Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να σου ζήσουν τα μωράκια! Εμένα το 2ο παιδάκι μου έμεινε στη ΜΕΝΝ του Αττικόν, γιατί γέννησα με κατεπείγουσα καισαρική στην 32+ 2 εβδομάδα, 2340γρ το μικράκι μου. Από 1/12 που μπήκε στη Μονάδα, έμεινε μέχρι και τις 14/12, οπότε και πήγαμε σπιτάκι μας. Η εμπειρία αυτή το 2014, καθώς τώρα είναι μια λαλίστατη πριγκίπισσα 3,5 σχεδόν ετών <3 

Πηγαίναμε με τον άντρα μου στις καθορισμένες ώρες για να τη θηλάζω ή για να αφήνω το γάλα που έβγαζα με το θήλαστρο. όλα καλά! Υπήρχαν διδυμάκια που είχαν γεννηθεί στην 25η εβδομάδα και όταν τα είδα μετά από μηνες ολόκληρα ζουζουνάτα μωράκια, πολύ συγκινήθηκα! 

Εύχομαι να τα πάρετε γρήγορα σπίτι σας κ να έχετε καλούς θηλασμούς!

Δημοσίευση

Κορίτσι μου να είσαι δυνατη!

Γεννησα την Τετάρτη 14/03 το πρώτο μου παιδάκι.Την επόμενη το βράδυ κατα τις 10 με ενημέρωσαν ότι η μικρή ξεχναεί να αναπνέει, ότι δεν έχει οξυγόνο και δύο φορές που έπαθε αυτό το επισοδειο έγινε μωβ..Και οτι πρέπει να μπει στη ΜΕΝΝ..εκείνο το βράδυ ήταν το χειρότερο της ζωής μου.

Οσο ήμουν στην κλινικη έκανα αντλήσεις κάθε 3 ώρες.Το Σάββατο που εγώ βγήκα και η μικρή έμεινε..πήγαινα πρωί βράδυ εκεί για αντλήσεις κ στο σπίτι νοίκιασα θήλαστρο για να μην πετρωσει το στήθος μου..

Γνώρισα κοπελες εκεί με προωρακια και πηγαιναν πολυ καλά..κάναμε αντλήσεις μαζί και τα λέγαμε..

Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τα μωράκια σου με τα καλωδιακια εκεί μέσα.εγώ υπέφερα κάθε φορά που ήμουν εκεί..ανυπομονουσα να πάω και ήθελα να φύγω με το που την έβλεπα..

Όμως κάθε μέρα θα τα βλέπεις να βάζουν κιλακια και να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αγκαλιά σου..Να έχεις δύναμη και πολύ πίστη! Και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας ευχαριστώ πολύ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε... Ναι είμαστε ακόμη στη  Μενν αντίστοιχα μωράκια που βλέπω έχουν μείνει τουλάχιστον 2 μήνες... Είχαμε κάποια θέματακια υγείας που ευτυχώς τα ξεπερασαμε τώρα έχουν αρχίσει να πίνουν μητρικό γαλατακι και να παίρνουν βάρος...  Σιγά σιγά προχωράμε... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
    • Ούτε κι εγώ έχω αφήσει πουθενά τα μικρά μου αλλά το τι θέλει η κάθε μία να κάνει με το παιδί της είναι δική της επιλογή ! Παμε παρακάτω! Εγώ θα πρότεινα να το αφήσετε το παιδί ένα σκ στους παππούδες κ να είστε κάπου κοντά ώστε αν πάει στραβά να μπορείτε να γυρίσετε. Αν το αφήσεις κατευθείαν 6 μέρες κ από την πρώτη ή δεύτερη μέρα κλαίει απαρηγόρητο τι θα κάνετε; Έτσι νομίζω θα έκανα εγώ! 
    • Καλησπέρα κοριτσι μ καλως ηρθες στην παρέα μας. κι εγώ έχω ΣΠΩ και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία παρολαυτα σε εμας μπορεί να υπάρξει και κάποιος μήνας κενός χωρις να γίνει ωορηξία. αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις 19 με 22 μερα του κυκλου με μια μονο επαφη στις 28 δυσκολα ή οριακα πιστευω… ισως ειναι καποια ανωμαλια του κυκλου.. εχεις περασει παραπανω απο ενας μηνας απο την τελευταια περιοδο σου μπορεις να κανεις ενα τεστ κι αν ειναι κατι θα δειξει..    γιατι φοβασαι να κανεις τεστ.; Μηπως δεν εισαι ετοιμη ψυχολογικα μετα τις αποβολες που ειχες αυτο εννοεις.;  μην φοβασαι αν ειναι θετικο καλοδεχουμενο να ειναι κοπελα μου και αν ειναι απλως μια ανωμαλια του κυκλου μην στεναχωριεσαι θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει.!
    • Σήμερα Κατερίνα μου τίποτα 🤣 πέρα από πολλή κίνηση του μπέμπη! Κι ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είχα καλό βράδυ με τον μικρό🤣 εσύ πώς είσαι; κοιμήθηκες καθόλου; πώς πάει η μπέμπα;    Παρεμπιπτόντως μιλάμε τόσο καιρό το έχεις ξεκάθαρα το όνομα σου κι εγώ ακόμη δεν έχω συστηθεί 🤣 Αθηνά με λένε 😆
    • Να σας ζήσει!!! Υγιής και ευτυχισμένη!!! Μεγάλη η μπέμπα 🩷 καλή δύναμη 🤍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...