Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ημέρα καθιστερησης

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα... Έχω μπερδευτεί και θα ήθελα την βοήθεια σας... Μετά από πολλούς μήνες προσπαθειων για μωρακι αλλαξα γιατρό και τον μήνα αυτό ξεκίνησα τα χαπια serpafar... Αλλά εχω μπερδευτεί λίγο... Πήγα στον γιατρό για υπέρηχο την 12 μέρα και μου είπε ότι η ωορηξια πρέπει να έχει γίνει στην δέκατη μέρα ενώ όσες φορές το είχαμε παρακολουθήσει σε φυσικό κύκλο γινόταν την 15 ημέρα καθώς έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες... Εγώ από πότε μετραω καθυστέρηση; Σήμερα βρίσκομαι στην 25,από την στιγμή που μου είπε ότι έγινε νωρίτερα δεν θα έπρεπε να αδιαθετησω και νωρίτερα αν υπολογίσουμε τις 14 μερες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Ellipapa είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Έχω μπερδευτεί και θα ήθελα την βοήθεια σας... Μετά από πολλούς μήνες προσπαθειων για μωρακι αλλαξα γιατρό και τον μήνα αυτό ξεκίνησα τα χαπια serpafar... Αλλά εχω μπερδευτεί λίγο... Πήγα στον γιατρό για υπέρηχο την 12 μέρα και μου είπε ότι η ωορηξια πρέπει να έχει γίνει στην δέκατη μέρα ενώ όσες φορές το είχαμε παρακολουθήσει σε φυσικό κύκλο γινόταν την 15 ημέρα καθώς έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες... Εγώ από πότε μετραω καθυστέρηση; Σήμερα βρίσκομαι στην 25,από την στιγμή που μου είπε ότι έγινε νωρίτερα δεν θα έπρεπε να αδιαθετησω και νωρίτερα αν υπολογίσουμε τις 14 μερες;

Γεια σου και καλή επιτυχία εύχομαι..χωρίς να θέλω να πω καμιά βλακεία επειδή και εγώ το καλοκαίρι έκανα προσπάθεια με sepafar και εμένα ο κύκλος μου 27-30 μέρες όταν τα επενα πήγαινα στο γιατρό να δει πόσα και πόσο εχουν μεγαλωσει τα ωάρια.ο κύκλος μου να μην τα πολυλογο είχε αλλάξει γιατί έκανα και την ovitrel την ενέση και η ωορρηξία γινόταν νωρίτερα.δεν ξέρω αν σε μπερδεψαμε ή αν σε βοήθησα απλά από ότι μου είπε έκανα ο γιατρός μου είναι "επικίνδυνο" γιατί μπορεί να μην σπάσουν όλα τα ωοθυλάκια και μπορεί να δημιουργήσει κύστες μακάρι να είσαι έγκυος κάνε μια εξέταση και μιλά με τον γιατρό σου.

Γεια σου Ελλη!! Κανονικα ετσι ειναι, αν εχεις ωοερηξια 10, αδιαθετεις μεχρι κ 16 ημερες μετα..

Αλλα απ' οτι καταλαβα, δεν μπορεις να εισαι κ σιγουρη για την ημερα της ωορρηξιας.. Καλυτερα πςριμενε μεχρι την 29η..

Ευχομαι συντομα θετικο τεστακι!!

Ναι το ξέρω για την παρακολούθηση,απλά επειδή ήμουν εκτός πατρων δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα για υπέρηχο και την 12 μέρα που πήγα μου είπε ότι μάλλον έγινε την 10 από ότι βλέπει... Τι να πω βρε κορίτσια και εγώ έχω απελπιστει..έχω κουραστεί... Όσον αφορά τα χάπια και εγώ φοβάμαι γιατί έχω διαβάσει διάφορα άλλα πραγματικά τα πήρα μήπως έτσι καταφέρουμε κάτι... Απλά με μπέρδεψε γιατί δεν ξέρω πότε θα αδιαθετησω, εν τω μεταξύ έχω πονακια πολλά και ψιλοφοβαμαι και μήπως φταίνε τα χαπια

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Ellipapa είπε:

Ναι το ξέρω για την παρακολούθηση,απλά επειδή ήμουν εκτός πατρων δεν μπορούσα να πάω νωρίτερα για υπέρηχο και την 12 μέρα που πήγα μου είπε ότι μάλλον έγινε την 10 από ότι βλέπει... Τι να πω βρε κορίτσια και εγώ έχω απελπιστει..έχω κουραστεί... Όσον αφορά τα χάπια και εγώ φοβάμαι γιατί έχω διαβάσει διάφορα άλλα πραγματικά τα πήρα μήπως έτσι καταφέρουμε κάτι... Απλά με μπέρδεψε γιατί δεν ξέρω πότε θα αδιαθετησω, εν τω μεταξύ έχω πονακια πολλά και ψιλοφοβαμαι και μήπως φταίνε τα χαπια

Να σε ρωτήσω την ovitrel ή κάποια άλλη ένεση δεν έκανες?για να γίνει η ωορρηξία?πόσα ωάρια είχαν μεγαλώσει?

Όχι δεν μου έκανε ένεση... Είχα στα δεξιά ένα 17 εκατοστά που μου είπε ότι μορφολογικά φαίνεται πως αυτό είχε γίνει η ωορηξια και άλλο ένα 13

στις πριν 15 ώρες, ο/η Ellipapa είπε:

Όχι δεν μου έκανε ένεση... Είχα στα δεξιά ένα 17 εκατοστά που μου είπε ότι μορφολογικά φαίνεται πως αυτό είχε γίνει η ωορηξια και άλλο ένα 13

Δεν ξέρω ο γιατρός είναι αρμόδιος και ξέρει γιατί και πώς.απο προσωπική εμπειρία λέω ότι επειδή πήρα για 3 μήνες το sepafar και τις 3 φορές εκανα την ενέση εμένα έτσι μου είπε και ο γιατρός μου.τα καλύτερα σου εύχομαι.παντος αν δεν εχεις περίοδο κάνε μια εξέταση αίματος ποτέ δεν ξέρεις...

στις πριν 7 ώρες, ο/η D_n είπε:

Δεν ξέρω ο γιατρός είναι αρμόδιος και ξέρει γιατί και πώς.απο προσωπική εμπειρία λέω ότι επειδή πήρα για 3 μήνες το sepafar και τις 3 φορές εκανα την ενέση εμένα έτσι μου είπε και ο γιατρός μου.τα καλύτερα σου εύχομαι.παντος αν δεν εχεις περίοδο κάνε μια εξέταση αίματος ποτέ δεν ξέρεις...

Τι να σου πω και εγώ; Πρώτη φορά τα πήρα .. Να σε ρωτησω, αυτό με τις κύστες που μου ειπες μπορείς να μοη εξηγήσεις λίγο  τι γίνεται και πώς αντιμετωπίζονται;; Είχες δει κάποιο αποτέλεσμα με τα serpafar;

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Ellipapa είπε:

Τι να σου πω και εγώ; Πρώτη φορά τα πήρα .. Να σε ρωτησω, αυτό με τις κύστες που μου ειπες μπορείς να μοη εξηγήσεις λίγο  τι γίνεται και πώς αντιμετωπίζονται;; Είχες δει κάποιο αποτέλεσμα με τα serpafar;

, Λοιπόν εγώ τα πήρα 3 φορές αλλά δεν έγινε τίποτα δεν ξέρω γιατί.επειδη την πρωτη φορά επερνες αν θυμάμαι καλά 4 την ημέρα είχα πολύ καλή αντίδραση είχα δηλαδή περίπου 5 ωαρια!!!(φαντάσου και δεν έγινε τίποτα)ο γιατρός μου μου είπε ότι τη ένεση την κάνουμε για να είμαστε σιγουροι ότι θα σπάσουν όλα γιατι μπορεί να μην σπάσουν επειδή δεν μεγαλώνουν όλα το ίδιο.κατι τέτοιο τεσπα.αλλα τίποτα δεν έγινε και θυμάμαι τότε ο κύκλος μου και τις 3 φορές ήταν 25 μέρες και μου είχε πει ο γιατρός ότι καλά είναι αφού τα υπολογιστικά.δεν ξέρω τι να σου πω ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.σε ποια μερα είσαι τώρα?

Εγώ είμαι στην 26η μέρα... Απλά μου είπε ότι πρέπει να έγινε την 9η μέρα... Οπότε δεν έπρεπε να έχει έρθει; Απλά προσπαθούμε 2 μισή χρόνια και έχω κουραστεί να μετραω κ να ψάχνω..

στις πριν 13 ώρες, ο/η Ellipapa είπε:

Εγώ είμαι στην 26η μέρα... Απλά μου είπε ότι πρέπει να έγινε την 9η μέρα... Οπότε δεν έπρεπε να έχει έρθει; Απλά προσπαθούμε 2 μισή χρόνια και έχω κουραστεί να μετραω κ να ψάχνω..

Μακάρι να μην έρθει.υπομονη λίγες μέρες ακόμη και κάνε ένα τεστακι ότι καλύτερο εύχομαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...