Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

dimsea

Recommended Posts

@atha_g οι περισσότερες κοπέλες τ ξέρουν. Έμεινα έγκυος μετά από δύο χρόνια κ τ μήνα π περίμενα περίοδο για να κάνουμε εξωσωματική. 8/12/2016 περάσαμε Επιτροπή για τα φάρμακα κ 13/12 είχα θετική χοριακη. Δ πρόλαβα να τα πάρω. Γι αυτό ξέρω μερικά πράγματα για εξετάσεις, εξωσωματικες κτλ κ απαντω σρ διαφορα θεματα.Γιατί τ ψάξαμε πολύ κ κάναμε αρκετές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@atha_g οι περισσότερες κοπέλες τ ξέρουν. Έμεινα έγκυος μετά από δύο χρόνια κ τ μήνα π περίμενα περίοδο για να κάνουμε εξωσωματική. 8/12/2016 περάσαμε Επιτροπή για τα φάρμακα κ 13/12 είχα θετική χοριακη. Δ πρόλαβα να τα πάρω. Γι αυτό ξέρω μερικά πράγματα για εξετάσεις, εξωσωματικες κτλ κ απαντω σρ διαφορα θεματα.Γιατί τ ψάξαμε πολύ κ κάναμε αρκετές.

Εισαι περιπτωσαρα δηλαδη!!!!μπραβο μπραβο! Ξερεις κατι; σας εχω διαβασει κατα καιρους πανω κατω τις περισσοτερες κοπελες πιυ μιλαμε εδω, απλα δεν εχω συγκρατησει νικνειμ με την καθε ιστορια. Καποιες βεβαια εχουν χαραχτει στο μυαλο μου που με συγκλονισαν κ με τρομοκρατησαν, αλλα βλεπω οτι καμια δεν το βαζει κατω οποτε γιατι να το βαλω εγω;! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

ναι και εγω πιστευω αυριο θα ειναι κοκκινο τελειως! Κουλαθηκα 10η μερα.....Απογοητευτηκα και λιγο γιατι λεω σιγα μην ωριμασε ωαριο σε τοσο λιγο. Τεσπα. Εχεις δικιο για την κλιση μητρας. Εγω δεν τολμαω να ρωτησω γιατρο θα με δειρει, αν ρωτησει καμια ας του κανει και μια ερωτηση για οπισθια κλιση μητρας. χιχιχιιχ

Κι εγώ οπίσθια έχω αλλά δεν τον έχω ρωτήσει.Της φίλης που σας έλεγα πρίν με τα κατακόρυφα που επίσης έχει οπίσθια της είπε να τα κάνει....άρα.....πόδια ψηλά!Κάνει και καλό στη μέση.??

στις πριν 11 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Κι εγώ οπίσθια έχω αλλά δεν τον έχω ρωτήσει.Της φίλης που σας έλεγα πρίν με τα κατακόρυφα που επίσης έχει οπίσθια της είπε να τα κάνει....άρα.....πόδια ψηλά!Κάνει και καλό στη μέση.??

Οπισθια και συ?? Γιαυτο ποναμε ξερεις...τη φωτο την ειδες??

@atha_g πολυ ωραια ιστορια. Ξεαγχωθηκες και εγινε!

Κοριτσια οπίσθια εχει η αδερφή μου κ πιανει παιδια με τον αέρα κ ξέρω οτι κ σε εκείνη ο γιατρός είχε πει να ειναι απο κατω.

Κοριτσια μαξιλαράκι κάτω από τη μέση! Πολύ πιο άνετα.

@Μπλε μ αρέσει π λες για την αδέρφη σου χαχαχ 

@atha_g φυσικά κ δ τα παραταμε! Εύκολα η δύσκολα, αργά ή γρήγορα ένας είναι ο σκοπός μας! Εντάξει Εγώ τ πέτυχα άλλα κ για κάθε επόμενο μωρο την ίδια προσπάθεια θα κάνω. Μπορεί αυτή η πονηρουλα να ήρθε από μόνη της άλλα τ επόμενο μπορεί να ρθει με βοηθεια!τπτ δ είναι δεδομένο.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

Κοριτσια μαξιλαράκι κάτω από τη μέση! Πολύ πιο άνετα.

@Μπλε μ αρέσει π λες για την αδέρφη σου χαχαχ 

@atha_g φυσικά κ δ τα παραταμε! Εύκολα η δύσκολα, αργά ή γρήγορα ένας είναι ο σκοπός μας! Εντάξει Εγώ τ πέτυχα άλλα κ για κάθε επόμενο μωρο την ίδια προσπάθεια θα κάνω. Μπορεί αυτή η πονηρουλα να ήρθε από μόνη της άλλα τ επόμενο μπορεί να ρθει με βοηθεια!τπτ δ είναι δεδομένο.

Μαξιλαρι ε? Χμμμ. Οκ. Αφηστε και αυτη τη βδομαδα μισοκοιμισμενοι κανουμε οτι κανουμε την ωρα που βρισκομαστε. Περιεργη βδομαδα

@Μπλε και συ καο η αδερφη σου!

@Kat-Cat μη Μ λες τέτοια γτ θα σε πιάσει στον ύπνο κ θα τ μοιάζει χαχα γτ εμένα π βιαζομουν να πάω στη δουλειά ολόιδια τ ειναι! Πλακα κάνουμε φυσικά, γερά μωράκια πάνω από όλα!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Οπισθια και συ?? Γιαυτο ποναμε ξερεις...τη φωτο την ειδες??

@atha_g πολυ ωραια ιστορια. Ξεαγχωθηκες και εγινε!

Γι αυτό ε?Δεν το ήξερα η μάλλον δεν το είχα συνδέσει με αυτό...... ενδιαφέρον! Ορίστε παράδειγμα και η αδερφή της @Μπλε . @Diwni αυτό με το μαξιλάρι το είχα διαβάσει σε ένα site με τα γιατροσόφια της γιαγιάς και όντως βοηθάει @Kat-Cat και για τα πονακια!?

καλα @Kat-Cat κλαιω με την περιπτωση σου!

@Diwni μου ευχομαι το κοριτσακι σου να ειναι παντα τοσο τυχερο τη ζωη του!!!

σε οτι αφορα τα ποδια ψηλα κλπ... την 1η φορα κοιμηθηκα αμεσως μετα και τη 2η εφυγα στο καπακι κ πηγαμε και περπατουσα 3 ωρες! το συμπερασμα.... αν ειναι να γινει θα γινει!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

σε οτι αφορα τα ποδια ψηλα κλπ... την 1η φορα κοιμηθηκα αμεσως μετα και τη 2η εφυγα στο καπακι κ πηγαμε και περπατουσα 3 ωρες! το συμπερασμα.... αν ειναι να γινει θα γινει!

Και εγω δεν καθομουν ποτε μετα. Εχω ιστορικό με ουρολοιμώξεις και κατευθείαν τρεχω για πλυσιμο κλπ.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Dim83 είπε:

ανιατη περιπτωσάρα,

Καλά ναι αν ειναι θα γινει εννοειται, αλλα ασε εμας που δεν εχουμε μεινει να ψαχνουμε στασεις. αχαχαχα. αν και πονεσα τοσο πολυ μια μερα που πηγε αγαρμπα να μου γυρισει τα ποδια που δε θελω ξανα...

Ρε κοριτσια, οσες ειδαν τη φωτο απο το τεστ, δεν ειναι παρα πολυ νωρις να κοκκινιζει τοσο? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην εχει ωριμασει ωαριο σωστα εξ αυτου του λογου?

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Ρε κοριτσια, οσες ειδαν τη φωτο απο το τεστ, δεν ειναι παρα πολυ νωρις να κοκκινιζει τοσο? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μην εχει ωριμασει ωαριο σωστα εξ αυτου του λογου?

Θυμησε μου εχεις 27 μερες κυκλο;

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

δεν καταλαβαινω τι ρωτας?

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Dim83 είπε:

δεν καταλαβαινω τι ρωτας?

και @atha_g Εχω 27 μερες κυκλο, κανω τεστακια δυο κυκλους τωρα και παντα κοκκινιζε εκει 12η μερα, τη 10η που τα ξεκιναω (οπως σημερα) ειναι σχεδον αορατα παντα, και σημερα μου φανηκε πολυ κουλο 10η μερα, πρωτη μερα που το χρησιμοποιω τοσο κοκκινο και σκεφτομουν, μηπως ειναι καμια ανωμαλια στην ωορρηξια πχ? Ή δεν εχει προλαβει να ωριμασει το ωαριο που θα πεσει? Βεβαια δεν ειναι θετικο ακομα αν τη δειτε...(Βλακειες αγχη, τωρα θα αγχωνομαι και γι' αυτο. Τεσπα, βλακεια μου ξεχαστε το :P Σαμπως και τις αλλες φορες που κοκκινιζε τζαστ εγινε τιποτα??)

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

και @atha_g Εχω 27 μερες κυκλο, κανω τεστακια δυο κυκλους τωρα και παντα κοκκινιζε εκει 12η μερα, τη 10η που τα ξεκιναω (οπως σημερα) ειναι σχεδον αορατα παντα, και σημερα μου φανηκε πολυ κουλο 10η μερα, πρωτη μερα που το χρησιμοποιω τοσο κοκκινο και σκεφτομουν, μηπως ειναι καμια ανωμαλια στην ωορρηξια πχ? Ή δεν εχει προλαβει να ωριμασει το ωαριο που θα πεσει? Βεβαια δεν ειναι θετικο ακομα αν τη δειτε...(Βλακειες αγχη, τωρα θα αγχωνομαι και γι' αυτο. Τεσπα, βλακεια μου ξεχαστε το :P Σαμπως και τις αλλες φορες που κοκκινιζε τζαστ εγινε τιποτα??)

Ε μπορει να σου "ερχοταν" δυο μερες νωριτερα η περιοδος αυτον τον μηνα!

Ειδες κοκκινο οποτε δωσ του να καταλαβει απο σημερα κ παρτε το σερι

στις Just now, ο/η atha_g είπε:

Ε μπορει να σου "ερχοταν" δυο μερες νωριτερα η περιοδος αυτον τον μηνα!

Ειδες κοκκινο οποτε δωσ του να καταλαβει απο σημερα κ παρτε το σερι

τελοσπαντων, εμενα ειναι υπερσταθερος ο κυκλος 27 ημερων, αλλα οπως και να χει τωρα δε θα κολλησω εκει, μια μερα πανω μια μερα κατω, ο,τι ειναι να γινει θα γινει, κυριως δεν το περιμενα γιαυτο και το ανεβασα πρωτη φορα! Κατσε να γυρισει το παιδι το βραδυ να σου πω εγω (αν και κοιμαμαι ορθια, αλλα τα αγαθα κοποις κτωνται....)

στις Just now, ο/η Kat-Cat είπε:

τελοσπαντων, εμενα ειναι υπερσταθερος ο κυκλος 27 ημερων, αλλα οπως και να χει τωρα δε θα κολλησω εκει, μια μερα πανω μια μερα κατω, ο,τι ειναι να γινει θα γινει, κυριως δεν το περιμενα γιαυτο και το ανεβασα πρωτη φορα! Κατσε να γυρισει το παιδι το βραδυ να σου πω εγω (αν και κοιμαμαι ορθια, αλλα τα αγαθα κοποις κτωνται....)

Κ μενα υπερσταθερος ειναι κ τα βλεπω τα χαλια μου τοσους μηνες!!! 

Εγωπαντως πιστευω σε εσενα κ στην @zoi.ko για αυτον τον μηνα! Το χετε παρει πολυ ζεστα!

στις Just now, ο/η atha_g είπε:

Κ μενα υπερσταθερος ειναι κ τα βλεπω τα χαλια μου τοσους μηνες!!! 

Εγωπαντως πιστευω σε εσενα κ στην @zoi.ko για αυτον τον μηνα! Το χετε παρει πολυ ζεστα!

μπααααα, (για μενα) 2 μηνες κανω με τεστ, τους προηγουμενους δυο το χα παρει πιο ζεστα, υπολογιζα μεχρι και τις ωρες, ξεκουραζομουν, εκανα ερευνες στο ιντερνετ χαχαχα. Αυτο το μηνα πλην των τεστακιων που ξεκινησα σημερα και απλα με εξεπληξε το αποτελεσμα, ειμαι τρομερα κουρασμενη, οι επαφες ειναι στα γρηγορα με το ζορι λογω κουρασης, καλα ιντερνετ το χω κοψει πλην του φορουμ εντελως, και γενικα ακομα και το τεστ αναγκαστικα με τις ωρες το κανω στο γραφειο (ελεος). Θα δειξει! Στους υπερσταθερους κυκλους πονταραμε και λεγαμε θα μεινουμε με την πρωτη αχαχαχχαχα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

μπααααα, (για μενα) 2 μηνες κανω με τεστ, τους προηγουμενους δυο το χα παρει πιο ζεστα, υπολογιζα μεχρι και τις ωρες, ξεκουραζομουν, εκανα ερευνες στο ιντερνετ χαχαχα. Αυτο το μηνα πλην των τεστακιων που ξεκινησα σημερα και απλα με εξεπληξε το αποτελεσμα, ειμαι τρομερα κουρασμενη, οι επαφες ειναι στα γρηγορα με το ζορι λογω κουρασης, καλα ιντερνετ το χω κοψει πλην του φορουμ εντελως, και γενικα ακομα και το τεστ αναγκαστικα με τις ωρες το κανω στο γραφειο (ελεος). Θα δειξει! Στους υπερσταθερους κυκλους πονταραμε και λεγαμε θα μεινουμε με την πρωτη αχαχαχχαχα

Ελα εισαι στον τριτο μηνα ακομη...τιποτα δηλαδη κ. Τωρα να πιασεις δηλαδη παλι με την πρωτη θεωρειται για μενα! Αχ καλα γελαω εγω τωρα, απ τη Δευτερα παλι θα κλαιω

@Kat-Cat για να γίνει ωορρηξία πάει να πει ότι ωρίμασε τ ωάριο. Μην αγχώνεσαι. Καμία φορά παίζει ο κύκλος μας. Επίσης δυο φορές τ χρόνο αλλάζει. 

Μια συμβουλή όταν έχετε θετικό τεστ μην τ λέτε στον αντρουλη σας. Καμία φορά μπλοκάρουν από τ άγχος κ αυτοί κ ας μην τους φαίνεται. Κόκκινα τεστακια κ βουρ στο κυνήγι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...