο,είμαι σίγουρη πως είναι τυπική η διαδικασία.Μπράβο,άντε με το καλό να παίρνουμε και εμείς σειρά.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sansa είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι,σίγουρα είναι θετικό το αποτέλεσμα.Αύριο απλά θα πάρεις το νούμερο,είμαι σίγουρη πως είναι τυπική η διαδικασία.Μπράβο,άντε με το καλό να παίρνουμε και εμείς σειρά.

Ευχαριστω sansa!!! Μακαρι να ειστε οι επομενες!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η nikona είπε:

Κοριτσια καλημερα. 

Θελω τα φωτα σας!

Ελα μωρεεεεεεε με συγκινησες!!!!!!

πιστευω πως απο το οβιτρελ και να χει μεινει ειναι τοσο λιγο ως μη ανιχνευσιμο!

Με το καλο!!!!! Μια θετικη χοριακη και ολα να σου πανε καλα!! ανατριχιασα μιλαμε!!!! ❤️ 

Δημοσίευση

Κοριτσια εχω κι εγω ευχαριστα! 

Εκανα εξετασεις και οι ορμονες μου ειναι πολυ καλες οχι αψογες αλλα καμια σχεση με πριν!!!!

και η fsh ειναι στο οριο! σοκ εγω....

ειμαι αισιοδοξη για την επομενη προσπαθεια!και η d φανταστειτε πηγε 40 και η tsh και ολες βασικα καλες....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 

ο αντρας μου απο τη χαρα του κατεβαζε βιβλια και τα ψαχνε για τις ορμονες κτλ :P

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η melisanthi drakou είπε:

Ελα μωρεεεεεεε με συγκινησες!!!!!!

πιστευω πως απο το οβιτρελ και να χει μεινει ειναι τοσο λιγο ως μη ανιχνευσιμο!

Με το καλο!!!!! Μια θετικη χοριακη και ολα να σου πανε καλα!! ανατριχιασα μιλαμε!!!! ❤️ 

Ευχαριστω πολυ!

Μπραβο για τα αποτελεσματα σου! Καλη αρχη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η nikona είπε:

Κοριτσια καλημερα. 

Θελω τα φωτα σας!

Οχιιιιι μπουμπού μου κι εγω νομίζω πως τα καταφέρατε!!!!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melisanthi drakou είπε:

Κοριτσια εχω κι εγω ευχαριστα! 

Εκανα εξετασεις και οι ορμονες μου ειναι πολυ καλες οχι αψογες αλλα καμια σχεση με πριν!!!!

και η fsh ειναι στο οριο! σοκ εγω....

ειμαι αισιοδοξη για την επομενη προσπαθεια!και η d φανταστειτε πηγε 40 και η tsh και ολες βασικα καλες....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 

ο αντρας μου απο τη χαρα του κατεβαζε βιβλια και τα ψαχνε για τις ορμονες κτλ :P

Μπράβο Μελισάνθη έτσι να ξεκινήσουμε με καλούς οιωνούς!!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...