Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2018 at 8:51 ΜΜ, ο/η Kat-Cat είπε:

και εμεινες με τη μια???!!!! Και γω αυτο φοραω για πυτζαμες, παλιες φορμες. Αλλα εχει κατι πυτζαμοφορμες σε αυτα που σου λεω, οποτε θα σε βολεψουν γενικα. Και ειναι φτηνα. Πηγαινε να δεις.

Expand  

Με την δεύτερη ? μην ανησυχείς θα σου ερθει λίαν συντόμως!! 

@Diwni θα κανω την καρδια μου πετρα και θα επενδύσω λοιπόν.

Δημοσίευση

@Μπλε για μενα ήταν κ μια ευκαιρία για ανανέωση γτ κ γω όλο κάτι τέτοια είχα. 10 με 12 ευρώ τ ζευγάρι είχαν πάνω κάτω. Μπορείς όμως να κάνεις κ τ αλλο. Να αγοράσεις 4 5 φανελάκια τιραντε μαύρα από ένα κατάστημα με εσώρουχα με 3 4 ευρω τ ένα κ από κάτω τύπου μποξερακια ανδρικά η τ άντρα σ κατέσχεσε κάνα δυο. Εμένα τα φανελάκια με βόλεψαν παρά ποκυ κ με τ θηλασμο. Τα φορούσα κ όλο τ χειμώνα κ κάτω από τις μπλούζες μου. Και με πουκάμισα που βοηθούσαν ποκυ στο θηλασμο.

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2018 at 8:56 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Δε ξέρω πάλι από που να αρχίσω!!

@Irene_D κορίτσι μ ότι καλύτερο εύχομαι!!! Ένα γερό μωράκι! Η χοριακη σου σούπερ!

@Μπλε Εγώ στην εγκυμοσύνη πήρα πυτζάμες από εκεί που παίρνω συνήθως σε μεγαλύτερο νούμερο κ μ είπε ο άνθρωπος του χρόνου φέρε μ τες να στις συμμαζεψω. 

@Ονομα χρήστη Εγώ από τη δική μ εμπειρία θα σ πω να κάνεις τεστ μετά την καθυστέρηση. Εγώ με 3 μέρες καθυστέρησης με εξακριβωμένη ωορηξια κ βγήκε αρνητικό. 4η μέρα ρκανα χοριακη η οποία κ ήταν μόνο 78 μονάδες. Οπότε λίγη υπομονή.

Όσο για τ αγχος της δουλειάς ρε κορίτσια αν είσαι υπεύθυνος άνθρωπος υπάρχει παντού. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις κ με πολύ κόσμο. Όλο κ κπ θα σ γυρίσει τα μυαλά. 

Expand  

Σ’ευχαριστω πολυ Diwni μου!! Καλημέρα!!

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2018 at 8:38 ΜΜ, ο/η Μπλε είπε:

Καλε ζηλεύω. Θα βρω μια πιο καλοκαιρινή φωτο με μπλε λουλούδια να βαλω.

Στο μεταξύ ασχετο εντελώς αλλα το κοιλακι εχει ξεφύγει καλε και ο αφαλος ολο κ έρχεται προς το εξω. Πραγματικά μεγάλωσε παρα πολυ απότομα η κοιλια μου. Το συζητούσαμε τωρα με τον αντρα κ το σχολιάζω. Α επίσης ειναι προς τα κατω η κοιλιά μου. Αυτο που λενε μυτερη. Παντα αναρωτιόμουν αν θα εχω στρογγυλή ή μυτερη κοιλουμπα εγκυμοσύνης. Χαχαχαχαχα

Το αποτέλεσμα είναι οτι δεν μου χωράνε οι πυτζαμες μου και δεν ξερω τι να κάνω. Με πιέζουν πολυ στην κοιλιά και τσιγγουνευομαι παρα πολυ να δώσω λεφτα για αυτό. Καμία ιδεα;

Expand  

Αχ το κοιλακι!!! Τι όμορφο που θα είναι!! Βγάζεις καμία φωτο στις αλλαγές της εβδομάδας ;; Έτσι για αναμνηστικές!!!

Για πυτζαμες θα συμφωνήσω για φανελάκι και κανένα σορτς λίγο μεγαλύτερο νούμερο... σκέψου οτι θα τα ξανά χρησιμοποιήσεις κάποια στιγμή , δεν θα πάνε χαμένα ?

Δημοσίευση

Καλημερούδια κορίτσια!!!Καλό το ρεπό εχθές όμως από σήμερα έως και την Κυριακή οι μέρες προβλέπονται πολύ άγριες στη δουλειά...... υπομονή σε όλες μας και ψυχραιμία κυρίως!!!! Ας ξεκινήσουμε τουλάχιστον με όμορφες εικόνες!???

caption.jpg

Δημοσίευση

@Irene_D μπραβο κοριτσαρα μου δε ξερεις ποσο χαρηκα φτου φτου αυριο να πας και ειναι τετραπλασιασμενη !!!!!!!!!!!!!! καλη αρχη και θα πανε ολα υπεροχα!!!!!!!! αργησα λιγο να ευχηθω αλλα δυστηχως εχω ξεχασει τους κωδικους μου  μπαινω μονο απο τον υπολογιστη!!!!!!!!

Δημοσίευση

@Diwni, @Μπλε σας ευχαριστω και αμην. Η αλήθειαειναι οτι αν δεν είχαμε βρει την κυστη θα ημουν τελείως σίγουρη γιατί γενικά δεν είχα καποιο (διαγνωσμένο) θέμα, είχα μείνει και ευκολα οποτε γιαυτο και δε μου στοίχισε τοσο πολυ η απόξεση. Περισσοτερο μου στοίχησε το ευρημα

@Irene_D λες που αλλαξαμε φωτος να αλλαξε και το γουρι

Κοριτσια, σας το λεω καθε μερα και το ξερω οτι σας πρήζω, αλλα ειμαι κουρέλι με το αγχος και την πίεση. Βρηκα ενα μεηλ πρωι πρωι απο εναν μαλακα πελατη που το στειλε χτες τυπου 12-1 το βραδυ και στο οποιο γκρινιαζε σε ολο το μεηλ με εμμεσες προσβολες για το ποσο τον κουραζω και τον ταλαιπωρω και οτι καθε φορα ζηταω και χαρτια κλπ. Γενικα με εχουν πρηξει, ειναι πολυ δυσκολος μηνας εργασιακα πολυ πιεστικος. Ποναει πλεον το στομαχι μου, ζαλιζομαι, εχω αδυνατισει, εχω νευρικοτητα και κουνιεμαι συνεχεια, έχει ερεθιστεί το έντερό μου από το άγχος. Χτες βραδυ δεν ειχα δυναμη να μιλησω σχεδον. Μου ρχεται να παρω τα βουνα. Ελπιζω ειδικα με αυτον τον μ@λακα να τελειώνω την επόμενη εβδομάδα να χω μειον ενα προβλημα τουλάχιστον. Περιμένω πως και πως να φυγω του αγιου πνευματος λιγο μακρυα απο ολους και απο ολα.

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 8:08 ΠΜ, ο/η anni7 είπε:

@Kat-Catετσι ειναι αστα η θα πεσουν ολοι μ...... μαζι η τπτ σε νιωθω κοριτσαρα μου δε μπορω να σου πω τπτ αλλο παρα υπομονηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!! θα μου πεις ποσο κοπελια αλλα υπομονη!!!!!!

Expand  

Τετοια γαιδουρινη υπομονη που κανουμε σε ολους τους τομεις.......Νιωθω μερικες φορες οτι θα σκασω απο την πιεση και την υπομονη.

Δημοσίευση

@Μπλε για τα πυτζαμακια πηγαινε σε h&m παρε δυο ωραια σορτσακια μαλακα και μετα φανελακια οπως ειπανε και τα κοριτσια και ξεμπερδεψες πλινε βαλε οσο κρατησουν μην δωσεις πολλα!!!!!! η μπορεις δε ξερω αν σε βολευει για τον υπνο να φορας μια ωραιοτατη φανελιτσα του αντρα σε σενα θα ειναι φορεματακι!!!!!!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 8:09 ΠΜ, ο/η Kat-Cat είπε:

Τετοια γαιδουρινη υπομονη που κανουμε σε ολους τους τομεις.......Νιωθω μερικες φορες οτι θα σκασω απο την πιεση και την υπομονη.

Expand  

αστα εγω τις προαλες βαριανασενα και ημουνα ολο ουφ ουφ λεω θα σκασω για να χλαρωσω εβαλα ενα τζιν τονικ το βραδυ στο σπιτι να πιω!!!! ειναι τωρα περιεργη περιοδος!!!! πιστευω απο τον αλλο μηνα θα χαλαρωσουμε !!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 5:17 ΠΜ, ο/η zoi.ko είπε:

Καλημερούδια κορίτσια!!!Καλό το ρεπό εχθές όμως από σήμερα έως και την Κυριακή οι μέρες προβλέπονται πολύ άγριες στη δουλειά...... υπομονή σε όλες μας και ψυχραιμία κυρίως!!!! Ας ξεκινήσουμε τουλάχιστον με όμορφες εικόνες!???

caption.jpg

Expand  

Καλημέρούδιααααα!!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 5:50 ΠΜ, ο/η OLY10 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια κι από μένα! Να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους εύχομαι ολόψυχα!

Expand  

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! :) Εύχομαι και  σε εσένα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη  @OLY10 

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 6:20 ΠΜ, ο/η anni7 είπε:

@Irene_D μπραβο κοριτσαρα μου δε ξερεις ποσο χαρηκα φτου φτου αυριο να πας και ειναι τετραπλασιασμενη !!!!!!!!!!!!!! καλη αρχη και θα πανε ολα υπεροχα!!!!!!!! αργησα λιγο να ευχηθω αλλα δυστηχως εχω ξεχασει τους κωδικους μου  μπαινω μονο απο τον υπολογιστη!!!!!!!!

Expand  

Σ' ευχαριστώ Anni μου!! Δεν πειράζει καθόλου κορίτσι μου, μου έχεις ευχηθεί εξάλλου στην αρχή με το τεστάκι..
Αλλά οι ευχούλες εδώ μέσα εννοούνται.. 
Πιο χαλαρή η μέρα σήμερα για 'μενα, ευτυχώς!!! 

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 8:23 ΠΜ, ο/η anni7 είπε:

@Irene_D τι κανεις πως εισαι???? περπατας γη η πετας????

Expand  

Η αλήθεια είναι πως είμαι ευτυχισμένη αν και είχα πει θα είμαι συγκρατημένη!! 
Η χαρά ίσως βοηθήσει στη καλή εξέλιξη :D
Φανταστείτε , ξυπνάω απο τις 6:30 το πρωι ΕΓΩ που δεν ακούω ξυπνητήρια για κανένα λόγο ποτέ!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 8:34 ΠΜ, ο/η Irene_D είπε:

Σ' ευχαριστώ Anni μου!! Δεν πειράζει καθόλου κορίτσι μου, μου έχεις ευχηθεί εξάλλου στην αρχή με το τεστάκι..
Αλλά οι ευχούλες εδώ μέσα εννοούνται.. 
Πιο χαλαρή η μέρα σήμερα για 'μενα, ευτυχώς!!! 

Expand  

ζαβο παιδι μου ειμαι δε εχω κρατησει τον κωδικο δε τον θυμαμαι κιολας οποτε δε μπορω να μπω απο πουθενα αλλου χαχαχαχαχα ναι καλε εγω γενικα δεινω πολλες χαχαχαχα μαρεσουν οι ευχες!!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 8:37 ΠΜ, ο/η Irene_D είπε:

Φανταστείτε , ξυπνάω απο τις 6:30 το πρωι ΕΓΩ που δεν ακούω ξυπνητήρια για κανένα λόγο ποτέ!!!

Expand  

και πολυ καλα κανεις παιδι να χαρεις μην σκεφτεσαι τπτ περασες μια δυσκολια παει τωρα χαμογελα και θα πανε τελεια ολα!!!!! χαχαχαχαχα ελα να ξυπνας και μας που βαρανε δυο ρολογια και τπτ εκει κοιμαστε!!!!!!!!! και εγω σημερα τπτ ακομα πολυ χαλαρα για αυτο με βλεπετε ολη την ωρα εδω χαχαχαχαχχαα

Δημοσίευση
  στις On 10/5/2018 at 8:37 ΠΜ, ο/η Irene_D είπε:

Expand  

θα βοηθησει κοριτσι μου θα βοηθησει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτός είναι ο γιατρός του δημοσίου που είχα βρει midterm της κύησης γιατί οικονομικά ήμασταν δύσκολα.. ενώ είναι μικρός ηλικιακά με είχε στη τρομοκρατία.. ενώ στην αρχή φαινόταν καλός και "θα γεννησουμε φυσιολογικά" ... ο ιδιώτης και εξωσωματικος μου (που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή της φτώχειας μου, να μπορούσα να γεννήσω μαζί του!!) ήταν πολύ ήρεμος, χαλαρός και σίγουρος ότι θα γεννησουμε φυσιολογικά.. ακόμα και όταν γύρισε το μωράκι ισχιακό 38η εβδομάδα μου είπε ότι μπορεί να ξαναγυρίσει και να δώσω χρόνο.. σε ερώτηση μου, είπε, ο θεός και η κόρη σου ξέρουν πότε θα γεννηθεί.. και ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας να την αφήσουμε μέχρι να είναι έτοιμη η ίδια η μπέμπα εφόσον όλα εξελίσσονται φυσιολογικά..  Ισχύει.. ειδικά μέσα στο μαιευτήριο ήταν περισσότερο έντονο αυτό.. οι μαίες ήταν μόνο για να φέρνουν τα χάπια... Δεν επιτρεπόταν ούτε την άποψη τους να εκφέρουν παρά "να ρωτήσω το γιατρό όταν περάσει"... Ντροπή... Το ρώτησα δηλαδή και μου το είπε ευθέως μια μαία εκεί μέσα, ότι δεν τους επιτρέπεται να πουν κάτι.. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου... Και όλες σας βασικά για την υποστήριξη σας και τα καλά σας λόγια... Βοηθάνε πολύ να τα ακούς γιατί αν αφεθείς στις σκέψεις μαυριζεις... Λέω να πάμε και μια βόλτα στη παραλία σήμερα να πάρουμε μια ανάσα..
    • Το αποτελεσμα θα ειναι στην οθονη για καποιες ωρες (10-12 ωρες) και μετα σβηνει και δεν μπορεις να το ξαναδεις (τουλαχιστον στα clearblue).
    • Πολύ αργά ρε συ.. εγώ πιστεύω νωρίτερα θα τα βάλουν. Αν δικαιούσαι να κάνεις αίτηση για το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ. Κοντό χαλινο γλώσσας είχε κι ο μπέμπης μου αλλά δεν επηρέαζε στο θηλασμό. Τον κόψαμε με laser αργότερα. Γενικά όμως είναι καλύτερα να διορθώνεται όσο είναι μικρό το νινι. Μπορεί να επηρεάσει και δόντια ομιλία κτλ.
    • Το θέμα είναι ότι εμένα δε μου το έχουν εγκρίνει ακόμα.. και επειδή στο τοκετού (το πρώτο μέρος του επιδόματος μητρότητας) έγιναν όλα αυθημερόν, μου έκανε εντύπωση.. Ναι τα υπόλοιπα έπρεπε εμείς να πάμε στο ληξιαρχείο του μαιευτηρίου να τα κάνουμε.. πήγαμε Δευτέρα γιατί σκ ήταν κλειστό και Τρίτη μου ήρθαν τα sms.. αναμένω.. Ναι ναι αυτό λέω! Online την έκανα και επειδή πέρασαν τόσες μέρες είπα να πάρω τηλέφωνο.. Εμένα μου είπαν ότι πρέπει να περάσει επιτροπή για να πάρει έγκριση ώστε να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της επεξεργασίας της αίτησης και να γίνει η πίστωση των χρημάτων.. 🤣🤣🤣🤣🤣 αχχ δε μπορώ άλλο κάρβουνο!!! Σήμερα έστειλαν λέει τα χαρτιά μου στην επιτροπή και θα τα δουν το Μάρτη τις αιτήσεις του Γενάρη.. 🤣🤣🤣  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...