Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Chris24 είπε:

Καλημερουδια σε ολες σας!!! Η χοριακη μου απο 558 σε 2 μερες ανεβηκε 1348 και μου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα και σε λιγες μερες θα φανει και το σπορακι μου..ειμαι πολυ χαρουμενη..δεν ειμαι καν 5 βδομαδες..απλα αργησε να γινει η συλληψη μ ειπε ο γιατρος...

Πόσο πολύ χαίρομαι κοριτσάκι μου!!!! Όλα να σου πάνε τέλεια...μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!! Τι όμορφα νεααααα!!! Πιάσαν τόπο οι ευχές μας!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Chris24 είπε:

Σας ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε!! Εύχομαι και σε σας καλά αποτελέσματα!!θα σας πω για νεότερα το Σάββατο!! Φιλιά και πάλι ευχαριστώ!!

Έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να συνειδητοποιήσεις οτι κάτι πολύ όμορφο μεγαλώνει μέσα σου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Chris24 είπε:

Καλημερουδια σε ολες σας!!! Η χοριακη μου απο 558 σε 2 μερες ανεβηκε 1348 και μου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα και σε λιγες μερες θα φανει και το σπορακι μου..ειμαι πολυ χαρουμενη..δεν ειμαι καν 5 βδομαδες..απλα αργησε να γινει η συλληψη μ ειπε ο γιατρος...

MΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!! ΦΟΒΕΡΑ ΝΕΑ!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε τέλεια! Να έχεις μια ομορφη εγκυμοσύνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Chris24 είπε:

Καλημερα κοπελες μου!! Πηγα γιατρο για υπερηχο και ειδα σακουλιτσα..μ ειπε ο γιατρος οτι προχωραω μια χαρα!! Πεταω απο τη χαρα μου!

Μπράβο κοριτσάκι μου! Τέλεια! 

Ειμαστε κοντά, εμένα μου βγήκε θετικό στις 31.08! Όλα καλά να πάνε!!!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργια εδώ και θέλω τη γνώμη σας για κάτι που μου συνέβει πρώτη φορά και αγχώθηκα. Έχω σταθερό κύκλο 26-28 μέρες. Αδιαθέτησα στις 23/8. Είχα επαφές στις 29/8, 2/9 και 7/9. Στις 8/9 είδα στο εσώρουχο μου καφέ υγρά και σαν να υπήρχε κάτι σαν βλέννη λίγο μέσα. Δεν ένιωσα κάτι στην αρχή. Αργότερα άρχισα να νιώθω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά, παρόμοιες Μ αυτές όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κάτι τσιμπήματα δεξιά αριστερά αλλά όχι έντονα. Σήμερα δεν είχα καφέ υγρά απλά λίγες ενοχλησούλες μόνο. Ποια είναι η γνώμη σας; μπορεί να πρόκειται για εγκυμοσύνη; ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις On 10/9/2017 at 1:54 ΠΜ, ο/η Rafu είπε:

Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργια εδώ και θέλω τη γνώμη σας για κάτι που μου συνέβει πρώτη φορά και αγχώθηκα. Έχω σταθερό κύκλο 26-28 μέρες. Αδιαθέτησα στις 23/8. Είχα επαφές στις 29/8, 2/9 και 7/9. Στις 8/9 είδα στο εσώρουχο μου καφέ υγρά και σαν να υπήρχε κάτι σαν βλέννη λίγο μέσα. Δεν ένιωσα κάτι στην αρχή. Αργότερα άρχισα να νιώθω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά, παρόμοιες Μ αυτές όταν περιμένω να αδιαθετήσω. Κάτι τσιμπήματα δεξιά αριστερά αλλά όχι έντονα. Σήμερα δεν είχα καφέ υγρά απλά λίγες ενοχλησούλες μόνο. Ποια είναι η γνώμη σας; μπορεί να πρόκειται για εγκυμοσύνη; ευχαριστώ!

•  

Εγω προσωπικα δεν ειχα καθολου καφε υγρα..υπαρχουν κοπελες οι οποιες οταν τους ειχε γινει η εμφυτευση βλεπουν λιγο αιματακι..αλλα ειναι πολυ νωρις για καφε υγρα.. Ομως μπορεις να περιμενεις λιγες μερες ακομα περιπου 2 βδομαδες και να κανεις μια χοριακη.. Θα δειξει αν εισαι..απλα αποβαλε τις αρνητικες σκεψεις..εγω ειμαι εγκυος 5μιση βδομαδων και προσπαθουσα 1 χρονο και εμεινα εγκυος τον αυγουστο που χαλαρωσα..βεβαια καποιες στιγμες μεσα του κυκλου μας εμφανιζονται καφε υγρα το εχω ξαναπαθει και μου ειπε ο γιατρος οτι ηταν ορμονικο!!μακαρι ομως να εισαι εγκυουλα αν το θες πολυ!!..περιμενουμε νεα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Chris24 είπε:

Εγω προσωπικα δεν ειχα καθολου καφε υγρα..υπαρχουν κοπελες οι οποιες οταν τους ειχε γινει η εμφυτευση βλεπουν λιγο αιματακι..αλλα ειναι πολυ νωρις για καφε υγρα.. Ομως μπορεις να περιμενεις λιγες μερες ακομα περιπου 2 βδομαδες και να κανεις μια χοριακη.. Θα δειξει αν εισαι..απλα αποβαλε τις αρνητικες σκεψεις..εγω ειμαι εγκυος 5μιση βδομαδων και προσπαθουσα 1 χρονο και εμεινα εγκυος τον αυγουστο που χαλαρωσα..βεβαια καποιες στιγμες μεσα του κυκλου μας εμφανιζονται καφε υγρα το εχω ξαναπαθει και μου ειπε ο γιατρος οτι ηταν ορμονικο!!μακαρι ομως να εισαι εγκυουλα αν το θες πολυ!!..περιμενουμε νεα!

Έκλεισα ραντεβού την Πέμπτη με τη γιατρό μου! Ευχαριστώ πολύ πάντως!!

Δημοσίευση
στις On 11/9/2017 at 11:52 ΠΜ, ο/η Chris24 είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου @Chris24!!!!!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rafu είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου @Chris24!!!!!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!! ❤️

Καθυστέρησα να σου το πω γιατί δεν κατάλαβα ότι τώρα είσαι έγκυος κ δεν είδα τις προηγούμενες συζητήσεις! Μόνο ευχάριστα να ακούμε εδώ! Χάρηκα για σένα!!!! ?

Δημοσίευση

ΚΣε ευχαριστω πολυ!!! Εντομεταξυ δεν εχω κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης και λιγο αχγωθηκα..τελευταια φορα που πηγα το γιατρο ηταν στις 9/9 και ειδαμε σακουλιτσα..δεν ελπιζω να συμβαινει τιποτα? Στις 23 εχω ξανα υπερηχο!!

Δημοσίευση

ΚΣε ευχαριστω πολυ!!! Εντομεταξυ δεν εχω κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης και λιγο αχγωθηκα..τελευταια φορα που πηγα το γιατρο ηταν στις 9/9 και ειδαμε σακουλιτσα..δεν ελπιζω να συμβαινει τιποτα? Στις 23 εχω ξανα υπερηχο!!

Τέλεια πολύ χαίρομαι!! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Αφού έχεις κ υπέρηχο σε λίγες μέρες μη σε αγχώνει τπτ. Δεν έχουν πολλές γυναίκες συμπτώματα απ όσο ξέρω.. μη σε ανησυχεί αυτό! ?

Δημοσίευση

Εγώ πάλι περίμενα χθες το πολύ σήμερα περίοδο κ τπτ ακόμη. Χθες είχα πόνους ήμουν σίγουρη ότι ήρθε αλλά όχι. Έχω σήμερα πολύ λίγες ενοχλησούλες χαμηλά κ νιώθω όλο ότι κάτι τρέχει από κάτω κ τπτ. Έχω πολύ ελάχιστα κίτρινα κάπως σαν μπεζ ανοιχτό υγρά.. τι λες;;

Δημοσίευση

Γεια σας και παλι! Πηγα σημερα στο γιατρο ειδα το μωρακι μουακουσα και καρδουλα..ειμαι τρισευτυχισμενη δεν φανταζεσται!! Αυριο μπαινω στην 7η βδομαδα και ολα προχωρανε μια χαρα ειπε ο γιατρος..!!αχχ ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια μου!!

Δημοσίευση
στις On 22/9/2017 at 3:28 ΜΜ, ο/η Chris24 είπε:

Γεια σας και παλι! Πηγα σημερα στο γιατρο ειδα το μωρακι μουακουσα και καρδουλα..ειμαι τρισευτυχισμενη δεν φανταζεσται!! Αυριο μπαινω στην 7η βδομαδα και ολα προχωρανε μια χαρα ειπε ο γιατρος..!!αχχ ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια μου!!

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!!!! Όλα καλά εύχομαι!!!! ?❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...