Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια ειμαι να σκάσω..ο μικρός είναι πολύ ανήσυχος μα πάρα πολύ και προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει..Σηκώθηκε πριν 10'λεπτά και έκλαιγε τώρα προσπαθεί να τον κοιμήσει ο άντρας μου και πάλι ανήσυχος είναι...Στο μόνο που πάει το μυαλό μου είναι τα ούλα..Μασάει τη πιπίλα μανιωδώς..Καμιά βοήθεια??Τι να κάνω?Ούτε στήθος ήθελε..Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να καταλάβω...

Δημοσίευση

Δοντάκια λοιπόν....Τι μπορείς να κάνεις για να το ανακουφίσεις:

1) Να αγοράσεις κρίκο οδοντοφυίας από το φαρμακείο και αφού τον πλύνεις καλά να τον βάλεις για λίγο στο ψυγείο και να το δώσεις στο μωρό να το μασουλήσει.

2)Να του βάλεις κρεμούλα στα ούλα, mundisal ή frezyderm baby gums gel. Δεν θα σου λύσει το πρόβλημα αλλά θα τον ανακουφίσει λίγο σε φάση έντονης ενόχλησης,

3) Να τον απασχολείς με παιχνίδι, όσο μπορείς.

4) Για το βράδυ η δική μου παιδίατρος μέχρι και depon μου συνέστηνε να δίνω για να ηρεμεί να κοιμάται.

Δημοσίευση

Λοιπον, δεν ξερω αν θα πιασει, σε εμενα παντως που η μικρη μου εκλαιγε που 5ωρα με κολικους εχει πιασει!! Μπαλα πιλατες!!! Εγω εδω κ 3 μερες, ακουω κλαμα το πολυ για μισαωρο σε ολη την ημερα!!! Με το που κλαιει, καθομαι πανω στην μπαλα κ κουνιεμαι πανω κατω κ σταματαει σε δευτερολεπτα!!! Τυχαια το ανακαλυψε ο αντρας μου!! Βλεπω ακομη κ ταινιες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

Λοιπον, δεν ξερω αν θα πιασει, σε εμενα παντως που η μικρη μου εκλαιγε που 5ωρα με κολικους εχει πιασει!! Μπαλα πιλατες!!! Εγω εδω κ 3 μερες, ακουω κλαμα το πολυ για μισαωρο σε ολη την ημερα!!! Με το που κλαιει, καθομαι πανω στην μπαλα κ κουνιεμαι πανω κατω κ σταματαει σε δευτερολεπτα!!! Τυχαια το ανακαλυψε ο αντρας μου!! Βλεπω ακομη κ ταινιες!!!

Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω δεν έχω να χάσω κάτι..Εμένα ευτυχώς τους κολικούς τους περάσαμε πιο ανώδυνα..Έκλαψε πολύ σπάνια αλλά βόγγαγε στον ύπνο του και εννοείται ότι μου ξύπναγε και το βράδυ..

Δημοσίευση

Δε ξρω να σ πω την αληθεια αλλα επειδη κανια φορα δ εχει αλλα συμπτώματά γι αυτό τ είπα. Πάντως αν δώσεις ντεπον κ ηρεμήσει πάει να πει όντως ότι κατο τον πονάει. Αν όχι ίσως έχει μια ανησυχία π θα περάσει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...