Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Argi μου ευχαριστώ για τις συμβουλές! Το ανέβα-κατέβα σκάλας αδύνατον λόγω ανωτέρας βίας(κιλά-πόνος μέσης που με κάνει να ουρλιάζω), το να κάνω έρωτα με τον άντρα μου είναι ό,τι καλύτερο (μετά τόσο καιρό...) και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι... Αλλά φοβάμαι με την κοιλιά μου την τεράστια και επίσης δε νιώθω άνετα! Το μόνο που απομένει είναι το περπάτημα! Ελπίζω να πετύχει η συνταγή! Christiv σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι να τα καταφέρω αν και είναι φοβιτσιάρα αλλά ευτυχώς όχι φυγόπονη! Μακάρι... Με το καλό και εσύ να γεννήσεις το μωράκι που περιμένεις! Είδα έχουμε 1 εβδομάδα διαφορά. Αγοράκι ή κοριτσάκι; zouzou μου ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου! Ο γιατρός μου δεν ενθαρρύνει κάτι τέτοιο, εγώ το σκέφτηκα... Να ζήσει το μωρό σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτή τη φορά μου μέτρησε τράχηλο διακολπικα, τον βρήκε 35mm και κλειστο. Μου είπε όλα καλά ευτυχώς! Επίσης τη μπομπιρινα τη νιώθω κάθε μέρα πλέον!  Δεν έχω αρχίσει να μιλάω στο μικρό για το αδερφάκι του, είναι τώρα 15 μηνών και νιώθω ότι δεν θα καταλάβει. Μόνο το βράδυ διαβάζουμε ένα βιβλίο που μιλάει για αδερφάκια μπας και κάτι πιάσει αλλά δεν το νομίζω. Εν τω μεταξύ δεν έχω αλλάξει και τίποτα στις δραστηριότητες μας, τον σηκώνω κανονικά, παίζουμε όπως πριν, κλπ οπότε αμφιβάλλω ότι έχει αντιληφθεί το οτιδήποτε. Αναρωτιέμαι αν θα του έρθει κεραμίδα όταν έρθει η ώρα...
    • @sofakikaramel πόσο τέλεια, συγχαρητήρια!!!!💙🩵! Ξενοιασαμε λιγακι προς το παρόν! Πότε έχεις πάλι ραντεβού να δείτε το μπεμπακι; Καλημέρα κορίτσια! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου μας χθες και ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ! Μας πήρε κοντά 2 ώρες η αλήθεια είναι, γιατί κάναμε ένα διάλειμμα για να γυρίσει η μπεμπουλα, η οποία συνεργάστηκε άψογα! 400 γραμμάρια στις 20+5! Ο τράχηλος στα ίδια, σταθερός, κι εκει μεγάλη ανάσα!!!! Ουφφφφφφ🥳
    • Δεν το είχα προσωπικά όμως είναι αρκετά συχνό. Συνήθως αρκεί η ξεκούραση κ η ηρεμία. Οι περισσότερες γνωστές μου έφτασαν κανονικά ως 37-38 εβδομάδες αλλά θέλει αρκετή ξάπλα κ προσοχη συνήθως! Εσένα τι σου έχει συστήσει ο/η γιατρός; Με το καλό και όλα να πάνε καλά!
    • Καλησπέρα κορίτσια! @Sotiria_94 πως είναι τ πράγματα εκει? @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο η μπεμπούλα που ειναι καλη κ απολαμβάνετε τις διακοπές σας! Εμεις σήμερα πήγαμε νεροτσουληθρες στη Δραμα. Πολυ ωραια ήταν! Το μωρο έριξε πολυ υπνο στο καροτσι. Μας άφησε στην ησυχία μας χαχα..τα κορίτσια τρελάθηκαν στις βουτιές κ στις τσουλήθρες. 12.30 το μεσημέρι φτασαμε και φυγαμε με το κλείσιμο 7 και το απόγευμα. Εχουμε κ μια ωρα δρόμο πάνω κατω. Πολυ καλα πήγε η μερα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...