Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Irene_D είπε:

Το απόγευμα θα τα πάρω!!!!

εκανες χοριακη?? Αχ ρε συ πραγματικα εχω εναν ενθουσιασμο οσο θα ειχα για μενα νομιζω. Με εχει πιασει ανυπομονησια. Μοιαζουν τοσο οι ιστοριες μας και παιρνω απιστευτο κουραγιο (αν και σε μενα υπαρχει ενα προβλημα παραπανω μετα την αποξεση), αλλα κατα τα λοιπά ειχαμε πολυ ιδιες ιστοριες. Περιμενουμε να μας πεις νεα! Την εκανες δυο μερες πριν την καθυστερηση αν θυμαμαι καλα?

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

εεεε καπως ετσι ειναι αυτο τωρα που μας εκατσε στην δουλεια και το ξανα εζησα το εργο την προηγουμενη εβδομαδα στην εφορια για μια προσωπικη δουλεια τπτ μην φανταστεις να δηλωσω το γαμο και πραγματικα δε μπορουσαν να ξεχωρισουν το αυτονοητο μιλαμε επαθα εγκεφαλικο ευτηχως βρεθηκε εκει μια προισταμενη και το εκανε !!!!!!!!!!! μιλαμε για το πιο απλο μου ελεγε οτι ο  αντρας μου ειναι ξενος επειδη γεννηθηκε σε αλλη χωρα και εζησε πολλα χρονια εκει ενω να της δειχνω την ελληνικη ταυτοτητα του και οτι εχει παει και φανταρος και οτι εχει και της υπηκοοτητες μιλαμε δε υπαρχει τρελαθηκα !!!!!!!!!!

Καλά εμείς να δεις τι τραβήξαμε για τις άδειες.....που στο πιστοποιητικό γέννησης του άντρα μου υπήρχε μόνο επίθετο και όχι το μικρό του όνομα. Δλδ ο άνθρωπος δουλεύει,πληρώνει φόρους ,έχει πάει σχολείο,φαντάρος κλπ και για το ληξιαρχείο είναι ανώνυμος!!!!Δύο μήνες τρέχαμε......ΕΛΛΆΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΎ!

Δημοσίευση

@Irene_D Ευχαριστούμε που το μοιραστηκες μαζί μας..... εμείς είχαμε θέμα αλκοολισμού, κάθε οικογένεια με τα δικά της .....το θέμα είναι ότι προχωρησες και μπράβο σου για τη δύναμη,το θάρρος και την ψυχή.Ελπίζω το απόγευμα να μας πεις ένα μεγαααααλο νούμερο και την Παρασκευή το δεκαπλάσιο!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Ax η ζωη ορισμένες φορές δίνει την ανταμοιβη της......αλήθεια που μου έχεις πει οτι ειναι οι γιατροί σου? Γιατί εμενα ειναι Πειραιά (και έχει και ιατρειο απογευματινο Αμπελόκηπους) και σκεφτομαι καμια φορά μηπως έχω τον ίδιο με καμια κοπελα.

Ο γιατρός  που έχω από τα  19 μου έχει το ιατρείο του στο Χαλάνδρι και η δεύτερη είναι στον Κορυδαλλό..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Καλά εμείς να δεις τι τραβήξαμε για τις άδειες.....που στο πιστοποιητικό γέννησης του άντρα μου υπήρχε μόνο επίθετο και όχι το μικρό του όνομα. Δλδ ο άνθρωπος δουλεύει,πληρώνει φόρους ,έχει πάει σχολείο,φαντάρος κλπ και για το ληξιαρχείο είναι ανώνυμος!!!!Δύο μήνες τρέχαμε......ΕΛΛΆΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΎ!

ενταξει ολα τα λεφτα ειναι δε υπαρχει !!!!! καλα εμενα μου ελεγε τα τρελα μου λεει ειναι αλλοδαπος λεω καλη μου γυναικα ο ελληνοαμερικανος με διπλη υπηκοοτητα με ελληνικη ταυτοτητα και με απολυτηριο φανταρου ειστε με τα καλα σας !!!!!!!!! και να επιμενει τρελα!!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

εκανες χοριακη?? Αχ ρε συ πραγματικα εχω εναν ενθουσιασμο οσο θα ειχα για μενα νομιζω. Με εχει πιασει ανυπομονησια. Μοιαζουν τοσο οι ιστοριες μας και παιρνω απιστευτο κουραγιο (αν και σε μενα υπαρχει ενα προβλημα παραπανω μετα την αποξεση), αλλα κατα τα λοιπά ειχαμε πολυ ιδιες ιστοριες. Περιμενουμε να μας πεις νεα! Την εκανες δυο μερες πριν την καθυστερηση αν θυμαμαι καλα?

Περιμένω Παρασκευή οπότε 2 μερούλες νωρίτερα ναι... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Irene_D είπε:

Περιμένω Παρασκευή οπότε 2 μερούλες νωρίτερα ναι... 

κοιτα εγω πιστευω θα ειναι θετικοτατη γιατι ξερω οτι τα τεστ στο θετικο αποτελεσμα δε κανουν λαθος οποτε παμε πολυ θετικα!!!!!!!!!!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

ενταξει ολα τα λεφτα ειναι δε υπαρχει !!!!! καλα εμενα μου ελεγε τα τρελα μου λεει ειναι αλλοδαπος λεω καλη μου γυναικα ο ελληνοαμερικανος με διπλη υπηκοοτητα με ελληνικη ταυτοτητα και με απολυτηριο φανταρου ειστε με τα καλα σας !!!!!!!!! και να επιμενει τρελα!!!!!!!!!

Δε βρίσκεις άκρη ρε συ......εμάς μας λέγανε ότι πρέπει να πάμε δικαστικώς (1500€ θα κόστιζε).....δλδ για δικό τους λάθος να πληρώνουμε κερατιάτικα......και το θέμα είναι πως οοοοολα αυτά τα κοθωνια εκει στο δημόσιο τα πληρώνουμε εμείς και βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν κιόλας!Είναι δλδ. να βρεθεί ένας,οχι παραπάνω ένας,τρελός να μπει μέσα με καμιά μολότοφ και να τους κάνει να μην ξέρουν από που να φύγουν!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoi.ko είπε:

Δε βρίσκεις άκρη ρε συ......εμάς μας λέγανε ότι πρέπει να πάμε δικαστικώς (1500€ θα κόστιζε).....δλδ για δικό τους λάθος να πληρώνουμε κερατιάτικα......και το θέμα είναι πως οοοοολα αυτά τα κοθωνια εκει στο δημόσιο πληρώνουμε εμείς και βαριούνται να σε εξυπηρετήσουν κιόλας!Είναι δλδ. να βρεθεί ένας,οχι παραπάνω ένας,τρελός να μπει μέσα με καμιά μολότοφ και να τους κάνει να μην ξέρουν από που να φύγουν!

ααααα και μενα τα ιδια μου ειπε λεει τωρα θα πρεπει να πας δικαστικα γιατι εχει περαστει σην ληξιαρχικη πραξη λεω τι λενε κυρια μου ειστε καλα φουντωσα εκανε και ζεστη εκει μεσα μπουρλωτο !!! ακριβως συμφωνω μιλαμε κοιμοντουσαν και ενα υφος δεκα καρδιναλιων!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

ααααα και μενα τα ιδια μου ειπε λεει τωρα θα πρεπει να πας δικαστικα γιατι εχει περαστει σην ληξιαρχικη πραξη λεω τι λενε κυρια μου ειστε καλα φουντωσα εκανε και ζεστη εκει μεσα μπουρλωτο !!! ακριβως συμφωνω μιλαμε κοιμοντουσαν και ενα υφος δεκα καρδιναλιων!!!!

Εννοείται ποιός να τους πειράξει αυτούς? Χαχαχαχαχα μέσα σε αυτό το δίμηνο της ταλαιπωρίας μας ένα πρωί στο ληξιαρχείο (στον 4ο όροφο) είχε φορτώσει ο άντρας μου και λέει σε έναν εκεί:έχε χάρη που είμαστε στον 4ο και άμα σε σβερκωσω μέχρι να κατέβω κάτω θα με έχουν δέσει αλλιώς δε θα γύρναγες  σήμερα σπίτι σου!!!???? Άστα.......άστα γιατί φουντωνω!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

κοιτα εγω πιστευω θα ειναι θετικοτατη γιατι ξερω οτι τα τεστ στο θετικο αποτελεσμα δε κανουν λαθος οποτε παμε πολυ θετικα!!!!!!!!!!!!!! 

Κι εγώ έτσι πιστεύω αλλά θέλω να δω πως αυξάνεται.. δεν τίθεται θέμα λάθους.. Μόνο να πάει καλά!!!
Το έδειξα και στον άντρα μου χθες βράδυ!!! ΕΥΤΥΧΙΑ με μια λέξη.. αλλά συγκρατημένα μου λέει , για εσενα αγχώνομαι.. μέχρι να δούμε δεν θα χαρούμε πολύ.. και μετά μου φίλαγε την κοιλίτσα!!! Δάσκαλε που δίδασκες... χαχαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Irene_D είπε:

Μακάρι κοριτσάκια!!!! Θα σας στείλω εννοείται ότι αποτέλεσμα και να πάρω 

Ε όχι και ότι αποτέλεσμα..... δε θέλω να λες τέτοια.......όλα τέλεια θα είναι!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Irene_D είπε:

Κι εγώ έτσι πιστεύω αλλά θέλω να δω πως αυξάνεται.. δεν τίθεται θέμα λάθους.. Μόνο να πάει καλά!!!
Το έδειξα και στον άντρα μου χθες βράδυ!!! ΕΥΤΥΧΙΑ με μια λέξη.. αλλά συγκρατημένα μου λέει , για εσενα αγχώνομαι.. μέχρι να δούμε δεν θα χαρούμε πολύ.. και μετά μου φίλαγε την κοιλίτσα!!! Δάσκαλε που δίδασκες... χαχαχαχαχα

ελα ρε θεουλης!!!!!!!!!!! μα ειναι δυνατον να μην χαρει και πολυ κρατηθηκε!!!!!!!!! ολα θα πανε καλα θα το δεις η παναγιτσα θα βαλει το χερακι της και θα ειναι μια τεραστια χοριακη!!!! εσυ να προσεχεις τωρα οχι  πολυ κουραση βαρη κτλ !!!!!!!! σου εδωσε τπτ απο βιταμινες η οχι ακομα???

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Εννοείται ποιός να τους πειράξει αυτούς? Χαχαχαχαχα μέσα σε αυτό το δίμηνο της ταλαιπωρίας μας ένα πρωί στο ληξιαρχείο (στον 4ο όροφο) είχε φορτώσει ο άντρας μου και λέει σε έναν εκεί:έχε χάρη που είμαστε στον 4ο και άμα σε σβερκωσω μέχρι να κατέβω κάτω θα με έχουν δέσει αλλιώς δε θα γύρναγες  σήμερα σπίτι σου!!!???? Άστα.......άστα γιατί φουντωνω!!!!

καλα τους ειπε !!!!!!!!!! εμενα με επερνε τηλ με ρωταγε τι εγινε να ερθω να με δου χαχαχαχαα και του ελεγα τι ελεγαν και εβριζε στα αγγλικα χαχαχαχαχαχχααχ και επειδη μεταξυ μας πιο πολυ αγγλικα μιλαμε με ακουγε και η αλλη εκει και δωστου να μου λεει αλλοδαπος αληθεια στο λεω μου ηρθε να την χτυπησω !!!

Δημοσίευση

@anni7 by the way τι ωραία φωτογραφία ???!!!!Δεν τις έλεγες κι εσύ ναι αλλοδαπός είναι Ταλιμπάν και φρόντισε να μην έρθει εδώ??!Αν ήσουν ισόγειο έπρεπε να το κάνεις χαχαχαχαχα.......έτσι πριν 2 εβδομάδες εγώ τσακωθηκα στο ΙΚΑ που πήγα να μου σφραγίσουν τη συνταγή για τα γυαλιά......στο τέλος ο παλιογερος αυτός μου ζήτησε και συγνωμη και με συνόδευσε μέχρι την πόρτα για να φυγω!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

ελα ρε θεουλης!!!!!!!!!!! μα ειναι δυνατον να μην χαρει και πολυ κρατηθηκε!!!!!!!!! ολα θα πανε καλα θα το δεις η παναγιτσα θα βαλει το χερακι της και θα ειναι μια τεραστια χοριακη!!!! εσυ να προσεχεις τωρα οχι  πολυ κουραση βαρη κτλ !!!!!!!! σου εδωσε τπτ απο βιταμινες η οχι ακομα???

Και εγω αυτό ήθελα να σου πω.. ωραία φωτο.. οχι ακόμα δε μου έδωσε κάτι, συνεχίζω μόνο filicin..
Ούτε σίδηρο για την αναιμία που έχω..

Δημοσίευση

@zoi.ko και @Irene_D εψαχνα να βρω μια ετσι παιχνιδιαρικι και πεθαινω οταν βλεπω ετσι τα μωρα να βγαζουν γλωσσιτσα !!!!!!!! 

@zoi.koεμ καλα λες δε μου εκοψε εκεινη την ωρα να της το πω !!!!!!!!!!

@Irene_D πιστευω οτι θα σου δωσει μολις δει την τιμη της χοριακης!!! της το ειπες οτι εχεις ετσι???

Δημοσίευση

@anni7 γενικά όταν βλέπεις μωρό.....δεν υπάρχει περίπτωση να μη σκάσεις χαμόγελο!!!Το έχω παρατηρήσει......ακόμα και οι πιο....ας το πούμε σκληροί άνθρωποι με το που βλέπουν μωρό αγαθευουν! Είναι φοβερό το πως αλλάζουν όλα....έκφραση,διάθεση κλπ. στη θέα ενός μωρού! Ένα τόσο μικρό πλασματακι έχει τη δύναμη να τους κάνει όλους να στέκονται προσοχή! 

Δημοσίευση

@zoi.ko ναι ισχυει αυτο που λες επισης πιστευω οτι οταν μια οικογενεια περιμενει και ερχεται ενα μωρο για καποιο λογο τα προβλημα η λυνονται η γινονται πιο υπορφετα!!!!! δε ξερω πραγματικα ειναι θαυμα !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Raf δοκίμασε να της ανοιξεις λίγο τα δάχτυλα κ βάλε αντικείμενο με μικρή λαβή ή κάποιο πανακι. Ίσα ίσα να παίρνει το ερέθισμα. Κι εμάς έτσι μας είχε πει ο γιατρός να φτιάχνουμε παραπάνω , μπορεί μας είπε για να χορτάσει να θέλει 122 ml οπότε αυτά τα 2 παραπάνω θα πρέπει να βρει. Τον απάντησα τον γιατρό,  αν είναι έτσι θα του στραγγιξω το πανακι από το γάλα που φτύνει να δει αυτός που θέλει 122 για να χορτάσει!!! Μαγκιες! Από τη μια το φτύνει από την άλλη θέλει κ άλλο σκουπ!! Μας έχει βάλει μέσα! 
    • Μπράβο σου κορίτσι μου! Τότε δεν πειράζει και να μην στεναχωριέσαι!!    @elbe ουαου ψηλός είναι ε;;;  Εμείς έχουμε την Παρασκευή το επαναληπτικό, για να δούμε, θέλω να δω και ποσα κιλά έχει πάει!    Θα ξεκινήσετε τροφές από τον 5ο; Πως και έτσι; Θα του δώσεις αλεσμένα ή κομμάτια; Εγώ σκέφτομαι να κάνουμε BLW. Βασικά θέλω και ελπίζω να το καταφέρουμε 
    • Εγώ θα τα κάνω σίγουρα  μετά γτ το χρώμα  που μου αρέσει ρε βγαίνει εύκολα σε φυτική..  εε θα βάλουμε  φίλτρα χαχαχα
    • Εγώ κατέληξα  στο spitishop θα πάω στο Περιστέρι  να τα δω και από κοντά.. και εκει έχει nef nef..από ότι είδα από το σαιτ με έκπτωση  κλπ τέτοιες τιμές έχει και εκεί 
    • Ναι κι εγώ το ίδιο έκανα.. Κι εγώ στη σκέψη είμαι για τα μαλλιά..Πιο πολύ η μαμά μου με έχει φάει να τα φτιάξω.. για τις φωτογραφίες λέει...χαχα!!! Εμένα δεν με πειράζει και τόσο μιας κι είναι ελάχιστα τα λευκά..Βεβαια το χρώμα που τα βάφω μου πάει πολύ περισσότερο από το φυσικό μου..αλλά κάπως βαριέμαι και να στηθώ τόσες ώρες στο κομμωτήριο...δεν ξέρω...🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...