Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάμε εξωσωματικη τον Οκτώβρη?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η love30 είπε:

Κοριτσια τι κανετε?πως εισται?

@love30 Καλαααααααα εγω περιμενω να δω αν θα ξεκινησω ενεσουλες τωρα τον Οκτοβρηηηηη!!Ανυπομονω και θρλω τοοοοσο πολυυυυ αλλα με ταλαιπωρει μια αλλεργια και δεν ξερω τι να κανω!???????

Εσυ??τι κανεις???

Δημοσίευση

Ναι ειμαι χαρουμενη! Ειχα καιρο να νιωσω ετσι! Τα γλυκουλια μου τα αγαπω και τα 11! ❤ χαχαχαχα ειμαι μια πολυτεκνη μητερα πλεον χαχαχα 

Πως εισαι εσυ @Lovely μου; ολα καλα; ☺

Δημοσίευση

Μπραβο @peacock!!να ξερεις χαιρομαι και γω μαζι σ γτ και εμεις θα τα αφησουμε τα μωρακια μας για 5η ημερα!!!

Εγω γαμωτο με ταλαιπωρει μια αλεργια και δεν ξερω τι να κανω.

Την Δευτερα εζω ραντεβου με αλλεργιολογο και απο κει και περα θα αποφασισω.θα τον ρψτησω τι προτεινει αυτος και απο κει θα κρινω.αλλα πραγματικα δεν θελω αλλο να περιμενω!!

Θελω να προχωρησω στις ενεσεις κ στα επομενα σταδια που ειναι βεβαια "λιγο"??αχγωτικα αλλα αξιζει!!

Οποτε τωρα εσυ ποτε πας κοριτσι μ για εμβρυομεταφορα???????

Δημοσίευση

Ναι μιλα και με τον αλλεργιολογο σου και βλεπεις πως θα κινηθεις. Μακαρι να προχωρησεις..καταλαβαινω απολυτα την ανυπομονησία σου! ☺ 

Θα παμε για εμβρυομεταφορα στον επομενο κυκλο γιατι ημουν στα ορια υπερδιεγερσης... 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου εγώ σήμερα είμαι στην 7η μέρα διέγερσης και έχω αρχίσει να έχω ενοχλήσεις στην περιοχή της κοιλιάς.. Εσείς πόσες μέρες κάνατε διέγερση; Νιώθατε πρήξιμο στη κοιλιά; Αν ναι, θυμάστε πότε; Αλήθεια οι επαφές επιτρέπονται; Θα ρωτήσω και τον γιατρό βέβαια γτ όλες αυτές τις μέρες ο άντρας μου έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν το είχα σκεφτεί!! 

Δημοσίευση

Μια χαρα!!σιγααα τι ειναι ο επομενος κυκλοςςς!!!τιποτααααα και να σου πω εμεινε να περιμενεις απο την διακασια την πιο ομορφη στιγμηη!!!!

Με το καλοοοο με το καλο μεσα απο την ψυχη μου @peacock !!!

Την Δευτερα θα σας πω λοιπον κ εγω τα νεα μ που ελπιζω να ειναι ευχαριστα!°

Εδω θα ημαστε να τα λεμε εεεε??

Τα φιλια μου σε ολες κοριτσια !!!

??????????????????????⚘⚘???????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mariloux είπε:

Κορίτσια μου εγώ σήμερα είμαι στην 7η μέρα διέγερσης και έχω αρχίσει να έχω ενοχλήσεις στην περιοχή της κοιλιάς.. Εσείς πόσες μέρες κάνατε διέγερση; Νιώθατε πρήξιμο στη κοιλιά; Αν ναι, θυμάστε πότε; Αλήθεια οι επαφές επιτρέπονται; Θα ρωτήσω και τον γιατρό βέβαια γτ όλες αυτές τις μέρες ο άντρας μου έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν το είχα σκεφτεί!! 

κοριτσάκι, εγώ εκανα 8 μέρες διεγερση την 9η εκανα την ovitrelle. Οι επαφές απαγορεύονται 2-3 μέρες πριν την ωοληψια. Μπορεί κ περισσότερες.. Αλλα ο αντρούλης σου με κάποιο τρόπο πρέπει να ανανεώσει το "υλικό" του!!!? το πρήξιμο είναι φυσιολογικό, ειδικα αν έχεις αναπτύξει πολλά ωοθυλάκια 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια !! @Mariloux πρεπει να υοαρχει αποχη αλλα απο τον αντρα τρεις μερες οποτε πριν πατε για ωολυψια να κανετε !!!!!! 

@Lovely ευχομαινα ξεκηνισεις τις ενεσουλες γρυγορα περιμενουμε νεα σου !

@peacock 11 εκανες εεε τελεια με το καλο να πανε ολα !!! Και εγω 10 βλαστοκυστες εκανα!

Δημοσίευση

@jazz & @love30 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Παρόλο που είναι η 2η φορά για μένα είναι πολλά πράγματα που έχω ξεχασει.. ? Είναι και το οτι έχω αλλάξει πρωτόκολλο και έχω πολλά ερωτήματα που και που!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μπαίνω και εγώ στην ομάδα σας Παρασκευή μου έγραψε ο γιατρός τα φάρμακα για την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής και αύριο θα κάνω την χοριακη και από Τρίτη να τα πάρω και μετά περιμένουμε να έρθει για να δούμε αν ο κύκλος είναι καλός για να αρχίζουμε...

Καλή επιτυχία σε όλες με μια τεράστια χοριακη όσες περιμένουν ???

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sunshine 88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μπαίνω και εγώ στην ομάδα σας Παρασκευή μου έγραψε ο γιατρός τα φάρμακα για την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής και αύριο θα κάνω την χοριακη και από Τρίτη να τα πάρω και μετά περιμένουμε να έρθει για να δούμε αν ο κύκλος είναι καλός για να αρχίζουμε...

Καλή επιτυχία σε όλες με μια τεράστια χοριακη όσες περιμένουν ???

Καλημεραααα κοριτσι μου!!!με το καλοοοο!!Καλη Αρχη!!????????

Δημοσίευση

Καλη αρχη @Sunshine 88 να πανε ολα καλα!!!!τα bemfola δεν τα ξερω καθολου αλλα υπαρχουνε ενα σωρο φαρμακα που να τα ξερεις και ολα !ο γιατρος σου ξερει τι ειναι καλο για'σενα....θετικη σκεψη και ηρεμια!!!!??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sunshine 88 είπε:

Ευχαριστώ και σε σένα ???.

Κορίτσια διάβαζα στο βιβλιάριο ότι ο γιατρός μου έχει γράψει Bemfola και Orgalutran  ....τα bemfola πρώτη φορά τα βλέπω τα έχετε ξανα ακούσει κορίτσια???

Μην ανυσηχεις κοπελα μου!!

Εχε εμπιστοσυνη στον γιατρο σ και προχωρααα!!

Και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ !!

Σας φιλω 

Με αγαπη 

????????

Δημοσίευση

@Sunshine 88 ούτε και εγώ τα ξέρω...την ίδια απορία είχα και εγώ.Γιατί σε μένα έγραψε Altermon και Orgalutran. Αλλά όπως είπε και η @love30 υπάρχουν ένα σωρό φάρμακα για διέγερση,που να τα ξέρουμε όλα. Πιστεύω ότι ο γιατρός της καθεμιας μας ξέρει την περίπτωση και κρίνει ανάλογα με τον κάθε οργανισμό.

Καλή επιτυχία λοιπόν κοριτσάκι μου και σε σένα. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η elena 2 είπε:

@Sunshine 88 ούτε και εγώ τα ξέρω...την ίδια απορία είχα και εγώ.Γιατί σε μένα έγραψε Altermon και Orgalutran. Αλλά όπως είπε και η @love30 υπάρχουν ένα σωρό φάρμακα για διέγερση,που να τα ξέρουμε όλα. Πιστεύω ότι ο γιατρός της καθεμιας μας ξέρει την περίπτωση και κρίνει ανάλογα με τον κάθε οργανισμό.

Καλή επιτυχία λοιπόν κοριτσάκι μου και σε σένα. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια θα δείξει μακάρι να πετύχουμε και λίγο μου κάνει το όνομα με τον προηγούμενο γιατρό είχαμε πει για γοναλ και αυτόν δεν έδωσα πολύ σημασία διάβασα μόνο follitropin alfa χιχιχιχι μου πήρε τα μυαλά ο άτιμος με τα υπόλοιπα ?????

Δημοσίευση

Κοριτσιαααααααα μου!!!!

Καλημερα και καλοοο Μηναααα!!!

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΑΣ ΜΗΝΑΣ!!!ΕΤΣΙ??

Λοιπον εγω πηγα στον αλλεργιολογο και μου ειπε οτι βγαζω εξανθηματα διοτι εχω μια ουσια παραπανο στο οργανισμο μου που λεγεται ισταμθνη η οποια οταν στρεσαρομαι(στεναχωριεμαι.νευριαζω κτλπ..κτλπ..) βγαζω αυτα τα εξανθηματ.

Μου ειπε οτι υαρχει ενα εμβολιο το οποιο γινεται ανα μηνα για 6 μηνες και χεν ξαναβγαζεις ποτε.

Μου ειπε να ηεκινησω κανονικα την εξωσωματικη και οτι θα μου κοψει ολα τα αντισταμινικα που παιρνω και θα παιρνω μονο τα ζιρτεκ τα οποια ειναι τα μονα τα οποια επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη!!!

Αυτο βεβαια ισχυει μονο για την περιπτωση την δικη μου αν καποια κοπελα εχει παρομοιο προβλημα καλο ειναι να επισκεφτει εναν γιατρο.

Οποτε λοιπον ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΕΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ 1Η ΜΟΥ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ Μ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

????????

Σας φιλω συνοδηπορισες μου και ειαμε ο Οκτοβρης θα ειναι ο αγαημενος μας μηνας!!!

Την Καλημερα μου!!!!!!!!????❤❤❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...