Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η OLY10 είπε:

@Kat-Cat Μόλις διάβασα τα ευχάριστα! Χάρηκα τόοοοοοσο πολύ! Γιατί μας τόκρυβες βρε? Να χαρούμε να πάρουμε κουράγιο κι εμείς οι δόλιες? χαχαχαχα Να πάνε όλα καλά εύχομαι! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ευχαριστω πολυυυυυ. Ε δυο μερες τοκρυψα, μεχρι να το επιβεβαιωσω. Καλα σε δικους μου το κρυβω και θα το κρυβω και για κανα μηνα αν ολα πανε καλα. Ευχομαι σε ολες σας γρηγορα. Εχουμε βαλει στοχο να ανοιξουμε και ενα αλλο τοπικ. χιχιχιχι

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

@Kat-Cat τι πηρες και σε βοηθησε που ειπες ποιο πανω ???? εννοοις τα τεστακια???

πηρα ενα λιπαντικο γονιμοτητας που ειχε προτεινει η @misofeggaro, το conceive plus. Ηταν η πρωτη φορα που το χρησιμοποιησα. αυτο βοηθαει το σπερμα να κολυμπησει πιο γρηγορα και του δημιουργει ιδανικο περιβαλλον γενικα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Καλό μήνα! Εγώ ετοιμάζομαι να τάισω τ μωρο Κ να βγούμε για καφεδακι. Δουλεύει ο άντρας μ απόγευμα κ ευκαιρία είναι.

Ε δ μας τ έκρυψε κ πολύ τ κορίτσι σε 2 3 μέρες μας τ είπε.

Αχ τι ωραια βολτουλα αυτη! Οταν εχει καλο καιρο, και οσο θα ανοιγουν και οι μερες ειναι πολυ πολυ ωραια αυτη η βολτα....

Δημοσίευση

@misofeggaro ουαου οτι πιο καλυτερο νεο για να μπει και να ξεκινησει καλα ο μήνας. Υπέροχα νε α μπράβο μπράβο συγχαρητήρια  εύχομαι όλα να πάνε καλα. Εμείς δηλαδή και ο άντρας σου το ξέρει...  ?❤?????????Α κορίτσια μου κάνετε παράθεση σε  όλο αυτό το καβετο και θέλουμε καμια ωρα να διαβάσουμε σχολια γραψτε στα σχολια συζήτησης 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

@Kat-Cat @misofeggaro τo παραγγείλατε από internet ή μπορώ να το βρώ και σε φαρμακείο?

@Diwni καλή βολτουλα και καλό καφέ!

Εκεί που θα πάρεις τα τεστ ωορρηξίας που σου προτείναμε και χρησιμοποίησα και εγώ και η @Kat-Cat πουλάνε και το λιπαντικό! Και μακάρι να έχει και εσύ θετικό αποτέλεσμα σαν το δικό μας! Τι μακάρι δλδ; Είμαι σίγουρη! 
https://www.mother2be.gr/λιπαντικά-γονιμότητασ/77-sasmar-conceive-plus-λιπαντικό-γονιμότητας-75gr.html 
Πάρε τη μικρή συσκευασία! Αχρείαστη θα σου μείνει η μεγάλη! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η karen είπε:

@misofeggaro ουαου οτι πιο καλυτερο νεο για να μπει και να ξεκινησει καλα ο μήνας. Υπέροχα νε α μπράβο μπράβο συγχαρητήρια  εύχομαι όλα να πάνε καλα. Εμείς δηλαδή και ο άντρας σου το ξέρει...  ?❤?????????Α κορίτσια μου κάνετε παράθεση σε  όλο αυτό το καβετο και θέλουμε καμια ωρα να διαβάσουμε σχολια γραψτε στα σχολια συζήτησης 

@karen μου εγώ είχα ευχάριστα νέα το προηγούμενο μήνα, μπήκα ήδη στον 3ο! Τώρα τα ευχάριστα είναι της @Kat-Cat !

Καλή επιτυχία και στις δικές σου προσπάθειες, το λέω από καρδιάς!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Εκεί που θα πάρεις τα τεστ ωορρηξίας που σου προτείναμε και χρησιμοποίησα και εγώ και η @Kat-Cat πουλάνε και το λιπαντικό! Και μακάρι να έχει και εσύ θετικό αποτέλεσμα σαν το δικό μας! Τι μακάρι δλδ; Είμαι σίγουρη! 
https://www.mother2be.gr/λιπαντικά-γονιμότητασ/77-sasmar-conceive-plus-λιπαντικό-γονιμότητας-75gr.html 
Πάρε τη μικρή συσκευασία! Αχρείαστη θα σου μείνει η μεγάλη! 

Τεστ είχα παραγγείλει κι εγώ. Χμμμ θα ρωτήσω σήμερα μπας και το έχουν εδώ στο φαρμακείο διαφορετικά αν δεν μπορεί να μου το φέρει θα παραγγείλω έχω και ένα εκπτωτικο κουπόνι που μου έστειλαν με τα τεστακια!? Ευχαριστώ μακάρι!❤

Δημοσίευση

@zoi.ko ναι ειναι τελεια εγω λιωνω με καλτσακια παπουτσακια ξερεις αγκαλιας οτι τετοιο πεθαινω πιστευω οταν κανω θα παρω τρελα πολλα στο μωρο λες και θα ειναι σαρανταποδαρουσα χαχαχαααχαχαχαχχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

@Kat-Cat @misofeggaro τo παραγγείλατε από internet ή μπορώ να το βρώ και σε φαρμακείο?

@Diwni καλή βολτουλα και καλό καφέ!

Απο κει που πηραμε τα τεστακια μας πηρα και αυτο. Αθικτο εμεινε τελικα αφου το βαλα ισα σε αυτον τον κυκλο οποτε παρε το μικρο οπως λεει και το @ misofeggaro. Στο μεταξυ εχω και τεστάκια ωορρηξιας αθικτα και δυο τεστ εγκυμοσυνης σφραγισμενα για οποια θελησει. Δε λεω οτι ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα εκατο τα εκατο τελεια σε μενα και δε θα τα ξαναχρειαστω. αλλα συνηθως αυτα, ληγουν σε 2-3 μηνες, οπότε εντάξει αν ειναι να μην προχωρησει κατι καλα, το λιγοτερο ειναι να τα ξανααγορασω!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

aaa θα το παρω και εγω αυτο το θαυματουργω !!!!!!!!!!!! μερσι κοριτσια !!!! @Kat-Cat @misofeggaro

παρτο, κακο σιγουρα δεν κανει. Εξαλλου κανει και πιο ευχαριστη τη διαδικασια απο μονο του. χιχιχι

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η karen είπε:

Μαλλον για μενα λες. Σε ευχαριστω πολυ. Θα παρω πολυ μεγαλη χαρα, αφενος να παει καλα ολο αυτο γιατι παντα η συλληψη ειναι το μισο κομματι, το αλλο μισο ειναι η εξελιξη, και αφετερου να ακουσω για ολες εσας μεσα στην Ανοιξη. Θα παρω τεραστια χαρα να ακουσω και να λεμε τους προβληματισμους μας. Για σενα περιμενουμε συντομα να κανεις τη χοριακη νομιζω....(Μονο εσεις και ο αντρας μου το ξερετε ναι....), σε γονεις θα το πω αφου παω γιατρο και ακουσω καρδια (ελπιζω). Σε λοιπους φιλους σε κανα μηνα.

Δημοσίευση

@Kat-Cat είμαι στην 8! Έκανα εξετάσεις την προηγούμενη Παρασκευή. Οπότε να ξέρεις, μετά τον πρώτο υπέρηχο και αφού δείτε παλμό θα σου γράψει τον προγεννητικό. Σε καμιά δεκαριά μέρες θα πάω για τον επόμενο υπέρηχο και μετά αγωνιώ για την αυχενική! Και λογικά θα κάνω και αμνιοπαρακέντηση. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η anni7 είπε:

@zoi.ko ναι και μενα μαρεσουνε τοσο πολυ!!!!!

κοριτσια πειτε εσεις να μαθαινουμε εμεις πως παει η διαδικασια!!!!! @misofeggaro @Kat-Cat

Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω χαχαχαχαχα λογικά.....πριν τις αγαπουλες!?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η misofeggaro είπε:

@Kat-Cat είμαι στην 8! Έκανα εξετάσεις την προηγούμενη Παρασκευή. Οπότε να ξέρεις, μετά τον πρώτο υπέρηχο και αφού δείτε παλμό θα σου γράψει τον προγεννητικό. Σε καμιά δεκαριά μέρες θα πάω για τον επόμενο υπέρηχο και μετά αγωνιώ για την αυχενική! Και λογικά θα κάνω και αμνιοπαρακέντηση. 

αμνιο? Γιατι??? Αχ μη μου λετε τετοια, δεν τη θελω καθολου ομως....Νομιζω οτι η αμνιο εξαρταται απο το αποτελεσμα της αυχενικης. Να σου πω τρεμω τι θα πει για τις γατες και οχι για μενα, εγω ανεξαρτητα του τι θα πει, εχω γατες. Δεν υπαρχει κατι να διαπραγματευτω σε αυτο, ουτε θα διωξω τα ζωα. Ουτε εχω σκοπο να γινω υστερικη. (Σημερα θα κανω και μανικιουρ :P ). Απλα σκεφτομαι μην πει τιποτα στον αντρα μου που δεν τις θελει, και αντε μετα να τον μαζεψω......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τώρα μπόρεσα ν μπω ν σας διαβάσω!!! Ποιες περιμένουμε ακόμα;;  τα δικά μας νέα είναι πως σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο, είναι όλα τέλεια μας είπε , η μπουμπου ανέκτησε το βάρος της γέννησης της ήδη , πράγμα που γενικά περιμένουν ν συμβεί στις 15-20 μέρες ! Γεννήθηκε 3280 κ εν τέλει ύψος 51εκ κ όχι 49 που μας την έβγαλαν στο νοσοκομείο! Γενικά πάμε πολύ κλ!!  @Θέτις Κ. διάβασα ότι το μωράκι σ θεριεύει το βράδυ! Ν σ πω πως κ μένα η μικρή μ έτσι είναι! Το πρωί μια χαρά ήσυχη κ συνεργάσιμη κ μετά το βράδυ σεληνιαζεται!! Μ το εξήγησε όμως η παιδίατρος σήμερα κ μ είπε πως ο εγκέφαλος τ μωρού μέσα στην ημέρα δέχεται πολλές πληροφορίες κ το βράδυ που είναι ώρα ηρεμίας ο εγκέφαλος για να επεξεργαστεί όλα αυτά υπερδιεγειρεται γ αυτό κ όλη αυτή η ανησυχία !!!  επίσης κ γω θηλάζω . Έπεσα όμως στη παγίδα τ νοσοκομείου κ εδώσα κ συμπλήρωμα!! Φυσικά τώρα προσπαθώ ν κατακτήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας!!!  Τι άλλο να σας πω; Η μικρή νινου κ εμάς είναι έρωτας!! Τη χαζεύουμε Μ τον άντρα μ ν κάνει γκριμάτσες όλη την ώρα!!! 💗💗💗 φυσικά έχουμε κ την προσαρμογή μ το σκυλάκι μας! Το καημένο τις πρώτες δύο μέρες από το άγχος τ κ το στρες του κατουρούσε αίμα !!!ευτυχώς δείχνει ν φτιάχνει όλο αυτό!!!  Αυτά κορίτσια από εμένα!! 🥰🥰 περιμένουμε νεακια από τις υπόλοιπες 🙏🧿🥰❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Πως είστε ;; εμείς είμαστε εκτός έδρας, Αθήνα συγκεκριμένα κ έχω ξεβολευτει από άποψη κρεβατιού κ μαξιλαριών … Κ εγώ στον ύπνο χρειάζομαι οπωσδήποτε 2 αν όχι 3… ένα στο κεφάλι κ ένα σε πόδι/ αγκαλιά κάπως να βολευτώ …  Β επιπέδου κάνατε ;  εγώ εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα έχω .. ελπίζω να είναι καλός ο αιματοκρίτης γιατί κ εμένα λιγάκι έπεσε κ μου το έκανε πρωί βράδυ, βέβαια με τα ακτινίδια κ τα δαμάσκηνα δεν βασανίζομαι ευτυχώς με δυσκοιλιότητα .. πήρατε τίποτα εσείς για να σας βοηθήσει; Είναι πολύ βασανιστικό..  
    • Καλο κουραγιο Χρυσα μου!!! σε θαυμαζω πραγματικα π τα φερνεις ολα βολτα!!! 🙌🤩👏😍 Εγω οπως εχεις καταλαβει δν ειχα κανει τπτ αλλα ηρθαν γ πρωτοχρονια οι δικοι μου κ εμεινε η μαμα σ εμας κ βοηθαει σε ολα! Ευτυχως μας εδωσαν πολλα κορμακια, φορμακια, σελτεδακια κ γνκως πολλα χρησιμα πραγματα κ μπαινει το ενα πλυντηριο μετα το αλλο!! Αλλα δε μπορω ν κανω κ πολλα κ μου φωναζουν συνεχεια οταν σηκωνομαι ν βοηθησω σε κατι γτ φοβουνται συζυγος κ μαμα μη γεννησω προωρα... Τωρα ειμαι σε φαση ετοιμασιας της βαλιτσας του μαιευτηριου, παρηγγειλα νυχτικα θηλασμου, θελω ν παρω κ κρεμα γ τις θηλες κ να συγκεντρωσω τα πραγματα γ τα μικρουλια..
    • Απόλυτα κατανοητός ο φόβος σου αλλά όλα είναι καλά κ στις εξετάσεις σου, ίσως ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει άλλο ένα μωράκι που θα μείνει. Και θα είναι αυτό! Όλα θα πάνε καλά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...