Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικό τεστ μετά από δύο χρόνια προσπαθειών


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες και μελλουσες μανουλες! Χθες πηρα τα αποτελεσματα προγεστερονης και στεναχωρηθηκα λιγο. 11,1 με ορια 11-90. Ο γιατρος βεβαια λεει να μην αγχωνομαι κ μου εδωσε utrogestan 3 φορες τη μερα. Πειτε μου ειναι ανησυχητικο; Εχω μουδιασει λιγο. Τωρα σε μια ωριτσα περιμενω τα αποτελεσματα της δευτερης χοριακης.. Ελπιζω να ειναι ολα καλα! Τη θετικη σας ενεργεια please!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η jazz είπε:

@Nektarinaki87 σου έστειλα πμ, για την ομοιοπαθητικό!!

Έλα κορίτσι μου,καλησπέρα!εκανα άλλο λογαριασμό,γιατι με το αλλο δεν μπορούσα να μπω.δεν ξερω γιατι.ξανα στείλε μου εδω το μην.σου.προσπάθησα τωρα να σου στείλω,αλλα δε με αφήνει!μαλλον επειδη είμαι καινουρια παλι!ελπίζω να με αφήνει να απαντήσω στο μηνυμα σου.,

Δημοσίευση

@Ioli77Αν θυμάμαι καλά την πρώτη χοριακη την έκανες τη Δευτέρα άρα είσαι δυο εικοσιτετράωρα εγώ θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι δεν με άφηνε να πάω στις 2 μέρες αλλά στις 3 και μου έλεγε πάντα ότι θελουμε να υπερδιπλασιάζεται στις 48-72 ώρες οποτε νομίζω είσαι μια χαρά! Ποιες οι επόμενες κινήσεις; ποτε θα πας στο γιατρό; 

Δημοσίευση

Το καλό είναι πως εχει ανέβει .. αλλά δεν ξέρω αν είναι ικανοποιητική η άνοδος γιατι κ εγω ξέρω πως πρεπει να 2-3 πλασιαστει,  βέβαια ο γιατρός ξέρει καλυτερα να σε καθοδηγήσει κ δεν ειναι κ όλες οι περιπτώσεις ίδιες !!! Σου ειπε να την επαναλάβεις ; να πας να σε δει;

Δημοσίευση

Κορίτσια άλλαξα γιατρό... Μου είχε ρίξει πολύ την ψυχολογία μου και δεν ήταν καθόλου επεξηγηματικός. Ο δεύτερος γιατρός μου είπε ότι η χοριακη είναι μια χαρά, να μην ξανακάνω άλλη κ την Τετάρτη να πάω για υπέρηχο. Θα κάνω κ κάποιες άλλες εξετάσεις, σαν προγεννητικό έλεγχο. Αυτά! Έχω ηρεμήσει αρκετά. Ζω για τη στιγμή που θα ακούσουμε καρδούλα!!! Από συμπτώματα έχω ζαλάδες το βράδυ κυρίως κ καούρες. Με προβληματίζει μια ψύξη που έπαθα προχθές κ με πονάει το στήθος κ η πλάτη, όταν παίρνω ανάσα σαν σουβλιά. Εσείς πώς είστε;

Δημοσίευση

@Ioli7Τελεια τοτε κοπέλα μου, εννοειται καλα εκανες κ άλλαξες γιατρο όπως αισθάνεσαι πιο ασφαλής κ ηρεμη σε μια τοσο σημαντική περίοδο της ζωής σου!!! Με το καλο να ακούσετε κ τον ομορφο χτυπο που κανει σαν αλογάκι στην αρχη!!!!Εγω εδω με τα πρηξίματα μου τις καούρες μου κ τον πόνο στο ισχίο παλεύω τα βραδια!!!

Δημοσίευση

δεν καταλαβαίνω γιατί σε άγχωσε ο προηγουμενος, θα έπρεπε τουλάχιστον να σου εξηγήσει... όπως κ αν έχει καλά έκανες κ άλλαξες, αν νιώθεις έτσι στην αρχή της εγκυμοσύνης τότε πιο μετά θα ήταν σαφώς χειρότερα! 

Κι εγώ εδώ με τα άγχη μου για τοκετό για το πως θα είναι το μωρό, μαζεύω τα πράγματα για τη βαλίτσα... έχω αρπαξει κι ένα κρύωμα ωραιότατο όποτε δεν φτάνει ότι δεν βολεύομαι καλά, δεν αναπνέω και καλά και πονάει και ο λαιμός μου ?

Τελοσπαντων ας πάνε όλα καλά και δεν με νοιάζει τίποτα :) 

Δημοσίευση

@Λευτέρης και @NikolVall ποσο ειστε; Περαστικα κοριτσια μου. Ολα να σβησουν οταν με το καλο κρατησουμε τα μωρα μας στην αγκαλια μας! Στο θέμα του γιατρού η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική και ο προηγούμενος ήταν πολύ φειδωλός και απαιτητικός να το πω, αυστηρος να το πω... Δε μου ταιριαξε παντως. Στα προ εγκυμοσυνης δε με ενοχλησε αυτο αλλα τωρα η φαση είναι τοσο πρωτογνωρη και σημαντικη για μενα που θέλω κάποιον να το συμμεριζεται αυτο. Ο πρωτος υπερηχος τελικα τη Μεγαλη Τεταρτη! Εγω, κλασικα πανικοβλημενη, κατάλαβα λαθος. Άλλα ευτυχως τηλεφωνηθηκα με τον γιατρο και το ξεκαθαρισαμε. Λεει πως ειναι πολυ νωρις αυτη την Τεταρτη, να ηρεμησω και να το χαρω. Ειμαι 5 εβδομαδων μου ειπε κ στην 6η που θα κανουμε τον υπερηχο ειναι παλι σχετικα νωρις. Δεν κρατιεμαι πραγματικα!!!!

Δημοσίευση

@Ioli77 Κ εγώ πρώτο υπέρηχο έκανα στις 7 εβδομάδες, δλδ ένα μήνα από τη σύλληψη και είδαμε αμέσως σάκο και με κολπικό υπέρηχο ακούσαμε καρδιακό παλμό. Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ήχος της ζωής μου ως τώρα. Τώρα είμαι στη 13η εβδομάδα...Και μόλις το συνειδητοποίησα... Φοβερό...  Μ. Τετάρτη πάω για την αυχενική διαφάνεια.
Με το καλό και σε εσένα. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα.

Δημοσίευση
στις On 26/3/2018 at 6:14 ΜΜ, ο/η Ioli77 είπε:

@Λευτέρης και @NikolVall ποσο ειστε; Περαστικα κοριτσια μου. Ολα να σβησουν οταν με το καλο κρατησουμε τα μωρα μας στην αγκαλια μας! Στο θέμα του γιατρού η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική και ο προηγούμενος ήταν πολύ φειδωλός και απαιτητικός να το πω, αυστηρος να το πω... Δε μου ταιριαξε παντως. Στα προ εγκυμοσυνης δε με ενοχλησε αυτο αλλα τωρα η φαση είναι τοσο πρωτογνωρη και σημαντικη για μενα που θέλω κάποιον να το συμμεριζεται αυτο. Ο πρωτος υπερηχος τελικα τη Μεγαλη Τεταρτη! Εγω, κλασικα πανικοβλημενη, κατάλαβα λαθος. Άλλα ευτυχως τηλεφωνηθηκα με τον γιατρο και το ξεκαθαρισαμε. Λεει πως ειναι πολυ νωρις αυτη την Τεταρτη, να ηρεμησω και να το χαρω. Ειμαι 5 εβδομαδων μου ειπε κ στην 6η που θα κανουμε τον υπερηχο ειναι παλι σχετικα νωρις. Δεν κρατιεμαι πραγματικα!!!!

Αν είσαι 6 εβδομάδων μην αγχωθείς αν δεν ακούσετε Καρδιά, είναι νωρίς και σχετικά οριακό στο να ακούσεις εκείνη την βδομάδα ή κάποιες μέρες μετά! 

Εμενα ακόμα με ταλαιπωρεί το μπούκωμα αλλά είμαι σαφώς καλύτερα! Πως πας από ψυχολογία; ❤️

Δημοσίευση

Κι@misofeggaro ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες. Ελπίζω να ακούσουμε το μαγικό χτυποκάρδι! Με το καλό κ η αυχενική σας. Όλα καλά να πάνε! Θα πρέπει να εξασκήσουμε την υπομονή μας στην εγκυμοσύνη από ότι κατάλαβα, αν και έτσι κι αλλιώς ο ρόλος του γονέα το απαιτεί αυτο. Βαθιες ανάσες κ προχωράμε!

@Λευτέρης θα το χω υπόψη μου ευχαριστω! Γιατί εγώ πίστευα ότι άργησα να πάω για υπέρηχο η ανυπόμονη! Περαστικα κ πάλι. Το μπούκωμα πως το αντιμετωπίζεις; Δυστυχώς κ γω την άρπαξα. Συνάχι κ πονόλαιμο

Δημοσίευση

@Ioli7 καλημέρα κ περαστικά! Βάζω psysiomer που ουσιαστικά είναι αποστειρωμένο αλατονερο και πήρα και σπρέι προπολης για τον πονόλαιμο και καραμέλες. Φυσικά δεν έκανα πυρετό. Αν έκανα πυρετό θα έπαιρνα και ντεπόν. 

Δημοσίευση

@Λευτέρης κι εγώ έκανα γαργαρες με αλατόνερο κ στη μύτη αυτό το θαλασσινό νερό κ είμαι καλύτερα. Επίσης, επειδή με το μπούκωμα έχω μια ευαισθησία, πήρα κ κάτι αυτοκόλλητα μύτης που σε βοηθούν να αναπνέεις καλύτερα κ κάτι έγινε συνδυαστικά με όλα αυτά. Οι παλιες μου αγάπες οτριβιν και λοιπά αποσυμφοριτικα διαβασα ότι δεν επιτρέπονται 

Δημοσίευση

@Λευτέρης όλα τελείωσαν. Σήμερα άρχισε αιμορραγία. Στον υπέρηχο είδαμε μόνο σάκο. Ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακη ξανά. Έπεσαν κι οι μέρες του Πάσχα, όλα κλειστά, έπρεπε να ζήσουμε με την αγωνία και τελικά ο χειρότερος εφιάλτης επιβεβαιώθηκε. Η χοριακη βγήκε 600 και ταυτόχρονα άρχισε ελαφριά αιμορραγία σαν αρχές περιόδου. Δεν ξέρω πότε θα συνέλθω αλλά νιώθω απαίσια, σαν να έχασα κάθε νόημα στη ζωή μου

Δημοσίευση

Λυπάμαι ειλικρινά.

Μην το βάζεις κατω κ μην τα παρατάς. Το θετικό ειναι πως καταφέρατε κ εγινε η σύλληψη, καποια κορίτσια δεν παίρνουν επιβεβαίωση ουτε καν γι’αυτο.

παρε τον χρονο σου, ξεκουράσου κ ανασκουμπωσου για νέες προσπάθειες οταν νιώσετε έτοιμοι.Αν σε κανει να αισθάνεσαι καλυτερα μιλησε μας.. 

εχε δύναμη κ πιστη.

Δημοσίευση

Κορίτσι μου γειά σου, είχες συνδρομο κενού σάκου? Εγώ περασα μια παλίνδρομη τον Μάρτιο, είδαμε σάκο αλλά οχι εμβρυο και προχωρήσαμε σε απόξεση. Ειναι μεγάλο το σοκ εκείνη την ώρα αλλα πραγματικά μολις λιγες μέρες περάσουν θα ανυπομονείς να ξεκινήσεις και πάλι προσπάθειες. Εσυ εκανες απόξεση ή τελεια αποβολή? Σκέψου πραγματικα ότι συνέλαβες. Ο κενός σάκος και γενικά η παλίνδρομη μετά ειναι θέμα τύχης στο 85% των περιπτωσεων. Αποδέχεσαι απλά την γκαντεμιά και συνεχίζεις σκεπτόμενη πως συλλαμβάνεις. Θα ξαναπροσπαθήσεις σύντομα, μη σε ανησυχεί καθολου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...