Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άνοιξε σήμερα το ερωτηματολόγιο για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017-2018


admin

Recommended Posts

Η ΕΕΤΑΑ αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανάρτησης των αποτελεσμάτων, άνοιξε σήμερα την online εφαρμογή για την συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου από τους δικαιούχους του voucher για τους παιδικούς σταθμούς, από το ΕΣΠΑ 2017 - 2018.

Συγκεκριμένα εδώ και κάποιες ώρες έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά η ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ σχετικά με το ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσουν οι δικαιούχοι του προγράμματος με την επωνυμία «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2017-2018.

Η συμπλήρωση του online ερωτηματολογίου είναι υποχρεωτική από όλους τους ωφελουμένους του προγράμματος για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ.

Αν κάποιος ωφελούμενος αμελήσει αυτό το βήμα, αυτομάτως το voucher δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί κι έτσι θα χάσει την αξία τοποθέτησης.

Ειδικότερα με βάση τα όσα αναφέρει η πρόσκληση του προγράμματος, οι δικαιούχοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο Εισόδου - Εξόδου στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ και κατόπιν να προσκομίσουν στην σχετική δομή τη βεβαίωση που μπορούν να εκτυπώσουν απευθείας από την εφαρμογή.

Τονίζεται επίσης, ότι δεν πρέπει οι μητέρες να αποκρύπτουν την κατάσταση της υγείας των παιδιών τους, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία των δομών.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην εφαρμογή

.


Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...