Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!!!! ειμαι δουλεια το πρωι συκωθηκα σαν το walking dead πηγαινα χαχαχαχαα απο την νυστα!!!!!!!  @Kat-Catειδες μια χαρα πηγε και αυτη εξεταση !!!!!!!!! εγκυουλες μας ειστε ολες μαζι με μικρη διαφορα ειδα τελεια!!!!!! τελικα το τοπικ αυτο ητανε σε μεγαλο βαθμο αποτελεσματικο!!!!!!!! χαχαχαχααχαχα

@Μπλε πως αισθανεσαι καλυτερα???

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!! Ειμαι σε μια οικογενειακή υποχρέωση οπου δεν ξερουν τπτ περι εγκυμοσύνης και δεν θελω και να μάθουν και μου ζητησε μια κοπελα απ το σοι να της κρατήσω μια τσάντα που ηταν παρα πολυ βαρια και εκανα τον κινεζο και την πηρα και την κουβάλησα κανονικότατα. Εκνευριστηκα με το εαυτο μου που δεν βρηκα μια δικαιολογία γιατι απο εκεινη την ωρα εχω έναν ελαφρυ πόνο. Ελπιζω να περάσει. Κατα τα αλλα εχει πολυ ωραια μερα σήμερα!!

Δημοσίευση

@Μπλε μου μαλλον μπορει να σε κουρασε λιγο η τσαντα δε θα ειναι τπτ καθεσαι ορθια δε πιστευω εεε??? να λες δε μπορω εχω την μεση μου ειμαι με χαπια για την μεση !!!! ακου ρε παιδι μου απο ολους εκει σε σενα ηρθε!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

@Μπλε μου μαλλον μπορει να σε κουρασε λιγο η τσαντα δε θα ειναι τπτ καθεσαι ορθια δε πιστευω εεε??? να λες δε μπορω εχω την μεση μου ειμαι με χαπια για την μεση !!!! ακου ρε παιδι μου απο ολους εκει σε σενα ηρθε!!!!!!!

Ναι απόλυτη γκαντεμιά. Αλλα δεν πιστεύω να γινει κατι με μια φορουλα που σηκωσα βάρος!!! Απλα με επιασε τοσο στην κοσμαρα μου που την πάτησα.

Δημοσίευση

@Μπλε ναι συγουρα τπτ δε μπορει να γινει απλα μπορει ετσι να σε κουρασε!!! μα μερικες φορες ρε παιδι μου ισχυει μας πιανουν στον υπνο !!!! τωρα ξερεις εχεις μεση δε μπορεις χαχαχαχαχαχα εχει και ωραια μερα απολαυσε την πρωινη σου βολτα!!! 

Δημοσίευση

@Scooby! ακριβως μα ακριβως ζω το ιδιο πραγμα σαν εμενα αλλος δε μπορει να σε νιωσει!!!! εγω δουλευω και μεχρι το βραδυ ελπιζω εσυ να σχολας πιο νωρις!! μια κυριακη στην οποια πρεπε να ξεκουραστης και αλλα τοσα να κανεις πραγματικα μερικες δορες εως ολες δε θελω να κανω τπτ απλα να κατσω σπιτι μου!!!!!! και δε ξερω εγω εχω να κανω και με κοσμο ολη μερα ακουω και βλεπω κοσμο καταλαβαινεις!!!!! ασπουμε αυριο πρεπει να παμε στην πεθερα μου να την δουμε που μενει και μακρυα απο μας παει σχεδον η μιση και παραπανο μερα παει!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια! :D

Και 'γω μια απ' τα ίδια, δουλεύω κάθε μέρα σπαστό και το Σάββατο.. μια Κυριακή μένει 
και αυτή πρέπει να κάνεις κάτι για 'σένα και για το σπίτι..πφφφφφ!!
Κάτι τέτοιες ώρες ήθελα να είμαι κόρη εφοπλιστών..
Αστειεύομαι... :) Εντάξει μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα όμως μου αρέσει η ζωή μου 
και θα άλλαζα μόνο λίγο τα ωράρια αν μπορούσα..
Κατα τ'άλλα η μέρα είναι υπέροχη!!!! Να περάσετε όλες όμορφα και να ξεκουραστείτε..

Μπλε μου κορίτσι μου δεν είναι τίποτα το πονάκι, ξεκουράσου λίγο μην κάνεις κάτι άλλο σήμερα και άλλη φορά βρες μια καλή δικαιολογία μέχρι να γνωστοποιήσεις τα ευχάριστα στους γύρω σου..
Μην ανησυχείς, ηρέμησε και απόλαυσε τη μέρα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπλε είπε:

Καλημερα κορίτσια!! Ειμαι σε μια οικογενειακή υποχρέωση οπου δεν ξερουν τπτ περι εγκυμοσύνης και δεν θελω και να μάθουν και μου ζητησε μια κοπελα απ το σοι να της κρατήσω μια τσάντα που ηταν παρα πολυ βαρια και εκανα τον κινεζο και την πηρα και την κουβάλησα κανονικότατα. Εκνευριστηκα με το εαυτο μου που δεν βρηκα μια δικαιολογία γιατι απο εκεινη την ωρα εχω έναν ελαφρυ πόνο. Ελπιζω να περάσει. Κατα τα αλλα εχει πολυ ωραια μερα σήμερα!!

Καλημέρα! Ηρέμησε και ξεκουράσου. Αν χρειαστεί να σηκώσεις πάλι κάτι, προσπάθησε το βάρος να είναι στα χέρια, εκεί να βάζεις δύναμη. Φιλιά, να προσέχεις.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Γεια σας κορίτσια. Σας διαβάζω άλλα δ σας προλαβαίνω.

@Kat-Cat πρόσεξε λίγο με τ περπάτημα. Εκανες κ την προγεστερόνη πάει κ αυτό. Πότε φεύγετε για Ιταλία ; Εγώ στην εγκυμοσύνη μ γύρισα τη μισή Ελλάδα. Να πας κ να περάσεις τέλεια.

@Μπλε για τα κακουλια φταίει σίγουρα ο σίδηρος τ είχα πάθει κ γω κ τ χα πει στο γιατρό. Ξερω πως οι παλμοί στην εγκυμοσύνη είναι ανεβασμένοι. Τώρα αν συνοδεύονται από υψηλή πίεση καλύτερα να ενημερώσεις τ γιατρό σου. Διαφορετικά μπορεί να είναι από τ άγχος της επικείμενης μετακόμισης η να ήταν εντελώς τυχαίο την πρώτη φορά κ μετά να τ έβαλες στο μυαλό σ κ να είναι λίγο ψυχολογικό. Επειδή όμως Εμείς γιατροί δ είμαστε αν συνεχίσουν πάρε ένα τηλ τ γιατρο σου.

Εκανα την προγεστερονη την εστειλα στο γιατρο και μου απαντησε πως ειναι εξαιρετικη. Του ειπα οτι εχω και χρυσιζοντα υγρα, Γιατι εχω πολλα υγρα, αλλα οχι ολα διαφανα, πολλα εχουν ενα χρυσομπεζ ανοιχρο χρωμα. Μου ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο. Τωρα δεν ξερω. Θα θελα να μην τα εχω και καθολου, αλλα τα εχω. Χτες πηγα για φαγητο με τις φιλες μου σε ενα ιταλικο, τι ωραια που περασαμε. Στο μεταξυ 5 κοπελες, ολες ελευθερες και συνηθως σε τετοιες παρεες επειδη δεν υπαρχουν τα παιδια/σπιτια/αντρας, γελας πολυ  με ιστορίες για.....αγρίους! Θα προσεξω να μην περπαταω οπως κανουμε σε καθε ταξιδι που ριχνουμε δεκαδες χιλιομετρα. Ελπιζω να μη συμβει κατι εκει, γιατι αυτο με τρομαζει, οτι θα ειμαι μακρυα.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Irene_D είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια! :D

Και 'γω μια απ' τα ίδια, δουλεύω κάθε μέρα σπαστό και το Σάββατο.. μια Κυριακή μένει 
και αυτή πρέπει να κάνεις κάτι για 'σένα και για το σπίτι..πφφφφφ!!
Κάτι τέτοιες ώρες ήθελα να είμαι κόρη εφοπλιστών..
Αστειεύομαι... :) Εντάξει μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα όμως μου αρέσει η ζωή μου 
και θα άλλαζα μόνο λίγο τα ωράρια αν μπορούσα..
Κατα τ'άλλα η μέρα είναι υπέροχη!!!! Να περάσετε όλες όμορφα και να ξεκουραστείτε..

Μπλε μου κορίτσι μου δεν είναι τίποτα το πονάκι, ξεκουράσου λίγο μην κάνεις κάτι άλλο σήμερα και άλλη φορά βρες μια καλή δικαιολογία μέχρι να γνωστοποιήσεις τα ευχάριστα στους γύρω σου..
Μην ανησυχείς, ηρέμησε και απόλαυσε τη μέρα..

καλα και εγω που δε δουλευω σημερα, φασινα πρεπει να κανω τι απογευμα.....:(

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπλε είπε:

Μην ανησυχεις κοριτσι μου. Δεν γινεται κατι ουτε με μια ουτε με δυο φορες. Να μη σηκωνουμε πολλα βαρη πρεπει, γενικα. Το πονακι λογικο, γιατι εδω να σκυψεις μπορει ή να κατσεις στραβα και να σε τραβηξει κατι. Τιποτα δεν ειναι μην ταραζεσαι καθολου!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες.....για μια δουλειά ξεκίνησα εχθές, συνέχισα για καφέ με μια φίλη και καταλήξαμε για ούζα και διάφορα μπινελίκια σε ένα μεζεδοπωλείο οπότε από τις 12.30 που έφυγα από το σπίτι μαζευτηκα 10.00 το βράδυ. Καλή δείχνει η μέρα σήμερα αλλά περίεργη.....έχει μια μουντιλα ώρες ώρες. Καλό κουράγιο στα κορίτσια που δουλεύουν και καλό μας Σ/Κ!?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Καλημέρα σε όλες.....για μια δουλειά ξεκίνησα εχθές, συνέχισα για καφέ με μια φίλη και καταλήξαμε για ούζα και διάφορα μπινελίκια σε ένα μεζεδοπωλείο οπότε από τις 12.30 που έφυγα από το σπίτι μαζευτηκα 10.00 το βράδυ. Καλή δείχνει η μέρα σήμερα αλλά περίεργη.....έχει μια μουντιλα ώρες ώρες. Καλό κουράγιο στα κορίτσια που δουλεύουν και καλό μας Σ/Κ!?

Αυτα ειναι τα πολυ πολυ πολυυυυυυυ ωραια!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Αυτα ειναι τα πολυ πολυ πολυυυυυυυ ωραια!!!!!

Καλά ήταν είχα καιρό να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να το έχω προγραμματίσει. Πως είσαι εσύ?

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα??:τι μαγειρεύουμε σήμερα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η zoi.ko είπε:

Καλά ήταν είχα καιρό να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να το έχω προγραμματίσει. Πως είσαι εσύ?

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα??:τι μαγειρεύουμε σήμερα?

ευτυχως σημερα τρωω στα πεθερικα!!!! Καλα ειμαι για την ωρα. Αυτα τα αναπαντεχα ειναι τα καλυτερα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

ευτυχως σημερα τρωω στα πεθερικα!!!! Καλα ειμαι για την ωρα. Αυτα τα αναπαντεχα ειναι τα καλυτερα!!!

Ναι όντως αρκεί να μην ξεφεύγεις?. Δεν ξέρω....νιώθω λίγο περίεργα σήμερα ξεκίνησαν και τα....όμορφα πονακια.....δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα!?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η zoi.ko είπε:

Ναι όντως αρκεί να μην ξεφεύγεις?. Δεν ξέρω....νιώθω λίγο περίεργα σήμερα ξεκίνησαν και τα....όμορφα πονακια.....δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα!?

καλα να σου πω, και γω τον προηγουμενη μηνα δεν ειχα και τρελη ορεξη, προφανως λογω αγχους και προγραμματισμου. Αλλα ενταξει, βοηθησε και το τζελ καπως (γιατι αν δεν εχεις και πολλη ορεξη δε βοηθαει και κατω...). (Εκτος αν εννοεις δεν εχεις ορεξη να βγεις :P ) αχαχχαχα. Βραδυ λεω να βαλω λιγο κ@λο μεσα και γω, και γενικα το σουκου, πλην της φασινας που θα πεσει σημερα το απογευμα να χει ξεκουραση, κανα καφεδακι, και χαλαρα πραγματα. (Εχει και ωραια μερα!)

Δημοσίευση

@Kat-Cat καλά για να βγω δεν το συζητώ καθόλου.....άλλωστε αύριο έχουμε κανονίσει πριν τη μπάλα να βγούμε με παρέα οπότε σήμερα σπιτάκι.Περίεργος καιρός ρε συ.....μία ήλιος,μία μουντιλα άντε να δούμε πώς θα πάει. Όρεξη....σήμερα ειδικά δεν έχω καθόλου....έχω κι αυτά τα τραβήγματα.....απαπαπα χάλια!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Scooby! είπε:

Κ εγώ ξύπνησα πολύ νωρίς για την εξέταση! Χωρίςδιαθεση ανχος έχω ψάξει όλα τα σιτε για τις ορμονολογικες τρελάθηκα! Αφού σχολαω μαγείρεμα κ δουλειές! 

Α είχες κι αυτό εσύ.....υπομονή και μη ψάχνεις στο internet.....ΝΟΜΟΣ! Για πες καμιά ιδέα ρε κορίτσι τι θα μαγειρεψεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η πρώτη χρονιά στο βρεφικό συνήθως είναι ζόρικη…κουράγιο!!! Πόσο είναι τώρα;    @Rena92 καλύτερα που μίλησες μαζί του. Αυτός ξέρει καλύτερα και αφού τον εμπιστεύεσαι είναι σημαντικό να μιλάς μαζί του.    Εγω κορίτσια έπεσα στη παγίδα του google Μπήκα και έψαξα αυτό που μου είπε ότι ο σάκος δεν είναι στρογγυλός και έχει ακανόνιστο σχήμα, γιατί ήταν κάτι που ποτέ δεν μου είχε αναφέρει τα προηγούμενα χρόνια! Και απ όσα διάβασα είναι μια πρώιμη ένδειξη μη φυσιολογικής εγκυμοσύνης απλά αν είναι στις πρώτες εβδομάδες που είναι πολύ μικρά όλα, δίνουν μια με δύο εβδομάδες περιθώριο να δουν αν η απεικόνιση στο σχήμα δεν ήταν ακριβής λόγω μεγέθους. Γι αυτό λογικά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα προχωρήσει και να ξανά πάω την άλλη εβδομάδα. 
    • Καλησπέρα, εγώ πίνω ένα σίδηρο και μαζί πινω και το lactiferon plus από ότι έχω καταλάβει είναι ενισχυτικό σιδήρου για καλύτερη απορρόφηση.  Επίσης η πολυβιταμινη που πίνω έχει και αυτή σίδηρο.  Από κοιλίτσα έχω κάνει, στο γιο μου νομίζω είχα μεγαλύτερη. Σήμερα είμαι 22+6 
    • Καλησπέρα κορίτσια.  @Xrisa95 χαίρομαι πολύ για τα ευχάριστα νέα σας. Μια φίλη μου αντιμετώπισε το ίδιο θέμα και δόξα τον Θεό συνέβη ακριβώς το ίδιο στο μωράκι της. Άρχισε να κλείνει η τρυπίτσα και την βεβαίωσαν πως μέχρι την γεννά θα έχει κλείσει εντελώς.  @Antonia2 τέλεια πάνε τα κορίτσια σου και η κοιλίτσα σούπερ. Φτου φτου❤️ @Mickie θα το κάνω και εγώ από εβδομάδα. Στα δικά μας νέα, σήμερα είχαμε γιατρό. Η μπουμπούκα μας είναι πολύ καλά και ευτυχώς δεν εχει γυρίσει. Μας είπε πως σε ανάπτυξη γενικά είναι πολύ καλά και από κιλάκια 2.498. Την Τρίτη μπαίνουνε στον 9ο και μου είπε πως από δω και πέρα θα μας βλέπει κάθε εβδομάδα και αναλόγως θα πράξουμε μιας και εμείς θα πρέπει να πάμε Αθήνα λίγες μέρες πριν. Γενικά μου συζήτησε και το ενδεχόμενο ενός προγραμματισμένου τοκετού λόγω την απόστασης αλλά δεν ήθελα να το συζητήσουμε περαιτέρω σήμερα. Είπαμε να το αφήσουμε για την επόμενη Παρασκευή που θα μας ξανά δει. Και όπως είπα και πιο πάνω, μου έγραψε το εμβόλιο του κοκκύτη. Αυτά!!!!   
    • Σε αυτές τις ηλικίες κάθε εβδομάδα έχει μεγάλη διαφορά.  Τρώει 150-180 μλ εκτός από το τελευταίο το βράδυ που πίνει μέχρι και 210. Μέσα στην νύχτα κάνει ένα ξύπνημα για φαγητό και κοιμάται αμέσως και συνήθως ξυπνάει για πρωί γύρω στις 8. Συνολικά κάνει 6 γεύματα και 4 ύπνους μέσα στη μέρα, μετά το μεσημέρι είναι μικροί σε διάρκεια.  Ψυχοκινητικά τώρα, κουνάει χεράκια και ποδαράκια, έχει ανοίξει τα δάχτυλα, αν της δώσω κάτι το πιάνει και το κρατάει για λίγο και ξεκίνησε από σήμερα να βάζει τα χέρια στο στόμα και αυξήθηκαν και τα σάλια. Επίσης ακολουθεί την πηγή του ήχου, χαμογελάει άμα της μιλάς και παίζεις μαζί της και κάνει φωνούλες άμα της μιλάς. 
    • Μίκυ είσαι γρήγορη ❤️ σε μια μέρα τα ξεπέταξες 🤣  Για τον κοκκύτη εγώ την άλλη πέμπτη έχω ραντεβού αλλά θα κάνω αυτό που είπε η Αντωνία. Δεν θα σφίξω το χέρι. Μήπως γ αυτό σε πονάει. Αλλά δες κ τις παρενέργειες στο φύλλο οδηγιών μπορεί να είναι κοινή παρενέργεια ούτως ή άλλως. Είδες κ στα παιδικά εμβόλια είναι πολύ συχνή παρενέργεια να πρήζεται η περιοχή. Το αλουμινόνερο από το φαρμακείο βοηθάει πάρα πολύ στο πρήξιμο, έχω πάντα γιατί από μωρά τ παιδιά μου είχαν το ίδιο θέμα με τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου ή στο φαρμακείο  τι μπορείς να βάλεις τοπικά να σε βοηθήσει😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...