Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ισως έγκυος + πυρετός

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Προσπαθούμε κι εμείς με τον άντρα μου για παιδάκι κ αυτόν τον μήνα πέραν των συχνών επαφών, έλεγχα την ωορρηξία μου με τεστ. 

Περιμένω περίοδο στις 17/01 οπότε δεν ξέρω ακόμα αν οι προσπάθειες μας καρποφόρησαν. Επίσης, από τα γνωστά συμπτώματα εγκυμοσύνης δε μπορώ να καταλάβω κάτι γιατί σε κάθε περίοδο έχω πάνω-κάτω τα ίδια.

Εδώ και λίγες μέρες με γυροφέρνει μια γρίπη με δέκατα κ πόνο στο κορμί και σήμερα όλη μέρα έχω πυρετό 38-38,5 χωρίς να πέφτει, κομμάτες, ρίγη, πονοκέφαλο και τα συναφή. 

Να πάρω ένα αντιπυρετικό να ηρεμήσω ή να κάνω υπομονη στην περίπτωση που όντως τα καταφέραμε; 

Γενικά δεν είμαι πολύ των χαπιών όμως αυτή τη φορά νιώθω τρομερά αδύναμη και εξουθενωμένη...

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια θέλω τη γνώμη σας... Δεύτερη μέρα εμπύρετη. 

Έχω 38-38,5 πυρετό, παίρνω depon αναβράζον κ πέφτει στο 37,5 όπου κ μένει πεισματικά. Κρατάει γύρω στις 4-5 ώρες η επίδραση του αντιπυρετικού και δώστου πάλι 38,5. 

Νιώθω κομμάτια κ πονάει όλο μου το κορμί. Αν συνεχιστεί έτσι ως αύριο λέω να πάω μια βόλτα από το νοσοκομείο (είμαστε εξωτερικό και δεν ξέρω κάποιο γιατρό εδώ). Λέτε να ζητήσω κ μια χοριακή ή είναι πολύ-πολύ νωρίς; ? ?

Δημοσίευση

Περαστικά κορίτσι μου!!Τελικά πήγες στο νοσοκομείο?Θα μπορούσες να τους πεις πότε περιμένεις περίοδο και ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης αφού έχετε επαφές ελεύθερα!!!Ξέρουν οι γιατροί.Υπάρχουν αντιβιώσεις που είναι και για εγκυμονούσες πόσο μάλλον που δεν είσαι ακόμα σε καθυστέρηση!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marillia είπε:

Περαστικά κορίτσι μου!!Τελικά πήγες στο νοσοκομείο?Θα μπορούσες να τους πεις πότε περιμένεις περίοδο και ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης αφού έχετε επαφές ελεύθερα!!!Ξέρουν οι γιατροί.Υπάρχουν αντιβιώσεις που είναι και για εγκυμονούσες πόσο μάλλον που δεν είσαι ακόμα σε καθυστέρηση!!

Ευχαριστώ!!

Όχι, τελικά δεν πήγα γιατί σήμερα έχω μόνο δέκατα και λέω να κάνω λίγη ακόμα υπομονή μήπως κάνει τον κύκλο του...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kukki είπε:

Ευχαριστώ!!

Όχι, τελικά δεν πήγα γιατί σήμερα έχω μόνο δέκατα και λέω να κάνω λίγη ακόμα υπομονή μήπως κάνει τον κύκλο του...

Περαστικά σου!!!Σίγουρα θέλει 5 μέρες η ίωση!!!Και γω είμαι με βήχα και πόνους στο κορμί και ο άντρας μου με 38,3 και διάρροια η οποία η άτιμη άργησε να εμφανιστεί.Ξάπλα με κουβερτούλα,ζεστά,σουπίτσες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...