Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ Κ ΕΧΕΙ 3, ΣΗΜΕΡΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ!

ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ!!!

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΥΠΟ8ΕΤΟ , ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ!!!ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 30 ΛΕΠΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??:(

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

eleana mou min agxwnesai...!!iremise katarxin...kai emena etsi kanei 1 fora stis 2 ..i stis 3 meres alla mia fora pou ekane na kanei 4 meres den tou ebala ipotheto...alla pira apo to farmakeio...einai kati san fouskitsa pou exei igro kai to bazeis sto kwlaraki to patas kai bgainei to igro..kai ekane amesws..etsi itan sto ipotheto sou?

Δημοσίευση

Εμένα η δική μου είναι 4,5 μηνών και δεν κάνει κάθε μέρα. Πότε κάνει κάθε μέρα, πότε κάθε 3 μέρες. Ο παιδίατρος μας είπε ότι είναι φυσιολογικό αυτό σε παιδάκια που θηλάζουν και δεν μας έδωσε τίποτα. αν θέλουμε, μας είπε, να αγοράσουμε από το φαρμακείο κάτι, νομίζω υπόθετο. Αλλά η μικρή τον άκουσε και την ίδια μέρα έκανε 3 φορές κακά!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!

ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΕ 8 ΜΕ 10 ΦΟΡΕΣ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΛΆΤΤΩΣΕ Κ ΤΙΣ ΤΕΛ.ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΕ 1 ΜΕ 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑ8ΟΛΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

:(

Δημοσίευση

Έχει συμβεί και στη δική μου κόρη. Η αδερφή μου που είναι μαία και ξέρει απο αυτά μου βρήκε τη λύση!!!

θερμόμετρο!!! παίρνει το θερμόμετρο και το βάζει στην τρυπούλα (όχι όλο απλά την μυτούλα μπροστά) και αμέσωσ μου έκανε κακά, απλά θέλει προσοχή.

Δημοσίευση

ELEANA MOY MHN TO FOBASAI TO THERMOMETRO!EGW THN EBAZA THS MPEMPAS MOY APO TIS PRWTES MERES POY HRTHAME SPITI META TO NOSOKOMEIO!APLA THA PAREIS TO HLEKRIKO THERMOMETRO POY EINAI PLASTIKO KAI DEN SPAEI!THA TO BALEIS LIGO THN MYTOYLA MESA STON POPOYDAKO KAI THA TON GARGALISEIS LIGO KAI THA DEIS KATEYTHEIAN APOTELESMATA!BALTO MESA KAI KRATHSE TO MEXRI NA STAMATHSEI NA BGAZEI KAKAKIA!AN EXEIS APORIES PES MOY!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά.Λοιπόν εγώ δεν έτυχε να έχω τέτοιο θέμα με το μπεμπε μου, αλλά η παιδίατρός μου, μου είχε πει ότι παιδάκια που κάνουν αποκλειστικό θυλασμό μπορεί να κάνουν και 10 μέρες να κάνουν κακά τους, ενώ με το ξένο γάλα απο τις 5 μέρες και μετά προτείνουν κάτι αμπουλίτσες που κάνουν κλυσματάκι...Πάντως αν το θυλάζεις, ίσως κάτι που έφαγες ή ήπιες να το επηρέασε...Ελεάνα ελπίζω μετά το υπόθετο όλα να είναι καλά.

Δημοσίευση

ελεανα μου και γω ειχα προβλημα στην αρχη με την μικρη και μου πε ο γιατρος μου σε μια μπατονετα απο ταυτια να βαλω λιγο λαδακι και να το βαλω στον ποπο της ετσι και εκανα σε 2 λεπτα ε....ε τον κοσμο το κανα πολλυ καιρο αυτο καθε πρωι τωρα εχει στρωσει και κανει μονη τησ αν θες δοκιμαστο δεν ειναι επικινδυνο για το μωρο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια!!  Αχ, άσε, δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα, αρρώστησε κι ο άντρας μου μετά και τώρα για κάποιο λόγο έχουν μείνει όλα πίσω και τρέχω και δεν φτάνω! 😵 Έχω κι εγώ ένα τέτοιο ποτηράκι με καλαμάκι αλλά είναι κατοχυρωμένο στον μεγάλο κι άμα το δει στα χέρια του μικρού θα κάνει επανάσταση και δεν το είχα σκεφτεί να του το δώσω. 😆 Θα το δοκιμάσω όταν λείπει, να δω αν έστω πιει από κει. Εγώ δεν έχω κόψει τους βραδυνούς θηλασμός μάλλον για αυτό ακόμα δεν... Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστούμε την φίλη chatgpt 😆 Η μπανάνα εμένα είναι η χειρότερη μου, δεν βγαίνει για κάποιο λόγο με τίποτα. Άμα δεν πάρω το φορμάκι επιτόπου να του βάλω σαπούνια κτλ, δε θα βγει ποτέ!!!  Ωωω μωρέ η γλυκούλα ταλαιπωρείται. Αλλά καλύτερα μια κι έξω πάρα να έχεις κάθε βδομάδα ταλαιπωρία για κάθε ένα δόντι που θα βγει... 😵‍💫 Θεωρώ ότι θα φτιάξει μόνο του, κάτσε να βγει καλά καλά. Βγαίνουν μετά και τα επόμενα δόντια, οπότε έρχονται κάπως και σουλουπωνονται μετά. Θα το δεις σιγά σιγά. Έτσι κι αλλιώς, θα πέσει αυτό το δόντι, και στραβά να βγει δηλαδή 🤷 και σε μια βδομάδα που θα πας στην παιδίατρο, θα έχεις καλύτερη εικόνα με το δόντι και θα σου πει κι εκείνη πώς το βλέπει με την εμπειρία της. ☺️
    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...